Philips 32pfl9632 100hz 24p ambilight 1499Euro!!!

Re: Philips 32pfl9632d/10

Προχθες το βραδυ πλαγκαραμε την 9632 σ ενα φιλο αλλα το σημα του ηταν τοσο αθλιο που το μονο που μορω να πω ειναι νο κομεντς .
Καπου εχει κανει και κατι πατεντες και εδινε σημα μεσω του sat σ ολο το σπιτι και εμφανιζε μια γραμμη 5 ποντους να ανεβοκαταιβενει σε ολα τα καναλια ακομα και τη δορυφορικη.
Δεν ξερω αν το CB του γειτονα ( με τεραστια κεραια) ειχε να κανει σε σχεση με την γραμμη αλλα και η κεραια του μαλλον ειναι για τα μπαζα μιας και οτι επιανε ητασν επιεικως απαραδεκτο.
Σε DVD που ειδα λιγο ( περισοτερο για να δω μηπως ειχε προβλημα η τιβι ) δεν μπορεσα να την φερω σε ισοσυγιο ,αλλωστε δεν ασχοληθηκα και πολυ .
Ωραιο το αμπλαιτ αλλα θελει τοιχο και οχι επιπλο και πιθανον οχι ασπρο .
Παρακληση στους φιλιπσακιδες για ενα λινκ με setings πληζ.

Re: Philips 32pfl9632d/10

καλησπέρα παιδιά.να ρωτήσω κάτι,ίσως και χαζό...
αν σβήσουμε ambilight και οποιοδήποτε άλλο εφε, μειώνεται η κατανάλωση ρεύματος?

Philips Cineos 32PFL9632

Παιδια καλησπερα,

Ειμαι σε αναζητηση και αγορα τηλερασεως για το υπνοδωματιο μου.

Εχω καταληξει βασικα σε 32 ιντσες μιας και η αποσταση που εχω απο την TV καθως και η καινουργια τεχνολογια μου επιτρεπει την τοποθετηση μιας τοσο μεγαλης τηλεορασης σε αποσταση περιπου 3 μετρα απο το κρεββατι.

Οι εταιρειες που θα εμπιστευομουν βασικα ειναι 2. Sony και Philips και ισως σε καποιες περιπτωσεις και Samsung αλλα βασικα προτιμο τις πρωτες δυο.

Εχετε καμια γνωμη για την Philips Cineos 32PFL9632?

Μου αρεσει βασικα σαν design αλλα για να ειμαι ειλικρινης ουτε την εχω δει να δω πως παιζει και τι χρωματα ή εικονα εχει , ουτε ομως καποιο κριτηριο εχω διαβασει.Απλα την ειδα σε ενα περιοδικο του Πλαισιου και μου αρεσε και επειδη εμπιστευομαι τη συγκεκριμενη εταιρεια (οπως και την Sony) στις τηλεορασεις , θα την αγορασα ευχαριστως.

Η τιμη της ειναι 1.100 ευρω.

Μια γνωμη σας αν θα κανω καλη κινηση αγοραζοντας την ή οχι θα ειναι ευπροσδεκτη.

Επισης αν γνωριζεται αν παρεχει η Philips εγγυηση για καμμενο pixel και τι κανει κανεις αμα αποσυσκευαζοντας και ανοιγοντας την καιρουργια Philips τηλεοραση , ανακαλυψει καποιο ή καποια καμμενα pixels.Ρωταω γιατι ακουω διαφορα για αντικατασταση τηλεορασης απο συγκεκριμενα pixels και πανω και δεν τα καταλαβαινω.Δηλαδη αν με το που την αποσυσκευασω και ανακαλυψω 1-2 καμμενα pixels δεν αντικαθιστα η εταιρεια ή το καταστημα το μαγαζι? Ουτε καν τα Multirama που λενε οτι επεστρεφουν τα χρηματα αν δεν μεινεις ευχαριστημενος μεσα σε μια βδομαδα απο την αγορα?

toulge .........μακαριοι οι πτωχοι το πιξελ.

Οσο για την τιβι ειναι μαλλον ιδανικη για την κρεβατοκαμαρα μιας και με το αμπλαιτ μπορεις να εχεις και τον κρυφο φωτισμο you allways wanted ειδικα αμα μπει σε βαση η σε καθαρο τοιχο απο πισω και οχι αναμεσα σε πλαινα επιπλου.
Ειναι μια ακριβη αγορα αλλα σιγουρα τοπ μασιν και μαλιστα σε James Brown mode ( κατα το sex machine) .

Τωρα βεβαια εγω πρωσοπικα ειμαι κατα των τιβι στην κρεβατοκαμαρα ,ποσο μαλλον να ειναι και ακριβη , αλλα εγω δεν εχω παιδια για να μην ακουνε ποτε το ριχνω στις ανασκαφες ασε που μετα απο τοσα χρονια βρισκω τη στοα του ανθρακορυχειου με ..............κλειστα ματια .
Καλη εκλογη και κατα πολλους ισως η καλυτεροτερη -bye-

Τωρα αυτα οπως το επιστροφη χρηματων αν δεν μεινετε ευχαριστημενοι κ.λ.π. τ ακουω σαν .......σιτ χαι & look far .

Last edited:
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Μια ερωτηση εχω ακομα..

Διαβαζοντας εδω διαφορα post καταλαβα οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα με εναν θορυβο που κανει το συγκεκριμενο μοντελο οταν βρισκεται σε κατασταση stand by.Ισχυει αυτο??Το ρωταω γιατι να φανταστεις οτι πληρωσα ενα ματσο ευρω προκειμενου να αγορασω ενα απο τα καλυτερα κλιματιστικα της αγορας ενα 9αρι daikin προκειμενου να αποφυγω και τον παραμικρο θορυβο που θα κανει η εσωτερικη μοναδα κλιματισμου και πραγματι εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος..

Δεν θελω λοιπον να βρεθω αντιμετωπος με ενα καινουργιο θορυβο αυτη τη φορα απο την καινουργια και σχετικα ακριβη τηλεοραση μου.Ισχυει αυτο που λενε για το θορυβο ακομα ή επειδη εχει περασει καποιο διαστημα απο τοτε που οι πρωτοι παραπονεθηκαν , η Philips το βελτιωσε??Ισχυει οτι στα κομματια που ειχαν σαν " origin of assembled " Βελγιο υπηρχε αυτος ο θορυβος ενω εκεινες που ηταν απο Γαλλια δεν υπηρχε κατι αναλογο?

Ξερεις πλεον στην αγορα της τηλεορασης υπαρχουν αρα πολλες επιλογες την σημερον ημερα και δεν υπαρχει λογος να μπλεξω με αντιπροσωπιες , φωνες , επισκευες κλπ χωρις λογο.Επιλεγεις καποια αλλη εταιρεια και κανεις την δουλεια σου..Επειδη λοιπον εμενα στον υπνο με ενοχλει ακομα και ο ηχος του ανεμιστηρα στο pc ή στο UPS που εχω , θελω να μαθω αν οντος υπαρχει ακομα προβλημα θορυβου και αν ειναι σε ορισμενα μοντελα συναρμολογημενα στο Βελγιο ή τελικα σε ολα τα κομματια της συγκεκριμενης εταιρειας και μοντελου.....

Σχετικα με τον θορυβο ειναι μαλλον πως θα σου κατσει .
Αυτη που ειδα εγω δεν εκανε κανενα θορυβο , τουλαχιστον προς το παρον ενω η μακαριτισα η philips crt που αντικατεστησε, ηταν ορχηστρα δωματιου .

ΥΣ
Καλα στο δασος ζεις και τρελενεσαι με τον θορυβο ?
Μπορεις να βρεις επισης την εξισου καλη sony D3000 αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εχεις το γκλαμορους της 9632 ,θα ειναι ομως noise free .

Last edited:
Μακαρι να ζουσα στο δασος.Οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος τον ενοχλουν τα παντα.Ισως πιο μικρος να μπορουσα να κοιμηθω ακομα και αν ακριβως απο πισω μου μαρσαρανε 100 μηχανακια με ...zebring εξατμισεις αλλα βλεπεις πλεον δεν αντεχω τιποτε αλλο παρα μονο θροϊσμα φυλλων και ισως και καποιο κελαηδισμα πουλιων (οχι βεβαια κορακιων.. )..!!
Πολλες φορες να φανταστεις ροχαλιζω και ξυπναω απο το ροχαλητο μου και μου κανω παρατηρηση να κοιμαμαι πιο ησυχα...

Γι'αυτο μιας και αγοραζω τωρα την τηλεοραση δεν θελω να μπλεξω με περιεργα πραγματα γιατι μετα οπως και να το κανεις μπλεκεις..Αντε ελα philips παρτην , φερτην μετα απο 1 βδομαδα και πλεον , παρατηρησε την μημπως σου εκαναν αλλη ζημια στο δρομο για την επισκευη της πρωτης κλπ κλπ κλπ..

Εγω αυτο που ξερω .......................ειναι οτι συνηθως αυτο που φοβασε περισσοτερο το παθαινεις .
Γιαυτο βαλε λιγο νερο στο κρασι σου μην πας απο συκωτι:flipout::flipout:
Διευκρινησε το κατα την αγορα η ακομα καλυτερα ανοιξε την επιτοπου και βαλε αυτι αμα σου επιτρεπουν , κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις .
Ααα μαλλον μπορεις .........να μην παρεις philips-bye-

Το σκεφτηκα αυτο , να ζητησω δηλαδη να την ανοιξουν να την δω και να την ακουσω αλλα ξερεις κατι??Φοβαμαι οτι θα με παρουν απο το χερι , θα με πανε στην εξωπορτα και θα μου ζητησουν να την ανοιξω..Αφου την ανοιξω , θα μου ζητησουν να κανω 3-4 βηματα εμπρος και μετα να την ξανακλεισω.

Φυσικα αν τολμησω να ζητησω εξηγησεις , θα με πουν ηλιθιο , γραφικο κλπ.Μονο αν παω σε γνωστο μαγαζι (οχι αλυσιδα) εδω στον Πειραια που ειναι η περιοχη μου και το ζητησω , ισως και μου κανουν αυτη την χαρη αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος,Αφου ξερεις με τι πολιτικη πουλανε γενικος τα καταστηματα στην Ελλαδα...Με την πολιτικη....Ελα , δωσε μας τα λεφτα σου , παρε το προιον και μην μας πολυσκοτιζεις γιατι εχουμε και δουλειες...Ωχ βρε αδερφε , για μια τηλεοραση θα μας υποβαλεις στα....βασανιστηρια του ανοιγματος της συσκευασιας εξαγωγης της συσκευης , δοκιμης και επανατοποθετησης στην συσκευασια της??Για 200-300 ευρω κερδος (πιθανον και παραπανω δεν ξερω) θα με αδυνατισεις εσυ 10 κιλα...Βρε ουστ ..

Τελικα αυριο θα την εχω.Την αγορασα απο το Multirama γιατι ειναι το μονο καταστημα που αν στραβωσεις με κατι και συγκεκριμενα αν δω κανενα καμμενο pixel ή αν ακουσω κανενα μυστηριο θορυβο , μεσα σε 7 μερες μπορω να την επιστρεψω στην αρχικη της συσκευασια και να παρω πισω τα χρηματα μου.

Βεβαια απο το καταστημα μου ειπαν οτι δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα σχετικα με τον θορυβο ( τι να πει βεβαια οτι εχει ξανακουσει κατι αντισοιχο , πωλητης ειναι ) και οσο αναφορα καποιο καμμενο pixel μου ειπε οτι παλιοτερα ισως να συνεβαινε πιο συχνα αλλα πλεον ειναι σπανιο ειδικα σε ακριβες κατηγοριες σαν και αυτη την σειρα της Philips.

Σε καθε περιπτωση κανω τον σταυρο μου για να αποφυγω την ταλαιπωρια της επιστροφης γιατι ενω φυσικα θα μου την φερουν , δεν μπορουν και να την παραλαβουν και θα πρεπει οπως καταλαβαινεις να την φορτωσω στον ωμο μου!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα...

Και μεις στο ευχομαστε, να την ευχαριστηθεις στο μαξιμουμ και να μην βγαζει αχνα.-bye-

Τιποτα settings για την εν λογο κυρια ? Καπου .......καποιος ........καποτε ?

Τιποτα settings για την εν λογο κυρια ? Καπου .......καποιος ........καποτε ?

Εχμμ...για την εν λόγω κυρία όχι αλλά για τη θεία της (42pfl9732D) έχω ανεβάσει στο σχετικό thread...ίσως να βοηθήσουν...

Γειά σας παιδιά,
Την πήρα και γω την μικρή, και μετά από μια εβδομάδα φουλ χρήση PS3 (Blu-Ray, Games, DVD) και αναλογικη TV είπα να γράψω τα καλά και τα κακά για τους, τελευταιους πια, πιθανούς αγοραστές!

Τα καλά:
  • Τέλειο Μαύρο
  • Άριστη κίνηση σε γρήγορες σκηνές
  • Ήχος
  • Πολύ καλή λειτουργία σε σήμα 1080p
  • Xρώματα
  • USB
  • Ambilight
Τα κακά:
  • Έλειψη Game mode
  • Μη αποθήκευση ρυθμήσεων εικόνας και ήχου:twoguns:
  • 100Hz - άχρηστα σε συνδεση HDMI (ενεργοποιούνται μονο σε analog TV)
  • Value for Money
Ερωτήσεις στους είδη έχοντες:
  1. Η λειτουργία 24p ενεργοποιείται μόνη της?
  2. Προτεινόμενες ρυθμήσεις για ταινία?(Γιατί η αποθηκευμένη ρύθμιση είναι άθλια)

Τι εννοείς ότι δεν αποθηκεύει τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου??? Αφού μέχρι 4 επιλογές δεν έχεις στην εικόνα και άλλες 4 στον ήχο??? Ή θες να αποθηκεύει σε κάθε είσοδο ξεχωριστά??? Το κάνει κάποια τηλεόραση αυτό???

Προφανώς Μάνο αναφέρεται ότι δεν κρατάει τις ρυθμίσεις ανά πηγή η τηλεόραση. Πράγμα που το κάνουν οι περισσότερες από όσο γνωρίζω, όπως και οι προβολείς. -bye-

Για τις Sony ισχυει σιγουρα , νομιζω και για Samsung.

Ακριβώς. (Κι επειδή όλες οι τηλεοράσεις που έχω δουλέψει μέχρι τώρα είναι Sony και Samsung νόμιζα οτι πρέπει να ισχύει σε όλες...:bang:)

Εγώ δεν το ήξερα αυτό. Όσες έχω ως τώρα, δεν έχουν αυτό το πράγμα. Μπορείς να επιλέξεις και αν θες ως default 4:3 ή 16:9 ανά πηγή???