Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Αυτη δεν πιανετε γιατι αγορασες πρωτα τιβι για την κρεβατοκαμαρα :firstprize:

Μπα για το σαλονι την αγορασα αλλα μου βγηκε μικρη τελικα. Στην κρεβατοκαμαρα δεν εχω καν τηλεοραση. Τωρα μολις παρω καινουργια η παλια θα μετακομισει σε ενα καθιστικο που εχω.

-bye- βρηκα σε ενα site τα χαρακτηριστικα της 32pfl9232 η οποια απο οτι φαινεται στην photo αλλα λενε κ σε αλλα sites δεν θα ειναι full hd.
v2c3b6z8.jpg

Δεν ξέρω παιδιά πάντως θα περιμένω να βγει.Θα πάω να την δω και αν δω διαφορά τέτοια που να δικαιολογεί την τιμή που θα της βάλουνε, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε πόσο θα κάνει σίγουρα, και τότε θα αποφασίσω!

Mακαρι να ηταν ετσι και με εμενα.

Εχω ενα Audi A4 τρια και μισο χρονια και μεχρι τελος της χρονιας που βγαινει το κανουργιο θα το αλλαξω. Εχω μια καταναλωτικη μανια μου φαινεται.:violent-smiley-030:

Πάντως το φαινόμενο της καταναλωτικής μανίας έχει παρει διαστάσεις επιδημιας στην Ελλάδα τα τελευταία χρονια.. Λιγο η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, λίγο οτι η εξωστρέφεια μας σαν λαός αυξήθηκε και λιγο-πολύ (ΠΟΛΥ :violent-smiley-030: ) η απελευθέρωση της καταναλωτικής πίστης μας έχουν κανει ολους παρανοικους ... Ειδικά με τα αυτοκίνητα και τα ηλεκτρονικά γινεται χαμός :flipout:

Νομιζω οτι πρέπει να ανοιξουμε ενα thread στο επι παντός για το θεμα αυτό...

Γιαννη μην το αλλάξεις το Audi εκτος εαν έχεις το 1.6

Αν ομως ειναι καποιος σαν εμενα ... αναποφασιστος αγοραστης μακρας διαρκειας , εχει και τα πλεονεκτηματα του.
Καποτε αναβαθμiζα συνεχως τo PC για να παιζω GP2 .... Αγορασα πλειστασιον (1 και το 2 αρκετα μετα απο οταν κυκλοφορησε) και επαιζα gand tourismo και υσηχασα 5-6 χρονια τουλαχιστον .
Πηρα δορυφορικο δεκτη κ.λ.π. για να βλεπω επιτελους F1 και εκτος απο μια μοντουλα των 120 ευρω δεν ξαναεσκασα μια για αναβαθμισεις ,καρτες ,συστηματα που γραφουν τις καρτες και τις μοντουλες και τα συναφη ...
Ετσι κι αλλοιως τα λεφτα που επρεπε να δωσω καθε χρονο μου εφθαναν να παω να δω απο κοντα και εναν αγωνα live και ετσι και εκανα:flipout:τελικα.
Και το καινουργιο PS3 θα το παρω οταν βγει το καινουργιο GT5 και οχι βεβαια στα 600 ευρω.
Αλλωστε οπως εχω ξαναπει τι θα τα κανουν ? θα τα βαλουν στο πατο τους? και αν ναι ,ποσα θα χωρεσουν?:firstprize:
Η ψηφος μας ειναι καθημερινη και οχι καθε 4 χρονια οπως νομιζουμε ....και δεν ειναι αλλο απο το Ευρω μας που το δινουμε αβιαστα σε αυτους που μας το ζητανε καθε μερα..... Δεν σε γουσταρω δεν σε ψηφιζω ,αρα δεν παιρνεις μια απο μενα ,αν δεν το αξιζεις ,καπως ετσι φτιαχνει το παραμυθι σε χαπυ εντ.:grandpa:

Μαζί σου smoothbore και εγώ την ίδια στάση ζωής έχω.Από την στιγμή που καλύπτω τις υποχρεώσεις μου και μου περισσεύουν κάποια λεφτά γιατί να μην τα ρίξω για να πάρω κάτι που θα μου δίνει καθημερινή ευχαρίστηση αλλά να τα έχω στην τράπεζα και να μην αυγατίζουν όπως λένε στο χωριό μου;Όλα αυτά παιδιά είναι για να κάνουν λίγο καλύτερη τη ζωή μας και να ξεχνάμε όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν έστω να τα καλμάρουμε!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Thanks Πανο.-bye-

Αλλωστε σε τοσο μικρο μεγεθος Full HD δεν εχει νοημα.

Έχει Γιάννη. Μπορεί ο άλλος να τη θέλει για 80% χρήση μόνιτορ του pc και παιχνίδια και 20% για τηλεοπτικά προγράμματα. Και από ότι διαβάζω πολύς κόσμος έχει προβλήματα με τα ''κλειδώματα'' όταν το πάνελ δεν είναι 1080. Το underscan- overscan πάει σύννεφο ειδικά στις Sony.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Έχει Γιάννη. Μπορεί ο άλλος να τη θέλει για 80% χρήση μόνιτορ του pc και παιχνίδια και 20% για τηλεοπτικά προγράμματα. Και από ότι διαβάζω πολύς κόσμος έχει προβλήματα με τα ''κλειδώματα'' όταν το πάνελ δεν είναι 1080. Το underscan- overscan πάει σύννεφο ειδικά στις Sony.

Επειδη εχει δεχθει πολλα παραπονα η Sony γι αυτο το θεμα ακουσα οτι θα λυθει στις Χ3000 και W3000.

υπαρχει καμια περιπτωση να επιστρεψουμε στο θεμα (την 9632) για καποιους που ισως ενδιαφερονται...?
καμια πληροφορια...? καμια "ελληνικη" τιμουλα...? καμια ημερομηνια αφιξης...?

εγω βρηκα αυτα...:

Bild/Display:
• Bildformat: 16:9
• Helligkeit: 550 cd/m²
• Kontrastverhδltnis (normal): 1200:1
• Dynamischer Bildschirmkontrast: 8000:1
• Reaktionszeit (normal): 3 (BEW-Δquiv.) ms
• Betrachtungswinkel: 176Ί (H) / 176Ί (V)
• Bildschirmgrφίe diagonal: 32 Zoll / 80 cm
• Bildschirmtyp: LCD WXGA Active Matrix TFT
• Auflφsung des Displays: 1366 x 768p
• Farboptimierung: 4 Billionen Farben (RGB, 14 Bit)
• Bild-Verbesserung: Perfect Pixel HD Engine, HD Natural Motion, Dynamische Kontrastoptimierung, Bildverarbeitung 1080p, 50/60 Hz, Bildverarbeitung 1080p, 24/25/30 Hz, 3:2- bis 2:2-Bewegungs-Pulldown, 3D-Kammfilter, Active Control + Lichtsensor, Jagged Line Suppression, Progressive Scan, Pulse-Killer-Chip, Widescreen Plus, 100 Hz Clear LCD, Doppelte Bildrate
• Bildschirmoptimierung: Nicht reflektierender Bildschirm

Ambilight:
• Ambilight-Funktionen: Ambi Light 2-Kanal, Autom. Anpass. an Videoinhalt, Effiziente Energiesparlampe, Kompletter Betrieb im Standby-Modus
• Ambilight-Beleuchtungssystem: Breites LED-Farbspektrum
• Dimm-Funktion: Manuell und όber Lichtsensor

Sound:
• Ausgangsleistung (RMS): 2 x 8 W
• Verbesserung der Soundqualitδt: Digital Signal Processing, Dynamic Bass Enhancement, Grafik-Equalizer
• Soundsystem: Virtual Dolby Digital, BBE

Lautsprecher:
• Integrierte Lautsprecher: 4
• Lautsprecher-Typen: Integrierte Subwoofer mit wOOx, Kalotten-Hochtφner

Komfort:
• Kinderschutz: Kindersicherung
• Uhr: Smart Clock
• Elektronische Programmzeitschrift (EPG): EPG, Akt. & Folg., 8-Tage-EPG
• Fernbedienung: TV
• Fernbedienungstyp: RC4450
• Bildschirmformat-Anpassung: 4:3, 6 Breitbild-Modi, Auto Format, Breitbildformat 14:9, Breitbildformat 16:9, Untertitel-/άberschrift-Verschiebung, SuperZoom, Breitbild
• Picture in Picture: Videotext Doppelbild
• Videotext: 1200 Seiten Hypertext

Tuner/Empfang/άbertragung:
• Antenneneingang: 75 Ohm koaxial (IEC75)
• TV-System: DVB COFDM 2 K/8 K
• Video-Wiedergabe: NTSC, SECAM, PAL
• DVB: DVB-T *
• Frequenz-Bδnder: Hyperband, S-Kanal, UHF, VHF

Anschlussmφglichkeiten:
• Ext 1 Scart: Audio links/rechts, FBAS-Ein-/Ausgang, RGB
• Ext 2 Scart: Audio links/rechts, FBAS-Ein-/Ausgang, RGB
• Ext 3: YPbPr, Linker/rechter Audio-Eingang
• Ext 4: HDMI
• Ext 5: HDMI
• Ext 6: HDMI
• Vordere/seitliche Anschlόsse: Linker/rechter Audio-Eingang, CVBS-Eingang, Kopfhφrer-Ausgang, S-Video-Eingang, USB
• Weitere Anschlόsse: Analoger L/R Audio-Ausgang, SP-DIF-Ausgang (koaxial), Gemeinsame Schnittstelle

Netzanschluss.
• Umgebungstemperatur: 5 °C bis 35 °C
• Netzspannung: 220 bis 240 VAC +/- 10 %
• Stromverbrauch: 132 W
• Standby-Stromverbrauch: 0,79 W

Mitgeliefertes Zubehφr:
- Drehbarer Tischfuί
- Hochfrequenzkabel

Abmessungen:
•Gehδusefarbe: Anthrazit dunkel
•Abmessungen Gerδt (B x H x T): 829 x 543 x 125 mm
•Abmessungen Gerδt inkl. Fuί (H x T): 607 x 219 mm
•Gerδtegewicht: 18,2 kg

Μια "χαζη" ερωτηση , γιατι να αγορασει καποιος την Philips 9632 και οχι την Sony 32D3000 η την Panasonic 32LXD70 που εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα σε πιο χαμηλη τιμη?

Μια "χαζη" ερωτηση , γιατι να αγορασει καποιος την Philips 9632 και οχι την Sony 32D3000 η την Panasonic 32LXD70 που εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα σε πιο χαμηλη τιμη?

ΔΙΟΤΙ, η Philips 9632 ειναι Prada και η Sony D3000 ειναι Tomy Hilfinger!!!

ΚΑΙ επειδή μπορεί να είναι καλλίτερη της Sony....
KAI επειδή απο τις φωτογραφίες και με το ambilight ειναι μια κομψή ηλεκτρική συσκευή....ενώ η Sony μπαουλάκι...

ε όχι κι έτσι!!!!Εντάξει μπορεί να έχει λίγο καλύτερη εικόνα αλλά δεν αξίζει να δώσεις 300ε παραπάνω για να την πάρεις!!!!

ΔΙΟΤΙ, η Philips 9632 ειναι Prada και η Sony D3000 ειναι Tomy Hilfinger!!!

Εγω παντως οσα προιοντα "Prada" αγορασα τα τελευταια χρονια ολα βγηκαν μαπα. Τελευταιο παραδειγμα Philips 32" CRT 3ετιας που χαλασε ο δεκτης και δεν επιανε ουτε ενα καναλι. Βεβαια την εχω δωσει σε ενα ξαδερφο μου τωρα.

Ουδείς γνωρίζει άν είναι καλύτερη. Υποθέτουμε από τα χαραχτηριστικά ότι θα είναι ελαφρώς καλύτερη. Αλλά εδώ πληρώνεις δύο εξτρά πράγματα που σίγουρα δέν τα έχει η SONY. Ambilight και σχεδιασμό.

Όσο για τις βλάβες, στα φθηνά προιόντα η Philips δεν παιζόταν τη δεκαετία του 90 με τις βλάβες στους μετασχηματιστές τηλεοράσεων. Όλοι σχεδόν καιγόντουσαν στα 3 χρόνια!!! Και έτσι τα έπαιρνε η εταιρεία μετά τα λεφτά αφού πρώτα σου το πούλησε φθηνά!!!. Στα ακριβά όμως δεν ίσχυε αυτό. Τη παρούσα δεκαετία τα πράγματα βελτιώθηκαν και ακόμα και τα φθηνά είναι αξιόπιστα. Έχουν ξεφτιλιστεί τα ηλεκρτικά τόσο πολύ πού δεν αξίζει ο κόπος να γελάσεις τους καταναλωτές. Θα ξαναγοράσουν λίαν συντόμως...

Παιδιά μόλις τώρα μπήκα στο site της philips στην Ελλάδα και είδα ότι εχουν την 32pfl9632 μήπως ξέρει κανένας πόσο κάνει ή αν είναι εύκολο μπορεί να μάθει κανένας;

Παιδιά μόλις τώρα μπήκα στο site της philips στην Ελλάδα και είδα ότι εχουν την 32pfl9632 μήπως ξέρει κανένας πόσο κάνει ή αν είναι εύκολο μπορεί να μάθει κανένας;

Σε λίγες μέρες. ¨Εξω πάντως η τιμή είναι από 1250 έως 1599. Να και τα χαραχτηριστικά στα Ελληνικά...

Εικόνα/Οθόνη
Λόγος διαστάσεων : 16:9 Φωτεινότητα : 550 cd/m² Λόγος αντίθεσης (τυπικός) : 1200:1 Αντίθεση δυναμικής οθόνης : 8000:1 Χρόνος απόκρισης (τυπικός) : (BEW ισοδύναμο) 3 ms Οπτική γωνία : 176° (H) / 176° (V) Μήκος διαγωνίου οθόνης (ίντσες) : 32 ίντσα Μήκος διαγωνίου οθόνης (μετρικό) : 80 εκ. Τύπος οθόνης : LCD WXGA Active Matrix TFT Ανάλυση οθόνης : 1366 x 768p Επεξεργασία χρωμάτων : 4 τρισεκατομμύρια χρώματα (RGB 14bit) Βελτίωση εικόνων : Perfect Pixel HD Engine, HD Natural Motion, Βελτίωση δυναμικής αντίθεσης, Επεξεργασία 1080p 50/60Hz, Επεξεργασία 1080p 24/25/30Hz, Υποβίβαση κίνησης(Pull-Down) 3/2-2/2, Τρισδιάστατο κτενοειδές φίλτρο 3D, Active Control + Αισθητήρας φωτός, Jagged Line Suppression, Προοδευτική σάρωση, Pulse Killer Chip, WideScreen Plus, Clear LCD 100Hz, Διπλός ρυθμός καρέ Βελτίωση οθόνης : Αντιανακλαστική επικάληψη οθόνης Ambilight
Χαρακτηριστικά Ambilight : Ambilight 2 καναλιών, Δυνατότ αυτόμ προσ σε περιεχ βίντεο, Αποτελεσμ. λυχνία χαμηλής ενέργειας, Πλήρης λειτουργία σε κατ. αναμονής Σύστημα φωτισμού Ambilight : LED ευρείας χρωματικής γκάμας Λειτουργία αχνού φωτισμού : Χειροκίνητος - μέσω αισθητήρα φωτός Υποστηριζόμενη ανάλυση οθόνης
Φορμά Η/Υ : 640 x 480, 60Hz, 800 x 600, 60Hz, 1024 x 768, 60Hz, 1280 x 1024, 60Hz, 1360 x 768, 60Hz, 1920 x 1080i, 60Hz, 1920 x 1080p, 60Hz Φορμά εικόνας : 480i, 60Hz, 480p, 60Hz, 576i, 50Hz, 576p 50 Hz, 720p, 50, 60Hz, 1080i, 60, 50Hz, 1080p, 24Hz, 25Hz, 30 Hz, 1080p, 50Hz, 60Hz Ήχος
Ισχύς εξόδου (RMS) : 2x8W Βελτιώσεις ήχου : Ψηφιακή επεξεργασία σήματος, Δυναμική βελτίωση μπάσων, Equaliser γραφικών Σύστημα ήχου : Virtual Dolby Digital, BBE Ηχεία
Ενσωματωμένα ηχεία : 4 Τύποι ηχείων : Ενσωματωμένα γούφερ με τεχνολογία wOOx, Θολοειδή τουίτερ Ευκολία
Προστασία παιδιών : Κλείδωμα για τα παιδιά +Γονικός Έλεγχος Ρολόι : Έξυπνο Ρολόι Ευκολία εγκατάστασης : Αυτόματη ονομασία προγραμμάτων, Αυτόματη εγκατάσταση καναλιών (ACI), Σύστημα αυτόματου συντονισμού (ATS), Αυτόματη αποθήκευση, Ψηφιακός συντονισμός PLL, Plug & Play Ευκολία στη χρήση : 4 λίστες αγαπημένων, Αυτόμ. διατήρηση έντασης (AVL), Ένταση ήχου Δέλτα ανά προεπιλογή, Περιβάλλον χρήσης με γραφικά, Προβολή επί της οθόνης, Κατάλογος προγραμμάτων, Βοηθητικός οδηγός ρυθμίσεων, Πλαϊνό χειριστήριο Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων : EPG για αυτό και το επόμενο πρόγραμμα, Ηλεκτρον. oδηγός προγραμμάτων 7 ημερών Τηλεχειριστήριο : Τηλεόραση Τύπος τηλεχειριστηρίου : RC4450 Ρυθμίσεις φορμά οθόνης : 4:3, 6 τρόποι λειτουργίας ευρείας οθόνης, Αυτόματο φορμά, Movie expand 14:9, Movie expand 16:9, Μετατόπιση υποτίτλων & επικεφαλίδας, Super zoom, Ευρεία οθόνη Εικόνα σε Εικόνα : Διπλή Οθόνη με κείμενο Teletext : Hypertext 1,200 σελίδων Βελτιώσεις Teletext : Habit Watch, Γραμμή πληροφόρησης προγράμματος Δυνατότητα αναβάθμισης υλικολογισμικού : Οδηγός αυτ. αναβάθμισης υλικολογισμικού, Υλικ/ικό με δυν/τα αναβάθμισης μέσω USB Πολυμέσα : Συσκ. ανάγνωσης ψηφ. μέσων (πρ. περίηγ), Auto break-in USB Εφαρμογές πολυμέσων
Συνδέσεις πολυμέσων : USB Φορμά αναπαραγωγής : MP3, Αρχεία προβολής slide (.alb), Ακίνητη εικόνα JPEG, MPEG1, MPEG2 Δέκτης/λήψη/μετάδοση
Είσοδος κεραίας : Ομοαξονική 75 ohm (IEC75) Σύστημα τηλεόρασης : DVB COFDM 2 K/8 K Αναπαραγωγή βίντεο : NTSC, SECAM, PAL DVB : Επίγειος δέκτης DVB * Ζώνες δέκτη : Hyperband, S-Channel, UHF, VHF Συνδεσιμότητα
Υποδοχή scart 1 : Ήχος L/R, Είσοδος/έξοδος CVBS, RGB Υποδοχή scart 2 : Ήχος L/R, Είσοδος/έξοδος CVBS, RGB 3 εξ. : YPbPr, Είσοδος ήχου L/R Ext 4 : HDMI Ext 5 : HDMI Ext 6 : HDMI Μπροστινές / πλαϊνές υποδοχές σύνδεσης : Είσοδος ήχου L/R, Είσοδος CVBS, Έξοδος ακουστικών, Είσοδος S-Video, USB Άλλες συνδέσεις : Αριστερή/δεξιά αναλογική έξοδος ήχου, Έξοδος S/PDIF (ομοαξονική), Κοινή διασύνδεση Τάση
Θερμοκρασία περιβάλλοντος : 5 °C έως 35 °C Τροφοδοσία ρεύματος : AC 220 - 240 V +/- 10% Κατανάλωση ρεύματος : 132 W Κατανάλωση ρεύματος κατά την αναμονή : 0,79 W Αξεσουάρ
Παρεχόμενα εξαρτήματα : Επιτραπέζια περιστρεφόμενη βάση, Καλώδιο RF Διαστάσεις
Έγχρωμο περίβλημα : Σκούρος ανθρακίτης Πλάτος συσκευής : 829 χιλ. Ύψος συσκευής : 543 χιλ. Βάθος συσκευής : 125 χιλ. Ύψος συσκευής (με τη βάση) : 607 χιλ. Βάθος συσκευής (με τη βάση) : 219 χιλ. Βάρος προϊόντος : 18,2 κ. Βάρος προϊόντος (+βάση) : 19.8 κ. Πλάτος κιβωτίου : 1000 χιλ. Ύψος κιβωτίου : 742 χιλ. Βάθος κιβωτίου : 290 χιλ. Βάρος με την συσκευασία : 25,1 κ.