hxostil
AVClub Addicted Member
Ίσως θα έπρεπε τότε να εξετάσεις και το ενδεχόμενο να πας σε Plasma...
συμφωνω...χωρις τηλεοπτικο και ζητουμενο να εχεις μαυρο/αντιθεση σε σκοταδι κοιτα σε πλασμα...κατι σε panasonic μαλιστα οπως σειρα st60
Ίσως θα έπρεπε τότε να εξετάσεις και το ενδεχόμενο να πας σε Plasma...
Οι περισσότερες ταινίες αφήνουν μια μαύρη μπάρα πάνω κάτω, είναι πρόβλημα αυτό?
μονο μονιμα μην το κανεις..κανε ξεπλυμα με full screen για κανα δεκαλεπτο μετα απο ταινια και εισαι οκ..Από κριτικές που διαβάζω για αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3046484/Panasonic-TX-P42ST60.html αρχίζω να ψήνομαι και για πλάσμα!
Αυτό που με προβληματίζει στις πλασμα είναι απότι έχω ακούσει οτι δεν πρέπει να μένει στατική εικόνα.
Οι περισσότερες ταινίες αφήνουν μια μαύρη μπάρα πάνω κάτω, είναι πρόβλημα αυτό?
42" λίγο μικρή δεν είναι όμως? Αν βρεις καμία 50ST60 διαθέσιμη ακόμη καλύτερα , απλά πρέπει να ξεπεράσεις το θέμα που έχεις με την εμφάνιση γιατί η συγκεκριμένη είναι από αυτές που δεν τις αγοράζεις για τον προχωρημένο τους σχεδιασμό.
JL_? δηλαδή και με τις led παίζει το ίδιο πρόβλημα?
Η αντιστοιχη 50 άρα panasonic η οποία παίζει στο χιλιάρικο πέφτει λίγο βαριά για την τσέπη μου..
Αξίζει όμως? Αν ναι να τα δώσω!
Να πω την αλήθεια η 42άρα που είδα από κοντά μου φάνηκε μεγάλη! όμως φοβάμαι μην αλάξω άποψη με τον καιρό, δεν μπορεί τυχαία όλοι να λένε όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερη.. υπάρχει κανένας ικανοποιημένος με 42άρα ! ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.