PHILIPS 47PFL9703D

Η μόνη ομοιότητα που βλέπω είναι το τζάμι που είναι χαρακτηριστικό της σειράς Χ της Sony από την προπέρσινη Χ2000.

product-6499111.jpg


17451


Προσωπικά η νέα Sony μου θυμίζει Samsung F96 με προσθήκη γυάλινου κομματιού. Ίσως να παίζουν ρόλο τα δύο ηχεία αριστερά δεξιά.
 
Εμένα πάντως με τίποτα δεν μου θυμίζει την Philips η νέα Sony. :captain:
 
Καλά... εμένα ...γιατί όλες οι παραπάνω μου θυμίζουν τηλεόραση...?????...:chinscratch:
 
Καλά... εμένα ...γιατί όλες οι παραπάνω μου θυμίζουν τηλεόραση...?????...:chinscratch:

Σωστο και αυτο.

Παντως αυτη η Χ4500 πολυ χοντροκομενη ειναι. Απο εικονα ομως ειμαι σιγουρος οτι μονο οι νεες Kuro θα την ξεπερνουν.
 
Γιατί φίλτατε..δεν μοιάζουνε με τηλεόραση????....-bye-

edit: Αναφερόμουν στον τρελαμένο..όχι σε σένα Γιάννη...έτυχε και γράφαμε μαζί..
 
μόνο που οι KURO υπάρχει πιθανότητα να είναι διαθέσιμες πολύ νωρίτερα απο τις SONY
 
Τελικα παραγγειλα την 47pfl9603 και θα την εχω αυριο.Προσεχως θα σας εχω νεα.

Με υγεια,
Να τη χαρεις και να την ευχαριστηθεις,
Περιμενουμε νεα σου.
Νικος
 
Μολις παρελαβα την 47-9603.Οι εντυπωσεις μου ειναι μοιρασμενες.Στα sd δεν μπορω να πω οτι ειμαι ξετρελαμενος αν και βλεπεις χωρις προβλημα.Βεβαια ειχα τοσο καιρο την παλια αλλα φοβερη στην εικονα 32-9617.Στον Σκαι και στο Μega μπορω να πω οτι πλησιαζει την ευκρινεια της παλιας, οποτε συμπεραινω οτι στα αλλα καναλια δεν εχω καλο σημα. Εκει που εμεινα καγκελο ηταν οταν συνδεσα την καμερα η οποια ειναι 1080 με σκληρο δισκο.
Στα 4.3 μετρα εβλεπα λεπτομερειες που δεν τις εχω ξαναδει σε τηλεοραση.
Το Αmbilight spectra 3 ειναι φοβερο.Εκλεισα τα φωτα και η εμπειρια ηταν φοβερη.Εκει που στραβωσα λιγο ηταν στο γεγονος οτι η tv δεν ηταν δεμενη με τα πλαστικα κορδονια απο εξω ενω και μεσα δεν ειχε ζελατινη στο πανελ.Φοβαμαι μηπως την ειχαν σε εκθεση.Αυτα για την ωρα, οποτε μπορεσω θα ανεβασω φωτο.
 
Μια ερωτηση,
Ειναι scetra 2 η spectra 3?
Εννοω amblilight 2 η 3 πλευρων?
Την εβαλες σε τοιχο η σε βαση?
Νικος
Καλοριζικη και παλι!
 
Η 9603 ειναι δυο πλευρων,και την εχω με την βαση της.Η 9703 που ειναι 3 πλευρων ειχε και 500 ευρω διαφορα,τα οποια ειναι πολλα για ενα φωτισμο παραπανω.