Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ας ξεπεραστουν πρωτα οι υποτονικες μετρησεις και βλεπουμε.-bye-

Δεν σε κατάλαβα... :grandpa:

Καλησπερα Λεωνιδα και σε ολα τα παιδια,
Εχει κανενα μισαωρο το θηριο σπιτι,
Εβγαλα τα σχετικα αλλα η τηλεοραση ειναι στην κουτα της καθως ειναι αδυνατο να τη βγαλω μονος μου (περιμενω το βοηθο μου το απογευμα) Στο μεταξυ περιεργαζομαι τα γυαλια και κανω εγκατασταση στο laptop την τελευταια εκδοση του wifi media connect της philips το οποιο παιζει στην τηλεοραση οτι μπορει να παιξει και το laptop. Θα το ξεψαχνισω και θα επανελθω.
Νικος
Κατεβαζω επισης το νεο λογισμικο που βγηκε προχτες αν θυμαμαι καλα.

Με γειά, με γειά και από μένα.
Καλές θεάσεις.

Παρεμπιπτόντως, φαίνεται πως το 21:9 κερδίζει έδαφος και έτσι, ένα γίγαντας του χώρου, η SHARP, ετοιμάζει την δικιά της cinema 58'' και μάλιστα με τετραχρωμία.

Με γειά, με γειά και από μένα.
Καλές θεάσεις.

Παρεμπιπτόντως, φαίνεται πως το 21:9 κερδίζει έδαφος και έτσι, ένα γίγαντας του χώρου, η SHARP, ετοιμάζει την δικιά της cinema 58'' και μάλιστα με τετραχρωμία.

Ευχαριστω πολυ Νικολα,
Μα λογικο δεν ειναι? Με τη συντριπτικη πλειοψηφια των ταινιων σε 21:9 ποια ειναι η επομενη λογικη λυση? Να βγαλω τηλεοραση 80'' σε 16:9 ωστε να εχω ικανοποιητικο οπτικο πεδιο σε 21:9?
Περαν τουτου απο περισι ελεγα οτι μπαινουν κι αλλοι παικτες στο χορο του 21:9 και με κοροιδευαν εδω μεσα, πιθανον μαλιστα τωρα να κανουν οτι δεν το θυμουνται κιολας,
Νικος

Νίκο φαντάζομαι ότι το μαύρο έχει τεράστια διαφορά από την προηγούμενη που είχες;

Χμ, έχεις και την C8000, σωστά;
Σύγκριση θα έχουμε;
Φωτογραφίες που να είναι και οι δύο μαζί μήπως;;;; -bye-

Νίκο φαντάζομαι ότι το μαύρο έχει τεράστια διαφορά από την προηγούμενη που είχες;

Γιωργο να τη στησω και θα σου πω,
Ουδεποτε ειχα θεμα με την αλλη cinema στο θεμα του μαυρου, ημουν και ειμαι υπερ ευχαριστημενος φανταζομαι με local dimming η καινουργια θα ειναι τελεια παντα σε σπιτικες συνθηκες γιατι σε εκθεση την εχω δει ουκ ολιγες φορες και ηταν φανταστικο.
Νικος

Χμ, έχεις και την C8000, σωστά;
Σύγκριση θα έχουμε;
Φωτογραφίες που να είναι και οι δύο μαζί μήπως;;;; -bye-

Οτι θελεις Γιωργο ευχαριστως να το κανω,
Οταν λες και οι δυο μαζι?
Η 8000 ειναι στο υπνοδωμαιο μου με πηγη 3D samsung C6900, η nea cinema στο σαλονι με πηγη 3D , Panasonic BT300, kai oi δυο ειναι συνδεδεμενες με sky HD οσον αφορα HD + 3D
Nikos

Γιωργο να τη στησω και θα σου πω,
Ουδεποτε ειχα θεμα με την αλλη cinema στο θεμα του μαυρου, ημουν και ειμαι υπερ ευχαριστημενος φανταζομαι με local dimming η καινουργια θα ειναι τελεια παντα σε σπιτικες συνθηκες γιατι σε εκθεση την εχω δει ουκ ολιγες φορες και ηταν φανταστικο.
Νικος

Εγώ δεν είπα ότι δεν ήσουν ευχαριστημένος, αλλά θέλω να δω αν θα δεις διαφορά στο μαύρο. Αν μπορούσες και να βαθμολογήσεις τις 2 εικόνες σε κάποια κλίμακα... Αν π.χ. η φετινή παίρνει 10 στην ζωντάνια της εικόνας, η περσινή τι θα βαθμό θα έπαιρνε;

(Άσχετο, απλή περιέργεια: την προηγούμενη τι την έκανες; )

Οτι θελεις Γιωργο ευχαριστως να το κανω,
Οταν λες και οι δυο μαζι?
Η 8000 ειναι στο υπνοδωμαιο μου με πηγη 3D samsung C6900, η nea cinema στο σαλονι με πηγη 3D , Panasonic BT300, kai oi δυο ειναι συνδεδεμενες με sky HD οσον αφορα HD + 3D
Nikos

Εννοώ δίπλα-δίπλα (να μεταφέρεις δηλαδή την 8000 δίπλα στην σίνεμα...).
Ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο... Κάτι σαν τις φωτογραφίες του συγκριτικού του avclub...

Εγώ δεν είπα ότι δεν ήσουν ευχαριστημένος, αλλά θέλω να δω αν θα δεις διαφορά στο μαύρο. Αν μπορούσες και να βαθμολογήσεις τις 2 εικόνες σε κάποια κλίμακα... Αν π.χ. η φετινή παίρνει 10 στην ζωντάνια της εικόνας, η περσινή τι θα βαθμό θα έπαιρνε;

(Άσχετο, απλή περιέργεια: την προηγούμενη τι την έκανες; )

Aυτο ειναι ευκολο και θα το κανω μολις εχω τη νεα cinema ετοιμη. Θα το κανω παντα με την ιδια πηγη,
Την παλια cinema την κρεμασα στον τοιχο στο καθιστικο. Την εχω σε αποσταση 2 μετρων απο τον καναπε με πηγη sky HD + philips BD 9100 + philips HTS8140 ηχομπαρα εχοντας μετατρεχει το καθιστικο μου σε ενα μικρο home cinema.
Εκει Γιωργο αισθανομαι πολυ καλυτερα τη διασταση της στις ταινιες αφου καλυπτει πληρως το οπτικο μου πεδιο (κεντρικη +περιφερικη οραση)
Νικος

Last edited:
Εννοώ δίπλα-δίπλα (να μεταφέρεις δηλαδή την 8000 δίπλα στην σίνεμα...).
Ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο... Κάτι σαν τις φωτογραφίες του συγκριτικού του avclub...

Αυτο Γιωργο ειναι αδυνατο. Στο σαλονι που ειναι μακροστενο η νεα cinema αφηνει μετα βιας απο την μια μερια καμμια 40ρια πονοτυς απο την βιβλιοθηκη και απο την αλλη αλλους τοσους περιπου απο το rack που εχω τα συνοδα μηχανηματα μεσα, Μπορω ομως με την ιδια πηγη (sky HD) να βγαλω φωτο στα διαφορετικα δωματια που ειναι τοποθετημενες οι 2 τηλεορασεις.
Νικος

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ, ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ dimitris jedigr

Σήμερα επιτέλους την παρέλαβα και εγώ, μαζί με το BD player BDP9600 της PHILIPS. Δυστυχώς, για τεχνικούς λόγους, δεν θα την έχω στημένη πριν την Κυριακή, οπότε τα ξαναλέμε...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ, ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ dimitris jedigr

1. Δεν ανεβάζεις κι εδώ καμία να δούμε κι εμείς που δεν έχουμε λογαριασμό στο Facebook?

2. Οταν γράφεις χρησιμοποίησε μικρά γράμματα, τα κεφαλαία απαγορεύονται απ' τον κανονισμό του forum.

1. Δεν ανεβάζεις κι εδώ καμία να δούμε κι εμείς που δεν έχουμε λογαριασμό στο Facebook?

+1

Υπαρχουν και αυτοι που δεν θελουν να εχουν facebook.

Περαν τουτου απο περισι ελεγα οτι μπαινουν κι αλλοι παικτες στο χορο του 21:9 και με κοροιδευαν εδω μεσα, πιθανον μαλιστα τωρα να κανουν οτι δεν το θυμουνται κιολας

Δεν νομιζω να κοροιδευε κανεις το aspect ratio της συγκεκριμενης.

Θεματα που εχουν να κανουν με την εικονα (πχ. μια τηλεοραση υποτειθεται προχωρημενη να χρησιμοποιει λαμπες CCFL) μπορει να ειχαν συζητηθει.

Last edited:
μπορει να μου πει καπιος πως να ανεβασω φωτογραφιες? εγω παταω το συμβολο insert image και μου βγαζει να γραψω μια διευθηνση και οχι οπως θα επρεπε στο φακελο που ειναι αποθηκευμενες οι φωτογραφιες μου