Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Μ αυτή την τιμή και διαβάζοντας τον "Ηχο" Αυγούστου θα λεγε κανείς οτι πρόκειται για την καλύτερη επιλογή αλλά αν δεν την δει κανείς από κοντά είναι δύσκολο να την παραγγείλει....

Εχει κανείς υπόψη κάποιο μαγαζί που να "παίζει" η τηλεόραση?

Και ενώ μπήκα με χαρά για να ενημερώσω ότι την απέκτησα.... έφαγα το μεγαλύτερο ξενέρωμα με την τιμή 1072 της Λάρισας....:slapface: Την πήρα μετρητοίς από την Ηλεκτρονική 1390.... Μόνο εκεί την είχα δει ζωντανά πριν 10 μέρες, μου είχαν δώσει την καλύτερη τιμή και επειδή ήταν κοντά η τιμή με τα ιντερνετικά μαγαζάκια προτίμησα να την πάρω από κάποιον που θα μπορώ να "βρίσω" αν κάτι δεν πάει καλά (ποτέ δεν ξέρεις με τα πολύ καινούργια μοντέλα..). Αλλά γυρίζοντας χτες από διακοπές, σήμερα που πήγα αποφασισμένος να την κλείσω δεν έκανα το πιο σημαντικό.... να ξανά ρίξω μια ματιά στις τιμές στο ιντερνετ... και τώρα νιώθω μεγάλος κότσος.....
Το bad timing βρήκε τον ορισμό του....:frusty:Τα 100 ευρώ μπορεί να μου φάνηκαν λίγα για διαφορά αλλά τα 300 με πονάνε... και μάλιστα την ίδια μέρα που την αγόρασα (ας την έριχναν τουλάχιστον σε κανένα μήνα...)
Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω προτεινόμενες ρυθμίσεις? Έστω και για κάποιο παρόμοιο μοντέλο? (Μπας και ξεχαστώ και μπορέσω να ξεπεράσω το σοκ....)

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Και ενώ μπήκα με χαρά για να ενημερώσω ότι την απέκτησα.... έφαγα το μεγαλύτερο ξενέρωμα με την τιμή 1072 της Λάρισας....:slapface: Την πήρα μετρητοίς από την Ηλεκτρονική 1390.... Μόνο εκεί την είχα δει ζωντανά πριν 10 μέρες, μου είχαν δώσει την καλύτερη τιμή και επειδή ήταν κοντά η τιμή με τα ιντερνετικά μαγαζάκια προτίμησα να την πάρω από κάποιον που θα μπορώ να "βρίσω" αν κάτι δεν πάει καλά (ποτέ δεν ξέρεις με τα πολύ καινούργια μοντέλα..). Αλλά γυρίζοντας χτες από διακοπές, σήμερα που πήγα αποφασισμένος να την κλείσω δεν έκανα το πιο σημαντικό.... να ξανά ρίξω μια ματιά στις τιμές στο ιντερνετ... και τώρα νιώθω μεγάλος κότσος.....
Το bad timing βρήκε τον ορισμό του....:frusty:Τα 100 ευρώ μπορεί να μου φάνηκαν λίγα για διαφορά αλλά τα 300 με πονάνε... και μάλιστα την ίδια μέρα που την αγόρασα (ας την έριχναν τουλάχιστον σε κανένα μήνα...)
Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω προτεινόμενες ρυθμίσεις? Έστω και για κάποιο παρόμοιο μοντέλο? (Μπας και ξεχαστώ και μπορέσω να ξεπεράσω το σοκ....)

Γκαντεμιά αλλά μην μασάς. Πρέπει να είναι πολύ καλή επιλογή έτσι κι αλλιώς. Για ρυθμίσεις λίγο δύσκολο το βλέπω, πρέπει να είσαι από τους πρώτους που την έχουν. Καλές θεάσεις.

Και κάτι ακόμα.... έχει αγοράσει κανένας απ' αυτά τα μαγαζιά στο ίντερνετ? Είναι αξιόπιστα?

Και κάτι ακόμα.... έχει αγοράσει κανένας απ' αυτά τα μαγαζιά στο ίντερνετ? Είναι αξιόπιστα?

Μάλλον θα κανω εγώ κίνηση οποτε και θα ενημερώσω.Αλλωστε είτε την 32D3000 είτε την pfl9632 διαλέξω,από το electroptica θα την πάρω.

Καλημέρα!!!

και καλορίζικη!!!

με την τρέλα που υπάρχει-πλέον-στις τιμές...πολύ εύκολο είναι κάποιος να την πατήσει...

σημασία έχει όλα να πάνε καλά και να την χαρείς!!!

Μ αυτή την τιμή και διαβάζοντας τον "Ηχο" Αυγούστου θα λεγε κανείς οτι πρόκειται για την καλύτερη επιλογή αλλά αν δεν την δει κανείς από κοντά είναι δύσκολο να την παραγγείλει....

Εχει κανείς υπόψη κάποιο μαγαζί που να "παίζει" η τηλεόραση?

Εγώ την πήρα από την Ηλεκτρονική στο village του Ρέντη. Την είχαν και σε ράφι. Αλλά έπαιζε μόνο ψηφιακό σήμα.

Εγώ την πήρα από την Ηλεκτρονική στο village του Ρέντη. Την είχαν και σε ράφι. Αλλά έπαιζε μόνο ψηφιακό σήμα

Θα μπορουσες να μας πεις δυο λογια για τη συγκεκριμενη τηλεοραση.Bγαζει καποιο βομβο οταν ειναι σε stand by;Διαβασα μερικες περιπτωσεις σε ξενα φορουμ που αναφερουν κατι τετοιο.

Θα μπορουσες να μας πεις δυο λογια για τη συγκεκριμενη τηλεοραση.Bγαζει καποιο βομβο οταν ειναι σε stand by;Διαβασα μερικες περιπτωσεις σε ξενα φορουμ που αναφερουν κατι τετοιο.

Ο φίλος που την έχει σίγουρα μπορεί να μας ενημερώσει καλύτερα, αλλά αν μιλάμε για θόρυβο ενώ είναι σε standby mode μάλλον μιλάμε για κάποιο ελλατωματικό κομμάτι.

Από το λίγο που ασχολήθηκα και έπαιξα με τις ρυθμίσεις τα ψηφιακά της ΕΡΤ είχαν πολύ καλύτερη εικόνα από αυτά που έβλεπα σε μαγαζιά. Πέτυχα και ένα αγώνα τένις και η κίνηση μου φάνηκε πολύ καλή. Το ψηφιακό του ΡΙΚ δεν είχε καλή εικόνα αλλά γι αυτό μπορεί να φταίει και το σήμα.
Τα αναλογικά μπορώ να πω ότι ήταν ικανοποιητικά αλλά πιστεύω ότι θέλει λίγο ρύθμιση αν και το σήμα στην περιοχή μου έχει πρόβλημα με κάποια κανάλια. Και σίγουρα η ποιότητα είναι χειρότερη από crt (αναμενόμενο) ιδιαίτερα αν η απόσταση παρακολούθησης είναι κοντινή.

Προς το παρόν δεν έχω κάποια ψηφιακή πηγή (τώρα φτιάχνω το σπίτι) και επομένως δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Αν και νομίζω ότι η τηλεόραση εκεί θα δείξει τις πραγματικές δυνατότητες της.

Εμφανισιακά την βρίσκω πολύ πιο εντυπωσιακή και κομψή από την D3000.

Το μενού το βρήκα σχετικά καλό αφού χωρίς να ανοίξω ακόμα το εγχειρίδιο κατάφερα να κάνω τις πρώτες ικανοποιητικές ρυθμίσεις. Βέβαια αν και η αυτόματη αρχική εγκατάσταση όταν την πρωτοανοίγεις είναι αρκετά εντυπωσιακή και εύκολη, οι ρυθμίσεις που προέκυψαν δεν με ικανοποίησαν...

Για τον βόμβο που ρωτάτε έχω την εντύπωση ότι έκανε έναν ήχο και στο standby και όταν την έσβησα τελείως. Δεν το λέω και πολύ σίγουρα όμως γιατί ασχολήθηκα πολύ λίγο χτες και δεω έχω μετακομίσει ακόμα οπότε δεν ζω "μαζί" της. Θα το διασταυρώσω και θα ενημερώσω.... Αν ισχύει τα περι ελαττώματος ... :argue:

Περιμενουμε περισσοτερα νεα οποτε εχεις χρονο φιλε miafora.
Αν ειναι δυνατόν να κανεις post και καμια φωτογραφια θα ειναι οτι καλυτερο.
-bye-

Περιμενουμε περισσοτερα νεα οποτε εχεις χρονο φιλε miafora.
Αν ειναι δυνατόν να κανεις post και καμια φωτογραφια θα ειναι οτι καλυτερο.
-bye-

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτογραφίες τις επόμενες μέρες αλλά όπως έχω αναφέρει προς το παρόν δεν έχω καμία ψηφιακή πηγή οπότε θα αρκεστείτε στα ελεύθερα κανάλια. Επίσης ψάχνω ακόμα για ρυθμίσεις....

Τελικά το διασταύρωσα και ο "παράξενος" βόμβος ακούγεται.... :furious3:
Συμβαίνει το εξής παράξενο : όταν παίζει ο θόρυβος δεν υπάρχει, όταν μπαίνει σε standby ξεκινάει ένας οξύς ήχος από την πίσω πλευρά που βρίσκεται η πλακέτα με τις εισόδους, όταν την κλείνω από τον διακόπτη για μερικά δευτερόλεπτα σταματάει και ξανά ξεκινάει λίγο πιο οξύς, όπως σε standby. Δεν είναι πολύ δυνατός αλλά σε σχεδόν απόλυτη ησυχία ακούγεται και γίνεται ενοχλητικός λόγω της σταθερότητας του. Μοιάζει με ζιζίρισμα (αδόκιμο....).
Σταματάει μόνο όταν το βγάζω από την πρίζα και μάλιστα προοδευτικά σαν να σταματάει ανεμιστηράκι.... Δοκίμασα και σε άλλη πρίζα αλλά δεν έγινε τίποτα... Σκέφτομαι μήπως φταίει κάτι με την τάση στο σπίτι...
Πήρα τηλέφωνο και στο κατάστημα και που είπαν ότι έτσι ακούγεται το τροφοδοτικό (τι να πει και ο υπάλληλος αν δεν είναι τεχνικός) και με παρέπεμψαν στο service της Philips αλλά δεν τους πρόλαβα (είναι μέχρι τις 4:30). Αναμονή λοιπόν....

Kostasd μήπως θυμάσαι που είδες τις αναφορές για το πρόβλημα στα ξένα forums? Ανέφεραν αν εντόπισαν που οφείλεται?

Ακούγεται και σε κάποια απόσταση, λιγότερο βέβαια αλλά ακούγεται... το θέμα είναι ότι επειδή είναι οξύς γίνεται ενοχλητικός αν τον ακούσεις μια φορά... νομίζεις ότι κάτι έχεις ξεχάσει ανοιχτό.... (ρε μπας και μου μπήκε η ιδέα και τον ακούω τόσο έντονα...???!!!) το θέμα είναι ότι μου έκανε εντύπωση από χτες που την έκλεισα πρώτη φορά αλλά δεν έδωσα τόση σημασία.... μετά διάβασα και το σχόλιο του φίλου και μου μπήκαν οι ψίλοι.... :chinscratch: