Καταλαβα... αντε να δουμε...
@petasis EPG παιζει στην Ελλαδα?
Όχι φυσικά...
Καταλαβα... αντε να δουμε...
@petasis EPG παιζει στην Ελλαδα?
Το κακο ομως τοτε ειναι οτι και να θελει ο Χριστιανος να παρει την 9955 δεν θα την βρισκει.Nikos
Φέτος κανείς δεν έχει στοκ ακριβές τηλεοράσεις.
Στο πλαίσιο μόνο σάμσουνγκ βλέπω πάνω από τα 2000 ευρώ.
:music-smiley-005:
.
Welcome to the Club !!!
.
:SFGSFGSF:
Εχεις απόλυτο δίκιο.
Εγω παρήγγειλα μια "ανοιχτή" (6 μηνων) απο γνωστό μαγαζι ηλεκτρονικών σε ΠΟΛΥ καλη τιμή!
Την περιμένω αύριο!
Καλως ορισες στους ταινιοβιους καθως συνηθως οι αγοραστες τις cinema ειναι κινηματογραφοφιλοι.
Οταν λες ανοικτη εννοεις εκθεσιακο κομματι για display?
Νικος
Ακριβώς. Ειναι ψηλα σε πλαίσιο, κλειστή απο παντού!
Ελπιζω να την βρηκες σε καλη τιμη. Αντε με το καλο να την παραλαβεις να μας πεις και τις εντυπωσεις σου.
Νικος
τι να πω... τα λόγια ειναι περιττά...
:music-smiley-005::music-smiley-005:
Έκανα εγκατάσταση όπως μου ζητούσε, βρήκε τα κανάλια (ψηφιακά και μη) και συνεδεσα και το Popcorn c200 πολύ εύκολα! Εμφανιζεται το c200 στο Home Menu :award:
Λογικά θα κανει το ιδιο όταν συνδέσω τον ενισχυτή αλλά και το PS3, το Apple TV2, etc
Η ποιότητα της οθόνης απλά σε μαγεύει ΚΑΙ στα αναλογικά. Στα ψηφιακά δε, ειναι τοσο καθαρη που νομιζεις οτι βλεπεις BR!
Ακομα δεν εχω παιζει 1080p αλλα θα το κανω σημερα... λεω να ξεκινησω με FULL HD του "Αρχοντα"...
Έκανα update την τελευταία αναβάθμιση και είδα διαφορά ταχύτητας οταν αλλάζεις κανάλι και γενικά το μενού παει πιο smooth!
Κάτι που δεν κατάφερα είναι να ενεργοποιήσω το Smart TV. Κατέβασα το app για το iPhone αλλά δεν μπόρεσε να συγχρονίσει. Διάβασα οτι πρέπει να είναι στο ιδιο wifi network για να παίξει (λογικό) δηλαδή δεν παίζει με wired connection? Η TV είναι στο δίκτυο του σπιτιού - εκεί που είναι συνδεδεμένο και το iPhone!
Διαβασα οτι πρεπει να πατήσεις διαδοχικά τα 5646877223 αλλα στο τελος δεν μου γραφει joinSPACE :bigcry:
Τι πρεπει να κανω?
Κανενα καλο τιπ???
Για App μηπως λες αυτο ?
http://itunes.apple.com/nl/app/wifi-tv-remote/id389423034?mt=8
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.