Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Ειδικά στις 32'' δεν μπορείς να κάτσεις και πολύ μακριά από την οθόνη. Αν είναι έτσι θα τον ακούς σίγουρα όταν βλέπεις μια ταινία. Εκτός του ότι αποκλείεται για τηλεόραση κρεβατοκάμαρας. Μακάρι να είναι κάτι που επισκευάζεται και να ξεμπερδευεις.

Πάντως είναι μεγάλο ατόπημα της philips. Μιλάμε για τηλεόραση cineos που υποτίθεται ότι είναι τα καλύτερα της μοντέλα.

Το πρόβλημα δεν υπάρχει όταν είναι ανοιχτή η τηλεόραση....!!! Δεν ακούγεται τίποτα...!!! Το standby είναι και ακόμα χειρότερα όταν είναι κλειστή.... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν "πάει" σε κρεβατοκάμαρα όπως είναι.... :builder:

Να δούμε τι θα πούνε κι από την philips και θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.
Μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα που έχουν οι πρώτες παρτίδες και είτε να διωρθώνεται ή να στην αντικαταστήσουν.

Re: Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Γκαντεμιά αλλά μην μασάς. Πρέπει να είναι πολύ καλή επιλογή έτσι κι αλλιώς. Για ρυθμίσεις λίγο δύσκολο το βλέπω, πρέπει να είσαι από τους πρώτους που την έχουν. Καλές θεάσεις.

Δεν μιλάμε για απλή γκαντεμιά. Για Μητσοτάκη μιλάμε :flipout::flipout::flipout:.
Και 300αρού στο κεφάλι και βόμβο το τροφοδοτικό ή οτιδήποτε έχει πρόβλημα. Προτείνω να την πας στο μαγαζί για κράξιμο και αν υπάρχει εκεί κάποια που δεν ακούγεται βούτα την όπως είναι βάλτην στην άκρη και κάντην αλλαγή με τη δική σου. Αν έχουν μοντέλο εκεί που δεν ακούγεται δεν υφίσταται η δικαιολογία ότι έτσι ακούγεται το τροφοδοτικό που σου είπε ο υπάλληλος και κανονικά πρέπει να σου την αλλάξουν αφόσον η αγορά είναι τόσων λίγων ημερών. Κυνήγησέ τους όσο σε παίρνει. Μέχρι και τα λεφτά σου πίσω ζήτα τους. Ποτέ δεν ξέρεις... Καλά θα είναι να σου τα δώσουνε και να την πάρεις μετά από τον λαρισαίο :P.

Ρε παιδιά η 42PFL9632 υπάρχει; σύμφωνα με κάποια site γαλλικά υπάρχει και πωλείται 1900 ευρώ περίπου. Θα τρελαθώ γιατί αν είναι να περιμένω αφού τα έχει όλα και συμφέρει. Πωωωωω μπήκα κι εγώ στο club των αναποφάσιστων. και πάνω που είμουνα 100% σίγουρος για την 40D3000 :(. Φρίκη

...Kostasd μήπως θυμάσαι που είδες τις αναφορές για το πρόβλημα στα ξένα forums? Ανέφεραν αν εντόπισαν που οφείλεται?

Δεν θυμάμαι τα sites που το είδα.Επειδή το ένα ήταν γερμανικο και το αλλο ολλανδικό, τα μετέφρασα από ένα άλλο site και επειδή οι μεταφράσεις αυτές δίνουν κατά προσέγγιση αποτέλεσμα,σχεδόν από τα συμφραζόμενα κατάλαβα οτι υπάρχει το πρόβλημα αυτό.Μάλιστα το ανέφεραν αρκετοί.Θα κοιτάξω να τα βρω και να τα λινκαρω εδώ πάντως.
Τελικά νομίζω οτι σε έβαλα σε μπελάδες και σου χάλασα και τον ενθουσιασμό την αγοράς...

Τελικά νομίζω οτι σε έβαλα σε μπελάδες και σου χάλασα και τον ενθουσιασμό την αγοράς...

Δεν τον έβαλες εσύ σε μπελάδες. Το πρόβλημα υπήρχε ασχέτως αν του το υπέδειξες η όχι και τώρα το ακούει σταθερά :D . Όσο για τον ενθουσιασμό σε προλάβανε άλλοι όταν του ανακοινώσανε τιμές 100-300€ χαμηλότερες από αυτή που την αγόρασε και μάλιστα ακριβώς την ημέρα αγοράς.

Πάντως αυτό το σφύριγμα μοιάζει με παιδική ασθένεια που συνήθως έχουν τα πρώτα κομμάτια παραγωγής...Πιστεύω ότι είναι θέμα σέρβις (που η Φιλιπς εχει σχετικά καλό) η αποκατάσταση...

Περιμένω με αγωνία την απάντηση για να την πάρω κι εγώ

Μόλις μίλησα με το service της Philips και έκλεισα ραντεβού για αύριο το απόγευμα... Αναμονή και πάλι....

Re: Απάντηση: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Μόλις μίλησα με το service της Philips και έκλεισα ραντεβού για αύριο το απόγευμα... Αναμονή και πάλι....

Mε βαση τα θετικα που εχω ακουσει για το service της Philips πιστευω οτι θα σου την αλλαξουν με αλλη.

Γνωμη μου ειναι αν σου πουν για επισκευη να αρνηθεις καθως η τηλεοραση ειναι καινουργια ακομα.

Συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα. Άμα σου πούνε για επιδιόρθωση πες τους εσείς θα δεχόσασταν να αγοράσετε επιδιορθωμένη τηλεόραση; Γιατί ουσιστικά για αυτό ακριβώς θα πρόκειται. Μόνο αντικατάσταση και να επιμείνεις. Το σφάλμα είναι κατασκευαστικό εξαρχής και οφείλουν να σου την αντικαταστήσουν κι όχι να σου την επιδιορθώσουν. Πες τους δώστε μου καινούργια και δώστε την επιδιορθομένη σε κάποιον άλλο. Κράτα καλού κακού και τα serial number μην σου δώσουν ξανά την ίδια για καινούργια και καλά :p (Γιου νέβερ νόου, στο Ελλάντα είμαστε :flipout: )

Για μένα τέτοιες περιπτώσεις είναι μονόδρομος για μία σοβαρή εταιρία. Ανακαλείς όλη σου την προβληματική σειρά για έλεγχο και αντικατάσταση των προβληματικών υλικών εργοστασιακά!!! και αντικαθιστάς όλες τις προβληματικές συσκευές που πουλήθηκαν με καινούργιες ή εργοστασιακά επιδιορθωμένες (αναλόγως την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος). Υπάρχει βέβαια και η καλή πατροπαράδοτη λύση το παίζω λιγάκι μ.....ς και απλά επιδιορθώνουμε επί τόπου ότι μπορούμε και ότι καλύπτει η εγγύηση αλλά κάτι τέτοιο το θεωρώ απαράδεκτο και προσωπικά με αποτρέπει να αγοράσω στο μέλλον από την εν λόγω εταιρία.

Αφού το πρόβλημα είναι διεθνές -και πολύ διαδεδομένο για ένα τόσο νέο μοντέλο- έχω την εντύπωση πως στο ζήτημα θα παρέμβει η "μαμά" Philips και θα στείλει εντολές στις διάφορες αντιπροσωπείες.

Έχει κυκλοφορήσει. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει σύντομα. Για αυτό ρωτάω.