Γεια σας συμφορουμιτες μετα απο πολυ καιρο!
Διαβαζω ανελλειπως το φορουμ και ειμαι σε ψαξιμο τηλεορασης για υπνοδωματιο.
Θεαση στα 2,5 με 3 μετρα.
Αναρτημενη σε βαση τοιχου θα ειναι οταν θα αγοραστει.
Επειδη μου αρεσει προσωπικα πολυ το Ambilight θα εμεινω στην επιλογη της Philips-TP Vision.
Ειδα την OLED718 που ειναι πιο παλια λιγο, αλλα περιεργως εχει αρκετα και καλυτερα καλουδια απο την 769 που βγηκε προσφατα.
Ο Γερμανος την εχει στα 899 ευρω και με 5-ετη εγγυηση δωρο!! Αυτο μου εκανε πολυ εντυπωση και ειναι αρκετα καλη προταση σε αυτη την τιμη!!
Να πω εδω οτι δεν κανω διαφημιση. Δεν εχω καποιο οφελος.
Την εχει καποιος συμφορουμιτης να παραθεσει αποψη?
Καθε αποψη και γνωμη δεκτη.
Θεωρω προσωπικα πως σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ vfm.
versus.com
Παραθετω ενα συγκριτικο απο το εγκυρο www.versus.com για του προαναφερθεντος λογου το αληθες.
Συγκρινομενη και με την LG Oled C4 η Philips υπερτερει.
versus.com
------
Philips 708 / 718 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια...https://avclub.gr/threads/philips-708-718-reviews-entyposeis-scholia.181015/
Διαβαζω ανελλειπως το φορουμ και ειμαι σε ψαξιμο τηλεορασης για υπνοδωματιο.
Θεαση στα 2,5 με 3 μετρα.
Αναρτημενη σε βαση τοιχου θα ειναι οταν θα αγοραστει.
Επειδη μου αρεσει προσωπικα πολυ το Ambilight θα εμεινω στην επιλογη της Philips-TP Vision.
Ειδα την OLED718 που ειναι πιο παλια λιγο, αλλα περιεργως εχει αρκετα και καλυτερα καλουδια απο την 769 που βγηκε προσφατα.
Ο Γερμανος την εχει στα 899 ευρω και με 5-ετη εγγυηση δωρο!! Αυτο μου εκανε πολυ εντυπωση και ειναι αρκετα καλη προταση σε αυτη την τιμη!!
Να πω εδω οτι δεν κανω διαφημιση. Δεν εχω καποιο οφελος.
Την εχει καποιος συμφορουμιτης να παραθεσει αποψη?
Καθε αποψη και γνωμη δεκτη.
Θεωρω προσωπικα πως σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ vfm.

Philips 55OLED718/12 55" vs Philips 55OLED769/12 55": What is the difference?
What is the difference between Philips 55OLED718/12 55" and Philips 55OLED769/12 55"? Find out which is better and their overall performance in the TV ranking.

Συγκρινομενη και με την LG Oled C4 η Philips υπερτερει.

LG OLED55C4PUA 55" vs Philips 55OLED718/12 55": What is the difference?
What is the difference between Philips 55OLED718/12 55" and LG OLED55C4PUA 55"? Find out which is better and their overall performance in the TV ranking.

------
Philips 708 / 718 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια...https://avclub.gr/threads/philips-708-718-reviews-entyposeis-scholia.181015/