Yperion
AVClub Fanatic
Εγω ειμαι γνωστος Σονακιας και εχω μιλησει πολλες φορες με πολυ καλα λογια για την W4500 αλλα και αυτα τα LED στην 786 με αυτη την τιμη αποτελουν πειρασμο.
Εγω ειμαι γνωστος Σονακιας και εχω μιλησει πολλες φορες με πολυ καλα λογια για την W4500 αλλα και αυτα τα LED στην 786 με αυτη την τιμη αποτελουν πειρασμο.
Ειληκρηνά σας μειλάω τελικά είναι μεγάλη επιστήμη να διαλέξεις τιν καλύτερη tv στα λεφτά που διαθέτεις με τόσες παγίδες και χαρακτηριστικά που προσφέρουν...
Είμαι εξουσιοδοτιμένος τεχνικός της ibm-microsoft-you.gr-pansystems στην κέρκυρα και τέτιο πράγμα δεν το περίμενα να είναι τόσο δύσκολο :stupido3:για μια tv, ίσως επιδεί δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα για νέα μοντέλα.
Μωρέ σου πιάνω Η/Υ και στον κάνω βιδες και τον συναρμολογώ σε χρόνο ρεκόρ σου πέρνω μηχάνημα και με λίγο πεξιμο με τις τάσεις στο κάνα να πετάει απο 2ghz στα 3ghz... αλλα τόσο διάβασμα μέσα σε 4 μέρες δεν το περίμενα έμαθα σχεδόν τα πάντα για τις flat tv απο panel μέχρι ms και lag και νόμιζα πως το είχα το θέμα αλα που...
τελικά θα διαλέξω όπια μου προτίνετε οι πιο πολοί είμαι καινούργιος στο θέμα των tv είστε πιο πολύ καιρό στο αντικείμενο.
Ακούω προτάσεις για tv μέχρι 1800-1900 ευρώ για Movies-Games-media center pc
μηπως φιλε αφου πηγες praktiker μπορεις να μου πεις αν ισχυει η τιμη 949 για την 40Α656 που ειπωθηκε απο καποιον? Ειναι ακρως ενδιαφερουσα...
thx μου έφιγε και ένα βάρος που πήρα αυτό που ήθελα και ήταν και το καλύτερο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36886.
Ημουν σίγουρος για την philips αλα να μήν ρωτήσω? για φαντάσου να την έπερνα και να μην ήταν καλή...Αφού από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι ήδη είχες προαποφασίσει για philips, τι νόημα είχε η δημιουργία αυτού του thread;
Ή μήπως περίμενες να συμφωνήσουν οι άλλοι με την επιλογή σου; :nounder:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.