Philips 56” Cinema 21:9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Philips 56” Cinema 21:9

Philips%2021%209%20review%20(18).JPG
Philips%2021%209%20review%20(19).JPG
Philips%2021%209%20review%20(20).JPG

Από "πέπλο" πως πάμε; Καλά από ότι βλέπω, είμαστε πλήρεις, δεν θέλουμε άλλο... Πήραμε... :flipout:

Αυτο δεν το ειχα προσεξει!!! Aντιθεση 326:1 ???

Και χρωματικα ειναι κλασικα "ψυχρη" οπως ολες οι Philips. Tα λογια που λεει ο δοκιμαστης...

Μεγάλο ατού τις τηλεόρασης είναι η χρωματική απόδοση. Κορυφαίο το εύρος, άριστος ο κορεσμός και η τονική ακρίβεια, ελαχιστοποιημένος ο συντελεστής Δέλτα είναι τα στοιχεία που συγκροτούν μία χρωματική απόδοση υψηλών προδιαγραφών.

...δεν συναγουν με το διαγραμμα το οποιο δειχνει μεγαλη αποκλιση στο πρασινο. Ενω και τα δευτερευοντα χρωματα κιτρινο και ειδικα το κυανο ειναι και αυτα αποκλινοντα.

Κλασικη παρουσιαση Philips , full oλα τα φωτα ωστε να κρυβονται οι αδυναμιες σε χρωματα και αντιθεση.

Μα παρουσιαση κανανε οι ανθρωποι οχι μνημοσυνο ,
Εξαλλου οι δημοσιογραφοι που παραβρεθηκαν δεν ηταν συντακτες ημερησιου τυπου αλλα γνωστες της εικονας και του ηχου.
Μη τρελαθουμε κιολας.:grandpa:

Διαβάζοντας διάφορα reviews και παρουσιάσεις της συγκεκριμένης τηλεόρασης, έχω μείνει άφωνος από την αδυναμία της να χειριστεί σήματα 4:3.

Είναι δυνατόν να κατασκευάζει κανείς μία τηλεόραση με τονισμένο τον αμιγώς κινηματογραφικό της προσανατολισμό και η μοναδική δυνατότητα προβολής ταινιών όπως "Όσα παίρνει ο άνεμος", "Casablanca", "Πολίτης Κέην" και τόσες άλλες να είναι με ξεχείλωμα του κάδρου σε 16:9;!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

E αφου η philips δεν τα κανει καλα , ας φτιαξουν οι αλλες εταιρειες 21/9 56αρες. Η philips για ακομα μια φορα εφτιαξε κατι πρωτοποριακο και οι αλλοι κοιμουνται και καλο θα ηταν να επαινουμε τετοιες προσπαθειες

E αφου η philips δεν τα κανει καλα , ας φτιαξουν οι αλλες εταιρειες 21/9 56αρες. Η philips για ακομα μια φορα εφτιαξε κατι πρωτοποριακο και οι αλλοι κοιμουνται και καλο θα ηταν να επαινουμε τετοιες προσπαθειες

Εισαι σιγουρος οτι ειναι πρωτοποριακο?

Εχω δει τετοια μονιτορ σε καταστηματα πολλες φορες...

http://pc.pcconnection.com/1/1/2439...tretch-screen-hd-monitor-black-m3800s-bn.html

Διαβάζοντας διάφορα reviews και παρουσιάσεις της συγκεκριμένης τηλεόρασης, έχω μείνει άφωνος από την αδυναμία της να χειριστεί σήματα 4:3.

Τι δεν κάνει καλά εκεί; Το δείχνει με μπάρες ή το ξεχειλώνει υπερβολικά;

Εισαι σιγουρος οτι ειναι πρωτοποριακο?

:blink:

Δεν είναι; Άλλο οι μικρές ειδικευμένες αγορές, και άλλο η μαζική παραγωγή...
Έχουμε ξαναδεί τηλεόραση με τέτοια αναλογία πλευρών;

:blink:

Δεν είναι; Άλλο οι μικρές ειδικευμένες αγορές, και άλλο η μαζική παραγωγή...
Έχουμε ξαναδεί τηλεόραση με τέτοια αναλογία πλευρών;

Παντως εγω εκανα την παραγγελια μου :)
Οπως εχω ξαναπει ειναι ιεροσυλια να βλεπεις τηλεοπτικο σημα σε μια τετοια τηλεοραση. Συμφωνα με το Hitech και τη δοκιμη που κανανε (τελευταιο τευχοσ) ειναι μια πολυ καλη LCD η οποια κανει και με το παραπανω αυτο για το οποιο κατασκευαστηκε.
Επειδη γενικοτερα ειμαι γκρινιαρης θα την ηθελα με led αντι ccfl αλλα βαζω το κεφαλι μου στοιχημα οτι του χρονου θα μας την σερβιρουν με led.
Την τηλεοραση την ειδα να παιζει σε παρουσιαση της philips στην Κοπενχαγη και εμεινα με το σαγωνι στο πατωμα. Για ταινιοβιους σαν και μενα ειναι Η τηλεοραση.
Παντως αυτο που λεει το Hitech ειναι αληθεια και οι μηχανικοι της philips εργαζονται τωρα ,πριν βγει επισημα σε καταστηματα, σε λογισμικο το οποιο θα επιτρεπει PAP me δυο 4:3 πεδια ταυτοχρονα αφου το μηκος της τηλεορασης το επιτρεπει.
Οσο για το 4:3 σαφως και επρεπε να το δειχνει σε 16:9(στις 16:9 τηλεορασεις σημερα η συντριπτικη πλειοψηφια βλεπει το 4:3 σε εξυπνο 16:9)
γιατι αλλιως θα υπηρχε σπαταλη panel.Την ιδια στιγμη για να προλαβει μεγαλο ξεχειλωμα απαγορευει to 4:3 να ξεχειλωσει σε 21:9.
Ειχα μια ενσταση στο ποσο καλα θα εδειχνε 16:9 αλλα μετα απο αυτο που ειδα στην παρουσιαση μου διαλυθηκε καθε αμφιβολια. Δειτε τη πρωτα να παιζει και μετα βγαλτε συμπερασμα.
Απιθανη φωτεινοτητα ζωντανα χρωματα τελεια αντιθεση.
Μια καινοτομια που μου αρεσε ηταν ο ηλεκτρονιος οδηγος (Manual) της συσκευης, το νεο look στα menu και η εντονη χρωματικη παλετα στο led ambilight.
Nikos

Μια που ήσουν σε παρουσίαση, δεν τους έλεγες να βάλουν ξανά διπλό δέκτη; Το διπλό PAP με 1 δέκτη είναι ημίμετρο...

Μια που ήσουν σε παρουσίαση, δεν τους έλεγες να βάλουν ξανά διπλό δέκτη; Το διπλό PAP με 1 δέκτη είναι ημίμετρο...

Εχεις δικιο απολυτο. Ομως φιλε μου φαινεται να ειναι πολιτικη της εταιριας η απουσια πλεον του δευτερου tuner.
Ωστοσο αν και γκρινιαρης ως συνηθως ειλικρινα δεν μου λειπει το 2o tuner.
Στην 42pf9831 που εχει 2 tuner ποσες φορες νομιζεις οτι το εχω χρησιμοποιησει στα 2 χρονια? Λιγοτερο απο 10 φορες και μπορει να τα παραλεω κιολας.
Ωστοσο μια παρα πολυ καλη κινηση θα ηταν η ικανοτητα να δεχεται δευτερη εικονα απο εξωτερικο δεκτη κι αυτο φροντιζουν τωρα οι μηχανικοι της εταιριας.
Εννοειται οτι η τηλεοραση ερχεται στη χωρα μας σαν H model οποτε δεν υπαρχει προβλημα με τις προβολες mpeg4 οταν και αν.... ενω ερχεται και με ασυρματο wifi περα απο το εξελιγμενο DLNA.
Τελος το ΝΕΤ TV της δουλευει θαυμασια οπως εξαλλου και το viera vast της Panasonic του οποιου επισης ειμαι κατοχος απο προχτες (panasonic BD80)
Νικος

ilise αν θελεις να μας πεις .. απο που την παραγγειλες και ποσο παει τελικα το μαλλι ?
στα 4.000 που αναφερθηκε προηγουμενως ?
θα θεωρηθω τρελος αν πω οτι εφοσον το καθαρο καδρο οσο αφορα ταινιες και οχι τηλεοραση αντιστοιχει σε 70+ ιντσες των 16:9 τοτε μαλλον φτηνη ειναι για τις ιντσες που προσφερει...

θα μου πειτε δεν ειναι kuro..οκ εκει το συζηταμε...

για καποιον που βλεπει κυριως ταινιες και οχι τηλεοραση νομιζω ειναι κορυφη... και πολυ αργησαν να την βγαλουν...

ilise αν θελεις να μας πεις .. απο που την παραγγειλες και ποσο παει τελικα το μαλλι ?
στα 4.000 που αναφερθηκε προηγουμενως ?
θα θεωρηθω τρελος αν πω οτι εφοσον το καθαρο καδρο οσο αφορα ταινιες και οχι τηλεοραση αντιστοιχει σε 70+ ιντσες των 16:9 τοτε μαλλον φτηνη ειναι για τις ιντσες που προσφερει...

θα μου πειτε δεν ειναι kuro..οκ εκει το συζηταμε...

για καποιον που βλεπει κυριως ταινιες και οχι τηλεοραση νομιζω ειναι κορυφη... και πολυ αργησαν να την βγαλουν...

H τηλεοραση αυτη ειναι καθαρα για ταινιες παιδια. Οι ταινιες 2,40 & 2,35:1 αναπαραγονται φανταστικα στην τηλεοραση αυτη. Οχι Kuro οτι και να μου δωσουνε την αισθηση που εχεις οταν βλεπεις το πληρες καδρο της σε συνδυασμο με τη φανταστικη ροη, με ενα pixel perfect που δινει ρεστα με 8ης γενιας panel sharp με Natural Motion HD και τα 200HZ οι μηχανικοι της εταιριας ξεπερασαν τον εαυτο τους.
Λιγο με ενοχλησε το σχετικο crop του 16:9 οταν ανοιγει σε 21:9 αλλα πιστεψτε με το ξεχνατε αμεσως οταν η εικονα των 56 ιντσων απλωθει στα ματια σας.
Να σας πω την αληθεια δεν μου προξενησε εκπληξη η τιμη της για να ειμαι ειλικρινης την περιμενα πιο ακριβη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι με το υπαρχων οικονομικο status δεν ειναι τσιμπημενη.
Ενα απο τα πρωτα κομματια που θα ερθουν στην Ελλαδα ειναι δικο μου:aktion033:

Νομίζω πως έχει να κάνει και με το πως αντιλαμβάνεται κανείς την κινηματογραφική αίσθηση...

Για εμένα, κινηματογραφική αίσθηση και interpolation + παραμόρφωση/κροπάρισμα πολύ απλά δεν συμβαδίζουν. Θέλω να βλέπω όλο το κάδρο στις αυθεντικές του αναλογίες και με 24 (άντε, και τα 25 ελέω PAL δεκτά) καρέ το δευτερόλεπτο, όπως δηλαδή θα το έβλεπα και σε μία κινηματογραφική αίθουσα. Οπότε, η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει μερικές πολύ δυνατές αδυναμίες για ανθρώπους σαν κι εμένα.

Από εκεί και πέρα βέβαια, διαφορετικοί άνθρωποι έχουν και διαφορετικές ανάγκες, οπότε... :D

Καλοθέατη ilise -bye- !

δικο σου θα ειναι! δεν θα στην παρουμε, στο υποσχομαστε! :)

αλλα τελικα ποσο παει το μαλλι δεν μας ειπες! 4.000 ?