PHILIPS 47PFL9703D

Ολοι καλα ειμαστε εδω στην πατρα, ζημιες μονο στα παλια σπιτια.Εχουμε πλεον συνηθιση να ζουμε με αυτο.
Ας ξεφυγουμε λιγο απο αυτα,στα δικα μας τωρα.Εχετε δει την 47pfl9603d; κυκλοφορει;

Update απο Philips Hellas για τα Ελληνικα καταστηματα:

42PFL9603 / 9703 : Αρχες Ιουλιου

47PFL9603 / 9703 : Αυγουστος

42PFL9803 (LED) : Σεπτεμβριος

47PFL9803 (LED) : Aγνωστο.

Οποιος πει οτι θα τις εχει νωριτερα ψευδεται....

:fahne90:

Αυτό είναι 100% σίγουρο; Ρωτάω γιατί την προηγούμενη Τρίτη 3/6 παρήγγειλα την 47pfl9703, δίνοντας και προκαταβολή, και μου είπαν ότι θα την έχω μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας 13/6. Τηλεφώνησε μπροστά μου στον πωλητή της Philips υποτίθεται. Ελπίζω να πρόλαβα το τελευταίο κομμάτι, τι άλλο να πω.

Update απο Philips Hellas για τα Ελληνικα καταστηματα:

42PFL9603 / 9703 : Αρχες Ιουλιου

47PFL9603 / 9703 : Αυγουστος

42PFL9803 (LED) : Σεπτεμβριος

47PFL9803 (LED) : Aγνωστο.

Οποιος πει οτι θα τις εχει νωριτερα ψευδεται....

:fahne90:

Που το βρηκες αυτο το update να το δουμε και εμεις;

Ανεκαθεν δεν μπορουσα να καταλαβω την πολιτικη των μεγαλων εταιριων,σε οτι αφορα τις νεες ηλεκτρονικες συσκευες.
Εχοντας παρει τηλ την Philips Ελλας μου ειπαν οτι απο 47αρες εχουν φερει στην Ελλαδα μονο τα μοντελα 47pfl9732 kai 47pfl7603,
και ρωτωντας ποτε και αν φερουν τα 9703 και 9603 σε 47αρες η απαντηση ηταν "δεν γνωριζουμε κυριε,,.
Μα τοτε τη την διαφημιζεις 3 μηνες πριν την φερεις στο site σου, ενω στο εξωτερικο κυκλοφορουν ηδη.
Και γιατι τα διαφορα site οnline αγορων την φερνουν ενω εσυ οχι;Δεν νομιζω οτι θελουν να ξεστοκαρουν τα παλια
γιατι απο οτι ξερω φερνουν παντα λιγα κομματια.Ετσι την πατησα με μια καμερα sony (δεν υπηρχε αλλη μαρκα με αυτα που ηθελα)
1080 με σκληρο περσι τον Ιουλιο,ενω την διαφημιζαν απο τον Μαιο, την παρελαβα τον Σεπτεμβρη, φυσικα μετα τις διακοπες.
Τι να πεις.......

Που το βρηκες αυτο το update να το δουμε και εμεις;

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ PHILIPS....:smash:

47αρα μου ειπαν 9χ03 οχι πριν τον Αυγουστο, "οτι και να σας λενε οι πωλητες- προσοχη λογω προκαταβολης !"...

Last edited:
47αρα μου ειπαν 9χ03 οχι πριν τον Αυγουστο, "οτι και να σας λενε οι πωλητες- προσοχη λογω προκαταβολης !"...[/QUOTE]

Λοιπον 47 και 52pfl9703 τον Σεπτεμβρη.
42pfl9803 επίσης Σεπτεμβρη.
47pfl9803 δεν προκειται να κυκλοφορησει φετος
Μας μενει μονο να δουμε την νεα aurea 42pfl9903 η οποια επισης δεν θα βγει πανω απο 42 για φετος.
Πηγη Philips Hellas - Τακης Χατζηγεωργιου
Νικος:drummer:

Επικοινώνησα σήμερα με το κατάστημα και μου είπαν μετά από επικοινωνία με τη Philips οτι θα την έχω 15-20 Ιουλίου. Οπότε πάει το Euro. Δεν ξέρψ τι να κάνω, να την περιμένω ή να προχωρήσω σε αγορά άλλης tv...

Επικοινώνησα σήμερα με το κατάστημα και μου είπαν μετά από επικοινωνία με τη Philips οτι θα την έχω 15-20 Ιουλίου. Οπότε πάει το Euro. Δεν ξέρψ τι να κάνω, να την περιμένω ή να προχωρήσω σε αγορά άλλης tv...

O Νίκος (ilise) με πηγή μέσα στην Philips έγραψε πως θα έρθουν Αύγουστο-Σεπτέμβρη. Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο ο ίδιος την αντιπροσωπεία για να μην σε έχει στο περίμενε το κατάστημα. Τουλάχιστον να ξέρεις τον χρόνο της αναμονής πριν πάρεις την απόφαση σου.

Εχεις δίκαιο. Εχει κανείς το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσω στη Philips και με ποιον (ή ποιο τμήμα) πρέπει να μιλήσω;

Εχεις δίκαιο. Εχει κανείς το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσω στη Philips και με ποιον (ή ποιο τμήμα) πρέπει να μιλήσω;

Δοκίμασε εδώ http://www.feedback.philips.com/GR_el/consumercare, ακόμα κι αν δεν ξέρουν αυτοί λογικά θα σε παραπέμψουν σε κάποιον που ξέρει.

Φιλε εγω θα περιμενω,δεν ξερεις μπορει να πεσουν και η τιμες μεχρι τοτε.Δεν αξιζει να παρω κατι που δεν θελω, για να δω μονο το euro σε μεγαλη οθονη. Θα την βγαλω με την 32αρα εως τοτε. Εξαλου ερχεται Champions League (ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ) τον Σεπτεμβρη, οποτε και θα την εχω(ελπιζω) την 47αρα.:grandpa:

Originally Posted by gregst

FHILIPS HELLAS-Εμπορικο Τμημα :τηλ 210 6162000

Last edited:

Αγαπητε φίλε παρε ο ιδιος τηλεφωνο στα κεντρικα στη philips 2106162000 και ζητα να μιλησεις απευθειας με τον κ Χατζηγεωργιου ο οποιος ειναι ο υπευθυνος του τμήματος marketing της philips της σειρας 9χχχ.
Εκεινος μου εδωσε τις πληροφοριες που σας εδωσα, γιατι ενδιαφερομαι και γω και τον ρωτησα, ετσι κτος κι αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε που ρωτησα (1 μηνα πριν) δεν θα εχει αλλαξει κατι στο χρονοδιαγραμμα.
Μην επιχειρησετε να παρετε την εξυπηρετηση πελατων στο γνωστο τηλεφωνο απο 800.... γιατι αυτοι δεν ξερουν την μαυρη τους την τυφλα και θα μπερδεφτειτε περισσοτερο.
Κατευθειαν στην πηγη και κατευθειαν σ αυτον που μπορει και ξερει να σας πει.
Αντε καλες αγορες:grandpa:

Μόλις μίλησα με Philips, αλλά όχι με τον κ. Χατζηγεωργίου που είναι εκτός Ελλάδος κι επιστρέφει αύριο, αλλά με μια κυρία η οποία έλεγξε τον υπολογιστή και είπε οτι η 42pfl9703 υπάρχει διαθέσιμη και η 47pfl9703 θα έρθει γύρω στις 20 Ιουλίου.
Οπότε τουλάχιστον οι ημερομηνίες συμφωνούν με αυτά που μου είπε το κατάστημα και μάλλον θα περιμένω την 47άρα.

εγω παω για την 9603 ~2450 στο net υπαρχει και φτηνοτερα

η 9703 θα ειναι κοντα στα 3000...

Μου ειπαν απο καταστημα εδω στην Πατρα οτι η 47PFL9703 δεν θα ερθει καθολου Ελλαδα τι λετε ισχυει;
Για την 47PFL9603 ειπαν Αυγουστο.Ετσι λεει τους ειπαν απο την Philips.