Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

που ησουν κοπελα μου τοσο καιρο?

το ακουτε και οι αλλοι που εχετε κανει κομα αναποφασιστων?:flipout:

παρακαλω να την εκλεξετε προεδρο μπας και δειτε ασπρη μερα,Κ.Α.Α.Τ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Ego den akous tipota...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE????

Apofasi to ipate????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

δεν έχω ακόμα τις λεπτομέρειες, χτες βράδυ παιδιά την πήρα και σήμερα ακόμα είμαι γραφείο. Σας έγραψα την πρώτη εντύπωση γιατί δεν περίμενα και γω να είναι τόσο τέλεια, ειδικά στα αναλογικά κανάλια. dvd έβαλα μερικά, πχ όσα έχουν πολλά σκοτεινά πλάνα, το μαύρο δεν κουράζει λόγω του ambilight, στα χρώματα έχει τόσες ρυθμίσεις που είναι θέμα προτίμησης, έχει επιλογές να διαλέξεις αν θες έντονο contrast κλπ κλπ. Σήμερα η παρέα πρότεινε HULK με το ζόρι γιατί ήτανε η ταινία στη διαφήμιση και μ'έχουν πρήξει όλοι να την νοικιάσω! Οπότε θα μαζέψω και γνώμες να σας γράψω από Δευτέρα..(dvd έχω ένα pioneer φέρει από αμερική 4-5 χρόνια, αν έχετε κανένα super απορώ πόσο καλύτερα θα παίζει..)

Επομενως προφανως το εχεις συνδεδεμενο με απλο Scart κι οχι με HDMI, σωστα? Καλα να περασετε αποψε κι αν μπορεις να τραβηξεις καμια φωτογραφια την ωρα που θα παιζει η ταινια, θα ηταν οτι καλυτερο!
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Επομενως προφανως το εχεις συνδεδεμενο με απλο Scart κι οχι με HDMI, σωστα? Καλα να περασετε αποψε κι αν μπορεις να τραβηξεις καμια φωτογραφια την ωρα που θα παιζει η ταινια, θα ηταν οτι καλυτερο!
-bye-

scart yes unfortunately. για αυτό περίμενα ghosting, αλλά σε αυτές τις ίντσες δεν έχει πρόβλημα..μην το συζητάτε αν έχετε ΟΛΑ τα "components" ακόμα καλύτερα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

-bye-

Εγω παντως δεν βλεπω στην D3000 σχεδον καμια διαφορα μεταξυ scart και ΗDMI. Μαλλον επειδη ο εσωτερικος scaler ειναι πολυ καλος αλλα υπαρχει στο μυαλο μου και το σεναριο της υπερεκτιμησης του HDMI (σε σχεση με τις αναλογικες συνδεσεις) απο τα διαφορα φορουμ και τους ειδικους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!

Εγω παντως δεν βλεπω στην D3000 σχεδον καμια διαφορα μεταξυ scart και ΗDMI. Μαλλον επειδη ο εσωτερικος scaler ειναι πολυ καλος αλλα υπαρχει στο μυαλο μου και το σεναριο της υπερεκτιμησης του HDMI (σε σχεση με τις αναλογικες συνδεσεις) απο τα διαφορα φορουμ και τους ειδικους.

Το ιδιο διαπιστωσα Γιαννη κι εγω τις προαλλες στο σπιτι ενος φιλου, που ειχε συνδεδεμενο το DVD Player του με SCART με την Samsung LE32N71. Δεν καταλαβα καμια απολυτως διαφορα μπορω να σου πω, ακομα κι απο αποσταση 0.5 μετρου. Κι αυτο ειναι μαλλον λογικο αφου δεν μπορει players των 100-150 να εχουν scalers καλυτερους απο τις καλες τηλεορασεις, που κοστιζουν καποιες εκατονταδες ευρο... -bye-

Παίδες έβγαλα μερικές φωτογραφίες στα γρήγορα, γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να τις ανεβάσω εδώ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499E

Το ιδιο διαπιστωσα Γιαννη κι εγω τις προαλλες στο σπιτι ενος φιλου, που ειχε συνδεδεμενο το DVD Player του με SCART με την Samsung LE32N71. Δεν καταλαβα καμια απολυτως διαφορα μπορω να σου πω, ακομα κι απο αποσταση 0.5 μετρου. Κι αυτο ειναι μαλλον λογικο αφου δεν μπορει players των 100-150 να εχουν scalers καλυτερους απο τις καλες τηλεορασεις, που κοστιζουν καποιες εκατονταδες ευρο... -bye-

:offtopic: για ποιους dvd players μιλατε?

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Παίδες έβγαλα μερικές φωτογραφίες στα γρήγορα, γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να τις ανεβάσω εδώ?

Σαν attachements ανέβασέ τες

Δεν βρήκα πως παγώνει η εικόνα και είχα και κάποια προβληματάκια με τις ρυθμίσεις της μηχανής... (τώρα που τις βλέπω στην οθόνη είναι λίγο σκοτεινές μου φαίνεται...)

Attachments

• P9070783-b.JPG
    P9070783-b.JPG
    153.8 KB · Views: 89
  • P9070732-b.JPG
    P9070732-b.JPG
    106 KB · Views: 78
  • P9070785-b.JPG
    P9070785-b.JPG
    152.8 KB · Views: 70
Last edited:
Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Το Μητσοτάκη βρήκες να φωτογραφήσεις?

Πως να σου δουλέψει σωστά η τηλεόραση????:flipout::flipout::flipout:

Αυτή η φωτό ήταν μια ωδή στην γκαντεμιά.... :flipout::flipout::flipout::flipout:

Λέτε να βοήθησε ο Μητσοτάκης??? !!!

Πήραν τηλέφωνο από την Philips και θα τελικά θα την αντικαταστήσουν!!! Θα έρθουν να την πάρουν αύριο !!!

Άντε και κάτι καλό!!

i tileorasi gia tin opoia sizitame einai ergo texnis. den ipervallo, an den tin exete dei se spiti den boreite na to antiliftheite. den exo logia na perigrapso, an psaxnete saftes tis intses parte mia anepifylakta. den einai mono prosopiki mou ektimisi, osoi tin eidan den xekolagane! epipleon apo afta pou sas eipa i eklpixi mou itane poso iperoxes fainontai oi psifiakes fotografies. balte sena usb photos kai orea mousiki kai i tv metatrpepetai se psifiako kadro-fotistiko aaaa katigorias. blepame to "aroma" an to exete dei, safti tin tileorasi edeixne toso alithini i eikona an tin pagones, san pinakas tou Vermeer (afti tin tainia eprepe na tin dinoun paketo me tin tv). me to ambilight anammeno einai sa magiko kouti...panemorfi. (de doulevo gia ti philips! isa-isa tous eixa axti pou pirane to oreo ktirio mas sto 44) a! kai kati akomi, parte kai psifiaki korniza apo ti philips gia doro gamou klp einai idaniki.

i tileorasi gia tin opoia sizitame einai ergo texnis. den ipervallo, an den tin exete dei se spiti den boreite na to antiliftheite. den exo logia na perigrapso, an psaxnete saftes tis intses parte mia anepifylakta. den einai mono prosopiki mou ektimisi, osoi tin eidan den xekolagane! epipleon apo afta pou sas eipa i eklpixi mou itane poso iperoxes fainontai oi psifiakes fotografies. balte sena usb photos kai orea mousiki kai i tv metatrpepetai se psifiako kadro-fotistiko aaaa katigorias. blepame to "aroma" an to exete dei, safti tin tileorasi edeixne toso alithini i eikona an tin pagones, san pinakas tou Vermeer (afti tin tainia eprepe na tin dinoun paketo me tin tv). me to ambilight anammeno einai sa magiko kouti...panemorfi. (de doulevo gia ti philips! isa-isa tous eixa axti pou pirane to oreo ktirio mas sto 44) a! kai kati akomi, parte kai psifiaki korniza apo ti philips gia doro gamou klp einai idaniki.

Κηφισιάς 44 εννοείς ? Δουλεύεις ή δούλευες στην Cosmote ?

Την παρέλαβα προχθές απο το γνωστό ιντερνετικο μαγαζί του θεσσαλικού κάμπου στα 1072 ευρώ...Ευτυχως και για την ωρα ολα ειναι τελεια....
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εικόνα της ειδικα στις Divx ταινιες που έχω....

Σε σχεση με την 32 D3000 ενός γείτονα ειναι κατα ομολογία και των 2 μας καλυτερη εστω και με πολυ μικρη διαφορα ....Στην ευκρινεια και στο μαυρο δεν παίζεται και ειδικα στο τηλεοπτικό σήμα

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Την παρέλαβα προχθές απο το γνωστό ιντερνετικο μαγαζί του θεσσαλικού κάμπου στα 1072 ευρώ...Ευτυχως και για την ωρα ολα ειναι τελεια....
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την εικόνα της ειδικα στις Divx ταινιες που έχω....

Σε σχεση με την 32 D3000 ενός γείτονα ειναι κατα ομολογία και των 2 μας καλυτερη εστω και με πολυ μικρη διαφορα ....Στην ευκρινεια και στο μαυρο δεν παίζεται και ειδικα στο τηλεοπτικό σήμα

Καλορίζικη ...

Να υποθέσω πως ούτε η δικιά σου έχει το πρόβλημα που αναφέρθηκε με τον θόρυβο. Εξαιρετική τιμή για την συγκεκριμένη τηλεόραση.