Δυστυχώς, για το μπλε η τηλεόραση έχει μόνο ένα ρυθμιστικό το οποίο αναφέρεται σαν μπλε-λευκό σημείο. Για το κόκκινο και πράσινο παρέχονται 2 ρυθμιστικά <χρώμα>-λευκό σημείο και <χρώμα>-black level. Πιο από τα 2 είναι το offset και πιο το gain; (είμαι και άσχετος... :blush![]()
Ακολουθούν μερικά διαγράμματα μετά το καλιμπράρισμα της 37PF9731D - το οποίο επαναλαμβάνω έγινε από μένα που είμαι εντελώς άσχετος και όχι από ειδικό :blush:
Το διάγραμμα CIE:
![]()
Από ότι είναι εμφανές, δεν κατάφερα να πάρω ένα ιδανικό τρίγωνο από την τηλεόραση. Ειδικά το μπλε, είναι λίγο μακριά από το ιδανικό και σε μικρότερο βαθμό το ίδιο συμβαίνει με το πράσινο. Δεν έχω την πραγματική ιδέα του μπορεί να διορθωθεί αυτή η απόκλιση και πως. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη!
Σειρά έχει το γάμμα, το οποίο είναι κοντά στο 2.2:
![]()
Το color decoding της εν λόγω τηλεόρασης δεν μπορεί να αποδώσει περισσότερα (το μπλε έρχεται καλύτερα).
Για αυτό και έλεγα να μην απογοητεύεσαι!
Για το backlight δεν μπορείς να κάνεις κάτι από όσο ξέρω. Αυτό που απομένει τώρα είναι ... να την απολαύσεις!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.