philips 42pfl5008 vs ?

Ίσως θα έπρεπε τότε να εξετάσεις και το ενδεχόμενο να πας σε Plasma...

συμφωνω...χωρις τηλεοπτικο και ζητουμενο να εχεις μαυρο/αντιθεση σε σκοταδι κοιτα σε πλασμα...κατι σε panasonic μαλιστα οπως σειρα st60

Από κριτικές που διαβάζω για αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3046484/Panasonic-TX-P42ST60.html αρχίζω να ψήνομαι και για πλάσμα!

Αυτό που με προβληματίζει στις πλασμα είναι απότι έχω ακούσει οτι δεν πρέπει να μένει στατική εικόνα.
Οι περισσότερες ταινίες αφήνουν μια μαύρη μπάρα πάνω κάτω, είναι πρόβλημα αυτό?

Αν βλέπεις αποκλειστικά και μόνο τέτοιο υλικό, κάποια στιγμή θα αποκτήσεις πρόβλημα. Κι όχι μόνο σε Plasma...

Αν βλέπεις και υλικό full screen στα μεσοδιάστηματα, δεν θα έχεις κάποιο θέμα...

Από κριτικές που διαβάζω για αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3046484/Panasonic-TX-P42ST60.html αρχίζω να ψήνομαι και για πλάσμα!

Αυτό που με προβληματίζει στις πλασμα είναι απότι έχω ακούσει οτι δεν πρέπει να μένει στατική εικόνα.
μονο μονιμα μην το κανεις..κανε ξεπλυμα με full screen για κανα δεκαλεπτο μετα απο ταινια και εισαι οκ..

42" λίγο μικρή δεν είναι όμως? Αν βρεις καμία 50ST60 διαθέσιμη ακόμη καλύτερα , απλά πρέπει να ξεπεράσεις το θέμα που έχεις με την εμφάνιση γιατί η συγκεκριμένη είναι από αυτές που δεν τις αγοράζεις για τον προχωρημένο τους σχεδιασμό.

42" λίγο μικρή δεν είναι όμως? Αν βρεις καμία 50ST60 διαθέσιμη ακόμη καλύτερα , απλά πρέπει να ξεπεράσεις το θέμα που έχεις με την εμφάνιση γιατί η συγκεκριμένη είναι από αυτές που δεν τις αγοράζεις για τον προχωρημένο τους σχεδιασμό.

οντως 42 πεφτει μικρη....κανε βρε υπερβαση να το χαρεις!!!

Η εμφάνισή της δεν λέει και πολλά (δεν είναι και για κλάματα) όμως φαίνεται καλή και στιβαρή κατασκευή σε αντίθεση με την F6100.
Από τη άλλη η F6500 φαίνεται κατα πολύ "νεότερη" !

JL_? δηλαδή και με τις led παίζει το ίδιο πρόβλημα?

Η αντιστοιχη 50 άρα panasonic η οποία παίζει στο χιλιάρικο πέφτει λίγο βαριά για την τσέπη μου..
Αξίζει όμως? Αν ναι να τα δώσω!

Να πω την αλήθεια η 42άρα που είδα από κοντά μου φάνηκε μεγάλη! όμως φοβάμαι μην αλάξω άποψη με τον καιρό, δεν μπορεί τυχαία όλοι να λένε όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερη.. υπάρχει κανένας ικανοποιημένος με 42άρα ! ?

Αν πάρεις 42" μετά θα το μετανιώσεις. Βέβαια δεν ξέρω καν αν θα βρεις την ST60 διαθέσιμη κάπου για αγορά γιατί πάντα ήταν "δύσκολο" μοντέλο. Το καλύτερο αν δεν είχες ποτέ πλάσμα είναι να προσπαθήσεις να την δεις κιόλας γιατί όταν αγοράζουμε κάτι χωρίς να το δούμε μπορεί να βρεθούμε προ αρνητικών εκπλήξεων.

JL_? δηλαδή και με τις led παίζει το ίδιο πρόβλημα?

Έχουν αναφερθεί κατά καιρούς από κατόχους, θέματα, μετά από πολύωρη συνεχόμενη χρήση με μπάρες. Απλά, δεν είναι ακριβώς στάνταρ τα πράγματα εκεί, μερικά πάνελ μπορεί να εμφανίσουν θέμα, ενώ άλλα να μην χαμπαριάσουν...

Η αντιστοιχη 50 άρα panasonic η οποία παίζει στο χιλιάρικο πέφτει λίγο βαριά για την τσέπη μου..
Αξίζει όμως? Αν ναι να τα δώσω!

Να πω την αλήθεια η 42άρα που είδα από κοντά μου φάνηκε μεγάλη! όμως φοβάμαι μην αλάξω άποψη με τον καιρό, δεν μπορεί τυχαία όλοι να λένε όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερη.. υπάρχει κανένας ικανοποιημένος με 42άρα ! ?

Για την απόσταση θέασής σου και το είδος χρήσης που περιγράφεις, μην το σκέφτεσαι καθόλου, 50άρα άνετα (μη σου πω και μεγαλύτερη :silly: ). Εναλλακτικά, σε χαμηλότερο budget, ρίξε μια ματιά και σε αυτή...

σε κανα δυό μαγαζιά που τσέκαρα δεν την είχαν όμως θα προσπαθήσω να την δω πριν την πάρω εννοείτε!
Στο σκρούτζ την έχει ετοιμοπαράδοτη σε αρκετά μαγαζιά αποτι βλέπω

Για την PS F5000 δεν νομίζω..

Αν δεν πάω σε plasma ανάμεσα στην Samsung F6500 και σε αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3256363/Sony-KDL-47W805.html
ποιά να προτημίσω?

καλημερα παιδια.επειδη ειδα και εγω την philips στο πλαισιο εκανα ενα γκουγκλαρισμα και επεσα εδω για να διαβασω για την εν λογω 42pfl5008 και διαβαζω ασχετα πραγματα.ο φιλος ρωτησε για αυτην και το θεμα εχει ξεφυγει εντελως.μηπως και επανερθουμε?καποιος την εχει να μας πει καποια γνωμη για αυτην χωρις συμβουλες για αλλα μοντελα;

Η πιο χρήσιμη γνώμη που μπορείς να ακούσεις είναι να αγοράσεις κάτι άλλο. Η συγκεκριμένη έχει πάνελ IPS , η επεξεργασία εικόνας της Philips είναι πίσω από τον ανταγωνισμό , ακόμη και το smart tv και media player που είναι λίγο ως πολύ δεδομένα σε ανταγωνιστικά μοντέλα δεν λένε και πολλά. Γενικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο να την αγοράσεις. Ακόμη και στο μέγεθος 42" είναι μικρή.

Τώρα κάποιος που την έχει (αν υπάρχει στο avclub) δεν ξέρω τι θα σου πει , αν δεν έχει γνώσεις και εμπειρία από τηλεοράσεις πάντως μην τα πάρεις και τοις μετρητοίς.