Καλησπέρα και από εμένα! Επανέρχομαι για να σας ενημερώσω με τα νεότερα από το πρόβλημα. Μετά την επίσκεψη του τεχνικού στο σπίτι και τη συνέχιση του βουητού, ήμουν στο μεταίχμιο να την κρατήσω ή να ειδοποιήσω τη philips να την πάρουν στο σέρβις. Προσπαθώντας κάποια βράδια να διαβάσω περιοδικά κλπ, σε ώρες ησυχίας, ο ήχος μου τρυπούσε τα αυτιά. Τηλεφωνόντας στο σέρβις και μιλώντας με έναν τεχνικό, κατέρρευσαν όλες οι μπαρούφες του "τεχνικού" που με είχε επισκεφθεί στο σπίτι. Αναγνώρισαν το πρόβλημα και μου είπαν πως είναι γνωστό στη philips και το εργοστάσιο συστήνει την τοποθέτηση μιας αντίστασης (τα νεότερα μοντέλα είπε πως δεν παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα και πως έχει λυθεί από το εργοστάσιο). Κλείνω ραντεβού με το φορτηγό και σε 2 εργάσιμες ημέρες έρχονται να την πάρουν. Την πήραν Δευτέρα, την Πέμπτη με ενημέρωσαν πως θα μου τη φέρουν πίσω την επόμενη Δευτέρα. Απουσία δηλαδή 1 εβδομάδας. Τυπικοί και στα δύο ραντεβού τους (ώρες 8-15:00), την παρέλαβα υποτίθεται επισκευασμένη. Δυστυχώς το βουητό δεν είχε εξαφανιστεί, είχε όμως μειωθεί κατά το 1/4 περίπου και είναι πλέον λίγο πιο ανεκτό, όχι όμως ότι χάρηκα κιόλας! Σε τηλεφώνημά μου στο σέρβις, μου επιβεβαίωσαν πως ο θόρυβος δεν εξαλείφεται εντελώς, απλά μειώνεται σε ανεκτά επίπεδα (απαράδεκτο!!!). Να σημειώσω επίσης 2 μικρές γρατσουνιές που προκλήθηκαν στις γωνίες της τηλεόρασης κατά τη μεταφορά της στο σέρβις. Και κάτι τελευταίο. Ενώ ο τεχνικός που ήρθε στο σπίτι μου συνέστησε να την έχω συνέχεια στην πρίζα γιατί -και καλά- αυτές οι νέου τύπου TV είναι φτιαγμένες για να είναι συνέχεια στην πρίζα, ο τεχνικός του σέρβις με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο, μου είπε πως μπορώ να τη βγάζω από την πρίζα όποτε θέλω και μάλιστα, αυτό επιβάλλεται σε περιόδους απουσίας μου από το σπίτι και καλό θα ήταν να αποσυνδέω και την κεραία σε μέρες με καταιγίδες για το φόβο κεραυνών. Πλέον ο θόρυβος έχει μειωθεί λιγάκι και απολαμβάνω τη γαλλίδα μου με τα ελαττώματά της.