δεν πειράζει που είσαι γυναίκα!!!Θέλουμε να έχουμε πλουραλισμό!!!!
Εκτός από πλουραλισμό θέλουμε και φωτογραφία (σου) :2thumb22sup::2thumb22sup:
just kidding
δεν πειράζει που είσαι γυναίκα!!!Θέλουμε να έχουμε πλουραλισμό!!!!
Καλορίζικη κι από μένα!!! Καλές θεάσεις!!!
Απλά για επιβεβαίωση : έχεις τσεκάρει αν ακούγεται το "ambi-buzzing" (σε ήσυχο δωμάτιο..) ?
ναι το τσέκαρα ΑΜΕΣΩΣ μόλις την έστησα γιατί είχα διαβάσει το forum και το είχα άγχος. Το σπίτι μου είναι ΠΟΛΥ ήσυχο, και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα. Τώρα αν το κάνει με τον καιρό....θα δείξει. Τι να πω έχω εμπιστοσύνη στο πλαίσιο, πριν μια βδομάδα πήρα monitor Samsung από αυτούς στο mall πάλι, και επίσης η συσκευασία ήτανε άθικτη...Με πήρανε μάλιστα και τηλέφωνο μετά από λίγες μέρες να με ρωτήσουνε αν είμαι ευχαριστημένη! δηλαδή after sales interest very good rate.
ψιλοφαινεται απο το πρωτο σου post,εχετε μια ......πρακτικοτητα εσεις οι γυναικες. :2thumb22sup:
Δεν είναι θέμα gender. Είναι θέμα ανθρώπου τελικά. Βλέπω να υπάρχει μια αναποφασιστικότητα, μια αναβλητικότητα, σιγά πια μια τηλεόραση θα πάρουν δε μπορεί να το ψάχνουνε μήνες! Δηλαδή για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή πόσο θα τους πάρει??..Δε κάνουν έρευνα αγοράς, αναλώνονται σε ατέρμονα loops και ακούνε τη γνώμη του καθενός που το παίζει ειδήμονας. Το κακό με την πληροφορία είναι ότι πρέπει να τη διαχειριστείς. Αλλιώς καλύτερα να μην την έχεις!
Δεν είναι θέμα gender. Είναι θέμα ανθρώπου τελικά. Βλέπω να υπάρχει μια αναποφασιστικότητα, μια αναβλητικότητα, σιγά πια μια τηλεόραση θα πάρουν δε μπορεί να το ψάχνουνε μήνες! Δηλαδή για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή πόσο θα τους πάρει??..Δε κάνουν έρευνα αγοράς, αναλώνονται σε ατέρμονα loops και ακούνε τη γνώμη του καθενός που το παίζει ειδήμονας. Το κακό με την πληροφορία είναι ότι πρέπει να τη διαχειριστείς. Αλλιώς καλύτερα να μην την έχεις!
...........................Δηλαδή για πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή πόσο θα τους πάρει??..
Εξαρτάτε. Αν είσαι ξανθιά...ΠΑΙΔΙΑ ευχαριστώ για τα welcome αλλά είμαι ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ!
ελπίζω να μην μετρήσετε διαφορετικά τη γνώμη μου τώρα...!![]()
Τεσπά να δεις που θα γίνει ο αρχηγός του φόρουμ!!!!Πάντως μου κάνει εντύπωση πως ασχολείσαι με τέτοια θέματα αν και γυναίκα!!Συνήθως εσείς έχετε άλλα ενδιαφέροντα!!!
blondie, μπορεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο την τηλεοραση? Η ποιοτητα της εικονας στα αναλογικα τηλεοπτικα καναλια πως ειναι? Η κινηση, ιδιως σε γρηγορες σκηνες ειναι καλη ή παρουσιαζει φαινομενα ghosting? Προφανως σε θεαση DVD και HD πρεπει να ειναι πολυ καλη.
Για διαφωτισε μας λιγο...
....με παρεξηγήσατε, δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν.. φυσικά θέλει σκέψη, τα χρήματα δεν περισσεύουν ποτέ σε κανέναν, αλλά δεν πρέπει να χαθεί η χαρά, το excitement, ο αυθορμητισμός!
Αμα θέλετε να ψηφίσετε ξανθιά για αρχηγό προτείνω ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ που είναι και της μόδας!
Τα κλασσικά γυναικεία καταναλωτικά αγαθά κοστίζουν πολύ περισσότερο από τη Philips! Πιστέψτε με, 1400 ευρώ μια μέση Ελληνίδα τα καταναλώνει χαλαρά σε 1 ωρίτσα! Μη σας πω και σε λιγότερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.