Philips 55OLED718 5-ετης εγγυηση! Για υπνοδωματιο.

enigmatiko40

Senior Member
23 May 2010
447
Αθηνα
Γεια σας συμφορουμιτες μετα απο πολυ καιρο!

Διαβαζω ανελλειπως το φορουμ και ειμαι σε ψαξιμο τηλεορασης για υπνοδωματιο.
Θεαση στα 2,5 με 3 μετρα.
Αναρτημενη σε βαση τοιχου θα ειναι οταν θα αγοραστει.
Επειδη μου αρεσει προσωπικα πολυ το Ambilight θα εμεινω στην επιλογη της Philips-TP Vision.

Ειδα την OLED718 που ειναι πιο παλια λιγο, αλλα περιεργως εχει αρκετα και καλυτερα καλουδια απο την 769 που βγηκε προσφατα.

Ο Γερμανος την εχει στα 899 ευρω και με 5-ετη εγγυηση δωρο!! Αυτο μου εκανε πολυ εντυπωση και ειναι αρκετα καλη προταση σε αυτη την τιμη!!

Να πω εδω οτι δεν κανω διαφημιση. Δεν εχω καποιο οφελος.

Την εχει καποιος συμφορουμιτης να παραθεσει αποψη?

Καθε αποψη και γνωμη δεκτη.
Θεωρω προσωπικα πως σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ vfm.

Παραθετω ενα συγκριτικο απο το εγκυρο www.versus.com για του προαναφερθεντος λογου το αληθες.

Συγκρινομενη και με την LG Oled C4 η Philips υπερτερει.

------

Philips 708 / 718 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια...
https://avclub.gr/threads/philips-708-718-reviews-entyposeis-scholia.181015/

Γεια σας συμφορουμιτες μετα απο πολυ καιρο!! Διαβαζω ανελλειπως το φορουμ και ειμαι σε ψαξιμο τηλεορασης για υπνοδωματιο. Θεαση στα 2,5 με 3 μετρα.
Αναρτημενη σε βαση τοιχου θα ειναι οταν θα αγοραστει.
Επειδη μου αρεσει προσωπικα πολυ το Ambilight θα εμεινω στην επιλογη της Philips-TP Vision.
Ειδα την Oled 718 που ειναι πιο παλια λιγο, αλλα περιεργως εχει αρκετα και καλυτερα καλουδια απο την 769 που βγηκε προσφατα.
Ο Γερμανος την εχει στα 899 ευρω και με 5-ετη εγγυηση δωρο!! Αυτο μου εκανε πολυ εντυπωση και ειναι αρκετα καλη προταση σε αυτη την τιμη!!
Να πω εδω οτι δεν κανω διαφημιση. Δεν εχω καποιο οφελος.
Την εχει καποιος συμφορουμιτης να παραθεσει αποψη?
Καθε αποψη και γνωμη δεκτη. Θεωρω προσωπικα πως σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ vfm.
Υπήρχε αυτή η τιμή και παλιότερα. Δεν είναι κάποια ιδιαίτερη προσφορά. Ίσως η 5ετής εγγυηση να αξιζει. Στην ιδια τιμη την εχει και ο Κοτσος. Η C4 στην ίδια κατηγορία τιμής είναι. Εγώ θα έπερνα καμιά καινούργια TCL mini led LCD του 2025 στα ίδια περίπου χρήματα που όλοι λένε τα καλύτερα

Screenshot 2025-05-18 174754.png

• Like
Reactions: enigmatiko40
Σ ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε συμφορουμιτη. Το Ambilight ειναι σημειο αναφορας για μενα στην θεαση.
Ειχα την Philips 55 7354 που ειναι απλη LCD και παλιο μοντελο και πραγματικα ηταν υπεροχη.
Τωρα σκεφτομαι OLED.

................ Τωρα σκεφτομαι OLED.
Καλημέρα. Και πολύ καλά κάνεις, αφού η εικόνα των OLED είναι πολύ καλύτερη. Τη συγκεκριμένη δεν την ξέρω, αλλά είχα LCD και τώρα έχω OLED. Ε, η εμπειρία θέασης είναι «αλλού».

απο την στιγμη που το πρωτο σου κριτηριο ειναι το ambilight,η Philips ειναι μονοδρομος.
οποτε καλοριζικη...✌️✌️

Ευχαριστω πολυ φιλοι συμφορουμιτες. Την παρηγγειλα και την περιμενω ως την Πεμπτη (μεθαυριο) με δωρο 5-ετη εγγυηση απο το site του Γερμανος.
Θα επανελθω με εντυπωσεις και οτι αλλο χρειαστει...

------

Philips 708 / 718 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια...
https://avclub.gr/threads/philips-708-718-reviews-entyposeis-scholia.181015/

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π