Philips 37'' 37PFL9603D H LE40A786R 40'' Samsung (LED)

Εγω ειμαι γνωστος Σονακιας και εχω μιλησει πολλες φορες με πολυ καλα λογια για την W4500 αλλα και αυτα τα LED στην 786 με αυτη την τιμη αποτελουν πειρασμο.

Εγω ειμαι γνωστος Σονακιας και εχω μιλησει πολλες φορες με πολυ καλα λογια για την W4500 αλλα και αυτα τα LED στην 786 με αυτη την τιμη αποτελουν πειρασμο.

Δεν διαφωνώ Γιάννη.

Όπως είπα δεν έχω προσωπική εμπειρία και η άποψη μου οφείλεται αποκλειστικά στις εμπειρίες των κατόχων του φόρουμ και αυτά που διαβάζω. Για την συγκεκριμένη χρήση οι Sony πρέπει να είναι πιο "εύκολες", γιατί τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί είναι σημαντικά πιο λίγα.

Ειληκρηνά σας μειλάω τελικά είναι μεγάλη επιστήμη να διαλέξεις τιν καλύτερη tv στα λεφτά που διαθέτεις με τόσες παγίδες και χαρακτηριστικά που προσφέρουν...
Είμαι εξουσιοδοτιμένος τεχνικός της ibm-microsoft-you.gr-pansystems στην κέρκυρα και τέτιο πράγμα δεν το περίμενα να είναι τόσο δύσκολο :stupido3:για μια tv, ίσως επιδεί δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα για νέα μοντέλα.
Μωρέ σου πιάνω Η/Υ και στον κάνω βιδες και τον συναρμολογώ σε χρόνο ρεκόρ σου πέρνω μηχάνημα και με λίγο πεξιμο με τις τάσεις στο κάνα να πετάει απο 2ghz στα 3ghz... αλλα τόσο διάβασμα μέσα σε 4 μέρες δεν το περίμενα έμαθα σχεδόν τα πάντα για τις flat tv απο panel μέχρι ms και lag και νόμιζα πως το είχα το θέμα αλα που...
τελικά θα διαλέξω όπια μου προτίνετε οι πιο πολοί είμαι καινούργιος στο θέμα των tv είστε πιο πολύ καιρό στο αντικείμενο.
Ακούω προτάσεις για tv μέχρι 1800-1900 ευρώ για Movies-Games-media center pc

Το προβλημα ειναι οτι ακομα και να ασχολεισαι, δε σε αφηνουν οι εταιριες να διαλεξεις γιατι δε ξερεις τι να πιστεψεις. Δηλαδη οκ, εγω ξερω τι κανει το ενα τι κανει το αλλο τι ειναι το response time, τι το input lag, τι ειναι το led, η αναλυση, το contrast, τι ειναι S-ips, s-pva, TN μπλα μπλα μπλα.

Και που τα ξερω? Οι εταιρειες, τα μισα απο αυτα δεν τα δηλωνουν καν, και πρεπει να κατσω να ψαξω στο καθε τελειωμενο *.pdf με τεχνικα χαρακτηριστικα που υπαρχει μονο στο γερμανικο site και να μεταφρασω για να μαθω το ειδος του panel πχ...ή συνηθεστερα να ψαχνω τα διαφορα forums μηπως και καποιο καλο παλικαρει εχει μετρησει το input lag, το οποιο ομως ειναι συγκριτικο με καποια αλλη τηλεοραση που και εκεινης δε ξερω τα δεδομενα κλπ κλπ, τρεχα γυρευε. Και απο αυτα που μου δηλωνουν ξερω οτι τα νουμερα που δινουν για contrast-response time ειναι ολα της λαϊκης "βαλε 50.000 μωρε καλα ειναι...βαλε 5ms μεσα ειμαστε..." αρα παλι δε μπορω να συγκρινω χωρις να ξερω ποιος λεει πιο πολλα/λιγα ψεμματα. Τελικα μονο η αναλυση ειναι αντικειμενικη και το μεγεθος....σωθηκαμε!
Και στο καπακι απο ολα αυτα, πρεπει να ψαξω μηπως και κατι που θα επρεπε να λειτουργει σωστα ΔΕΝ το κανει....γιατι μπορει το hdmi να μην παιζει καλα με καρτα γραφικων υπολογιστη αλλα κανεις δε το λεει...

Τελικα ειναι πραγματι μια οδυσσεια και αυτο συμβαινει επειδη καλως η κακως οι ατιμες κοστιζουν και ενα σκασμο λεφτα....διαφορετικα δε θα μας ενοιαζε "να την πατησουμε" και λιγο... Τουλαχιστον αν ειχαμε συμπεριφορα απο τα καταστηματα οπως στο εξωτερικο (αγγλια πχ) που πας παιρνεις την TV, της βγαζεις τα ματια για 2-3 μερες να δεις οτι κανει αυτα που θες και σε ικανοποιει και αν ΔΕΝ χωρις σου-ξου-μου τη γυρνας και παιρνεις αλλη...

Τελικά θα κάνω άλλη μαγκιά σήμερα θα πάω στον κοτσόβολο και μαζί μου πήρα το laptop και έχω κατεβασει ένα trailer ταινείας σε FullHD θα το βάλω να πεξει στην Samsung και Philips να δώ επιτόπου πιά έχει καλύτερη εικόνα γιατί την w4500 δεν την έχει στην έκθεση.
Αλλα απο ότι εχω καταλάβει η Samsung έχει πολύ καλό μάυρο και η Philips έχει πολυ καλή εμπιρεία θέασης οσο αφορα το ambilight.
Ελπίζω να με αφίσει να δοκιμάσω και στην philips γιατι την έχει κληστή και είπε θα δούμε ο πωλητής, στην samsung μπορώ σήγουρα να βάλω το laptop.

τελικα πηρα την LE40A786R απο praktiker 1319 . Καλη τιμη για την εποχη. Να πω οτι η προσφορα αυτη (τουλαχιστον στον καταστημα Ταυρου) ειναι κραχτης. Τους πηρα 2 φορες τηλ για κρατηση και μου ειπαν οτι εχουν μονο 2 διαθεσιμες...
Τελικα οταν πηγα εκει ο υπευθυνος οντως μου ειχε φυλαξει μια, και σε ερωτηση μου ποσες εφεραν που ειπε 6!!!! και οτι ειχαν ολες προπωληθει. Για να καταλαβετε στο ταμειο δεν ειχε καν περαστει το bar code στις ταμειακες μηχανες, με αποτελεσμα να περιμενω αρκετη ωρα για να πληρωσω κατοπιν συνεννοησεως της υπαλληλου μεσω τηλ με τους υπευθυνους του καταστηματος...

μηπως φιλε αφου πηγες praktiker μπορεις να μου πεις αν ισχυει η τιμη 949 για την 40Α656 που ειπωθηκε απο καποιον? Ειναι ακρως ενδιαφερουσα...

Λοιπόν εγώ πήρα την philips αφου τις δοκίμασα όλες με το laptop μου HD Trailer.
Θα κλανω νέο Post κάτι σαν small review.

Τελικά σε μερικούς από εμάς, η Philips κυλάει μέσα στο αίμα :p

Καλορίζικη φίλε μου! Καλές θεάσεις ;)

Δικα σου τα λεφτα και δικη σου η επιλογη.

Δεν ειναι αναγκη να πεισεις κανενα , αφου ηθελες η τηλεοραση σου να γραφει οπωσδηποτε Philips πανω εμας δεν μας πεφτει λογος.-bye-

Να μην περηξηγούμαστε τότε κατα την γνώμη μου η Philips είναι καλύτερη λόγω που δεν έχει πρόβλημα σε σύνδεση με pc που έδοσα και πολύ βάρος.
Αν η samsung δεν είχε πρόβλημα με την σύνδεση με pc αυτην θα έπερνα δεν το συζητώ έχει καλύτερο μαύρο και πιο crystal εικόνα η samsung.

Μα το δοκιμασα και σε philips kai sony και δεν έκανε πρόβλημα κανένα ίσως να θέλει καθαρό hdmi τι να πώ πάντος ειναι πάρα πολύ καλή και υστερουσε μόνο εκεί που με ενδιέφερε στην σύνδεση με το media center pc μου.

μηπως φιλε αφου πηγες praktiker μπορεις να μου πεις αν ισχυει η τιμη 949 για την 40Α656 που ειπωθηκε απο καποιον? Ειναι ακρως ενδιαφερουσα...

Ναι ισχυει η τιμη αυτη! απ οσο ειδα δεν ειχε ουτε εκει πολλες διαθεσιμες, ομως υπηρχαν. Και να φανταστεις οτι ηταν η 1η ημερα των προσφορων του φυλλαδιου. Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να κατεβασει το φυλλαδιο σε πδφ απο το http://www.praktiker.gr/praktiker-international/html/el/276550/index.html

ΥΓ η 1η μου εντυπωση ειναι θετικη αν και δεν εχω δει ακομα τις δυνατοτητες της. Το θεμα ειναι οτι μου φαινεται μεγαλη...Εχω αποσταση θεασης 3,1 μετρα και τα ειδα ολα...ημουν βεβαια απο μια philips crt 29'' pixel plus και απ ευθειας πηγα στις 40''. Η συνηθεια νομιζω οτι ειναιο καλυτερος συμμαχος μου :smile:

ΥΓ2 παιδια οσον αφορα τις τηλεορασεις νομιζω οτι υπερβαλλουμε λιγο και ψειριζουμε τη μαιμου. Ειτε sony-philips-samsung παρουμε καλες τηλεορασεις ειναι ολες και να εχουμε καλες θεασεις!!

thx μου έφιγε και ένα βάρος που πήρα αυτό που ήθελα και ήταν και το καλύτερο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36886.

Αφού από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι ήδη είχες προαποφασίσει για philips, τι νόημα είχε η δημιουργία αυτού του thread;

Ή μήπως περίμενες να συμφωνήσουν οι άλλοι με την επιλογή σου; :nounder:

Ψυχολογικό είναι το θέμα φίλε John Lock :p
Αν δεν ρωτήσεις και βιαστείς με την αγορά σου, μετά ίσως το μετανιώσεις. Ενώ αν ρωτήσεις, ξέρεις ότι έχεις ακούσει όλες τις απόψεις και τελικά κατέληξες στην αρχική σου επιλογή.

Αφού από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι ήδη είχες προαποφασίσει για philips, τι νόημα είχε η δημιουργία αυτού του thread;

Ή μήπως περίμενες να συμφωνήσουν οι άλλοι με την επιλογή σου; :nounder:
Ημουν σίγουρος για την philips αλα να μήν ρωτήσω? για φαντάσου να την έπερνα και να μην ήταν καλή...
Αλλα πιο πολυ μπερδεύτικα παρά διαφοτίστικα με διαφορετικές γνώμες γιαυτό και πήγα και τις είδα όλες με το λαπτοπ μου σε games και hd trailers και σιγουρέυτικα πος η philips είναι πιο καλή και απο τις 3 με την samsung να είναι πραγματικά καλύτερη σαν εικόνα αλα η philips me to ambilight εξαφανίζει contrast προβλήματα και έχει πολύ καλή εικόνα-κήνηση.
Αν η samsung δεν είχε πρόβλημα στην σύνδεση με pc αυτην θα έπαιρνα αλα μου κάνει γραμμές και στα 2 μοντέλα που τέσταρα.

Λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις απο την 786R:
1)φοβερη εικονα και μαυρο σε αναλογικα καναλια με καλο σημα
2)πολυ καλες επιλογες μενου
3)δυνατος αλλα μετριος ηχος
4)συνδεση με υπολογιστη...το αδυναμο σημειο. Ειχε δικιο ο thunder8. Ενω το βλεπει με τη μια εχει lag και εμφανιζονται 2 γραμμες οριζοντιες στα 1/3 και 2/3 της οθονης, πολυ σπαστικο οταν πας να τρεξεις MKV απο λαπτοπ
5)συνδεση με λοιπες συσκευες χωρις προβληματα
6)πολυ ωραιο design, θα ανεβασω και φωτο