- 3 August 2006
- 3,271
Παρολου αυτα νικο [ilise] βρησκω οτι η τηλεοραση δειχνει αρκετα καλα και σε τελεοπτικο 44 ιντζων με μαυρες μπαρες δεξια και αριστερα και μου δινεται η δυνατοτητα να βλεπω πχ και ποδοσφαιρικο αγωνα πχ την τεταρτη η ερτ ειχε την μεταδοση παο-κοπενχαγη σε 16/9 που την ειδα σε 21/9. Καμμια παραμορφωση εμφανη που ειναι η ιδια οσο σε τηλεοπτικο απο 4/3 σε 16/9,πολλες φορες λεω μπραβο στην philips!! και ενα τελευταιο,εμενα προσωπικα δεν με ενοχλουω καθολου οι μπαρες και αυτο συμβαινει διοτι η εικονα ειναι πληθωρικη ,εαν η τηλεοραση ηταν 52 ιντζων ισος θα ηταν διαφορετικα...παντως και παλι ilise ευχαριστω για τισ διευκρινησεις σου για την 21/9 γιατι ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει ποτε..
Κατα αρχην παρακαλω εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και κυριως να μαθαινουμε ο ενας απο τα λαθη του αλλου.
Αγαπητε φιλε μου χαιρομαι ειλικρινα που ευχαριστιεσαι την τηλεοραση σου και σου ευχομαι να την χαιρεσαι συνεχεια με το ιδιο παθος.
Προσωπικα με ενοχλουν πολυ οι μπαρες και αυτος ηταν και ο βασικος λογος που πηγα σε 21:9 ασχετα αν πετυχα ταυτοχρονα μια απο τις καλυτερες υλοποιησεις της philips. Ειμαι δε τοσο ευχαριστημενος που καπακι εχω παραγγειλει και την νεα 21:9. Ο λογος προφανης. Αν μαθεις να βλεπεις ταινιες σς 21:9 ειναι αδυνατο να γυρισεις πισω!:grandpa:
Νικος