Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το κακο ομως τοτε ειναι οτι και να θελει ο Χριστιανος να παρει την 9955 δεν θα την βρισκει.Nikos

Την 56αρα Cinema (την πρωτη) την εδιναν 1500-1600 ευρω πριν λιγο καιρο ορισμενα καταστηματα ωστε να ξεφορτωθουν το στοκ.

Και με την 9955 το ιδιο θα γινει πιστευω.

Φέτος κανείς δεν έχει στοκ ακριβές τηλεοράσεις.
Στο πλαίσιο μόνο σάμσουνγκ βλέπω πάνω από τα 2000 ευρώ.

Φέτος κανείς δεν έχει στοκ ακριβές τηλεοράσεις.
Στο πλαίσιο μόνο σάμσουνγκ βλέπω πάνω από τα 2000 ευρώ.

Και ειδικα τη 9955 ποτε δε την ειχε κανεις στοκ. Οποιος ηθελε κομματι εκανε την παραγγελια και το επαιρνε επι τοπου.
Νικος

9955 cinema δεν υπάρχει ΣΤΟΚ σε καταστημα και απο αυτο που ξέρω ειναι 3-5 καταστήματα την ειχαν στην εκθεση και λογικό ειναι...εκτός αν έχει απόθεμα σε κομμάτια philips Ηellas :FSGSFGS4: τότε μπορει να είσαι απο τους τυχερούς

Last edited:
Εχεις απόλυτο δίκιο.
Εγω παρήγγειλα μια "ανοιχτή" (6 μηνων) απο γνωστό μαγαζι ηλεκτρονικών σε ΠΟΛΥ καλη τιμή!
Την περιμένω αύριο!

Εχεις απόλυτο δίκιο.
Εγω παρήγγειλα μια "ανοιχτή" (6 μηνων) απο γνωστό μαγαζι ηλεκτρονικών σε ΠΟΛΥ καλη τιμή!
Την περιμένω αύριο!

Καλως ορισες στους ταινιοβιους καθως συνηθως οι αγοραστες τις cinema ειναι κινηματογραφοφιλοι.
Οταν λες ανοικτη εννοεις εκθεσιακο κομματι για display?
Νικος

Καλως ορισες στους ταινιοβιους καθως συνηθως οι αγοραστες τις cinema ειναι κινηματογραφοφιλοι.
Οταν λες ανοικτη εννοεις εκθεσιακο κομματι για display?
Νικος

Ακριβώς. Ειναι ψηλα σε πλαίσιο, κλειστή απο παντού!

Ακριβώς. Ειναι ψηλα σε πλαίσιο, κλειστή απο παντού!

Ελπιζω να την βρηκες σε καλη τιμη. Αντε με το καλο να την παραλαβεις να μας πεις και τις εντυπωσεις σου.
Νικος

Ελπιζω να την βρηκες σε καλη τιμη. Αντε με το καλο να την παραλαβεις να μας πεις και τις εντυπωσεις σου.
Νικος

Ευχαριστω πολυ παιδια! Σημερα το απόγευμα παραλαμβάνω!

τι να πω... τα λόγια ειναι περιττά...
:music-smiley-005::music-smiley-005:

Έκανα εγκατάσταση όπως μου ζητούσε, βρήκε τα κανάλια (ψηφιακά και μη) και συνεδεσα και το Popcorn c200 πολύ εύκολα! Εμφανιζεται το c200 στο Home Menu :award:
Λογικά θα κανει το ιδιο όταν συνδέσω τον ενισχυτή αλλά και το PS3, το Apple TV2, etc

Η ποιότητα της οθόνης απλά σε μαγεύει ΚΑΙ στα αναλογικά. Στα ψηφιακά δε, ειναι τοσο καθαρη που νομιζεις οτι βλεπεις BR!

Ακομα δεν εχω παιζει 1080p αλλα θα το κανω σημερα... λεω να ξεκινησω με FULL HD του "Αρχοντα"...-bye-

Έκανα update την τελευταία αναβάθμιση και είδα διαφορά ταχύτητας οταν αλλάζεις κανάλι και γενικά το μενού παει πιο smooth!

Κάτι που δεν κατάφερα είναι να ενεργοποιήσω το Smart TV. Κατέβασα το app για το iPhone αλλά δεν μπόρεσε να συγχρονίσει. Διάβασα οτι πρέπει να είναι στο ιδιο wifi network για να παίξει (λογικό) δηλαδή δεν παίζει με wired connection? Η TV είναι στο δίκτυο του σπιτιού - εκεί που είναι συνδεδεμένο και το iPhone!
Διαβασα οτι πρεπει να πατήσεις διαδοχικά τα 5646877223 αλλα στο τελος δεν μου γραφει joinSPACE :bigcry:
Τι πρεπει να κανω?

Κανενα καλο τιπ???

τι να πω... τα λόγια ειναι περιττά...
:music-smiley-005::music-smiley-005:

Έκανα εγκατάσταση όπως μου ζητούσε, βρήκε τα κανάλια (ψηφιακά και μη) και συνεδεσα και το Popcorn c200 πολύ εύκολα! Εμφανιζεται το c200 στο Home Menu :award:
Λογικά θα κανει το ιδιο όταν συνδέσω τον ενισχυτή αλλά και το PS3, το Apple TV2, etc

Η ποιότητα της οθόνης απλά σε μαγεύει ΚΑΙ στα αναλογικά. Στα ψηφιακά δε, ειναι τοσο καθαρη που νομιζεις οτι βλεπεις BR!

Ακομα δεν εχω παιζει 1080p αλλα θα το κανω σημερα... λεω να ξεκινησω με FULL HD του "Αρχοντα"...-bye-

Έκανα update την τελευταία αναβάθμιση και είδα διαφορά ταχύτητας οταν αλλάζεις κανάλι και γενικά το μενού παει πιο smooth!

Κάτι που δεν κατάφερα είναι να ενεργοποιήσω το Smart TV. Κατέβασα το app για το iPhone αλλά δεν μπόρεσε να συγχρονίσει. Διάβασα οτι πρέπει να είναι στο ιδιο wifi network για να παίξει (λογικό) δηλαδή δεν παίζει με wired connection? Η TV είναι στο δίκτυο του σπιτιού - εκεί που είναι συνδεδεμένο και το iPhone!
Διαβασα οτι πρεπει να πατήσεις διαδοχικά τα 5646877223 αλλα στο τελος δεν μου γραφει joinSPACE :bigcry:
Τι πρεπει να κανω?

Κανενα καλο τιπ???

Κατ αρχην καλοριζικη να τη χαιρεσαι,
Οταν την πρωτοεστησα και εβγαλε τα καναλια αναλογικα και ψηφιακα ειχα μεινει με το στομα ανοικτο για την ποιοτητα των αναλογικων καναλιων. Για να βεβαιωθω οτι ηταν αναλογικο πατησα info....
Παρε επιδεσμο για το σαγωνι μολις δεις BR ....xexe
Μια χαρα συνδεεται με το iphone app.
Δεν εχει σημασια αν ειναι ενσυρματη η ασυρματη η συνδεση,
Εχω την τηλεοραση ενσυρματα συνδεδεμενη στο δικτυο και το iphone στο wifi του ιδιου διδκτυου (εννοειται)
To jointspace ενεργοποιηθηκε σφαιρα ξαναπροσπαθησε θα το καταφερεις απλα να εισαι λιγο γρηγορος στην πληκτρολογηση,
Υπαρχει κι αλλη εφαρμογη καινουργια που δεν χρειαζεται το jointspace, δεν θυμαμαι πως τη λένε αλλα θα δω μολις παω σπιτι και θα σου γραψω,
Η ιδια εφαρμογη ελεγχει και τις νεες ηχομπαρες και BR του 2011.
Νικος

Re: Philips 58PFL9955H Cinema 21:9 3D : Reviews - Εντυπώσεις - ΣχόλιαΝομιζω

Ευχαριστω πολυ παιδια...
Νομίζω οτι είναι κόσμημα στο σαλόνι μου...

Θα ξαναπροσπαθισω με τα νουμερα πιο γρηγορα, αλλα εαν πας σπιτι πες μου το app. Ειναι στο AppStore ? Να δοκιμασω να το ψαξω :music-smiley-005:

Οχι δεν ηταν αυτη του αεροδρομιου. Νομιζω @Yperion αυτη που λες, ηταν η 56' και οχι η 58'.