Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όταν αγοράζεις μια Ferrari F430 και δίνεις λίγο παραπάνω από 120.000 ευρώ, δεν αναρωτιέσαι μήπως είναι πολλά τα χρήματα που έδωσες για ένα αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιείς μόνο για βόλτες και όχι για σούπερ μάρκετ, για λαϊκή, για μπάνιο στη Βούλα...
Έτσι και με τις ακριβές Philips...όταν τις ακριβοπληρώνεις δεν θα σκεφτείς πως θα δεις τη ντόπια ΣΑΒΟΥΡΑ, έχεις ήδη αποκλειστική θέαση ποιοτικών πακέτων από το εξωτερικό.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την 21:9 η οποία είναι ειδική περίπτωση, αλλά η πιθανότητα οι φίλιπς να δείχνουν μια χαρά την ντόπια σαβούρα είναι πολύ υψηλή...

Δεν νομιζω οτι η 56pfl9954 μπορει να θεωρηθη FERRARI σημερα,εξαλλου ο μοναδικος που την εκθισιαζει ειναι καποιος ΝΙΚΟΣ σε αυτο το νημα και περσι το HITECK.Σε γαλλικο σαιτ δεν εχε παρει καλες κριτικες {ειχε απαισιο μαυρο},και στo ΜΜ που την ειχα δει δεν την εκανεσ για τηλεοραση για 4000ε και μαλιστα τηλεοραση οχι led.

Εκτός απ' τον Νίκο, υπάρχει κάποιος άλλος κάτοχος; Θα ήταν ενδιαφέρον αν βλέπαμε μία 21:9 καλιμπραρισμένη. Οσες έχω δει σε καταστήματα και πέρυσι στην έκθεση Hi-end, είχαν απαράδεκτη εικόνα κατά την αναπαραγωγή Blue Ray.

Από την άλλη, θα πρέπει να αναλογιστείς ότι ο Νίκος είναι *κάτοχος*, και οι υπόλοιποι εκφράζουμε γνώμες επειδή την είδαμε 5 λεπτά κάπου.
Όταν καλιμπραριστει μια τηλεόραση, και μπει σε οικιακό χώρο, αλλάζει λίγο το τι βλέπεις. Ποιος θα αγόραζε πλάσμα με βάση μόνο τι είδε σε ένα κατάστημα; Μάλλον κανείς...

Δεν νομιζω οτι η 56pfl9954 μπορει να θεωρηθη FERRARI σημερα,εξαλλου ο μοναδικος που την εκθισιαζει ειναι καποιος ΝΙΚΟΣ σε αυτο το νημα και περσι το HITECK.Σε γαλλικο σαιτ δεν εχε παρει καλες κριτικες {ειχε απαισιο μαυρο},και στo ΜΜ που την ειχα δει δεν την εκανεσ για τηλεοραση για 4000ε και μαλιστα τηλεοραση οχι led.

Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με έναν με ένα trabant (ή οποιοδήποτε συνηθισμένο και απλό αυτοκίνητο) που στέκεται σε ένα φανάρι δίπλα από έναν με μια Ferrari και τον ρωτάει: είναι καλό αυτό το μοντέλο; δεν βλέπω και πολλά να κυκλοφορούν...μόνο ο Νίκος το έχει και για να μην το έχουν άλλοι μάλλον δεν είναι καλό...τι λέτε; έτσι είναι;
Ο Νίκος είναι κάτοχος της τηλεόρασης αυτής και απολαμβάνει τις ταινίες του σε αυτό το εργαλείο.Ξέρει γιατί την χρησιμοποιεί και απ'ότι μας λέει το απολαμβάνει. Προσωπικά την λαχταράω, αλλά οικονομικά δεν βγαίνω...

Όταν καλιμπραριστει μια τηλεόραση, και μπει σε οικιακό χώρο, αλλάζει λίγο το τι βλέπεις. Ποιος θα αγόραζε πλάσμα με βάση μόνο τι είδε σε ένα κατάστημα; Μάλλον κανείς...

Συμφωνώ, αλλά αυτή την εικόνα βρε παιδί μου δεν την βλέπεις σε καμία τηλεόραση όσο αρύθμιστη και να είναι. Και ελπίζουμε φέτος να βάλουν μυαλό και να μην έχουν στην έκθεση τις τηλεοράσεις τους στο Dynamic.....

Το παραδειγμα της Ferrari ειναι πολυ ατυχες αν μιλαμε για το συγκεκριμενο μοντελο. Το μαυρο της ειναι ανυπαρκτο και η αντιθεση και τα χρωματα επιπεδου Philips σειρας 5 η 7. Ακομη και η κινηση ειναι γεματη artifacts.

Αλλωστε και ο Νικος ηδη εχει παραγγειλει το νεο μοντελο , τουλαχιστον θα εχει LED dimming και θα δικαιολογει καπως την υψηλη τιμη.

Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω τι γίνεται με την 21:9 η οποία είναι ειδική περίπτωση, αλλά η πιθανότητα οι φίλιπς να δείχνουν μια χαρά την ντόπια σαβούρα είναι πολύ υψηλή...

Συμφωνώ και επιβεβαιώνω,έχοντας ήδη την "ταπεινής σειράς" 5605.Η χαρά του ANT1-MEGA-ALTER-SKAI-STARακια "υπνοδωματιόφιλου" θεατή......:a0210:

H τηλεοραση αυτη επεσε ηδη 50% σε ενα χρονο,και πουλειται τωρα στα 1999ευρω στο κοτσοβολο και ο Νικος και οσοι την εχουν παρει βλεπουν οτι εχουν χασει τα μισα χρηματα σε λιγοτερο απο ενα χρονο...Πιστευω οτι δυσκολα θα μπορεσουν να ξεστοκαρουν μια τηλεοραση που ηταν πανακριβη για την επιδοση της ,και για την περιορισμενη χρηση που αυτη αποσκοπουσε.Ελπιζω η καινουργια 58pfl9955 να ειναι καλυτερη απο πλευρας αποδοση μια που θα ειναι και led και θα εχει σιγουρα καλο μαυρο,και αυτος ο μαυρομοιρος ο Νικος να μην πεσει παλι για δευτερη φορα στην λουμπα..εξ αλλου το περιοδικο εχει πολυ καλα σχολια για την σειρα αυτη

Και κυρίως,με "ονειρικό-βαθύ 3D" :sleep:αν,βέβαια μπορείς να κοιμάσαι με ανοιχτό το "λαμπατέρ" -bye-

ΥΓ. Με μια καλή,όπως πάντα κουβέντα για την "εταιρία", ο φίλος μας ο Yperion :twoguns:

Συμφωνώ, αλλά αυτή την εικόνα βρε παιδί μου δεν την βλέπεις σε καμία τηλεόραση όσο αρύθμιστη και να είναι. Και ελπίζουμε φέτος να βάλουν μυαλό και να μην έχουν στην έκθεση τις τηλεοράσεις τους στο Dynamic.....

Εγώ μετά την πλάκα που μας έκανε η τοσίμπα, έγινα πιο προσεκτικός...
Και αυτή χάλια έπαιζε στην έκθεση, αλλά στο συγκριτικό ήταν αξιοπρεπέπαστη, σαν την G10...

Το παραδειγμα της Ferrari ειναι πολυ ατυχες αν μιλαμε για το συγκεκριμενο μοντελο. Το μαυρο της ειναι ανυπαρκτο και η αντιθεση και τα χρωματα επιπεδου Philips σειρας 5 η 7. Ακομη και η κινηση ειναι γεματη artifacts.

Αλλωστε και ο Νικος ηδη εχει παραγγειλει το νεο μοντελο , τουλαχιστον θα εχει LED dimming και θα δικαιολογει καπως την υψηλη τιμη.

Γιάννη, την έχεις αγοράσει και δεν μας το λες τόσο καιρό;;;; :flipout:

H τηλεοραση αυτη επεσε ηδη 50% σε ενα χρονο,και πουλειται τωρα στα 1999ευρω στο κοτσοβολο και ο Νικος και οσοι την εχουν παρει βλεπουν οτι εχουν χασει τα μισα χρηματα σε λιγοτερο απο ενα χρονο...Πιστευω οτι δυσκολα θα μπορεσουν να ξεστοκαρουν μια τηλεοραση που ηταν πανακριβη για την επιδοση της ,και για την περιορισμενη χρηση που αυτη αποσκοπουσε.Ελπιζω η καινουργια 58pfl9955 να ειναι καλυτερη απο πλευρας αποδοση μια που θα ειναι και led και θα εχει σιγουρα καλο μαυρο,και αυτος ο μαυρομοιρος ο Νικος να μην πεσει παλι για δευτερη φορα στην λουμπα..εξ αλλου το περιοδικο εχει πολυ καλα σχολια για την σειρα αυτη

Υπάρχει τηλεόραση που διατηρεί την αξία της;

Εγώ μετά την πλάκα που μας έκανε η τοσίμπα, έγινα πιο προσεκτικός...
Και αυτή χάλια έπαιζε στην έκθεση, αλλά στο συγκριτικό ήταν αξιοπρεπέπαστη, σαν την G10...

Το μονο θεματακι ηταν οτι η G10 επαιζε πολυ καλα απο το κουτι ενω την Toshiba για να γινει αξιοπρεπης ειδε και επαθε ο Μανωλης που την ρυθμιζε 2 ωρες.

Προσωπικα το βρισκω πολυ σημαντικο για τον μεσο καταναλωτη ποσο ευκολα θα φτασει μια τηλεοραση σε ικανοποιητικα επιπεδα χωρις να χρειαζεται καλιμπραρισμα.

Ισως και την Cinema να την εφερνε σε καποιο επιπεδο ο Μανωλης αλλα τα κουσουρια δεν κρυβονται οσο "μαγος" και να ειναι.

Re: Απάντηση: Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΥΓ. Με μια καλή,όπως πάντα κουβέντα για την "εταιρία", ο φίλος μας ο Yperion :twoguns:

Για ποσο ακομη? Αφου οπου ναναι την αγοραζουν οι Κινεζοι.:p

Γιάννη, την έχεις αγοράσει και δεν μας το λες τόσο καιρό;;;; :flipout:

Μια φορά ακριβοπλήρωσα την φίλιπς, το 2006, και έκτοτε δεν ξαναγόρασα τηλεόραση, βλέπω ταινίες σε αυτή...το ambilight στις 4 πλευρές της είναι ανεπανάληπτο...παρόλο που δεν είναι φούλ HD ακόμα την ευχαριστιέμαι με Sky Movies HD πακέτο ...
Ο λόγος για την 42PF9831D.:violent-smiley-030:

Last edited:
Αναμενομενο οτι θα επεφτε κατακορυφα η τιμη της. Θυμαμαι οι πρωτες plasma της philips κοστιζαν 10.000 ευρω οταν με αυτα τα λεφτα αγοραζες αυτοκινητο.

Απάντηση: Re: Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια φορά ακριβοπλήρωσα την φίλιπς, το 2006, και έκτοτε δεν ξαναγόρασα τηλεόραση, βλέπω ταινίες σε αυτή...το ambilight στις 4 πλευρές της είναι ανεπανάληπτο...παρόλο που δεν είναι φούλ HD ακόμα την ευχαριστιέμαι με Sky Movies HD πακέτο ...
Ο λόγος για την 42PF9831D.:violent-smiley-030:

Aν δεν κάνει "χριτς-χρατς" η 9831 σου,λυπάμαι αλλά στερείται "χαρακτήρα" (που οι άλλες philips,βεβαίως,διαθέτουν) :flipout:
Σου εύχομαι να τη χαίρεσαι άλλα τόσα,τουλάχιστον χρόνια. :a0210::a0210:Και όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασής της,μην πιαστείς κορόιδο.Κοίτα αν από πίσω γράφει : "Made in Shangai-China" Αν,όντως, το γράφει αγόρασέ την με κλειστά μάτια,χωρίς να κοιτάξεις μάρκα.Είτε είναι PANASONIC είτε .....PHILIPS:a0210:

Υπάρχει τηλεόραση που διατηρεί την αξία της;

Σαφως και καμμια τηλεοραση δεν διατηρει την αξια της. Αλλα και καμμια ηλεκρονικη συσκευη. Εγω ουτως η αλλως την αγορασα λιγο πιο πανω απο την σημερινη τιμη του Κωτσοβολου οποτε δεν κλαιω με την εννοια της απωλειας χρηματων αλλα και στην κανονικη της τιμη να τοην αγοραζα παλι δεν θα γκρινιαζα.
Εχω πολλακις καλεσει οποιον ενδιαφερεται να δει την cinema σε οικιακο χωρο να ερθει σπιτι να τη δει και να του δειξω και γω το μαυρο (που δεν υπαρχει). Την καλιμπραρισα μονος μου με πολυ κοπο υπομονη και μερακι και την εφτιαξα να μου δινει εικονα που να ικανοποιει τις αισθησεις μου στο επακρο.
Οποιος δεν την εχει μπορει να λεει οτι θελει εγω ομως που την εχω σκισει ενα χρονο περιπου ξερω πολυ καλα τι μπορει και τι δεν μπορει να δωσει.
ΔΕν εχει το μαυρο μιας led αλλα ειναι απιθανο το ποσο καλα τα καταφερνει σαν CCFL. Apo artifacts δεν ξερω που τα βλεπετε οσοι τα βλεπετε. Εχω τα παντα ενεργοποιημενα εκτος απο οτι εκρινα οτι δεν προσεφερε στην εικονα. Δεν βλεπω το λογο να απενεργοποιω κατι που οι μηχανικοι εχουν ιδρωσει να φερουν εις περας για να βελτιωσουν την εικονα το θεωρω αν μη τι αλλο χαζο.
Επαναλαμβανω αν και γινομαι κουραστικος οτι εχω καταευχαριστηθει ολες μου τις ταινιες. Ακομα και στην samsung C8000 οταν βλεπω μια ταινια και αρχιζει με μπαρες τσατιζομαι την κλεινω και παω καρφι στη cinema. Και μια και μιλαμε για μαυρο τι διαφορα βλεπω στις δυο? Σε απολυτο μαυρο η samsung κλεινει τελειως τα led ενω η cinema δεν μπορει να κλεισει εντελως τα ccfls. Οχι μονο δεν με ενοχλει αλλα περναει και απαρατηρητο.
Οσο για τη νεα cinema ειναι επισης πολυ καλη τηλεοραση την ειδα στο σταδιο των δοκιμων δεν με εντυπωσιασε πιο πολυ απο την δικη μου cinema. Ο λογος που την εχω παραγγειλει ειναι για να μπορω να βλεπω 3D υλικο σε πληρες καδρο γιατι στην samsung 3D οι 3 ταινιες που εχω 3D (monsters vs aliens, cloudy with a chance of meatballs & ice age 3) ειναι σε καδρο 21:9 και οπως καταλαβαινετε γινομαι τουρκος και μονο που τις βλεπω :furious3:οποτε θα τις ευχαριστηθω οταν ερθει η ωρα....
Νικος