Στα καινουργια μοντελα το μαυρο ειναι καλυτερο.
Αυτά που τελειώνουν σε 03; Και πάλι όμως ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι καλύτερος. Αλλιώς θα μιλάγαμε για αυτές και όχι για την Α565 & W4000, σωστά;
Στα καινουργια μοντελα το μαυρο ειναι καλυτερο.
Ειναι δεν ειναι ,αλλου τα κακαρισματα αλλου γεναν οι κοτες ..........βλεπε στο κοτετσι με τις Χ 3500 :willy:
Γιατί λες ήταν; Τώρα δεν είναι;
Και κατι αλλο.Εχω 4.3 θεαση,αλλα το σαλονι ειναι στενομακρο.Εκει που θα παει η tv ειναι τοιχος 2.5 μ και διαδρομος 1 μ ακομα.Μηπως η 47αρα φαινεται τερας;Ψηνομαι παντως και για 42-9703 που υπαρχει ηδη στην αγορα.
Μια χαρά πιστεύω ότι είναι η 47άρα, αν πας σε 42 μπορεί να το μετανιώσεις σε καμιά βδομάδα. Στο δικό μου σαλόνι έχω απόσταση 3.8-4.0 μέτρα και ο τοίχος που θα έχει την TV είναι 2.70, περίπου δλδ σαν και σενα. Η τηλεόραση χωράει ανετότατα και μου αφήνει και μισό μέτρο αριστερά και δεξιά για να κρεμαστούν τα ηχεία L και R και να 'πιάσει' και το ambilight. Οπότε φούλ για 47PFL9603. Αν πάρεις καμιά τιμή ενημέρωσέ μας !
Φυσικά και αξίζει η διαφορά (για εμένα). Μάλιστα, λείπει και από το κάτω μέρος!
Τώρα για το αν έπιασε η Aurea είναι άλλο θέμα. Υποθέτω ότι έπιασε όσο και η kuro. Ούτως η άλλως, αυτά τα προϊόντα απευθύνονται εξ αρχής σε λίγους. Φυσικά και δεν περίμενε η philips να πουλήσει τρελά...
Αλήθεια, άραγε πόσοι στο φόρουμ έχουν Aurea; Τουλάχιστον 1 μέλος θυμάμαι.
Από την άλλη πόσοι έχουν κάποια kuro 1080p; Ίσως 3-4;
Ακόμα δεν έχω ρωτήσει σε μαγαζί κανονικό, ψάχνω απλά στο skroutz για να ξέρω που θα κινηθώ.
Εδώ είναι άμεσα διαθέσιμη σε καλά λεφτά : http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=34278&catId=63&la=1
Τώρα για το αν έπιασε η Aurea είναι άλλο θέμα. Υποθέτω ότι έπιασε όσο και η kuro. Ούτως η άλλως, αυτά τα προϊόντα απευθύνονται εξ αρχής σε λίγους.
Την AUREA όποτε την έβλεπα από κοντά (πάντα σε καταστήματα) είχε από τις πιο άθλιες εικόνες, ......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.