Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Χωρίς να παραβλέπω την γκάφα της philips με το βόμβο, νοιώθω την ανάγκη να πω ότι θεωρώ πολύ "υγιή" την τοποθέτηση του honest john γιατί μας θυμίζει τον πραγματικό σκοπό της τηεόρασης, δηλαδή την απόλαυσή (και με αυτό τον σκοπό προσεγγίζει και λύνει το πρόβλημα)

Αυτά να τα θυμόμαστε όλοι μας όταν ξεφεύγουμε και αντί να απολαμβάνουμε ταινίες κλπ, βάζουμε αυτοσκοπό το να ψάχνουμε τις ατέλεις (halo effets, φίδια, ξέπλυμα στο μαύρο, καμμένα Pixels κλπ κλπ)

Μήπως δεν ακούς καλά??? :p Γιατί όπως αναφέρθηκε από κάποιον, όταν λειτουργεί η TV κάνει κάποιο θόρυβο.
Επιβεβαιώνει κανείς άλλος ότι μετά από 3 λεπτά μειώνετε ο θόρυβος???

ναι Μάνο, έτσι είναι....κάπου μετά τα τρία πρώτα λεπτά σε stand by, ο θόρυβος, όντως μειώνεται.....τουλάχιστον και στην δική μου...σαν να γίνεται μια πρώτη αποφόρτιση των κυκλωμάτων....

το επιβεβαιώνω και εγώ....

(το παραπάνω το παρατήρησα την περίοδο της "φρίκης μου")...:grandpa:

Δλδ οι άλλες TV δεν κάνουν κάποιο θόρυβο όταν λειτουργούν??? Μόνο η Philips κάνει??? Πάντως ο συγκεκριμένος θόρυβος δεν γίνετε αντιληπτός. Τουλάχιστον εγώ τον άκουσα για πρώτη φορά όταν πέρασα ακριβώς δίπλα απ' το πίσω μέρος της δεξιάς πλευράς της TV. Οπότε ήταν φυσικό να τον ακούσω. Για αυτό το λόγο δεν πήρα τηλέφωνο το service της Philips.

Τι επιβεβαιώνεις και εσύ??? Αφού απ' το δικό σου post το διάβασα μόνο. Κάποιον άλλο θέλω να το επιβεβαιώσει.

Ο θόρυβος στο stand by είναι ίδιος με αυτόν όταν λειτουργεί ή χειρότερος??? Σταματάει ανά διαστήματα όπως ο θόρυβος όταν λειτουργεί ή ακούγετε κανονικά συνέχεια.

Τι επιβεβαιώνεις και εσύ??? Αφού απ' το δικό σου post το διάβασα μόνο. Κάποιον άλλο θέλω να το επιβεβαιώσει.

αααααχχχχ αυτό το Αλτσχάιμερ...με έχει τσακίσει..:grandpa:

σορρυ, lapsus lingua...-bye-

lol Πόσο χρονών είσαι και έχεις Αλτσχάιμερ??? :p

lol!!!... ξέρεις ποιος έφτιαξε τις σκαλωσιές όταν έφτιαχναν την Ακρόπολη??:p

..και όλη την δόξα την πήραν οι παλιο-αρχιτέκτονες, ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης....και μας, τους υπόλοιπους "εθελοντές"....ανασφάλιστους και ούτε ένα "ευχαριστώ"........:grandpa::grandpa::grandpa::grandpa::grandpa:

Μετά απο κοντά 3 μήνες με την συγκεκριμένη τηλεόραση διέκρινα κάτι που δεν έιχα προσέξει.Η κάτω αριστερή γωνία είναι λίγο πιο φωτεινή απο το υπόλοιπο πλάισιο.Για να το δεις πρέπει να το προσέξεις πολύ να δείχνει μαύρη εικόνα η tv και να έχεις όλα τα φώτα σβηστά.Για να καταλάβετε προσπάθησα να βγάλω photo να την ανεβάσω να το δείτε και δεν φαίνεται στην photo.Αν το λέω σωστά αυτό πρέπει να είναι το φαινόμενο του light bleeding?Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?Αξίζει να τηλεφωνήσω στην philips ή είναι κάτι που θεωρούν normal όταν είναι σε τόσο χαμήλό βαθμό?Για να το διακρίνεις πρέπει να κάτσεις ευθεία στην οθόνη και σε συγκεκριμένο ύψος.Δεν είναι τυχαίο οτι δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό και είμαι ο μόνος στο σπίτι που το διακρίνω.

Αξίζει να τηλεφωνήσω στην philips ή είναι κάτι που θεωρούν normal όταν είναι σε τόσο χαμήλό βαθμό?Για να το διακρίνεις πρέπει να κάτσεις ευθεία στην οθόνη και σε συγκεκριμένο ύψος.Δεν είναι τυχαίο οτι δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό και είμαι ο μόνος στο σπίτι που το διακρίνω.

Αν ειναι τοσο λιγο οσο λες δεν αξιζει τον κοπο να ασχολεισαι. Ασε που μπορει να στην αλλαξουν και η καινουργια να βουιζει που θα ειναι χειροτερο.

Μήπως έχεις κάποιο ηχείο κοντά στην tv που δεν έχει μαγνητική θωράκιση?

Είχα πάθει κάτι παρόμοιο στην παλιά μου tv. Δοκίμασα να απομακρύνω το ηχείο κ όλα ok...

Απάντηση: Re: Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Μήπως έχεις κάποιο ηχείο κοντά στην tv που δεν έχει μαγνητική θωράκιση?

Είχα πάθει κάτι παρόμοιο στην παλιά μου tv. Δοκίμασα να απομακρύνω το ηχείο κ όλα ok...

Οι νεες τηλεορασεις λογω τεχνολογιας δεν επηρεαζονται απο μαγνητισμο, οπως παθαιναν οι CRT τηλεορασεις μας παλαιοτερα.

Καλησπέρα και από εμένα! Επανέρχομαι για να σας ενημερώσω με τα νεότερα από το πρόβλημα. Μετά την επίσκεψη του τεχνικού στο σπίτι και τη συνέχιση του βουητού, ήμουν στο μεταίχμιο να την κρατήσω ή να ειδοποιήσω τη philips να την πάρουν στο σέρβις. Προσπαθώντας κάποια βράδια να διαβάσω περιοδικά κλπ, σε ώρες ησυχίας, ο ήχος μου τρυπούσε τα αυτιά. Τηλεφωνόντας στο σέρβις και μιλώντας με έναν τεχνικό, κατέρρευσαν όλες οι μπαρούφες του "τεχνικού" που με είχε επισκεφθεί στο σπίτι. Αναγνώρισαν το πρόβλημα και μου είπαν πως είναι γνωστό στη philips και το εργοστάσιο συστήνει την τοποθέτηση μιας αντίστασης (τα νεότερα μοντέλα είπε πως δεν παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα και πως έχει λυθεί από το εργοστάσιο). Κλείνω ραντεβού με το φορτηγό και σε 2 εργάσιμες ημέρες έρχονται να την πάρουν. Την πήραν Δευτέρα, την Πέμπτη με ενημέρωσαν πως θα μου τη φέρουν πίσω την επόμενη Δευτέρα. Απουσία δηλαδή 1 εβδομάδας. Τυπικοί και στα δύο ραντεβού τους (ώρες 8-15:00), την παρέλαβα υποτίθεται επισκευασμένη. Δυστυχώς το βουητό δεν είχε εξαφανιστεί, είχε όμως μειωθεί κατά το 1/4 περίπου και είναι πλέον λίγο πιο ανεκτό, όχι όμως ότι χάρηκα κιόλας! Σε τηλεφώνημά μου στο σέρβις, μου επιβεβαίωσαν πως ο θόρυβος δεν εξαλείφεται εντελώς, απλά μειώνεται σε ανεκτά επίπεδα (απαράδεκτο!!!). Να σημειώσω επίσης 2 μικρές γρατσουνιές που προκλήθηκαν στις γωνίες της τηλεόρασης κατά τη μεταφορά της στο σέρβις. Και κάτι τελευταίο. Ενώ ο τεχνικός που ήρθε στο σπίτι μου συνέστησε να την έχω συνέχεια στην πρίζα γιατί -και καλά- αυτές οι νέου τύπου TV είναι φτιαγμένες για να είναι συνέχεια στην πρίζα, ο τεχνικός του σέρβις με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο, μου είπε πως μπορώ να τη βγάζω από την πρίζα όποτε θέλω και μάλιστα, αυτό επιβάλλεται σε περιόδους απουσίας μου από το σπίτι και καλό θα ήταν να αποσυνδέω και την κεραία σε μέρες με καταιγίδες για το φόβο κεραυνών. Πλέον ο θόρυβος έχει μειωθεί λιγάκι και απολαμβάνω τη γαλλίδα μου με τα ελαττώματά της.

Kαλα λεω εγω :

ποιο καλη η "συνεφιααα "
απο σενα που φωναζεις
μενουν ησυχα τ αυτιααα
και μπορεις και να διαβαζεις

:afro:

Πάντως δεν μου φαίνεται να έχουν βρει λύση εκεί στη Philips με αυτά που διαβάζω...
Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι: ο ήχος αυτός τελικά ακούγεται μόνο σε standby mode?

Τότε βρε παιδιά για να προφυλάξετε την ψυχολογική σας ισορροπία και να μην ταλαιπωρήστε άλλο η λύση είναι αυτή του honest john... κλείνετε το ρημάδι από το master power (είναι και οικολογική λύση!) αντί να τρέχετε με τα service για κάτι που φαίνεται ότι δεν έχεουν βρει τρόπο να το αντιμετωπίσουν...

Τότε βρε παιδιά για να προφυλάξετε την ψυχολογική σας ισορροπία και να μην ταλαιπωρήστε άλλο η λύση είναι αυτή του honest john... κλείνετε το ρημάδι από το master power (είναι και οικολογική λύση!) αντί να τρέχετε με τα service για κάτι που φαίνεται ότι δεν έχεουν βρει τρόπο να το αντιμετωπίσουν...

Πλάκα στην πλάκα, άμα όλοι κλείναμε τις συσκευές μας αποκεί, ο πλανήτης θα εξοικονομούσε αρκετή ενέργεια κ καύσιμο...

Πλάκα στην πλάκα, άμα όλοι κλείναμε τις συσκευές μας αποκεί, ο πλανήτης θα εξοικονομούσε αρκετή ενέργεια κ καύσιμο...

Γιατι ? εσεις δεν τις κλεινετε απο κει ?
Ολη τη μερα στο stand by τις εχετε ?
Εγω εχω μαθει τα κολπα απο την .........................

ΔΕΗ και εχω γινει super οικολογος :flipout:
Και οταν εχω καιρικα φαινομενα , κατεβαζω και την ασφαλεια που εχω ολα τα "ευαισθητα"

Μάλλον λάθος καταλάβατε. Ο ενοχλητικός αυτός ήχος ακούγεται και σε κατάσταση stand-by (δηλαδή όταν την κλείνεις μόνο από το τηλεχειριστήριο), αλλά ακόμα και όταν κλείνεις την TV από το κουμπί που βρίσκεται πάνω στη συσκευή. ΜΟΝΟ όταν τη βγάζεις από την πρίζα επέρχεται η νηφαλιότητα!:afro: Και επειδή κάπου παραπονέθηκε κάποιος πως αργεί να αλλάξει κανάλι, να επισημάνω πως αν αλλάζεις κανάλι χρησιμοποιώντας στο τηλεχειριστήριο το μακρόστενο κουμπί που πάει ένα κανάλι πάνω ή ένα κάτω, ο χρόνος εμφάνισης του επόμενου καναλιού είναι 1,5'' από τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί. Αντιθέτως, αν πατάς τον αριθμό του καναλιού (πχ το 2 ή το 12), τότε η τηλεόραση θέλει υπερδιπλάσιο χρόνο (3''-3,5'') για να εμφανίσει το επιλεγμένο κανάλι. το ίδιο ισχύει και με όλες τις ενδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη. Για παράδειγμα, αν θέλεις να χαμηλώσεις ή να αυξήσεις γρήγορα την ένταση του ήχου, τότε διαπιστώνεις πως αλλάζει η ένταση ενώ πατάς γρήγορα το κουμπί, όμς δεν εμφανίζεται η κλίμακα του ήχου στην οθόνη, παρά μόνο αφού περάσουν 2''-3'' μετά το τελευταίο πάτημα του πλήκτρου. Αυτά νομίζω πως είναι λίγο πολύ γνωστά χαρακτηριστικά των LCD TV.

Εγω παντως εχω σκεφτει λυση. Υπαρχουν καποια ντουι για φωτιστικα τα οποια ειναι με τηλεχειριστηριο. Ο σκοπος τους ειναι να αφηνεις τα φωτιστικα ανοιχτα και συνδεδεμενα πανω τους ετσι ωστε οταν μπαινες σπιτι να ανοιγεις με το χειριστηριο την μπριζα και αμεσως αυτη δινει παροχη στο ανοιχτο φωτιστικο. Κατι σαν βγαζω-βαζω την μπριζα αλλα με remote. Για οσους την εχουν στα δωματα μπορουν να την κλεινουν πρωτα απο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης και καπακι κλεινει και την μπριζα. Και ετσι την εβγαλε απο την μπριζα και υπαρχει η γαληνη στο δωματιο. Δε νομιζω οτι ειναι κακο αυτο για την τηλεοραση. ε?