Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ 2006 ΤΗΝ SONY KDL 40X2000, ΤΟ 2008 ΤΗΝ SONY KDL 46X3500, ΤΟ 2009 ΤΗΝ SAMSUNG B8000 LED, ΤΟ 2010 ΤΗΝ SAMSUNG C8000 3D LED, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ PHILIPS 58" PFL9955H/12 ΣΑΦΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η PHILIPS 58" CINEMA ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΧΙΣΤΟ ΕΙΧΕΙ ΤΕΧΝΟΥΡΓΙΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ TΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΟΥΡΓΙΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΤΑ 400HZ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ LCD 3D LED ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ, ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ dimitris jedigr.:award:

παντως απ το αρθρο που διαβασα μου φανηκε πολυ συντηρητικος και συγκρατημενος ο τεχνικος που την δοκιμασε. αυτα τα περι "Είναι κάτι σαν την φιλία. Αποδέχεσαι όλα τα προτερήματα και ξεχνάς τα όποια ελαττώματα.." και καποια αλλα τετοιου στυλ σχολια, μαλλον δεν μου ηχουν καλα.και δεν ειμαι ειδικος ουτε προκατηλλειμενος.απλα γραφω τι εισεπραξα διαβαζοντας το.

παντως απ το αρθρο που διαβασα μου φανηκε πολυ συντηρητικος και συγκρατημενος ο τεχνικος που την δοκιμασε. αυτα τα περι "Είναι κάτι σαν την φιλία. Αποδέχεσαι όλα τα προτερήματα και ξεχνάς τα όποια ελαττώματα.." και καποια αλλα τετοιου στυλ σχολια, μαλλον δεν μου ηχουν καλα.και δεν ειμαι ειδικος ουτε προκατηλλειμενος.απλα γραφω τι εισεπραξα διαβαζοντας το.

Το θεμα ειναι ομως τι θα εισπραξεις οταν τη δεις....
Νικος

Το θεμα ειναι ομως τι θα εισπραξεις οταν τη δεις....
Νικος
προσωπικα δεν θα επελεγα ποτε μια τηλεοραση αυτης της μαρκας για πολλους και διαφορους λογους και ειδικα για μια τηλεοραση που απευθυνεται σε ταινιακιδες και μονο για να εξαλειφει τις ενοχλητικες μπαρες.μια τηλ δεν την θες μονο για ταινιεςή εστω αποκλειστικα γι αυτες.απλα σχολιασα ενα αρθρο ετσι οπως το εξελαβα εγω.μου θυμιζει την τεχνολογια μιας αυτοκινητοβιομηχανιας που εκθειαζε τον τροπο ψεκασμου του κινητηρα της , αλλα σε ολα τα υπολοιπα ειχε σοβαρα προβληματα (καψιμο λαδιων κλπ κλπ).

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ 2006 ΤΗΝ SONY KDL 40X2000, ΤΟ 2008 ΤΗΝ SONY KDL 46X3500, ΤΟ 2009 ΤΗΝ SAMSUNG B8000 LED, ΤΟ 2010 ΤΗΝ SAMSUNG C8000 3D LED, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ PHILIPS 58" PFL9955H/12 ΣΑΦΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η PHILIPS 58" CINEMA ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΧΙΣΤΟ ΕΙΧΕΙ ΤΕΧΝΟΥΡΓΙΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ TΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΟΥΡΓΙΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ AMOLED Η OLED ΤΕΛΗ 2011 ΜΕ 2012, PLASMA ΚΕ LCD ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωραιο το σετ τηλεορασεων που εχεις-ειχες αλλα αν ειχες αγορασει Kuro δεν θα χρειαζοταν να αλλαζεις τηλεοραση καθε χρονο καθως ειναι καλυτερη απο ολες αυτες.

προσωπικα δεν θα επελεγα ποτε μια τηλεοραση αυτης της μαρκας για πολλους και διαφορους λογους και ειδικα για μια τηλεοραση που απευθυνεται σε ταινιακιδες και μονο για να εξαλειφει τις ενοχλητικες μπαρες.μια τηλ δεν την θες μονο για ταινιεςή εστω αποκλειστικα γι αυτες.απλα σχολιασα ενα αρθρο ετσι οπως το εξελαβα εγω.μου θυμιζει την τεχνολογια μιας αυτοκινητοβιομηχανιας που εκθειαζε τον τροπο ψεκασμου του κινητηρα της , αλλα σε ολα τα υπολοιπα ειχε σοβαρα προβληματα (καψιμο λαδιων κλπ κλπ).

Οπως ξαναειπα περι ορεξεως ...οτι θελει ο καθενας,
Εδω σχολιαζω το εξης που αν θυμαστε απο αλλον 'reviewer' περισι με την 56αρα ειχε πει ακριβως το ιδιο πραγμα. Κατεφερνει με τις οποιες ατελειες να σε καθηλωσει με την εικονα της. Ποτε δεν ημουν αριθμολατρης και δεν στεκομαι στα νουμερα. Με ενδιαφερει αυτο που βλεπω να ικανοποιει ολες τις αισθησεις μου. Αν το καταφερνει εχει καλως αν παλι οχι παμε αλλου....
Εγω παντως αλλου δεν πηγα γιατι και με την προηγουμενη cinema ημουν και ειμαι κατευχαριστημενος.
Νικος

Ωραιο το σετ τηλεορασεων που εχεις-ειχες αλλα αν ειχες αγορασει Kuro δεν θα χρειαζοταν να αλλαζεις τηλεοραση καθε χρονο καθως ειναι καλυτερη απο ολες αυτες.

Και θα συνεχίσει να είναι η καλύτερη για καμιά δεκαετία εικοσαετία μην σου πω... :flipout:

Οπως ξαναειπα περι ορεξεως ...οτι θελει ο καθενας,
Εδω σχολιαζω το εξης που αν θυμαστε απο αλλον 'reviewer' περισι με την 56αρα ειχε πει ακριβως το ιδιο πραγμα. Κατεφερνει με τις οποιες ατελειες να σε καθηλωσει με την εικονα της. Ποτε δεν ημουν αριθμολατρης και δεν στεκομαι στα νουμερα. Με ενδιαφερει αυτο που βλεπω να ικανοποιει ολες τις αισθησεις μου. Αν το καταφερνει εχει καλως αν παλι οχι παμε αλλου....
Εγω παντως αλλου δεν πηγα γιατι και με την προηγουμενη cinema ημουν και ειμαι κατευχαριστημενος.
Νικος

καλοθεατη και να την χαρεις φιλε μου!

Ευχαριστω πολυ!-bye-
Νικος
Νίκο τη πήρες; Πότε σου ήρθε βρε θηρίο;
Να σου είναι καλοθέατη και να τη χαρείς τόσο όσο επιθυμείς και ακόμα πολύ περισσότερο.
Και εν τέλει έχεις δίκιο << περί ορέξεως κολοκυθόπιτα >>, αυτό που αρέσει στο καθένα και οι λόγοι που τον κάνουν να το προτιμά, δεν είναι ανάγκη να είναι αποδεκτοί και κατανοητοί από όλους και σε όλους.
Φιλικότατα Λεωνίδας!
icon7.gif

Νίκο τη πήρες; Πότε σου ήρθε βρε θηρίο;
Να σου είναι καλοθέατη και να τη χαρείς τόσο όσο επιθυμείς και ακόμα πολύ περισσότερο.
Και εν τέλει έχεις δίκιο << περί ορέξεως κολοκυθόπιτα >>, αυτό που αρέσει στο καθένα και οι λόγοι που τον κάνουν να το προτιμά, δεν είναι ανάγκη να είναι αποδεκτοί και κατανοητοί από όλους και σε όλους.
Φιλικότατα Λεωνίδας!
icon7.gif

Καλησπερα Λεωνιδα και σε ολα τα παιδια,
Εχει κανενα μισαωρο το θηριο σπιτι,
Εβγαλα τα σχετικα αλλα η τηλεοραση ειναι στην κουτα της καθως ειναι αδυνατο να τη βγαλω μονος μου (περιμενω το βοηθο μου το απογευμα) Στο μεταξυ περιεργαζομαι τα γυαλια και κανω εγκατασταση στο laptop την τελευταια εκδοση του wifi media connect της philips το οποιο παιζει στην τηλεοραση οτι μπορει να παιξει και το laptop. Θα το ξεψαχνισω και θα επανελθω.
Νικος
Κατεβαζω επισης το νεο λογισμικο που βγηκε προχτες αν θυμαμαι καλα.

Και θα συνεχίσει να είναι η καλύτερη για καμιά δεκαετία εικοσαετία μην σου πω... :flipout:

Μην γελας γιατι με αυτα που βλεπουμε απο τις LCD καθε χρονο μαλλον δεν θα την ξεπερασει ποτε καμια. Θα χρειαστει να παμε στις OLED.

Μην γελας γιατι με αυτα που βλεπουμε απο τις LCD καθε χρονο μαλλον δεν θα την ξεπερασει ποτε καμια. Θα χρειαστει να παμε στις OLED.

Πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν οι προκαταλήψεις... -bye-

Υπερβολικέ , υπερβολικέ......
icon7.gif