Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις τρελάθηκα. 2100;;;

Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί. η τιμή είναι πολύ καλή. Την τηλεόραση θα την χρησιμοποιήσω σε 3-4 μήνες που θα έχω έτοιμο το χώρο για το hc αλλά σιγά μην τη βρω τότε σε τέτοια τιμή.

Φοβάμαι μήπως σκοτώνουν τα εκθεσιακά τους κομμάτια

Μόλις τρελάθηκα. 2100;;;

Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί. η τιμή είναι πολύ καλή. Την τηλεόραση θα την χρησιμοποιήσω σε 3-4 μήνες που θα έχω έτοιμο το χώρο για το hc αλλά σιγά μην τη βρω τότε σε τέτοια τιμή.

Aν το παζαρεψεις κι αλλο παει μεχρι 2065,8.Τοσο την παρηγγειλε η φιλη μου που της το πα.Τωρα για το αν ειναι εκθεσιακα κομματια το σκεφτηκα αλλα σε 4 κωτσοβολους που πηγα στα νοτια προαστεια δεν την ειδα πουθενα,αλλωστε απ'οσο ξερω βγηκε πριν λιγους μηνες οποτε κ εκθεσιακο να ναι θα χει παιξει ελαχιστα.Δεν ξερω τι να υποθεσω απλα ηθελα να σας ενημερωσω γιατι το θεωρησα σουπερ ευκαιρια

Πως να κρατησω πισινη συνονοματε;τι νομιζεις οτι μπορει να συμβαινει;τωρα την παρηγγειλε η φιλη μου,ελπιζω να μην την χαντακωσα.το μαγαζι λοιπον ειναι ο κωτσοβολος αλλα η τιμη αυτη ισχυει μονο απο ιντερνετ κ οχι αν την αγορασεις απο καποιο φυσικο του καταστημα,μπαινεις στο site,βρισκεις την τηλεοραση(58PFL9955H) με αρχικη τιμη 4190,κατω δεξια ομως εχει μια επιλογη παζαρεψε το,οπου σου ανοιγει νεο παραθυρο κ πλειοδοτεις χαμηλοτερη τιμη,αν παιξεις με τις τιμες θα δεις οτι μπορεις να κατεβεις μεχρι 2065,8 για την ακριβεια.ετσι εγινε κ η παραγγελια της φιλης μου κ με επιλογη ατοκων δοσεων.Θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας

Μπήκα στο site και το έλεγξα και εγώ, και όντως εφτασα στη ιδια τιμή 2065,8 .
Κατα τη γνωμη μου τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν
1) το software του site που "κάνει τα παζάρια" έχει κάποιο πρόβλημα ή δεν το προγραμμάτισαν σωστά για την κατώτερη δεκτή τιμή, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αυτην την τιμή, μοναδική σ' όλον τον κόσμο (νομιζω το πιθανοτερο σενάριο) ή
2) η Philips αποφάσισε να εξευτελίσει το κορυφαίο προϊόν της εισάγοντας το σε νέα απιστευτα χαμηλή τιμή ή
3) όλα τα υπόλοιπα (μεγάλα και επώνυμα) μαγαζιά που πουλάνε με τιμή απο 3200 και πάνω, είναι κοινοί κερδοσκόποι.

Πάντως ακόμη και το πρώτο σενάριο να τρέχει, απο τη στιγμή που το σύστημα τους σου κάνει αποδεκτή τιμή 2065 , είναι υποχρεωμένοι να στη δώσουν τόσο (με νομικές συνέπειες αν δεν το κάνουν, αν το κυνηγήσει κάποιος). Επομένως, μέχρι το κατάστημα να αντιληφθεί το λάθος του, ορμάτε οι ενδιαφερόμενοι... Δεν ξέρω μόνο αν δώσετε αριθμο πιστωτικής κάρτας μέσω internet (γιατι ΜΟΝΟ εκει ισχύει αυτή η τιμή) τι θα γίνει αν ΔΕΝ δεχτούν τελικά αυτήν την τιμή και ισχυριστούν οτι επιστροφές χρημάτων ΔΕΝ γινονται.
Γι αυτό, ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη.

Νίκο (nikolero), περιμένουμε νέα ενημέρωση.

Νίκος

Aν το παζαρεψεις κι αλλο παει μεχρι 2065,8.Τοσο την παρηγγειλε η φιλη μου που της το πα.Τωρα για το αν ειναι εκθεσιακα κομματια το σκεφτηκα αλλα σε 4 κωτσοβολους που πηγα στα νοτια προαστεια δεν την ειδα πουθενα,αλλωστε απ'οσο ξερω βγηκε πριν λιγους μηνες οποτε κ εκθεσιακο να ναι θα χει παιξει ελαχιστα.Δεν ξερω τι να υποθεσω απλα ηθελα να σας ενημερωσω γιατι το θεωρησα σουπερ ευκαιρια

Χωρίς παρεξήγηση φίλε και με όλο το σεβασμό.

Αλλά να μπεις να γραφτείς για να σώσεις 1000+ ευρώ αγνώστους σου, παραφαίνεται αλτρουιστικό. Κι εγώ που είμαι παράξενος και περίεργος θα πιθανολογούσα ότι στον Κωτσόβολο ψάχνονται να διώξουν κάποιοα εκθεσιακά/ελλατωματικά κομμάτια.

Πάντα φιλικά

υγ. διάβασα στο site ότι αν θες σε 10 μέρες υπαναχωρείς από το προιον αν επιθυμείς. Οπότε όποιος θέλει παραγγέλνει άφοβα και στη χειρότερη να χρεωθεί τα μεταφορικά της επιστροφής.

@knick Τι σημαίνει δεν δέχονται την τιμή; 2100 πληρώνω και για τόσα θα με χρεώσεις. Θα με αναγκάσεις να την πάρω στα 4000; Δεν υπάρχουν αυτά. Το πολύ πολύ να σου πουν, σόρυ φίλε λάθος αν την θες πρέπει να δώσεις χ εξτρά

Last edited:
@knick Τι σημαίνει δεν δέχονται την τιμή; 2100 πληρώνω και για τόσα θα με χρεώσεις. Θα με αναγκάσεις να την πάρω στα 4000; Δεν υπάρχουν αυτά. Το πολύ πολύ να σου πουν, σόρυ φίλε λάθος αν την θες πρέπει να δώσεις χ εξτρά

Μπράβο, μπήκες στο νόημα !! αυτα λοιπον τα Χ εξτρα λεφτα (που απο "λάθος" δεν στα ζητήσαν εξ αρχής, "sorry φίλε") θα τα δώσει όποιος θέλει, (και θα βρεθούν τέτοιοι που θα θελήσουν τελικά, έτσι δουλεύει η διαφήμιση) θα την πάρει τελικά όσο και στα άλλα μαγαζιά, αλλα θα την πάρει τελικά απο αυτό το συγκεκριμενο μαγαζι. Μission accomplished !!!

Η τιμη στον Κωτσοβολο ειναι λαθος και θα σας ειδοποιησουν τις επομενες ημερες οτι η τιμη ειναι πχ. 3200 θα ζητησουν και ενα συγνωμη και τελος.

Αυτα τα λεει η εμπειρια μου απο αναλογες περιπτωσεις σε αλλα καταστηματα.

Θα δούμε. Την παραγγελία μια φορά την έκανα.:flute:

Να την πάρω σε άλλη τιμή απο αυτή αποκλείεται. Βιασύνη δεν υπάρχει.

Μπήκα στο site και το έλεγξα και εγώ, και όντως εφτασα στη ιδια τιμή 2065,8 .
Κατα τη γνωμη μου τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν
1) το software του site που "κάνει τα παζάρια" έχει κάποιο πρόβλημα ή δεν το προγραμμάτισαν σωστά για την κατώτερη δεκτή τιμή, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αυτην την τιμή, μοναδική σ' όλον τον κόσμο (νομιζω το πιθανοτερο σενάριο) ή
2) η Philips αποφάσισε να εξευτελίσει το κορυφαίο προϊόν της εισάγοντας το σε νέα απιστευτα χαμηλή τιμή ή
3) όλα τα υπόλοιπα (μεγάλα και επώνυμα) μαγαζιά που πουλάνε με τιμή απο 3200 και πάνω, είναι κοινοί κερδοσκόποι.

Πάντως ακόμη και το πρώτο σενάριο να τρέχει, απο τη στιγμή που το σύστημα τους σου κάνει αποδεκτή τιμή 2065 , είναι υποχρεωμένοι να στη δώσουν τόσο (με νομικές συνέπειες αν δεν το κάνουν, αν το κυνηγήσει κάποιος). Επομένως, μέχρι το κατάστημα να αντιληφθεί το λάθος του, ορμάτε οι ενδιαφερόμενοι... Δεν ξέρω μόνο αν δώσετε αριθμο πιστωτικής κάρτας μέσω internet (γιατι ΜΟΝΟ εκει ισχύει αυτή η τιμή) τι θα γίνει αν ΔΕΝ δεχτούν τελικά αυτήν την τιμή και ισχυριστούν οτι επιστροφές χρημάτων ΔΕΝ γινονται.
Γι αυτό, ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη.

Νίκο (nikolero), περιμένουμε νέα ενημέρωση.

Νίκος

H φιλη μου επικοινωνησε προχτες με το customer service του κωτσοβολου οπου της ειπαν οτι εχει ενημερωθει το συστημα τους για την παραγγελια κ η παραδοση μπορει να παρει κ 2 βδομαδες παρολο που στο site γραφει εντος 1 εβδομαδας.Εχω την εντυπωση οτι απο την στιγμη που εγινε η συναλλαγη,της στειλανε κ e-mail με τον κωδικο της αγορας, το μοντελο κ την τιμη και λαθος να εχουνε κανει,ειναι αναγκασμενοι να την δωσουν σε αυτη την τιμη-θα το σιγουρεψω τηλεφωνοντας στο ινκα-.Αν τωρα ειναι ελατωμματικο παλι ειναι αναγκασμενοι να στο αλλαξουν,ετσι δεν ειναι?Οπως κ να χει θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις.Αν εντωμεταξυ αν εχει κανεις καποια πληροφορηση ας μας ενημερωσει

Μόλις τρελάθηκα. 2100;;;

Μα ποια εκθεσιακα κομματια?
Αφου κανεις δεν εχει κανενα,
Ερχοντσι και φεγουν κατευθειαν.
Χτυπα την γιατι αν ισχυει το 2100 και δεν ειναι λαθος του συστηματος τους θα το μετανοιωσεις.
Νικος

Χωρίς παρεξήγηση φίλε και με όλο το σεβασμό.

Αλλά να μπεις να γραφτείς για να σώσεις 1000+ ευρώ αγνώστους σου, παραφαίνεται αλτρουιστικό. Κι εγώ που είμαι παράξενος και περίεργος θα πιθανολογούσα ότι στον Κωτσόβολο ψάχνονται να διώξουν κάποιοα εκθεσιακά/ελλατωματικά κομμάτια.

Πάντα φιλικά

υγ. διάβασα στο site ότι αν θες σε 10 μέρες υπαναχωρείς από το προιον αν επιθυμείς. Οπότε όποιος θέλει παραγγέλνει άφοβα και στη χειρότερη να χρεωθεί τα μεταφορικά της επιστροφής.

Πραγματικα δεν εχω κανενα αλλο λογο εκτος απο αυτον που προανεφερες.Αν πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι με καποιον φανταζομαι αυτος ειναι το μαγαζι αν τελικα δεν ισχυει η τιμη.Εγω απλα ενημερωσα χωρις να εχω να κερδισω κατι.Φιλικα

Πραγματικα δεν εχω κανενα αλλο λογο εκτος απο αυτον που προανεφερες.Αν πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι με καποιον φανταζομαι αυτος ειναι το μαγαζι αν τελικα δεν ισχυει η τιμη.Εγω απλα ενημερωσα χωρις να εχω να κερδισω κατι.Φιλικα

Ok μακάρι να είναι έτσι και να χρωστάω κέρασμα

Μα ποια εκθεσιακα κομματια?
Αφου κανεις δεν εχει κανενα,
Ερχοντσι και φεγουν κατευθειαν.

Στον Κωτσοβολο στο Mall εχει μια 9955 εδω και τουλαχιστον 1 μηνα παντως.

Εχω την εντυπωση οτι απο την στιγμη που εγινε η συναλλαγη,της στειλανε κ e-mail με τον κωδικο της αγορας, το μοντελο κ την τιμη και λαθος να εχουνε κανει,ειναι αναγκασμενοι να την δωσουν σε αυτη την τιμη-θα το σιγουρεψω τηλεφωνοντας στο ινκα-.

Στο πλαισιο σε παρομοιο λαθος εκαναν την παπια παντως αρα μην περιμενεις πολλα.

Παίζει η παράμετρος να βιάζεται η φίλιπς να πουλήσει επειδή βγαίνουν τα στραβά της σειράς στα διάφορα φόρα; Με διακοπές στο ARC/SPDIF, χωρίς EPG, με 3Δ προβληματικό, χωρίς μετατροπή, και με δύσχρηστο GUI, πόσο να πουλήσει;
Όσοι την περίμεναν, αγόρασαν. Μετά πρέπει να προσγειωθεί σε πιο "ανταγωνιστικά" επίπεδα...

[Τα προβλήματα είναι από την 9705, αλλά ισχύουν αυτούσια και στην 21:9...]

Παίζει η παράμετρος να βιάζεται η φίλιπς να πουλήσει επειδή βγαίνουν τα στραβά της σειράς στα διάφορα φόρα; Με διακοπές στο ARC/SPDIF, χωρίς EPG, με 3Δ προβληματικό, χωρίς μετατροπή, και με δύσχρηστο GUI, πόσο να πουλήσει;
Όσοι την περίμεναν, αγόρασαν. Μετά πρέπει να προσγειωθεί σε πιο "ανταγωνιστικά" επίπεδα...

[Τα προβλήματα είναι από την 9705, αλλά ισχύουν αυτούσια και στην 21:9...]
Και για όλα αυτά πληρώνεις 4.000 ευρώ ε;Πολύ καλά....

Kαλά ρε παιδιά, θα τρελαθούμε τελείως ? Μιλάμε για την ίδια τηλεόραση που πήρε άριστες κριτικές απο τα εντυπα και ηλεκτρονικα μέσα σε Ελλάδα και Ευρώπη ή για καμμιά άλλη ?
Θα κάτσει κάποιος σοβαρός φίλος της τηλεοπτικής εικόνας να κοιταξει αν η τηλεόραση κάνει μετατροπή 2D σε 3D (τόσο πια μας έχει πιασει αυτο το μαραζι με το μαρκετίστικο 3D ?) ή αν έχει EPG ή αν το GUI της είναι λίγο στρυφνό και θα παραβλέψει την καταπληκτική της απόδοση σε 2D περιεχόμενο ?
Αν τα πρώτα είναι οι προτεραιότητες σας, καλώς, πάω πάσο.
Μπορώ να σας πώ και εγώ για το αθλιο τηλεκοντρόλ της, αλλά για μένα η απόλυτη προτεραιότητα είναι η 2D εικόνα και μόνο αυτή (και μάλιστα η κινηματογραφικού τύπου) και εκεί η τηλεόραση ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Ταπεινή γνώμη δική μου και όχι μόνο...

Φιλικά προς όλους
Νίκος

Θέλω να μου πει κάποιος ειλικρινά...θεωρείτε ότι η εικόνα που βγάζει η συγκεκριμένη τηλεόραση αξίζει τα χρήματα της;Όσον αφορά το epg απλά το θεωρώ γελοίο...η turbo x που έβγαλαν τώρα μια χαρά το εμφανίζει και δεν το βγάζει η καλύτερη σειρά της philips;

Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περασα χτες τη νεα αναβαθμιση 0.27 δεν καθησα μετα να παιξω με την τηλεοραση το εκανα ομως σημερα.
Εβλεπα sky 3D και μαλιστα αρκετα πανω απο ωρα. Λοιπον τα ματια μου δεν με απατουν το crosstalk σχεδον εξαφανιστηκε. Πουθενα μα πουθενα? Ειδα και κανονικο προγραμμα απευθειας και recorded. Εψαχνα με το κερι να δω ειδωλα.
Εψαξα να βρω τι κανει το νεο λογισμικο ( οπως σωστα επεσημανε ο Γιωργος το EPG δεν το φτιαξανε) αλλα δεν βρισκω πουθενα τις νεες βελτιωσεις που κομιζει. Μηπως διορθωσανε το crosstalk? Τι στο καλο εγινε στα καλα καθουμενα?
Να το επιβεβαιωσει καποιος φιλος πριν κουφαθω τελειως,
Νικολα ακους?
Νικος

καλη χρονια βρε Νικο ο θεοδωρος απο Τα Μ.Μ οκ
καλα εισαι?Η νεα αναβαθμιση που το βρικες? σημερα εχω ρεπο και να ασχοληθώ..Οσο γιαυτα που διάβασα περι τιμης και τα λοιπα καλα εκανες και ειπες.δεν παίζει κατι τετοιο εκτός αν έκαναν λάθος με το παλιο μοντέλο περιμενω..

Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλη χρονια βρε Νικο ο θεοδωρος απο Τα Μ.Μ οκ
καλα εισαι?Η νεα αναβαθμιση που το βρικες? σημερα εχω ρεπο και να ασχοληθώ..Οσο γιαυτα που διάβασα περι τιμης και τα λοιπα καλα εκανες και ειπες.δεν παίζει κατι τετοιο εκτός αν έκαναν λάθος με το παλιο μοντέλο περιμενω..

Ελα Θοδωρη καλημερα το λογισμικο θα το βρεις εδω
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=58PFL9955H/12&scy=GR&slg=el
Καλη Χρονια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις

Ελα Θοδωρη καλημερα το λογισμικο θα το βρεις εδω
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=58PFL9955H/12&scy=GR&slg=el
Καλη Χρονια
:firstprize: είσαι παιχταρας γιατι ειναι η αληθεια!!
το εβαλα οκ δεν καταλαβα και πολλα..ουτε και φυσικα δεν ειδα να λεει τι ακριβός κανει..! 9600 ακομα δεν το πηρα γιατι σήμερα ανοιγει η PHIL.GR οποτε μεσα το 10 ήμερο θα το εχω..:BDGBGDB55:9955 παντος δεν παιζει να Κατεβει η τιμη κατω απο τα 3100-3000 τελικη τιμη και αυτο μπορεί να γινει καπου το καλοκαίρι γιατι το κοματι αυτο δεν ειναι "εμπορεύσιμο"..Αν φιλος κερδιζει το το λαθος που εκαναν στο kotsovolos.gr....ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ για να μην υπάρχει εντύπωση οτι πρέπει να περιμένεις και θα βρει κοντα στα 2100-2000...και γνωριζεις Νικο οτι ειμαι μεσα στην δουλεια αυτη!
καλη χρονια σε ολα τα παιδια εδω μεσα με ΥΓΕΙΑ και να δούμε μια Αυrea-21:9 του χρονου..?

Mολις μπηκα στο κωτσοβολο ξανα απο περιεργεια κ με το παζαρι κατεβηκε η τιμη στο 3991!Μαλλον καταλαβαν το λαθος τους.Ειδωμεν ομως να δουμε τι θα γινει με αυτους που την παρηγγειλαν στη λαθος τιμη!!!!!