Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η παρακατω ενημέρωση εξαφανίζει το θέμα της γραμμής στα φωτεινά αντικείμενα στην δεξιά πλευρά της οθόνης. Το λογισμικό βρίσκεται εδώ και ευχαριστω το Γιωργο που το ξεθαψε,
Η απορια μου ειναι υπηρψε αραγε ποσο καιρο στα FAQ και δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι?
Και καλα εμεις δεν επρεπε το service να ειναι ενημερο και να ενημερωνει αντιστοιχα τους πελατες?
Κανενα feedback? Μα κανενα?
Το δοκιμασα και δουλευει τελεια, Γραμμη παπαλα :award:
Το λογισμικο ειναι εδω,
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...58PFL9955H/12&dct=FAQ&refnr=0083938&faqview=1
και μπαινει οπως βαζουμε το firmware της συσκευης μας,
Ta fix αυτα ειναι τα λεγομενα service fix γι αυτο μην παραξενευτειτε απο τον ογκο τους και απο την ονομασια τους.
Αντε να φτιαξουμε και το EPG τωρα,
Νικος

:operator: Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...!!!Νικο το εβαλα τωρα και λογικα ειναι ΟΚ απο το 10 λεπτα που την εκανα τεστ Οτι έκανες δουλειά για 1000 ατομα...Νικο ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ ΞΑΝΑ :award::award::award:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:operator: Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...!!!Νικο το εβαλα τωρα και λογικα ειναι ΟΚ απο το 10 λεπτα που την εκανα τεστ Οτι έκανες δουλειά για 1000 ατομα...Νικο ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ ΞΑΝΑ :award::award::award:

Θοδωρη εγω απλα πιεσα λιγο παραπανω εκει που επρεπε, αλλα οτι θα το εφτιαχναν θα το εφτιαχναν δεν υπηρχε αμφιβολια,
Ωστοσο εχω υποβαλει και παρατηρηση για το EPG στον ιδιο ανθρωπο παντα ο οποιος αποδεικνυεται κορυφη και πολυ ...μα πολυ σβελτος.
Θα συμφωνησω ωστοσο με το Γιωργο οτι στο 3D θα μπορουσε να ειχαν ενα τροπο (δεν ξερω ποιο) να μειωσουν το crosstalk. Θελω να ελπιζω οτι ειναι κατι που μπορει να γινει και μεσω λογισμικου κι οχι μονο με hardware τοποθετημενο στη νεα σειρα του 2012
Νικος

Eυχαριστώ και εγώ απ' την πλευρά μου το Γιώργο και το Νίκο για την βοήθεια και την ανακάλυψη που κάνανε. Η αλήθεια είναι οτι την σελίδα των FAQ την επισκέπτομαι συχνά. Τελευταία την είχα δεί πριν από 7-10 μέρες (περίπου) και νομίζω οτι δεν είχε τίποτα σχετικό, και μάλλον έτσι πρέπει να είναι διότι το patch έχει ημερομηνία 24-11-2010, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Τέλος πάντων, τέλος καλό, ευχαριστώ και πάλι.
Νίκος

Ειδικά το 5... :flipout:
Είδα τι ρυθμίσεις έβγαλε για την 9705...
Κουκουρούκου που λέει και ο Κώστας... :BDGBGDB55:

TVersity που μου είπε πολλή καλο και σ'ευχαριστω απλα θελω να σε ρωτησω αν τελικά παίζει MKV Αρχεία χτες το εβαλα ...καλες γιορτές και περιμένω νεα σου!

Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

TVersity που μου είπε πολλή καλο και σ'ευχαριστω απλα θελω να σε ρωτησω αν τελικά παίζει MKV Αρχεία χτες το εβαλα ...καλες γιορτές και περιμένω νεα σου!

Καλημερα Θοδωρη και καλες γιορτες και σενα,
Ως προς την ερωτηση δεν εχω παιξει ποτε mkv αρχειο απο το tversity και δεν μορω να σου απαντησω αλλα με αρχειο DivxHD που επαιξα χρειαζεται να κανεις ενα λογαριασμο πρωτα αν δεν σου το παιξει αμεσως.
Απο το services msc κανεις λογαρισμο
Νικος

Κάποιος στο avforums την έβαλε στον τοίχο με την βάση της (που γίνεται και βάση για τοίχο)...
http://www.avforums.com/forums/3d-l...y-led-tv-series-part-3-a-22.html#post13665330

68234_1258179031509_1740630912_471506_3768720_n.jpg

166152_1258177351467_1740630912_471498_1332321_n.jpg

Η ετήσια έκδοση "Best Buys 2011" του περιοδικού HiTech ανακηρύσσει την 58PFL9955H σαν την 2η καλύτερη τηλεόραση της χρονιάς ανεξαρτήτως κατηγορίας (με 1η την Samsung UE46C8000 και 3η την Samsung UE46C9000).
Σας επισυνάπτω την σχετική σελίδα

Σκεφτείτε βέβαια οτι σε περιεχόμενο 21:9 (δλδ όλες σχεδόν οι σύγχρονες ταινίες) η 46άρα έχει "πραγματική" διαγώνιο 43,57 in και μαυρες μπάρες πανω-κάτω (έναντι 58 καθαρών in της Philips και χωρίς μαύρες μπάρες). Αυτό με τη σειρά του σημαίνει οτι η 58άρα έχει 77 % μεγαλύτερη επιφάνεια ορατού περιεχομένου απο την 46άρα (πάντα για ταινίες 21:9). Αλλά και ακόμα για ταινίες 16:9 που η 58άρα Philips τις δειχνει με μαυρες μπάρες αριστερά-δεξιά, πάλι έχει οριακά μεγαλύτερη επιφάνεια ορατού περιεχομένου απο τις 46άρες κατά 1,41 % αφού έτσι έχει διαγώνιο 46,32 in.
Στις 55άρες αλλάζουν λίγο τα πράγματα αλλά και εκεί η η 58άρα Philips έχει 23.95 % μεγαλύτερη επιφάνεια ορατού περιεχομένου απο τις 55άρες (πάντα για ταινίες 21:9) αλλά χάνει φυσικά στο 16:9 (46,32 έναντι 55 in).
Τα γράφω αυτά γιατί όποιος δει ταινία 21:9 σε τηλεόραση 21:9 και δη 58'' και δη Philips 58PFL9955H, δεν ξαναγυρίζει σε κάτι υποδεέστερο. Το είδα, το "έπαθα"... και έμαθα. Ταπεινή μου γνώμη...

Νίκος

Attachments

• HiTech2.jpg
    HiTech2.jpg
    102.9 KB · Views: 25
Τα γράφω αυτά γιατί όποιος δει ταινία 21:9 σε τηλεόραση 21:9 και δη 58'' και δη Philips 58PFL9955H, δεν ξαναγυρίζει σε κάτι υποδεέστερο. Το είδα, το "έπαθα"... και έμαθα. Ταπεινή μου γνώμη...

Νίκος

Νικολα καλημερα,
Το φωναζω ο ερμος απο περισι αλλα επεφταν να με φανε ολοι,
Χαιρομαι που απολαμβανεις την τηλεοραση σου.
Νικος

Άλλη μια διάκριση για την 58άρα Philips που επιβεβαιώνει οτι η τηλεόραση αυτή είναι φτιαγμένη για απόλαυση κινηματογραφικών ταινιών.

To site www.fullhd.gr απένειμε στην Philips 58PFL9955H Cinema το βραβείο "Best Cinema Television 2010-2011".

Σε σχετική διευκρινιστική μου ερώτηση (στο ίδιο link) o M.Μπαχλιτζανάκης μου απάντησε οτι ο όρος "Best Cinema Television" αναφέρεται "στο κινηματογραφικό Feeling σε συνδυασμό πάντα με την απόδοση" και στην "ακαταμάχητη αίσθηση" που αποκομίζει ο θεατής στην παρακολούθηση ταινιών.

Νίκος

.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ

Με αυτόν τον εύγλωττο τίτλο το περιοδικό HiΤech Ιανουαρίου 2011 περιγράφει την Philips 58PFL9955H στην αναλυτική κριτική του.
Στο άρθρο περιγράφονται απλά και κατανοητά κάποια στοιχεία για την "κινηματογραφική" διάσταση 21:9 και την υπεροχή αυτής της διάστασης στη θέαση ταινιών.
Σας παραθέτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα του άρθρου, το οποίο αξίζει να το διαβάσετε ολόκληρο (ακόμα και οι δύσπιστοι), ειδικά αν ετοιμάζεστε για αγορά TV σε αυτό το εύρος τιμής.

Στο ίδιο τεύχος γίνεται τεστ και της εκπληκτικής 65άρας plasma Panasonic TX-P65VT20. H 65άρα λοιπον μετατρέπεται σε ...60άρα όταν βλέπεις ταινία 21:9 !!, δλδ οι 2 τηλεοράσεις είναι πρακτικά ίδιες απο πλευράς μεγέθους σε θεάσεις ταινιών. Και αυτό όταν η Panasonic έχει τιμή καταλόγου 1000 ευρώ παραπάνω από την Philips και η κατανάλωση της (movie mode) είναι 390 W έναντι 82 W (!!) της Philips. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι οτι στην 2D εικόνα η Philips παίρνει 9,5 ενώ η Panasonic 9,3 !!! Στην 3D εικόνα τα πράγματα αντιστρέφονται (8,8 έναντι 9,3), αλλά παίρνει σήμερα κανείς TV μόνο με το κριτήριο της 3D απόδοσης και όχι (κυρίως) με την 2D απόδοση ?

Αυτά και Καλά Χριστούγεννα και πάλι σε όλους.

Attachments

• img1.jpg
    img1.jpg
    44.8 KB · Views: 14
  • img2.jpg
    img2.jpg
    119.1 KB · Views: 15
  • img3.jpg
    img3.jpg
    94 KB · Views: 14
Και γιατι πρεπει να δινουμε τοση σημασια στο τι γραφει το HaliTek?

Αφου σου αρεσει η τηλεοραση σου απολαυσε την και ασε τι γραφουν οι διαφοροι ασχετοι με το αντικειμενο.

ΥΓ. Σωστα αυτα που λες για τις μαυρες μπαρες αλλα πρεπει να λεμε και τις αδυναμιες της 9955 σε τηλεοπτικο σημα και DVD και BR 16:9 που αναγκαστικα πρεπει καποιος να βλεπει με μπαρες στο πλαι.

Και γιατι πρεπει να δινουμε τοση σημασια στο τι γραφει το HaliTek?

Αφου σου αρεσει η τηλεοραση σου απολαυσε την και ασε τι γραφουν οι διαφοροι ασχετοι με το αντικειμενο.

ΥΓ. Σωστα αυτα που λες για τις μαυρες μπαρες αλλα πρεπει να λεμε και τις αδυναμιες της 9955 σε τηλεοπτικο σημα και DVD και BR 16:9 που αναγκαστικα πρεπει καποιος να βλεπει με μπαρες στο πλαι.

Η σωστη ερωτηση απο μερους σου Γιαννη θα ηταν γιατι θα επρεπε να δινουμε σημασια σε καποιον που γραφει θετικα σχολια για τη philips σε οποιο περιοδικο κι αν γραφει αυτος.
Ενταξει το εμπεδωσαμε εχεις μια φυσικη απεχθεια στη philips δεν χρειαζεται να το δειχνεις συνεχεια, ασε τον ανθρωπο ομως να χαρει οτι γραφει και να εκφραστει οπως επιθυμει,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολο το forum να εχετε ολοι υγεια και ευτυχια
Νικος

Το συγκεκριμενο "περιοδικο" ειναι γνωστο ως αναξιοπιστο λογω των αλλοπροσαλλων αποτελεσματων που βγαζει στα τεστ.

Παλιοτερα μαλιστα ειχε χαρακτηριστει και διαφημιστικο φυλλαδιο της Sony καθως εβγαζε κορυφαια παντα τα προιοντα της συγκεκριμενης μαρκας και μοιραζε και κατι Bluray της συμφορας με χορηγο την Sony.

Απο οτι βλεπω βεβαια το εχουν γυρισει υπερ της Samsung και της Philips τωρα.

Καλα Χριστουγγενα.

Καλημερα και παλι και Χρονια Πολλα σε ολα τα παιδια,
Χτες βραδυ ο Sky uk σε παγκοσμια πρωτια ειχε το avatar στο sky 3D (και σημερα για οσους δεν το πηραν χαμπαρι - και εχουν sky uk)
Αν και την ταινια την εχω δει δυο φορες στο σινεμα την ειδα χτες και τριτη φορα αυτη τη φορα στην τηλεοραση.
Την ταινια προλογισε ο ιδιος ο cameron ο οποιος μας ειπε για την παγκοσμια πρωτια στην 3D προβολη της ταινιας του μεσω του sky uk.
Δεν σας το λεω ομως για την πρωτια θελω να μεταφερω την εμπειρια μου απο αυτη την ταινια,
Τελευταια γκρινιαζα για το crosstalk της τηλεορασης. Μαλιστα σε μια ταινια της imax to grand canyon 3D το ceosstalk ηταν πιο εμφανες στην philips απο οτι στην samsung C8000.
Χτες ηρθαν τα πανω κατω, Πανω που ειχα κατασταλλαξει και περιμενα να βγει το νεο λογισμικο που πιθανα να διορθωνε και το θεμα του crosstalk) ερχεται το avatar και τα ανατρεπει ολα, φτου αντε παλι απο την αρχη,
Περαν της πανδαισιας χρωματων και ολων των σχετικων της ταινιας το crosstalk εψαχνες να το βρεις με το τουφεκι, ειλικρινα εχωνα την μουρη μου μεσα στην τηλεοραση προσπαθωντας να βρω που ειναι τα ειδωλα....
Ηταν οτι τελειοτερο εχω δει ποτε απο πλευρας τρισδιαστατης αισθησης,
Αντε τωρα βγαλτε συμπερασμα, να φταιει το υλικο? Κι αν ναι τοτε γιατι στον συγκεκριμενο τιτλο που σας ανεφερα το crosstalk (στα ματια μου τουλαχιστο) ειναι πιο ορατο σε σχεση παντα με την samsung?
Απο τα παραπανω μπορουμε ασφαλως να συμπερανουμε οτι το crosstalk εξαρταται κατα πολυ και απο το υλικο που βλεπουμε,
Να σας θυμισω ακομα μια φορα για οσους εχετε sky να μην χασετε την σημερινη προβολη toy Αvatar se 3D στις 10 ωρα Ελλαδας καθως και την ιστορια των ιπταμενων δεινοσαυρων στις 8 ωρα Ελλαδας παντα στο sky 3D με narrator τον Richard Attenborough,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΝΙΚΟΣ