PHILIPS 47PFL9703D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PHILIPS 47PFL9703D

To dynamic contrast ειναι κακο γιατι ριχνει το φως στις σκοτεινες σκηνες (οποτε χανονται οι λεπτομεριες) και ανεβαζει το φως στις φωτεινες (οποτε τα χρωματα αποκτουν μια διαφορετικη-τεχνητη αισθηση).

Kαι δεν υπαρχει δυνατοτητα μειωσης;Ειναι on-off;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PHILIPS 47PFL9703D

Παραξενο μου ακουγετε.Να μην εχει ρυθμιση για μειωση

Δεν ξέρω τι γίνεται στις καινούριες και πως λειτουργεί.

Στην δική μου είχε μία αντίστοιχη λειτουργία (νομίζω πως ονομαζόταν "Active Control" ή κάπως έτσι) που άλλαζε αυτόματα τις ρυθμίσεις ανάλογα με την σκηνή. Δεν άλλαζε μόνο φωτεινότητα αλλά και χρώμα κλπ. Υπήρχαν 3-4 επιλογές του στυλ off, low, medium κλπ. αλλά εγώ το είχα πάντα off.

Στο τεστ του "HXOY" αναφερόταν πως με το "dynamic contrast" απενεργοποιημένο η τηλεόραση έχανε πολύ σε αντίθεση και η εικόνα γινόταν πολύ επίπεδη. Επειδή φαίνεται πως η ενεργοποίηση του είναι μονόδρομος για αυτό είπα πως αν δεν σε ενοχλεί δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Σε κάποιο νήμα είχα βάλει link για το εγχειρίδιο χρήσης της 9703, εκεί λογικά θα υπάρχουν πληροφορίες. Το πρόβλημα είναι πως έχουν ανοίξει ένα σωρό νήματα για τις Philips και δεν θυμάμαι σε ποιο ήταν.

Στην δική μου 9731 (προπέρσινο μοντέλο) η δυναμική αντίθεση λειτουργεί άριστα. Ποτέ δεν έχω αντιληφθεί κάτι περίεργο. Το έχω μονίμως στην θέση "ελάχιστο", ενώ έχει ακόμα "μέτριο" & "μέγιστο". (Φυσικά και κλειστό!)
Οι όποιες μεταβολές δεν αφορούν τόσο το backlit (που νομίζω ότι παίζει μόνο με τον αισθητήρα φωτός), όσο την επεξεργασία των χρωμάτων που κάνει το pixel plus.

Ρωτησα το μεσημερι καποιο καταστημα για την 47PFL9703 και δεν υπαρχει λεει ουτε στα κεντρικα της Philips.Οπως θα εχετε καταλαβει απο το username ειμαι Πατρα.Ειναι κριμα να παω στην 42αρα με 4.3 μ αποσταση.Και την ηθελα για το euro2008 ρε γαμ####. Αθηνα την εχετε δει σε καποιο καταστημα;

Απάντηση: Re: PHILIPS 47PFL9703D

Yπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.

Αν ομως θελεις για καποιο λογο οπωσδηποτε Philips γιατι δεν ρωτας αν υπαρχει η 9603 που ουσιαστικα ειναι η ιδια με λιγο διαφορετικο ambilight?

Ρωτησα το μεσημερι καποιο καταστημα για την 47PFL9703 και δεν υπαρχει λεει ουτε στα κεντρικα της Philips.Οπως θα εχετε καταλαβει απο το username ειμαι Πατρα.Ειναι κριμα να παω στην 42αρα με 4.3 μ αποσταση.Και την ηθελα για το euro2008 ρε γαμ####. Αθηνα την εχετε δει σε καποιο καταστημα;

Εγω θα σου ελεγα, αν δεν υπαρχει προβλημα χωρου και χρηματων, με τετοια αποσταση να ανεβεις στην κατηγορια των 52''. Η 52pfl9703 θα σκασει μυτη το Σεπτεμβριο. Και επειδη δεν πρεπει να καταληξουμε να αλλαζουμε τηλεοραση καθε 2-3 χρονια (το ultra high definition δειχνει τα δοντια του σε δοκιμες) ζητησε τη νεα σου τηλεοραση με κωδικο H αντι D. Ιδιες κατα τα αλλα αλλα η πρωτη με DVB-T HD. Ισως στην Ελλαδα παμε με βηματα χελώνας και δεν περιμενω να δω DVB-T HD απο την ψηφιακη μας ΕΡΤ ουτε τον επομενο αιωνα. Καποιος ομως θα κανει την αρχη και μετα να δειτε τρεξιμο οι αλλοι.
Μην ξεχνατε επισης οτι ο SKAI κατα δηλωση του εχει τα μηχανηματα DVB-T HD εκπομπης και να δειτε που θα κανει καποια στιγμη την εκπληξη.:grandpa:

Σιγα ρε παιδια τα αυγα με το DVB-T HD...

σε ποσα πεντε δεκα χρονια ?

Και χαθηκε ενας εξωτερικο κουτι των 50 ευρω για το DVB-Τ MPEG4 τοτε?

Αληθεια, η 47PFL9603 ποτε θα εμφανιστει στα μαγαζια ξερετε ??,αντε βαρεθηκα να περιμενω..

Last edited:
Χμμ και απο σεπτεμβριο κατι ακουσα για το απολυτο τοπ στις τηλεορασεις : 9803

PFL9803 Μαύρο στο μηδέν και αντίθεση 2.000.000:1 με LED BackLight...

Ποσα θα θες αραγε για την 47αρα χα χα?:afro: 3000 τα εδινα για αυτην αλλα φοβαμαι οτι θα εχει 4000+

Last edited:
εμμ, δε νομιζω εννοω οτι στις μεγαλες αλυσιδες και καταστηματα δεν υπαρχει πουθενα, ουτε πλαισιο κλπ μονο η 7603...

Αυτη ειναι οντως πολυ καλη τιμη στο Τechnixx...

Τι λεει αυτο το μαγαζι , ειναι οκ?..

Η εγγυηση ισχθει 2 χρονια ? Αθηνα στελνουν ?

εμμ, δε νομιζω εννοω οτι στις μεγαλες αλυσιδες και καταστηματα δεν υπαρχει πουθενα, ουτε πλαισιο κλπ μονο η 7603...

Αυτη ειναι οντως πολυ καλη τιμη στο Τechnixx...

Τι λεει αυτο το μαγαζι , ειναι οκ?..

Η εγγυηση ισχθει 2 χρονια ? Αθηνα στελνουν ?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=28201&page=2

#24 - #37

Ρε παιδια τι τηλεορασεις και μαλ@@ιες,εδω κοντεψε να πεση το σπιτι πανω στα κεφαλια μας,και ειχα και τρια παιδια μεσα.Τετοιο σεισμο δεν εχω ξαναδει,6,5 λενε, σιγουρα 7+ ηταν.Φανταζομαι να ειχα αγορασει και την 47αρα, και με τον σεισμο, αντε να την παρεις αγκαλια μαζι με τα τρια παιδια, και να κατεβεις και σκαλια.:flipout:

Ρε παιδια τι τηλεορασεις και μαλ@@ιες,εδω κοντεψε να πεση το σπιτι πανω στα κεφαλια μας,και ειχα και τρια παιδια μεσα.Τετοιο σεισμο δεν εχω ξαναδει,6,5 λενε, σιγουρα 7+ ηταν.Φανταζομαι να ειχα αγορασει και την 47αρα, και με τον σεισμο, αντε να την παρεις αγκαλια μαζι με τα τρια παιδια, και να κατεβεις και σκαλια.:flipout:

Έλα ντε.....Σάκη πόση διάρκεια είχε...????