Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Φιλε μας , πεταμενα λεφτα ειναι 1150 ευρω για τιβι 32αρα και μαλιστα για να βλεπετε οικογενιακα .

Με λιγα παραπανω παιρνετε τζαματη 40ρα .
Αφου θα παρετε που θα παρετε .........μην γινεστε αυτοχειρες απο μονοι σας .
Το 32 ειναι πλεον για κρεβατοκαρες και φοιτητικα δωματια 2.20 Χ 3.00 .
Οχι τιποτα αλλο , αλλα αντε μετα να τους πεισης οτι πεταξατε 1150 ευρω για το καθαροαιμο τσιουαουα .............
γιατι θα προσπαθησεις να τους πεισης σιγουρα στο μελλον .
Φιλε ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα δεν διευκρινισα οτι στο σαλονι που θα μπει, μπαινει μονο 32αρα, μεγαλυτερη θα ειναι υπερβολη και θα βγαλουμε τα ματια μας. Για να ρωταω για 32αρα σημαινει οτι εχω καταληξει σε 32αρα, δεν ειχα καποια αμφιβολια γι'αυτο κυριως λογω "χωροταξιας".

Απο κει και περα σαν τηλεοραση αξιζει;

Φιλε ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα δεν διευκρινισα οτι στο σαλονι που θα μπει, μπαινει μονο 32αρα, μεγαλυτερη θα ειναι υπερβολη και θα βγαλουμε τα ματια μας. Για να ρωταω για 32αρα σημαινει οτι εχω καταληξει σε 32αρα, δεν ειχα καποια αμφιβολια γι'αυτο κυριως λογω "χωροταξιας".

Ποσο ειναι η αποσταση θεασης? Αν εισαι μεχρι τα 2.0-2.5 μετρα (το πολυ) μια 32" θα σε καλυψει αλλιως προσανατολισου σε κατι μεγαλυτερο οπως λεει ο φιλος smooth.

Εκει ακριβως ειναι, 2 με 2,5 μετρα δεν το μετρησα αλλα ειναι και το θεμα επιπλου. Μεχρι 32αρα καθεται μια χαρα, δε λεει να εξεχει η τηλεοραση απο το επιπλο! Οχι τπτ αλλο ποιος ακουει τις γυναικες μετα σε τετοια θεματα!! Τωρα εχουμε μια απλη 29αρα και ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι απο το μεγεθος της.

Εκει ακριβως ειναι, 2 με 2,5 μετρα δεν το μετρησα αλλα ειναι και το θεμα επιπλου. Μεχρι 32αρα καθεται μια χαρα, δε λεει να εξεχει η τηλεοραση απο το επιπλο! Οχι τπτ αλλο ποιος ακουει τις γυναικες μετα σε τετοια θεματα!! Τωρα εχουμε μια απλη 29αρα και ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι απο το μεγεθος της.

Μην συγκρινεις CRT που ειναι σαν μπαουλα με LCD. Και εγω ειχα 29" και τωρα στην θεση της εχω 40" LCD και η LCD φαινεται να πιανει πολυ λιγοτερο χωρο στο δωματιο.

Δε με καταλαβες εννοουσα μεγεθος οθονης, οι 29 ιντσες της μας καλυπτουν απολυτα.

Eνταξει οπως ειπα και προηγουμενως στα 2.0 μετρα ειναι λογικο μεγεθος οι 32".

Για να απαντησω στο αλλο ερωτημα σου σαν τηλεοραση η συγκεκριμενη ειναι σαν εικονα απο τις καλυτερες 32" της αγορας.

Βεβαια η Philips δεν φημιζεται για την αξιοπιστια της αλλα για την συγκεκριμενη δεν εχουν ακουστει σημαντικα προβληματα εκτος του buzzing σε καποια κομματια.

Μην πάρεις 32. Πάρε μεγαλύτερη... Οι 32 είναι πολύ μικρές. Εγώ για 2,5μ έχω 37... Καλύτερα να αλλάξεις έπιπλο, παρά να πάρεις 2 τηλεοράσεις, μια 32 τώρα και μια μεγαλύτερη σε λίγο καιρό. Νομίζω ότι θα το μετανιώσεις σύντομα... :chinscratch:

Αμα το διαστασιολογιο ειναι πλεον δεδομενο , τοτε ναι αξιζει η 32αρα που θες και εχει και το κατιτις της με τα αμπλαιτ κ.λ.π.
Ειναι μια απο της τοπ LCD στην κατηγοριας της , απλα λογο πειρας και χρησης ωφειλουμε κατα καποιο τροπο να γλυτωνουμε τον συναθρωπο- συμφορουμιτη απο λαθη που ειτε τα εχουμε κανει η αλλοι τα εχουν κανει και σχεδον παντα επισημαινετε το μεγεθος σαν πρωτευουσης σημασιας σε σχεση με τα χρηματα που δινει κανεις.

Επισης αλλο το υλικο που εκμεταλευοσουνα τις δυνατοτητες μιας crt το 1998-2000+ για παραδειγμα και αλλο τωρα .

Αξια το λοιπον η philips .........

Μη ξεχνας φιλε οτι η 29αρα εξεχει αρκετα περισσοτερο απο τον τοιχο...
Μια LCD θα σου κερδισει περιπου 40-50 εκατοστα προς τα πισω οποτε να σκεφτεις και την 37αρα...
Εξαλου μπορεις να παρεις και full HD στις 37" σε πολυ καλα χρηματα... (πχ ~950euro - LG 37LF75/76)...
Να ξερεις επισης οτι η 32 wide ειναι πολυ μικροτερη τηλεοραση απο μια 29 παλαια 4:9... Οποτε θα σου φανει οτι πηρες μια πολυ (μα πολυ) μικροτερη TV και το πιο πιθανο ειναι να σε χαλασει μολις την ξεπακεταρεις...
Ξανασκεψου λοιπον οτι οι 32 σε wide format ιντσες ειναι οντως λιγες, ακομη και για τα 2.5 μετρα (+40 που σου ειπα)...

Μη ξεχνας φιλε οτι η 29αρα εξεχει αρκετα περισσοτερο απο τον τοιχο...
Μια LCD θα σου κερδισει περιπου 40-50 εκατοστα προς τα πισω οποτε να σκεφτεις και την 37αρα...
Εξαλου μπορεις να παρεις και full HD στις 37" σε πολυ καλα χρηματα... (πχ ~950euro - LG 37LF75/76)...
Να ξερεις επισης οτι η 32 wide ειναι πολυ μικροτερη τηλεοραση απο μια 29 παλαια 4:9... Οποτε θα σου φανει οτι πηρες μια πολυ (μα πολυ) μικροτερη TV και το πιο πιθανο ειναι να σε χαλασει μολις την ξεπακεταρεις...
Ξανασκεψου λοιπον οτι οι 32 σε wide format ιντσες ειναι οντως λιγες, ακομη και για τα 2.5 μετρα (+40 που σου ειπα)...

His head .....his wall
d026.gif

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα τωρα πραγματικα εχω μπερδευτει! Απο τη μια η 32αρα ισως φανει μικρη, και απο την αλλη η 37αρα θα μας ζαλισει! Η γωνια θεασης ειναι ακριβως στα 2 μετρα αρα συμφωνα με τα λεγομενα σας η 32 ιντσες ειναι ιδανικες. Αλλα μετα σκεφτομαι οτι οντως σε μηκος ειναι σχεδον ιδια με την 29αρα και θα ξενερωσω! Και οι διαφορες στο μηκος ειναι 32αρα με 37αρα περιπου 10 ποντους... Δεν ξερω πραγματικα εχω μπερδευτει τωρα!

Φίλε dj_vts, θα συμφωνήσω κι εγώ με τους υπόλοιπους φίλους, στο θέμα που αφορά το μέγεθος. Εαν θέλεις να έχεις έστω και λίγο την κινηματογραφική αίσθηση όταν θα βλέπεις κάποια ταινία στο DVD σου, τότε θα καταλάβεις πόσο πολύ μετράει το μέγθος. Κι αυτό ακόμα περισσότερο στις ταινίες που είναι τραβηγμένες σε κάδρο 2.35:1, που σημαίνει ότι παρόλο που θα έχεις widescreen τηλεόραση με αναλογία 16:9, πάλι θα έχεις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω, οπότε αυτόματα και μικρότερη ακόμα εικόνα από τις διαστάσεις της τηλεόρασής σου.
Σίγουρα σου φαίνονται υπερβολές πολλά από αυτά που σου λέμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο μεγάλη και να σου φαίνεται στην αρχή η τηλεόραση, μετά από λίγο καιρό (και πολύ σύντομα) θα την συνηθίσει το μάτι σου και θα μετανιώνεις που δεν πήρες μεγαλύτερη. Οπότε καλύτερα να σου φαίνεται υπερβολική στην αρχή και κανονική μετά παρά κανονική στην αρχή και μικρή αργότερα.
-bye-

Κοιτοντας τον χωρο μου, βλεπω οτι λογω της υπαρχουσας 29αρας (sony wega 52cm πλατος) το επιπλο ΤV ειναι αρκετα μπροστα και οτι μπορει να παει τουλαχιστον 30 ποντους πισω. Αρα ισως να καταληγω και σε 37αρα. Αλλωστε οσο πιο μεγαλη τοσο καλυτερα! (τηλεοραση εννοω) Εχετε να μου προτεινετε καποια αξιολογα μοντελα γυρω στο 1000αρικο-1100 ; Ξερω ειμαι λιγο εκτος τοπικ αλλα καλυτερα να μην ανοιξω καινουριο!

Ευχαριστω

Η LG 37LF75 μου φαινεται πολυ καλη προσφορα. Αλλα απο αξιοπιστια πως τα παει αυτη η εταιρεια ξερει καποιος; Οσο να'ναι ειναι καινουρια σαν εταιρεια και ειμαι καπως επιφυλακτικος...

Η LG 37LF75 μου φαινεται πολυ καλη προσφορα. Αλλα απο αξιοπιστια πως τα παει αυτη η εταιρεια ξερει καποιος; Οσο να'ναι ειναι καινουρια σαν εταιρεια και ειμαι καπως επιφυλακτικος...

Η LG ως αξιοπιστια ειναι μετρια αλλα αν ριξεις μια ματια στο φορουμ θα δεις οτι και οι αλλες γνωστες μαρκες δεν πανε πισω!!!

H LG ειναι ο 2ος κατασκευαστης σε πανελ LCD στον κοσμο...
Μια sony, μια philips, μια toshiba και αλλες πολλες απλα παρατησαν τα πανελ LCD απλα και μονο γιατι 2 νεες κορεατικες εταιριες τους αλλαξαν τα φωτα με απανωτες τεχνολογικες βελτιωσεις... Μονο η sharp αντεχει προς το παρον τον ανταγωνισμο... ολες οι αλλες παλαιες "μεγαλες", απλα αγοραζουν πανελ απο Samsung & LG...