knick
AVClub Enthusiast
Ξέρει κανείς αν η PHILIPS θα εχει τελικά παρουσία στην εκθεση ΗiEnd Audio Video Show ?
(22-24 Οκτ. Athens Imperial) γιατί επίσημα δεν αναφερεται...
(22-24 Οκτ. Athens Imperial) γιατί επίσημα δεν αναφερεται...
Τελικά τα γυαλιά είναι ίδια με της 9705, και ο πομπός ξεχωριστός (όπως στην 9705)...
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/teardown/5487-philips-58pfl9955.html
![]()
σχεδον ολα τα 3D που κυκλοφορουνε ειναι 16:9 δεν κανει αυτη η τηλεοραση για 3D.
Εχω 30 περιπου 3D ταινιες και ειναι ολες σχεδον 16:9
σχεδον ολα τα 3D που κυκλοφορουνε ειναι 16:9 δεν κανει αυτη η τηλεοραση για 3D.
Εχω 30 περιπου 3D ταινιες και ειναι ολες σχεδον 16:9
Και εδώ μια ταινία 16:9:
![]()
H τηλεόραση αυτή χρειάζεται και bluray player της φιλιπς, όπου μετακινεί τους υποτίτλους, και κάνει upscale στην εικόνα του bluray, εξαλείφοντας τις μπάρες (εντελώς ή σε μικρότερο βαθμό, ανάλογα την ταινία).
Δεν είδα αναφορά πάντως περί local dimming στο 3Δ...
Αυτός ειναι ενας τρόπος για να "τεντώσεις" το 16:9 περιεχόμενο σε 21:9 κάδρο, κόβοντας πληροφορία και απο τις δύο διαστασεις, που κατα τη γνώμη μου δεν είναι σωστό. Προτιμώ την αυθεντική εικονα 16:9 με ολοκληρο το καδρο της και με μαυρες μπαρες στα πλάγια.
Όσο για το Bluray player, πρεπει να ειναι Philips για να ανασηκώνει τους υπότιτλους. Αλλοιως, με άλλο δλδ player θα δημιουργειται μαυρη μπαρα κατω για να χωρα τους υπότιτλους
Η ενσταση μου εδω ειναι η εξης, δεν παιρνω μια τηλεοραση για να ξεφορτοθω τις μπαρες επανω και κατω για να καταληξω να τις εχω αριστερα και δεξια.
Λεω εγω τωρα, Απο την αλλη περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Νικος
Μεσα στην εβδομαδα μαλλον θα την εχω οποτε θα την ξεκοκαλισω κανονικα και θα επανελθω,
Νικος
Και κάτι άλλο: στη λειτουργία stretching 16:9 --> 21:9 κόβονται κάποιες οριζόντιες γραμμές πάνω κάτω. Αυτο σημαίνει οτι η εικόνα που παίρνουμε (η κομμενη δλδ) έχει λιγότερες γραμμές οριζόντιας ανάλυσης, δλδ όχι full HD 1080. Kάνω λάθος ?
Σ' αυτο το θέμα είμαι ακόμη "αυστηρός". Αν το αρχικό φορμά της ταινίας είναι 16:9 πρέπει να το δω έτσι και ας έχω μαυρες μπάρες στα πλάγια. Την PHILIPS 58PFL9955H την θέλω γιατί ενδιαφέρομαι κυρίως για ταινίες που οι περισσότερες είναι 21:9. Δεν διανοούμαι, για παράδειγμα, να δώ το AVATAR (που ο Cameron το γύρισε σκόπιμα σε 16:9, για λόγους καλυτερης απόδοσης του 3D, όπως ο ίδιος είπε) σε streched 21:9 και να χάσω έστω και λίγο απο τη μαγεία του original κάδρου. Ούτε παίρνω τηλεόραση 21:9 για να ξεφορτωθώ ντε και καλά τις μαύρες μπάρες πάνω-κάτω. Τώρα, αν με πείσει η εικόνα της PHILIPS και αλλάξω γνώμη (βλ. κολοκυθόπιτα), εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε.
Από εβδομάδα βάζω και εγώ παραγγελία, οπότε Νίκο (ilise) περιμένω τα φώτα σου σαν εμπειρότερο, σε ρυθμίσεις και τα σχετικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.