Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mολις μπηκα στο κωτσοβολο ξανα απο περιεργεια κ με το παζαρι κατεβηκε η τιμη στο 3991!Μαλλον καταλαβαν το λαθος τους.Ειδωμεν ομως να δουμε τι θα γινει με αυτους που την παρηγγειλαν στη λαθος τιμη!!!!!

Εσυ τι περιμενεις να γινει δηλαδη?

Οποιος θελει θα πουν ας την παρει στα 3900.Εκπτωση 91 ευρω...:flipout:

Mολις μπηκα στο κωτσοβολο ξανα απο περιεργεια κ με το παζαρι κατεβηκε η τιμη στο 3991!Μαλλον καταλαβαν το λαθος τους.Ειδωμεν ομως να δουμε τι θα γινει με αυτους που την παρηγγειλαν στη λαθος τιμη!!!!!

Νικόλα, στα έλεγα και πριν οτι κάτι συμβαίνει, και έτσι όπως τα λές δεν νομίζω οτι το συγκεκριμενο καταστημα θα καθησει να χάσει 1960 , επειδή "το σύστημα" έκανε ένα "λαθάκι" και κάποιοι τσίμπησαν. Φαντάζομαι οτι, οτιδήποτε επικαλεστουν όσοι καναν την προπαραγγελία στα 2065 , ΔΕΝ θα πάρουν την TV σ' αυτην την τιμή (μακάρι, βέβαια, αλλα δεν το βλέπω).
Περιμενουμε νέα...

Νικος

Ξαναεκανα χτες το ιδιο πραγμα,
Εβλεπα ποδοισφαιρο στο sky crosstalk free, και ειδα και το ιδιο ντοκυμοντερ για μια ακομα φορα (universe) που οπως σας ειχα πει ειχα σταμπαρει τα σημεια που εβλεπα αρκετο εως ενοχλητικο crosstalk (ιδιαιτερα στιν απεικονιση των πλανητων - ειδωλο λες και ηταν δαχτυλιδι). Επιμενω στην πρωτη μου τοποθετηση. Ακομα και στο universe 3D το crasstalk σχεδον απουσιαζε ακομα και στα πολυ δυσκολα σημεια. Το alice in wonderland crosstalk free.
Δεν ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο εκτος κι αν η τηλεοραση μου αποφασισε να το διορθωσει απο μονη της.....
Νικος

Επανερχομαι παλι
Δειτε εδω το επισημο release της philips για το λογισμικο 0.27

Q55xx_0.140.27.0(Publication date: 2011-01-05)
• Solution for intermittent freezing picture in Finland.
• Solution for zapping away from 3D broadcast channel in the Netherlands that results in no video.
• Solution for intermittent disturbance on audio via SPDIF out.
• Solution to prevent random services installation on UPC cable com in Switzerland.
• Solution to avoid that the set is rebooting/dead after sw update via PTA02 by packed stick.
• Solution X talk 3D.
• Solution for distorted sound with certain video formats playing via HDMI.
• Solution about the issue when the Double Video MHP application "GF Pay" is killed and is switching
from secondary to primary video.
• Solution for installing Dig DVBC , DVB‐C when 170MHZ in MUX, picture is distorted.
• Solution for sound drops.
Q55xx_0.140.25.1(Publication date: 2010-11-23)
• Fix-visible bright lines at the right border in the 58PFL9955H/12.

Αυτο παλι αν το μεταφραζω σωστα δεν σημαινει επιλυση cross (X) talk?
Μα λεω ρε παιδια δεν μπορει να με απατουν τα ματια μου. Ακομη κι ετσι να μεινει (ελαχιστο μεχρι μηδενικο crosstalk) ειμαι υπερ του δεοντος happy.
Νικος

Last edited:
Νικο, μόλις είδα αυτό, αμέσως σκεύτηκα εσένα, και είδα ότι είχες απαντήσει στο επόμενο ποστ... :flipout:

Σε λίγο θα είμαστε περισσότεροι από τους ξένους εκεί... :fahne90:

Νικο, μόλις είδα αυτό, αμέσως σκεύτηκα εσένα, και είδα ότι είχες απαντήσει στο επόμενο ποστ... :flipout:

Σε λίγο θα είμαστε περισσότεροι από τους ξένους εκεί... :fahne90:

:music-smiley-005:
Γιωργο ειναι δυνατον να εχει τοσο διαφορα η 9705 απο την 9755 τουλαχιστον οσον αφορα την συμπεριφορα τους στο 3D?
O k. Θεοτοκατος στην Αθηνα (κεντρικο service) το καλοκαιρι ακομα που μιλουσαμε επεμενε οτι εχει γινει optimized στην cinema (οσον αφορα το 3D) και βασικος λογος γι αυτο ειναι το panel των 58´´ (μαλιστα μου ειπε οτι αυτος ηταν και ο βασικος λογος η φετινη να ειναι 58'' και οχι για να μεγαλωσει απλα η οθονη) και οι 3 η 4 (δεν θυμαμαι ακριβως) πομποι συγχρονισμου που βρισκονται μπροστα στη μασκα.
Εγω δεν εχω τετοιες γνωσεις αλλα στεκομαι μονο στο γεγονος του εξωτερικου πομπου συγχρονισμου και στο λογισμικο πραγμα που συνφωνα με το σκεπτικο μου πιθανα να συμβαλει αρνητικα στην ολη εμπειρια ειτε λογω ταχυτητας ειτε λογω ας πουμε μερικης ασυμβατοτητας (δεν μπορω να το θεσω αλλιως αλλα ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.)
Νικος
PS.
Παω να κατεβασω τις εικονες για το τεστ

Εγώ δεν το θεωρώ πιθανό... Αν και υπάρχει μια πρόσθετη πλακέτα που δεν ξέρω τι κάνει, το πάνελ και ο πομπός υπερύθρων εξακολουθούν να οδηγούνται από την ίδια πλακέτα που έχει η 9705 (μοντέλο Κ).
Από το υλικό, εγώ δεν διαπιστώνω διαφορές...

Μπορείς να "βρεις" τα service manual (σε pdf);

Δεν μπορώ να καταλάβω πως διορθώθηκε το 3D στην συσκευή του Νίκου, ενω στη δικιά μου δεν είδα καμμία διαφορά :confused: :confused:
Αρχίζω να πιστεύω οτι μπορεί να είναι και θέμα υλικού, εγω δλδ έχω μονο ενα δισκάκι 3D (Grand Canyon) ενω ο Νικος έχει περισσότερες πηγές και μπορεί να εκτιμησει αντικειμενικότερα. Νίκο, αν έχεις και συ το Grand Canyon, πες μου πως φαίνεται, μήπως τυχόν και ο συγκεκριμενος τιτλος δεν είναι και απο τους καλύτερους για 3D testing...

Πριν απο λίγο έκανα τα τεστ του fullhd.gr που προτεινε ο Γιώργος

Λοιπον, στη φωτεινότητα και στο πράσινο κοβει (και στα δύο) απο το 16 % και κάτω (το 16 φαίνεται εντελώς αδιόρατα έως καθόλου), το μπλέ το κόβει τελείως, ενώ φαίνεται και το κοκκινο στο 18 % (που απο οτι λέει θα επρεπε επισης να κοβεται).

Aν κατάλαβα καλά απο το κείμενο, όσο περισσότερο πληροφορία κόβεται τόσο καλύτερα. Ειναι έτσι ? και αν ναι σημαινει οτι αυτό ήταν καλο αποτέλεσμα ?

Γιώργο, Νίκο σας ακουω

Νικος

Δεν μπορώ να καταλάβω πως διορθώθηκε το 3D στην συσκευή του Νίκου, ενω στη δικιά μου δεν είδα καμμία διαφορά :confused: :confused:
Αρχίζω να πιστεύω οτι μπορεί να είναι και θέμα υλικού, εγω δλδ έχω μονο ενα δισκάκι 3D (Grand Canyon) ενω ο Νικος έχει περισσότερες πηγές και μπορεί να εκτιμησει αντικειμενικότερα. Νίκο, αν έχεις και συ το Grand Canyon, πες μου πως φαίνεται, μήπως τυχόν και ο συγκεκριμενος τιτλος δεν είναι και απο τους καλύτερους για 3D testing...

Πριν απο λίγο έκανα τα τεστ του fullhd.gr που προτεινε ο Γιώργος

Λοιπον, στη φωτεινότητα και στο πράσινο κοβει (και στα δύο) απο το 16 % και κάτω (το 16 φαίνεται εντελώς αδιόρατα έως καθόλου), το μπλέ το κόβει τελείως, ενώ φαίνεται και το κοκκινο στο 18 % (που απο οτι λέει θα επρεπε επισης να κοβεται).

Aν κατάλαβα καλά απο το κείμενο, όσο περισσότερο πληροφορία κόβεται τόσο καλύτερα. Ειναι έτσι ? και αν ναι σημαινει οτι αυτό ήταν καλο αποτέλεσμα ?

Γιώργο, Νίκο σας ακουω

Νικος

Εγω Νικο δεν μπορω να μπω σε 3D mode οταν βαζω το στικακι.
Τι κανω λαθος?
Εγραψα τις δυο φωτο στο usb stick το εβαλα στην τηλεοραση και απο την αρχικο μενου μπαινω στο usb stick οπου βλεπει τις δυο εικονες.
Αλλα οταν παταω 3D για να ενεργοποιησω την λειτουργια τρωω πορτα μου βγαζει απαγορευτικο.
Συνηθως γινεται αυτο οταν αυτο που προβαλεται δεν ειναι 3D.
Alla αφου το εκανες Νικολα για δες τι κανω λαθος?
Νικο αυριο θα βαλω και το 3d blu ray grand canyon και θα το δω ψαχνοντας αυτη τη φορα για crosstalk. Το συγκεκριμενο εχει πoλυ μα παρα πολυ crosstalk σε ορισμενα σημεια. Μαλιστα επειδη το ειχα δει πρωτα στη samsung το crosstalk υπαρχει στα ιδια σημεια αλλα στην philips ηταν σαφως πιο εντονο και ενοχλητικο. Οποτε εχει οντως αξια να δω και αυτο μετα την αναβαθμιση. Παντως σε υλικο side by side οπως ποδοσφαιρο , το universe 3D , το alice in wonderland, το ντοκυμοντερ του D. Attenborough prehistoric flying monsters ειναι απο εντελώς απουσια του Xtalk μεχρι kai αναξιο λογου ελαχιστο crosstalk.
Nikos

To bluray player δεν έχει USB;

Ναι εχει,
Δεν το σκεφτηκα ειδες?
Εχω το Panasonic BT300
Ok then θα το δοκιμασω αυριο και θα επανελθω,
Ευχαριστω Γιωργο
Νικος

Εγω Νικο δεν μπορω να μπω σε 3D mode οταν βαζω το στικακι.
Τι κανω λαθος?
Εγραψα τις δυο φωτο στο usb stick το εβαλα στην τηλεοραση και απο την αρχικο μενου μπαινω στο usb stick οπου βλεπει τις δυο εικονες.
Αλλα οταν παταω 3D για να ενεργοποιησω την λειτουργια τρωω πορτα μου βγαζει απαγορευτικο.
Συνηθως γινεται αυτο οταν αυτο που προβαλεται δεν ειναι 3D.
Alla αφου το εκανες Νικολα για δες τι κανω λαθος?

Θέλει εξωτερικό πλαυερ, δεν κάνει 3Δ η φίλιπς από usb...

Εχει δικιο ο Γιωργος

Kαι σ' εμενα έτσι έγινε αρχικα Νίκο, αλλά μετα εβαλα το στικακι στην υποδοχή USB του BluRay player και απο εκει μου επετρεψε να ενεργοποιησω το 3D.
To δικο σου BluRay player δεν εχει USB ? Aν εχει, βαλτο εκει..

Γιωργο, για τα αποτελεσματα μου τι λες ?

Νικος

Νίκο (ilise),
Και άλλο κρούσμα με το 3Δ:

http://www.supportforum.philips.com...ries-(2010-models)&p=2561&viewfull=1#post2561

3D now much better
Did the 27 release do something with 3D ? I get much better 3D now when watching some of the 3D satellite channels, crosstalk appears to be cut down substantially (I have a 46PFL9705)

I am going to test some blu-rays as well.
btw: setting the display to its brightest makes 3D work a lot better too, maybe something for Philips to do; when you watch 3D can't you increase brightness automatically, eg: have a 3D preprogrammed display setting ?

Λέτε να ψάξω που έχω πετάξει τα γυαλιά, η τσάμπα θα ψάχνω; :flipout: