Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight

Καλορίζικη κι από μένα!!! Καλές θεάσεις!!!
Απλά για επιβεβαίωση : έχεις τσεκάρει αν ακούγεται το "ambi-buzzing" (σε ήσυχο δωμάτιο..) ?

ναι το τσέκαρα ΑΜΕΣΩΣ μόλις την έστησα γιατί είχα διαβάσει το forum και το είχα άγχος. Το σπίτι μου είναι ΠΟΛΥ ήσυχο, και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα. Τώρα αν το κάνει με τον καιρό....θα δείξει. Τι να πω έχω εμπιστοσύνη στο πλαίσιο, πριν μια βδομάδα πήρα monitor Samsung από αυτούς στο mall πάλι, και επίσης η συσκευασία ήτανε άθικτη...Με πήρανε μάλιστα και τηλέφωνο μετά από λίγες μέρες να με ρωτήσουνε αν είμαι ευχαριστημένη! δηλαδή after sales interest very good rate.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight

ναι το τσέκαρα ΑΜΕΣΩΣ μόλις την έστησα γιατί είχα διαβάσει το forum και το είχα άγχος. Το σπίτι μου είναι ΠΟΛΥ ήσυχο, και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα. Τώρα αν το κάνει με τον καιρό....θα δείξει. Τι να πω έχω εμπιστοσύνη στο πλαίσιο, πριν μια βδομάδα πήρα monitor Samsung από αυτούς στο mall πάλι, και επίσης η συσκευασία ήτανε άθικτη...Με πήρανε μάλιστα και τηλέφωνο μετά από λίγες μέρες να με ρωτήσουνε αν είμαι ευχαριστημένη! δηλαδή after sales interest very good rate.

Πολύ θετικό το βρίσκω!!! Αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι ελαττωματικό το δικό μου κομμάτι.... αν το επιβεβαιώσουν και από την Philips πιστεύω να καταφέρω την αντικατάσταση... :idea:

ψιλοφαινεται απο το πρωτο σου post,εχετε μια ......πρακτικοτητα εσεις οι γυναικες. :2thumb22sup:

Δεν είναι θέμα gender. Είναι θέμα ανθρώπου τελικά. Βλέπω να υπάρχει μια αναποφασιστικότητα, μια αναβλητικότητα, σιγά πια μια τηλεόραση θα πάρουν δε μπορεί να το ψάχνουνε μήνες! Δηλαδή για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή πόσο θα τους πάρει??..Δε κάνουν έρευνα αγοράς, αναλώνονται σε ατέρμονα loops και ακούνε τη γνώμη του καθενός που το παίζει ειδήμονας. Το κακό με την πληροφορία είναι ότι πρέπει να τη διαχειριστείς. Αλλιώς καλύτερα να μην την έχεις!

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Δεν είναι θέμα gender. Είναι θέμα ανθρώπου τελικά. Βλέπω να υπάρχει μια αναποφασιστικότητα, μια αναβλητικότητα, σιγά πια μια τηλεόραση θα πάρουν δε μπορεί να το ψάχνουνε μήνες! Δηλαδή για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή πόσο θα τους πάρει??..Δε κάνουν έρευνα αγοράς, αναλώνονται σε ατέρμονα loops και ακούνε τη γνώμη του καθενός που το παίζει ειδήμονας. Το κακό με την πληροφορία είναι ότι πρέπει να τη διαχειριστείς. Αλλιώς καλύτερα να μην την έχεις!

Πες τα...!!!

Μας πήρανε χαμπάρι ....
Δημήτρη (PETRAN) ακούς ?? :guitarist::guitarist::guitarist:

Πες τα χρυσοστομη , μια τηλεοραση αγοραζουμε στο κατω κατω , δηλάδη για το σπιτι η για το αυτοκινητο ποσα χρονια πρεπει να το ψαχνουμε?

που ησουν κοπελα μου τοσο καιρο?

το ακουτε και οι αλλοι που εχετε κανει κομα αναποφασιστων?:flipout:

παρακαλω να την εκλεξετε προεδρο μπας και δειτε ασπρη μερα,Κ.Α.Α.Τ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Last edited:
...........................Δηλαδή για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή πόσο θα τους πάρει??..

e010.gif

Τεσπά να δεις που θα γίνει ο αρχηγός του φόρουμ!!!!Πάντως μου κάνει εντύπωση πως ασχολείσαι με τέτοια θέματα αν και γυναίκα!!Συνήθως εσείς έχετε άλλα ενδιαφέροντα!!!

ΠΑΙΔΙΑ ευχαριστώ για τα welcome αλλά είμαι ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ!
ελπίζω να μην μετρήσετε διαφορετικά τη γνώμη μου τώρα...! :rolleyes:
Εξαρτάτε. Αν είσαι ξανθιά... :p

blondie, μπορεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο την τηλεοραση? Η ποιοτητα της εικονας στα αναλογικα τηλεοπτικα καναλια πως ειναι? Η κινηση, ιδιως σε γρηγορες σκηνες ειναι καλη ή παρουσιαζει φαινομενα ghosting? Προφανως σε θεαση DVD και HD πρεπει να ειναι πολυ καλη.
Για διαφωτισε μας λιγο...

Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight

Τεσπά να δεις που θα γίνει ο αρχηγός του φόρουμ!!!!Πάντως μου κάνει εντύπωση πως ασχολείσαι με τέτοια θέματα αν και γυναίκα!!Συνήθως εσείς έχετε άλλα ενδιαφέροντα!!!

....με παρεξηγήσατε, δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν.. φυσικά θέλει σκέψη, τα χρήματα δεν περισσεύουν ποτέ σε κανέναν, αλλά δεν πρέπει να χαθεί η χαρά, το excitement, ο αυθορμητισμός!

Αμα θέλετε να ψηφίσετε ξανθιά για αρχηγό προτείνω ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ που είναι και της μόδας!

Τα κλασσικά γυναικεία καταναλωτικά αγαθά κοστίζουν πολύ περισσότερο από τη Philips! Πιστέψτε με, 1400 ευρώ μια μέση Ελληνίδα τα καταναλώνει χαλαρά σε 1 ωρίτσα! Μη σας πω και σε λιγότερο.

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

blondie, μπορεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο την τηλεοραση? Η ποιοτητα της εικονας στα αναλογικα τηλεοπτικα καναλια πως ειναι? Η κινηση, ιδιως σε γρηγορες σκηνες ειναι καλη ή παρουσιαζει φαινομενα ghosting? Προφανως σε θεαση DVD και HD πρεπει να ειναι πολυ καλη.
Για διαφωτισε μας λιγο...

δεν έχω ακόμα τις λεπτομέρειες, χτες βράδυ παιδιά την πήρα και σήμερα ακόμα είμαι γραφείο. Σας έγραψα την πρώτη εντύπωση γιατί δεν περίμενα και γω να είναι τόσο τέλεια, ειδικά στα αναλογικά κανάλια. dvd έβαλα μερικά, πχ όσα έχουν πολλά σκοτεινά πλάνα, το μαύρο δεν κουράζει λόγω του ambilight, στα χρώματα έχει τόσες ρυθμίσεις που είναι θέμα προτίμησης, έχει επιλογές να διαλέξεις αν θες έντονο contrast κλπ κλπ. Σήμερα η παρέα πρότεινε HULK με το ζόρι γιατί ήτανε η ταινία στη διαφήμιση και μ'έχουν πρήξει όλοι να την νοικιάσω! Οπότε θα μαζέψω και γνώμες να σας γράψω από Δευτέρα..(dvd έχω ένα pioneer φέρει από αμερική 4-5 χρόνια, αν έχετε κανένα super απορώ πόσο καλύτερα θα παίζει..)

Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight

....με παρεξηγήσατε, δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν.. φυσικά θέλει σκέψη, τα χρήματα δεν περισσεύουν ποτέ σε κανέναν, αλλά δεν πρέπει να χαθεί η χαρά, το excitement, ο αυθορμητισμός!

Αμα θέλετε να ψηφίσετε ξανθιά για αρχηγό προτείνω ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ που είναι και της μόδας!

Τα κλασσικά γυναικεία καταναλωτικά αγαθά κοστίζουν πολύ περισσότερο από τη Philips! Πιστέψτε με, 1400 ευρώ μια μέση Ελληνίδα τα καταναλώνει χαλαρά σε 1 ωρίτσα! Μη σας πω και σε λιγότερο.

Καλά εντάξει χαλάρωσε πλάκα κάνω!!!:cool:Πάντως ανέβασε μια φωτογραφία με την tv να παίζει με το ambilight για να δούμε!!!(Α και να σαι κι εσύ στη φωτο για τους λυγούρηδες!!!)

n050.gif
σε φυσικη ξανθια πεσαμε.
Καποιος να της πει ευγενικα ,οτι εχουμε αλλαξει νομισμα.......

ΥΣ
ενταξει πλακα κανω , καλοριζικη .