Αφύσικη και υπερβολική.
Χάλια.
Γιατί ρε παιδιά;
Άμα την έχετε για ταινίες είναι πολύ καλή.
Άμα δεις 4:3 καληνύχτα.:silly:
Να ήταν και φθηνότερη!
Γιατί ρε παιδιά;
Άμα την έχετε για ταινίες είναι πολύ καλή.
Άμα δεις 4:3 καληνύχτα.:silly:
Να ήταν και φθηνότερη!
και άλλη μια...! με τετοιο σπιτι και γυναικα εκει..μαλλον αλλα πραγματα πρεπει να κανει κανεις!![]()
Νομιζω κανεις λαθος, καθως στις περισσοτερες ταινίες βλεπουμε μαυρες μπαρες πανω-κατω της οθονης. Οποτε, εχωντας μια 21:9 δεν θα δεις μπαρες, αλλα full screen.:beatnik2:Εγω παλι δεν κατάλαβα τι εννοούν …
Απο οσο ξέρουμε ολοι οι τιτλοι βγαίνουν με αναλογία 16:9 ( για Bluray)
Κατι άλλο θελουν να πουν…
Μάλλον η τηλεόραση εχει την ιδιότητα να τραβά την εικόνα στο υψος ωστε για ταινίες με καδρο 2:40 να μπορεί να γεμίσει την οθονη στο υψος της…
Από την άλλη όμως το ερώτημα είναι πως θα γεμίσουν την οθονη στο πλατος αριστερά και δεξιά;;
Το ότι βλέπεις μαυρες μπάρες δεν σημαίνει πως η πληροφορία ενός bluray δεν είναι σε καδρο 16:9…
Μόνο αν το καδρο του bluray ηταν 21:9 θα έβλεπες φουλ εικονα σε αυτή την τηλεόραση…
Σε 16:9 όπως είναι όλοι οι τίτλοι ανεξάρτητα αν η εικονα εχει μαυρες μπάρες , η τηλεοραση ή το player θα πρέπει να στρετσάρει ( να τραβήξει πάνω κάτω αριστερα δεξια) την εικόνα.
Ναι, αλλά τα subs είναι στην κάτω μπάρα. Οπότε θα χάνεις τα subs.
Το οτι βλεπουμε μαυρες μπαρες απο bluray σε μια τηελοραση 16:9 σημαινει οτι η ταινια δεν ειναι γυρισμενη σε 16:9 (1,85:1) αλλα σε 21:9 (2,35:1).
Συνεπως μαυρες μπαρες δεν θα βλεπουμε μονο στη νεα τηleοραση philips 21:9.
Εχω δει ουκ ολίγους τιτλους και σε Βluray και σε HDDVD και σπάνια εχω πετύχει τους υπότιτλους να βρίσκονται μεσα στο κάδρο…1. Ολα τα blu ray titles εχουν τα subs μεσα στην εικονα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.