Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσ

Νεο firmware 0.36
Δεν παρατηρησα κανενα απο τα προβληματα που αναφερθηκαν απο μερικα παιδια στο philips support forum αλλα και απο τον Γιωργο (petasis) για την 9705. Η διαφορετικη συμπεριφορα της cinema με την λοιπη σειρα 9ΧΧΧ με κανει να πιστευω οτι τελικα οι δυο τηλεορασεις δεν ειναι ιδιες περαν του οτι ο πομπος συγχρονισμου ειναι ενσωματωμενος στην πρωτη.
Θα ηθελα και την επιβεβαιωση απο τα αλλα παιδια που εχουν την cinema,
Νικολη και Θοδωρε παρακαλω τη συνδρομη σας.
Η τηλεοραση μετα το stanndby ηρθε αμεσως στα τηλεοπτικα καναλια χωρις προηγουμενως να αναγκαστω να παω απο το μενου στη θεση παρακολουθηση tv.
Το net tv δουλεχε αμεσως απλα εκανε παλι εγγραφη για μερικα sec.
Κανενα προβλημα με τις συνδεδεμενες στις HDMI θυρες. Αμεση προσβαση.
Ολα καλα,
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μετα την εκκινηση απο standby μπαινει σφαιρα στην παρακολουθηση tv
Νικος

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσ

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μετα την εκκινηση απο standby μπαινει σφαιρα στην παρακολουθηση tv
Νικος

Το κάνει, αλλά γράφει δεν υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια. Αν αλλάξεις κανάλι, τα ξαναβρίσκει...

Το κάνει, αλλά γράφει δεν υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια. Αν αλλάξεις κανάλι, τα ξαναβρίσκει...

Γιωργο ανοιγει σφαιρα και κατευθειαν στο καναλι που ειχα πριν μπει σε standby.
Μια απειροελαχιστη καθυστερηση που ειχα (λογο της neotion PVR module) εξαφανιστηκε κι αυτη.
Νικος

Γιωργο ανοιγει σφαιρα και κατευθειαν στο καναλι που ειχα πριν μπει σε standby.
Μια απειροελαχιστη καθυστερηση που ειχα (λογο της neotion PVR module) εξαφανιστηκε κι αυτη.
Νικος

Είσαι τυχερός. ο Toengle που έχει και αυτός την cinema, είχε θέματα σαν και τα δικά μου...

Είσαι τυχερός. ο Toengle που έχει και αυτός την cinema, είχε θέματα σαν και τα δικά μου...

Ναι το διαβασα και δεν καταλαβαινω γιατι. Δεν φημιζομαι για την τυχη μου ιδιαιτερα στα ηλεκτρονικα προσπαθω να βρω μια λογικη εξηγηση ωστοσο.
Νικος

παρατήρησα κάτι αλλα είναι κούφο :ADFADF1: Κάρτα SD (Βιντεοκλάμπ) λεει τωρα οτι μπορεί να κανεις και εγράφη??

Καλημερα!

Σε λιγοτερο απο μηνα την αγοραζω και εγω...
Μια ερωτηση στους ειδικους... διαβασα οτι η Philips σταματαει να κατασκευαζει TV ? ειναι αληθεια αυτο?
Αξιζει να παρω TV Philips τωρα...?

Αυτο εξαρταται απο τις απαιτησεις που εχεις σε θεμα εικονας και το αν σε καλυπτει η 9955 και οχι αν η Philips σταματησει η οχι.

Αυτο εξαρταται απο τις απαιτησεις που εχεις σε θεμα εικονας και το αν σε καλυπτει η 9955 και οχι αν η Philips σταματησει η οχι.

Δεν θελω να αγορασω ενα προϊόν που είναι EOL και που η εταιρια αποφάσισε να μην κατασκευάσει αλλο προϊόν. Ειναι λογικό.
Την εχω δει live και εχω ενθουσιαστει.

Δεν θελω να αγορασω ενα προϊόν που είναι EOL και που η εταιρια αποφάσισε να μην κατασκευάσει αλλο προϊόν. Ειναι λογικό.

Εγω παλι θα σου ελεγα να περιμενεις την 9956. Πρακτικα ιδια αλλα καλυτερη στα σημεια. Μαλλον θα σκασει μυτη προς το τελος του χρονου.
Νικος

Εγω παλι θα σου ελεγα να περιμενεις την 9956. Πρακτικα ιδια αλλα καλυτερη στα σημεια. Μαλλον θα σκασει μυτη προς το τελος του χρονου.
Νικος

Και με τιμη στο Θεό... Anyway, σε ευχαριστω για τον χρονο σου!

Θα μπορουσα να σου πώ "follow your heart" και παρτην αφου σε ικανοποιει.
Οσοι απο μας εδω την εχουμε ειμαστε ευχαριστημενοι, και προσωπικά ενθουσιασμενος.
Αν παλι θελεις να εισαι πιο προσεκτικός, δες συγκριτικά την εικονα των υποψηφιων αντιπάλων της και κρινε πια σε γεμιζει πιο πολύ. Οσο για το αν ειναι "παλιο" μοντελο, ενταξει ας μην τρελλαινομαστε, η τηλεόραση ειναι στην αιχμή της (περσινης εστω) τεχνολογίας και φυσικα παραμενει ένα εκπληκτικο μηχανημα τηλεθεασης που καθηλωνει και τον πιο δυσπιστο (φανταζομαι εχεις δει τις εξαιρετικες review). Αν τη βρεις σε τιμη <3000 , και ριξεις (μετρητοις) κανα 100αρικο ακομα, θεωρω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση.
Όσο γαι την 9956 που λεει ο φιλος Νικος παραπανω, γνωμη μου ειναι οτι δεν θα παρεις ορατη διαφορά αλλα περισσοτερα features οπως 2D to 3D conversion, USB recorging κλπ καλουδια (ΑΝ τα χρειαζεσαι, εγω παντως οχι).
Αν το αποφασισεις, welcome to the club -bye-

Θα μπορουσα να σου πώ "follow your heart" και παρτην αφου σε ικανοποιει.
Οσοι απο μας εδω την εχουμε ειμαστε ευχαριστημενοι, και προσωπικά ενθουσιασμενος.
Αν παλι θελεις να εισαι πιο προσεκτικός, δες συγκριτικά την εικονα των υποψηφιων αντιπάλων της και κρινε πια σε γεμιζει πιο πολύ. Οσο για το αν ειναι "παλιο" μοντελο, ενταξει ας μην τρελλαινομαστε, η τηλεόραση ειναι στην αιχμή της (περσινης εστω) τεχνολογίας και φυσικα παραμενει ένα εκπληκτικο μηχανημα τηλεθεασης που καθηλωνει και τον πιο δυσπιστο (φανταζομαι εχεις δει τις εξαιρετικες review). Αν τη βρεις σε τιμη <3000 , και ριξεις (μετρητοις) κανα 100αρικο ακομα, θεωρω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση.
Όσο γαι την 9956 που λεει ο φιλος Νικος παραπανω, γνωμη μου ειναι οτι δεν θα παρεις ορατη διαφορά αλλα περισσοτερα features οπως 2D to 3D conversion, USB recorging κλπ καλουδια (ΑΝ τα χρειαζεσαι, εγω παντως οχι).
Αν το αποφασισεις, welcome to the club -bye-

Σε ευχαριστω πολυ. Μαλλον θα την παρω αρχες του επομενου μηνα!

Σε ευχαριστω πολυ. Μαλλον θα την παρω αρχες του επομενου μηνα!

Δεν ξερω αν πετυχεις καμμια αισθητα καλυτερη τιμή με τις επερχομενες εκπτώσεις του Ιουλίου-Αυγουστου.
Ξερω, σου κοβω την ορμή, αλλα... σε καιρους που ζουμε...

Νικος

Δεν ξερω αν πετυχεις καμμια αισθητα καλυτερη τιμή με τις επερχομενες εκπτώσεις του Ιουλίου-Αυγουστου.
Ξερω, σου κοβω την ορμή, αλλα... σε καιρους που ζουμε...

Νικος

Νικο, μακαρι να πετυχω τιποτα καλο...:FSGSFGS4:

Αφου σου αρεσει κανε λιγο υπομονη γιατι μολις ανακοινωθει η 9956 η τιμη λογικα θα πεσει αρκετα.

Στα 3 χιλιαρικα που ειναι τωρα ειναι λιγο "τσιμπημενη" η τιμη της.

Last edited:
Αφου σου αρεσει κανε λιγο υπομονη γιατι μολις ανακοινωθει η 9956 η τιμη λογικα θα πεσει αρκετα.

Στα 3 χιλιαρικα που ειναι τωρα ειναι λιγο "τσιμπημενη" η τιμη της.

Το κακο ομως τοτε ειναι οτι και να θελει ο Χριστιανος να παρει την 9955 δεν θα την βρισκει.
Και κατι αλλο. Ακομα δεν εχουν καταλαγιασει οι φημες για μεταφορα καποιων ιδιοτητων της 9956 στην τωρινη 9955 με λογισμικο. Ας εχει και αυτο στο νου του ο φιλος μας αν επιδιωκει ισως usb recording και αμεση αγορα.
Nikos

Καλημερα!

Σε λιγοτερο απο μηνα την αγοραζω και εγω...
Μια ερωτηση στους ειδικους... διαβασα οτι η Philips σταματαει να κατασκευαζει TV ? ειναι αληθεια αυτο?
Αξιζει να παρω TV Philips τωρα...?

Αυτό που μας έχουν πει, είναι ότι θα κάνουν μια νέα κοινοπραξία με τους Κινέζους που έχουν την AOC, η οποία θα συνεχίσει να βγάζει τηλεοράσεις με την επωνυμία Philips. Στην νέα εταιρία η Philips θα έχει το 30%, και ξεκινά τον Οκτώβριο.

Αυτό που μας έχουν πει, είναι ότι θα κάνουν μια νέα κοινοπραξία με τους Κινέζους που έχουν την AOC, η οποία θα συνεχίσει να βγάζει τηλεοράσεις με την επωνυμία Philips. Στην νέα εταιρία η Philips θα έχει το 30%, και ξεκινά τον Οκτώβριο.

Καταλαβα... αντε να δουμε...

@petasis EPG παιζει στην Ελλαδα?