Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Γεγονος ειναι οτι ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο την εικονα αλλα ευχαριστημενος και σαν πελατης. Αν συνδυασουμε μαλιστα το γεγονος του οτι την πηρα σε τιμη προσωπικου (δεν μου επιτρεπεται να πω τιμη) και το οτι μπορω να εχω την καλυτερη δυνατη υποστηριξη απο πλευρας service αν ποτε χρειαστει ναι ειναι σαφως στα πολυ θετικα της ολης ιστοριας.
Νικος

Μιας που τώρα η κυβέρνηση κλείνει τα ερευνητικά ιδρύματα και είμαι άνεργος, μήπως ξέρεις αν προσλαμβάνουν στην philips;;;
Οι τιμές προσωπικού είναι μεγάλο δέλεαρ... :flipout:
Και υπόσχομαι δεν θα ξαναπαραπονεθώ για χαμηλό contrast και λιγότερες ευκολίες από παλιά (π.χ. αφαίρεση διπλού δέκτη....) :D
[Πλάκα κάνω, έτσι; -bye- Ευτυχώς που δεν έχω καμιά τέτοια άκρη, θα αγόραζα κάθε εξάμηνο τηλεόραση... :slapface:]

Re: Philips 56” Cinema 21:9

Οι πίσω hdmi δεν έδειχναν τπτ σε 2 pc και έδειχναν μόνο εικόνα στο dvd player
Η side hdmi έπαιζε κανονικά στην αρχή (πρώτες ώρες) και μετά έδειχνε μόνο εικόνα στα pc και έδειχνε κανονικά και εικόνα και ήχο στο dvd. Στην 5522 έπαιζαν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ήρθε τεχνικός το είδε είπε πρόβλημα. Επιστροφή και αγορά άλλης. Ξανά το ίδιο και στην άλλη. Η Philips αρνήθηκε να μου κάνει αντικατάσταση. Μου είπε ότι θα την πάρουν θα μου δώσουν μία 21" LCD ή μία 24" CRT μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα. Άντε γεια τους λέω και την επέστρεψα στο μαγαζί αγοράς και αγόρασα μία άλλη 42".
Μετά από λίγο καιρό διάβασα τυχαία σε ένα forum που κάποιος είχε κάνει το λάθος να την δώσει για να την κοιτάξουν. Καινούργια τηλεόραση.... πέρασαν 2 μήνες αν θυμάμαι καλά και δεν του είχαν δώσει καινούργια. Με μια παλιά που του είχαν δώσει ήταν για 2 μήνες. Τώρα τι έγινε στο τέλος δεν ξέρω.

Οπότε ουσιαστικά μιλάμε για κάποια προβλήματα χρήσης της 9703 σε pc.
Πιο πολύ ασυμβατότητα παρά βλάβη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

αυτο που δεν μπορει να αμφισβητηθει ειναι η κινηματογραφικη αισθηση της εικονας.
Αυτο παιδια δεν αμισβητειται με τιποτα!
Νικος

Και βέβαια μπορεί να αμφισβητηθεί.

Κινηματογραφική αίσθηση= πολλές ίντσες και σκοτάδι

Η κινηματογραφική αίσθηση δεν έχει σχέση ούτε με το ambilight ούτε με το κάδρο. Εκτός αν όλοι αυτοί που είδαν σε 400'' την Casablanca με φορμά 4:3 δεν απολάμβαναν κινηματογραφική αίσθηση...

Οπότε ουσιαστικά μιλάμε για κάποια προβλήματα χρήσης της 9703 σε pc.
Πιο πολύ ασυμβατότητα παρά βλάβη...
1. Το DVD δεν είναι PC.
2. Η 5522, LCD μιας γενιάς πιο πριν, έπαιζε μια χαρά.
3. Το side HDMI στην αρχή έπαιζε καλά και μετά σταμάτησε να παίζει ήχο στο PC. Δεν μπορεί στην αρχή να ήταν συμβατό και μετά όχι.
4. Ξέχασα να αναφέρω ότι μετά από λίγες ώρες σταμάτησε να λειτουργεί και το hd natural motion (ή όπως λέγεται αυτό). Και στις 2. Οπότε ούτε αυτό οφείλετε σε συμβατότητα.

Γενικά με τα pc ποτε δεν ξέρεις, ειδικά με λύσεις nvidia στο HDMI...
Για το DVD δεν αντιλέγω (τώρα κατάλαβα ότι εννοούσες πως δεν είχε ήχο από dvd και πίσω HDMI). Για πιο dvd player μιλάμε;

[Ρωτάω γιατί ψήνομαι για την 9704 όταν βγει. Να δούμε τι ασυμβατότητες περιμένουμε και αν έχουν λυθεί... -bye- ]

Νίκο, τι player έχεις συνδέσει στην 21:9; Έχεις δοκιμάσει και υπολογιστή;

[Πάντως η 9731 που έχω τώρα έχει παίξει οτιδήποτε της έχω συνδέσει. Κρίμα που νεότερα μοντέλα έχουν ασυμβατότητες...]

Intel και Nvidia ήταν.
Toshiba. Δεν θυμάμαι μοντέλο.

Δέν ξέρω.Είναι δύσκολη η απόφαση μεταξύ Kuro και Cinema και έντος της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να γίνει η αγορα είτε μιας 2ης Kuro (για το σπιτι του αδερφού μου) ή να του δώσω εγώ την kuro μου και να πάρω εγώ την philips.Αλλα η αλήθεια είναι οτι με τα στραβά που μου έκατσαν έχει φοβηθεί το μάτι μου για αγορά καινούργιας τηλεόρασης.Αν πάρουμε την Kuro ξέρω σίγουρα οτι θα τη πάρω απο pioneer center και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο,αλλά αν πάω στην philips δεν ξέρω καν από πού να την πάρω μιας και δεν έχουν όλοι (οι πωλητές-καταστήματα) την εγγύηση της αντιπρωσοπίας και έτσι είναι ρίσκο..Εκτός αν κάτσω να ψάξω το θέμα εγγύησης στο κάθε μαγαζί.

Ε όχι και δύσκολη απόφαση φίλε Heller....

Η καλύτερη τηλεόραση του κόσμου σε σύγκριση με μια γκατζετιά;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Και βέβαια μπορεί να αμφισβητηθεί.

Κινηματογραφική αίσθηση= πολλές ίντσες και σκοτάδι

Η κινηματογραφική αίσθηση δεν έχει σχέση ούτε με το ambilight ούτε με το κάδρο. Εκτός αν όλοι αυτοί που είδαν σε 400'' την Casablanca με φορμά 4:3 δεν απολάμβαναν κινηματογραφική αίσθηση...

Αν εννοεις προβολικα συστηματα δεν γνωριζω και δεν εκφερω γνωμη για κατι για το οποιο δεν εχω ιδια αποψη.
Κακα τα ψεματα οταν μιλαμε για κινηματογραφο εννοουμε μακροστενο καδρο και οχι 4:3.
Οταν μιλαμε για κινηματογραφικη αισθηση της εποχης που γυριστηκε η Casablanca και τη σημερινη συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Οπως σε καμμια 20ρια χρονια δεν θα ειναι το ιδιο η κινηματογραφικη αισθηση εκεινης της εποχης με τη σημερινη. Το 3D πιθανον να ειναι standard σε συνδυασμο με την ολογραφια.
Και κατι ακομα.
Σε πολυ μεγαλες οθονες οπως του κινηματογραφου το φως ειναι αρκετο για να καλυψει τις αναγκες του οφθαλμου οσον αφορα την κουραση του απο την προβολη σε σκοτεινο χωρο. Οχι ομως και στο σπιτι οπου το φως της τηλεορασης δεν φτανει σε καμμια περιπτωση. Εδω ερχεται το ambilight να βοηθησει και να μειωσει το eye strain γεγονος επισης αναμφισβητητο με τυφλες δοκιμες.
Τελος ο οποιοσδηποτε μπορει να μεταφραζει την κινηματογραφικη αισθηση οπως του αρεσει η αναλογα με τις εμπειριες του. Εγω νομιζω οτι ειμαι στο μεσο του απλου θεατη και μονο με αυτη την ιδιοτητα ομιλω φιλτραροντας βεβαια το αποτελεσμα μεσα απο τις δικεςε μου εμπειριες και γνωση.
Νικος

Δέν ξέρω.Είναι δύσκολη η απόφαση μεταξύ Kuro και Cinema και έντος της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να γίνει η αγορα είτε μιας 2ης Kuro (για το σπιτι του αδερφού μου) ή να του δώσω εγώ την kuro μου και να πάρω εγώ την philips.Αλλα η αλήθεια είναι οτι με τα στραβά που μου έκατσαν έχει φοβηθεί το μάτι μου για αγορά καινούργιας τηλεόρασης.Αν πάρουμε την Kuro ξέρω σίγουρα οτι θα τη πάρω απο pioneer center και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο,αλλά αν πάω στην philips δεν ξέρω καν από πού να την πάρω μιας και δεν έχουν όλοι (οι πωλητές-καταστήματα) την εγγύηση της αντιπρωσοπίας και έτσι είναι ρίσκο..Εκτός αν κάτσω να ψάξω το θέμα εγγύησης στο κάθε μαγαζί.

Ολοι δινουν την Πανευρωπαικη εγγυηση διετους διαρκειας την οποια φυσικα αναγνωριζουν τα service Αθηνων και Θεσσαλονικης. Μην ξεχνας οτι πισω απο μια Philips βρισκεται ο Ολλανδος κολοσσος και οχι ενα μενονωμενο service center. Αυτο και μονο σε διασφαλιζει.
Παρε στα κεντρικα της εταιριας και ζητησε τον κ Βεντουρη η τον κ Χατζηγιωργη και συζητησε τις ανησυχιες σου.
Νικος

Η Ελληνική Philips δινει γραπτη εγγυηση στην συσκευασια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Εγω νομιζω οτι ειμαι στο μεσο του απλου θεατη και μονο με αυτη την ιδιοτητα ομιλω φιλτραροντας βεβαια το αποτελεσμα μεσα απο τις δικεςε μου εμπειριες και γνωση.
Νικος

Φίλε Νίκο, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Δεν είναι λίγο οξύμωρο να κατατάσσεις τον εαυτό σου στον ''μέσο απλό θεατή'' όταν αγοράζεις ένα ειδικό προϊόν, για ειδική χρήση, με ειδικές προδιαγραφές, που στην τελική απευθύνεται σε ειδικό κοινό???? Δεν είναι όλος ο κινηματογράφος με 2,35:1 κάδρο, άντε νάναι ο μισός. Το θέμα εκπομπής 4:3 κάδρου, λόγω τηλεοπτικού σήματος δεν το ξαναπιάνω γιατί το έχουμε αναλύσει πιο μπροστά. Με λίγα λόγια, αυτό που έφτιαξε η Philips ούτε τηλεόραση είναι, ούτε προβολέας είναι. Είναι, απλώς, ένα πάνελ για μια συγκεκριμένη και ειδική δουλειά...

Νομιζω δεν απευθυνεται σε ειδικο κοινο,ασχετως γουστου,τιμης κλπ.
Στο καταλογο καταναλωτικων προιοντων αναφερετε.Αν ηταν διαφορετικα θα ήταν στον επαγγελματικο καταλογο της εταιριας.

Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Νομιζω δεν απευθυνεται σε ειδικο κοινο,ασχετως γουστου,τιμης κλπ.
Στο καταλογο καταναλωτικων προιοντων αναφερετε.Αν ηταν διαφορετικα θα ήταν στον επαγγελματικο καταλογο της εταιριας.

Όταν λέω ''ειδικό'' δεν εννοώ κάποια hi end κατάσταση, άσχετα αν η τιμή της είναι ακόμα εξαιρετικά υψηλή, απλώς, ειδικές συνθήκες. Τους λόγους τους έχουμε γράψει κατά κόρον σε προηγούμενα ποστ.

Τα εχω διαβασει,απλα όπως το εθεσες το βαζεις σαν θεμα προσωπικου γουστου,παρα που σκοπευει η εταιρια στην πραξη.

Oτι απευθυνεται σε μαζικες πωλησεις (καταναλωση),άσχετα ποσο κανει για μας τους φτωχους...

Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9

Oτι απευθυνεται σε μαζικες πωλησεις (καταναλωση),άσχετα ποσο κανει για μας τους φτωχους...

Ο Νίκος μ' αυτό που έγραψε πιο πάνω περιέγραψε το ''Οξύμωρον'', και εσύ το ''Παράδοξον''......;);)-bye-

Ε τι να πω....το νεο Ελληνικο καταλογο 2009 μου'φεραν απο το ΜΜ και βλεπω την διαφημιση.-bye-

Νίκο σε ευχαριστώ πολύ για τις info.Θα πάω να τήν ξαναδώ και θα δώ.Η αλήθεια είναι οτι δεν φεύγεις εύκολα απο μια kuro.Πάντως οταν και αν μπορέσεις να μας ανεβάσεις μερικές photo θα είναι λίγο πιό έυκολο να καταλάβω σε συνθήκες σπιτιού.