Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 32 ΙΝΤΖΕΣ... ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ STATE-OF-THE-ART ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 5-6 ΧΡΟΝΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ FORUM H ΒΕΛΤΙΩΣΗ ME ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΙΣ 32 ΙΝΤΖΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. Η ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ Η 32D3000 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ PHILIPS ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15ΕΤΙΑ 4 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ PHILIPS ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ DESIGN ΟΙ PHILIPS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕΣ (ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΥΤΟ) ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!!:ears: Η ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ???

ΧΘές έκανα βόλτα απο κάποια ηλεκτρομάγαζα και πέρασα και απο Κωτσόβολο μεριά.Καθότι πλέον έχω στα υπόψιν μόνο την D3000 (32αρα & 40αρα) τίς οποίες δέν είχε :angry: , εξεπλάγην όταν έπασα πάνω στην 9632.Βέββαια η τιμή ομολογό ήταν ένα μικρό σόκ :flipout: 1985 Ευρώ με το κλειδί στο χέρι :flipout:

-bye-

198... πόσο????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω και ψηλό μπαλκόνι να πέσω... κανένας που να προσφέρει ??? (τέταρτο όροφο και πάνω κατά προτίμηση για να είναι και ανώδυνο...!! :argue:)
Με τέτοια τιμή δεν το συζητάει κανένας!!! Τουλάχιστον από απόδοση τι λέει??? Έχει κανένας υπόψιν κάποιο review από εξωτερικό???

Δεν υπάρχει ακόμα τέστ!(το δικό μου μπαλκόνι είναι στον έκτο!!)

Αναμενομενη τιμη για Philips. Παντως ειμαι σιγουρος οτι σαν εικονα θα ειναι κορυφη αν και οι 32" ειναι πλεον πολυ λιγες.

Η τιμή των 1950 είναι με δόσεις 3 ετών , όχι μετρητοίς. Οι τιμές στα καρτελάκια του Κωτσόβολου δεν είναι μετρητοίς. Πρέπει να ρωτήσετε τον πωλητή να σας πεί τη πραγματική τιμή μετρητοίς.

Η τιμή της είναι γύρω στα 1300 -1400 μετρητοίς για αρχή Φθηνότερα δηλαδή από τα 1499 που υπολογίζαμε πριν 2 καί βάλε μήνες.

Άρα ανταγωνίζεται ευθέως την Sony 32d3000 , έχει και ambilight! Μεγάλη περιέργεια έχω για τα review αλλα δεν βρήκα τίποτα μέχρι στιγμής. Μάλλον από Σεπτέμβριο και ....

Αναμενομενη τιμη για Philips. Παντως ειμαι σιγουρος οτι σαν εικονα θα ειναι κορυφη αν και οι 32" ειναι πλεον πολυ λιγες.

Έχεις δίκιο. ¨Ελεγα πριν τρεις μήνες 32' καλά είναι, αλλά μου φαίνεται για κανένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι τελικώς!!! ¨Ολα οδεύουν στα 42 και βάλε. Διάβασα κάπου που ρωτούσε κάποιος από 4 μέτρα 42' καλέ είναι?(σε ειδικό περιοδικό) και του απάντησαν και 120' μια χαρά θα είναι!!!

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

40% αύξηση της τιμής για 3 χρόνια δόσεις , μάλλον είναι σκέτη κλεψιά ...

1600 ευρώ , πιο κάτω δεν το βλέπω ...

Μα ήδη τη πουλάει 1350 ελληνικής αντιπροσωπείας αυτός που έχει διαφήμιση στο site που γράφουμε!!!
¨Οσο για τον άλλο ή για τους άλλους μεγάλους τί νόμιζες ότι είναι? Ιδρύματα?

Αρα αλλού είναι 1950 και αλλού 1350 , μην μας μπερδεύεις , δεν γίνεται στο ίδιο κατάστημα να πουλιέται 1950 και 1350 ... Εκεί είναι η κλεψιά , στον ανταγωνισμό όλα είναι καλά !

Πολύ περίεργα πράγματα... ταμπελάκια που να γράφουν τιμή για δόσεις σε 3 χρόνια... ποίος μαρκετίστας το πρότεινε στον Κωτσόβολο??? Ακομά τον κρατάνε??!!
Πελατοδιώκτες είναι τέτοια ταμπελάκια.... είμαι τόσο περίεργος που το απόγευμα θα περάσω να ρωτήσω στον Κωτσόβολο (τον ίδιο....)

Λοιπόν για να μην μπερδευτούμε:

α) Σε όλες τις αλυσίδες - καταστήματα ηλεκτρικών ή αναγραφόμενη τιμή μετρητοίς δεν είναι η πραγματική.
β)Για να βρείτε την πραγματική καλείται τον πωλητή και κάνετε την εξής ερώτηση: Απολύτου μετρητοίς πόσο κάνει?
γ)Δέν τους συμφέρει να αγοράζεται μετρητοίς, διότι με τα χαμηλά επιτόκια δανεισμού κερδίζουν περισσότερο. Αυτοι δανείζονται με πολύ μικρό επιτόκιο, η χρηματοδοτούνται από τις εταιρείες με πίστωση μηνών, και μας πωλούν με επιτόκιο τουλάχιστον 9%!!!
ε)για τον υπολογισμό του απούτου μετρητοίς αφου καλέσεται τον πωλητή, πάτε και στον υπεύθυνο τμηματάρχη...υπολογίστε ανάλογα με το κατάστημα, από την αναγραφόμενη τιμή -10 έως -25%.

¨Οσοι αγοράζουν με βάση τα καρτελάκια των καταστημάτων, άξιοι της μοίρας τους. Για να βρείτε τη δίκαιη τιμή πάτε στο internet και ψάξτε...

Τα μόνα καρτελάκια που ισχύουν είναι αυτά των προσφορών!!! Αλλά και εκεί προσοχή!!!

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Λοιπόν για να μην μπερδευτούμε:

α) Σε όλες τις αλυσίδες - καταστήματα ηλεκτρικών ή αναγραφόμενη τιμή μετρητοίς δεν είναι η πραγματική.
β)Για να βρείτε την πραγματική καλείται τον πωλητή και κάνετε την εξής ερώτηση: Απολύτου μετρητοίς πόσο κάνει?
γ)Δέν τους συμφέρει να αγοράζεται μετρητοίς, διότι με τα χαμηλά επιτόκια δανεισμού κερδίζουν περισσότερο. Αυτοι δανείζονται με πολύ μικρό επιτόκιο, η χρηματοδοτούνται από τις εταιρείες με πίστωση μηνών, και μας πωλούν με επιτόκιο τουλάχιστον 9%!!!
ε)για τον υπολογισμό του απούτου μετρητοίς αφου καλέσεται τον πωλητή, πάτε και στον υπεύθυνο τμηματάρχη...υπολογίστε ανάλογα με το κατάστημα, από την αναγραφόμενη τιμή -10 έως -25%.

¨Οσοι αγοράζουν με βάση τα καρτελάκια των καταστημάτων, άξιοι της μοίρας τους. Για να βρείτε τη δίκαιη τιμή πάτε στο internet και ψάξτε...

Τα μόνα καρτελάκια που ισχύουν είναι αυτά των προσφορών!!! Αλλά και εκεί προσοχή!!!

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά φίλε aime ,αλλά με σεβασμό πρός το προσωπό σου,εμένα μου φαίνονται πολύ θεωρητικά.

Δηλ. άν πάω σε κάποιο μαγαζί μία τηλεόραση των 1600 ευρώ θα την πάρω 1200 (έκπτωση 25%) ?:cool: Χλωμό το κόβω και μιλάω εκ πείρας.

Το Σάββατο πέρασα και απο Expert (οι οποίοι περιπιπτόντως έχουν κολλήσει κάτι χαρτιά 2*2 για εκπτώσεις 40% :violent-smiley-030: ).Την 32 D3000 που την είχε 1350 Ευρώ (12 άτοκες) μου την έδινε μετρητοίς πόσο λέτε ? 1320 ευρώ και την 40 D3000 1520 Ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά φίλε aime ,αλλά με σεβασμό πρός το προσωπό σου,εμένα μου φαίνονται πολύ θεωρητικά.

Δηλ. άν πάω σε κάποιο μαγαζί μία τηλεόραση των 1600 ευρώ θα την πάρω 1200 (έκπτωση 25%) ?:cool: Χλωμό το κόβω και μιλάω εκ πείρας.

Το Σάββατο πέρασα και απο Expert (οι οποίοι περιπιπτόντως έχουν κολλήσει κάτι χαρτιά 2*2 για εκπτώσεις 40% :violent-smiley-030: ).Την 32 D3000 που την είχε 1350 Ευρώ (12 άτοκες) μου την έδινε μετρητοίς πόσο λέτε ? 1320 ευρώ και την 40 D3000 1520 Ευρώ.

Αυτά είναι με βάση τη πρακτική...αλλά δεν ισχύουν για μερικούς όπως για πχ το Πλαίσιο. Στο τελευταίο υπάρχει μια διαφορά τιμής για αγορά χρονδική-λιανική. Άν κόψετε τιμολόγιο θα έχετε κατ ευθείαν μια επιπλέον έκπτωση από 0% έως 20%!!! Στα πολύ κραχτά προιόντα επίσης δεν ισχύει τα -10%, -25% όπως Playstation 3 για παράδειγμα.

¨Οσο για τη σειρά d3000 της Sony αυτή πάνε και ζητούν όλοι αυτόν τον καιρό!!! Τη 9632 ποιός την ξέρει?

Όσο για τις εκπτώσεις στα καταστήματα ηλεκτρικών (-40%) αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη. Δεν έχουν ποτέ εκπτώσεις!!! Διότι δεν είναι καταστήματα ρούχων που δουλεύουν με 100-500% ποσοστό κέρδους. Είναι επιχειρήσεις που δουλεύουν συνήθως με ένα ποσοτό κέρδους από 0% έως 20% στην τιμή αγοράς. Απλώς αυτή η τιμή αγοράς δεν είναι ίδια για όλα τα καταστήματα...Λίγο πολύ όμως η απόκλιση δεν είναι πάνω από 5%. Μπορεί κάποιοι πολύ μεγάλοι να αγοράζουν φθηνότερα, αλλά με τα έξοδα που έχουν λειτουργίας μπορεί να πωλούν ακριβότερα απ αυτούς που αγοράζουν ακριβότερα!!!

Αν και έχω την εντύπωση οτί η κουβέντα έχει βγει off-topic, να αναφέρω και γώ ένα περιστατικό που μου έκανε εντύπωση (έγινε τυχαία χωρίς να έχω την παραμικρή υποψία του όλου σκηνικού που παίζεται...) αλλά πλησιάζει πολύ σ'αυτό που περιγράφει ο aime.... πρόσφατα και ενώ είχα κάνει έρευνα αγοράς ρωτάω στον κωτσόβολο την τιμή ενός μοντέλου που δεν την είχε στη βιτρίνα για να συγκρίνω... πρόθυμα ο πωλητής μου απαντάει 1220 ευρώ... στον ανταγωνισμό όμως (όχι e-shops, εκεί ακόμα πιο κάτω) την είχα ήδη βρει σε προσφορά 999! Επειδή μάλλον κατάλαβε την έκπληξη μου στο άκουσμα της τιμής με ρώτησε μόνος του αν μιλάμε για μετροιτής.. όταν του εξήγησα ότι την βρήκα 999 και άτοκες δόσεις στον ανταγωνισμό, έβγαλε μόνος του το κομπιουτεράκι, έκανε τους υπολογισμούς του και μου λέει απευθείας μιλάμε για μια έκπτωση περίπου 20% αλλά αφού πουλάνε τόσο οι άλλοι μου την δίνει στην ίδια ακριβώς τιμή!!!! Και όλα αυτά χωρίς να οδηγήσω εγώ την κουβέντα σε παζάρι (αφού είχα την εντύπωση ότι σε τέτοια μαγαζιά οι τιμές είναι φιξαρισμένες....) Δεν ξέρω αν και οι υπόλοιποι δουλεύουν έτσι αλλά από τότε ακολουθώ την τακτική που περιέγραψε ο aime... αν και δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις των μοντέλων...

Οπως και να χει η δουλεια η ουσια ειναι μια ....ειναι Φιλιπς και καλη και θα ειναι και ακριβη .
Ιντσα και 50ρικο η δουλεια .
Αν και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ........ προτιμω τις ποιο προσγειωμενες τιμολογιακα πολιτικες στα επι χρημασι κοποις κτωμενων καταναλωτικα αγαθα .
Οσο και brabus να ειναι ενα smart four four ....τον ιδιο χωρο πιανει στο παρκαρισμα.