philips 7603

Συγνωμη φιλε μου αλλα εδω διαφωνω .
Εγω ενα πραγμα που ξερω σιγουρα στη ζωη μου εκτος του οτι καποια μερα θα πεθανω , ειναι το εξης :

Η κ@βλ@ πληρωνετε ......... αυτο που λες εσυ ενω μοιαζει με το τζαμπα μαγγας , τελικα ο μονος μαγγας στην ολη ιστορια ειναι αυτος που στο πουλαει και η τραπεζα που περιμενει να σου σκισει το λακρηντι αν κατι παει στραβα .
4 + χρονια ειναι αυτα, δεν ειναι παιξε γελασε, και σαυτο το διατημα ολο και καποιοι "καθοντε στο παγωτο" απο κατι τετοια 40ρια και 50ρια :grandpa:

Δεν ξέρω αν θεωρείς την τηλεόραση μαγκιά. Στα μέρη μου φλωριά είναι πάντως. Δεν είπα ποτέ ότι συμφωνώ με τη λογική των δόσεων, ίσα ίσα που έχουν κάνει μεγάλο κακό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το απόλυτο κακό. Γιατί να μην πάρω μια τηλεόραση που μου αρέσει και να την πληρώσω σε δόσεις (άτοκες πάντα) και να πρέπει να έχω απαραίτητα το κεφάλαιο να την πληρώσω cash? Με τα 30 /μήνα που θα δίνω, δεν νομίζω να αλάξει η ζωή μου. Όλα είναι θέμα επιλογών. Αν κάποιος θέλει tv, dvd, δορυφορικό, αυτοκίνητο, κινητό κλπ κλπ με δόσεις, ε ας πρόσεχε.

Ρε Cowlman, δεν ξέρω τι σκάλωμα έχεις φάει με την ανάλυση. Αφού όλοι σου λένε ότι δεν έχει πρόβλημα.

Υ.Γ. Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε στο θέμα μας τώρα :D

Δεν ξέρω αν θεωρείς την τηλεόραση μαγκιά. Στα μέρη μου φλωριά είναι πάντως. Δεν είπα ποτέ ότι συμφωνώ με τη λογική των δόσεων, ίσα ίσα που έχουν κάνει μεγάλο κακό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το απόλυτο κακό. Γιατί να μην πάρω μια τηλεόραση που μου αρέσει και να την πληρώσω σε δόσεις (άτοκες πάντα) και να πρέπει να έχω απαραίτητα το κεφάλαιο να την πληρώσω cash? Με τα 30 /μήνα που θα δίνω, δεν νομίζω να αλάξει η ζωή μου. Όλα είναι θέμα επιλογών. Αν κάποιος θέλει tv, dvd, δορυφορικό, αυτοκίνητο, κινητό κλπ κλπ με δόσεις, ε ας πρόσεχε.

Ρε Cowlman, δεν ξέρω τι σκάλωμα έχεις φάει με την ανάλυση. Αφού όλοι σου λένε ότι δεν έχει πρόβλημα.

το ρε cowlman δεν μου αρεσε καθολου , μαθε να κανεις quote σε οτι δεν συμφωνεις και τις αλλες φορες να μιλας πιο ευγενικα οταν συμμετεχεις σε forum.
Δεν ξερω αν εχεις κανει την ερευνα που εχω κανει ουτε αν εχεις μιλησει με την εταιρια επανηλειμενα η οποια στην τελικη ειναι η αρμοδια , Το desktop σου δεν θα σηκωνει αναλυση μεγαλυτερη απο 1024χ768 .
Και στην τελικη ο ενας προσπαθει να βοηθησει τον αλλον εδω μεσα , εσυ οτι θες κρατας σαν δικια σου αποψη , δεν νομιζω οτι θα επειρεαστει καποιος απο την επιλογη της TV σου.

Δεν ξέρω αν θεωρείς την τηλεόραση μαγκιά. Στα μέρη μου φλωριά είναι πάντως................................

Εσεις το εχετε προχωρησει πολυ ................
Γιαυτο διαλεξες την philips ?:flipout::flipout::flipout:

ΥΣ
sory δεν θελω να σε προσβαλω και δεν ξαναμιλαω επ αυτου , καλοριζικη ναναι και παρτη οπως θες .
Απλα εχω ξανααναφερθει στο παρελθον στο ιδιο θεμα και ευκαιριας δοθησης το ξαναμολυσα μπας και γλυτωσει κανενας απο αυτη την παγιδα των απειρων δοσεων που ενω μοιαζει απλη γρατζουνια μπορει να καταντησει γαγγραινα πριν καν το παρει χαμπαρι κανεις .

Εδω και 15 ημερες εχω την 42pfl7603 και ομολογω οτι ειναι παρα πολυ καλη αναλογικα με τα χρηματα που εχει και θελω να σας πω οτι οταν την συνδεσα με το laptop που εχω μεσω hdmi και επιλογη απο την καρτα γραφικων μονη προβολη στην tv η αναλυση γινετε 1920x1080.
Οποτε κανενα προβλημα με ταινιες 1080 και 720.
2590843784_09bf35c510_o.jpg

Εδω και 15 ημερες εχω την 42pfl7603 και ομολογω οτι ειναι παρα πολυ καλη αναλογικα με τα χρηματα που εχει και θελω να σας πω οτι οταν την συνδεσα με το laptop που εχω μεσω hdmi και επιλογη απο την καρτα γραφικων μονη προβολη στην tv η αναλυση γινετε 1920x1080.
Οποτε κανενα προβλημα με ταινιες 1080 και 720.
2590843784_09bf35c510_o.jpg

Αρα αυτο εδω που γραφουνε δεν εχει κανενα πραγματικο αντικτυπο...

Φορμά Η/Υ 640 x 480, 60, 72, 75, 85Hz , 800 x 600, 60, 72, 75, 85Hz , 1024 x 768, 60, 70, 75, 85Hz , Μέσω εισόδου HDMI/DVI,

οπως φαινεται....

03campaign_05b.jpg

Τα ελεγε ο αλλος για τους τεχνικους ...........αλλα εσεις νομιζατε οτι ειναι "μπουφος" με Blue rayban.

Εγω την συνδεω απο hdmi εξοδο κατευθειαν.
Δεν ξερω εαν με ανταπτορα dvi se hdmi ισχυει κατι διαφορετικο.

Αρα αυτο εδω που γραφουνε δεν εχει κανενα πραγματικο αντικτυπο...

Μα και εγώ στο είχα πει. Τι γράφει το εγχειρίδιο μετράει, και όχι κάποιο site.
Είναι απίθανο στις μέρες μας τηλεόραση από "μεγάλη" εταιρία να μην δέχεται 1080p από HDMI. Όποια πηγή και αν είναι αυτή (pc, bluray player, ps3, κλπ).

Εγω την συνδεω απο hdmi εξοδο κατευθειαν.
Δεν ξερω εαν με ανταπτορα dvi se hdmi ισχυει κατι διαφορετικο.

Στις ρυθμισεις φορμά οθόνης σου εχει την επιλογη 'χωρις κλιμακωση'?
γιατι στο site λεει οτι δεν εχει αυτη την επιλογη ενω στο εγχειριδιο ( το οποιο δεν αναφερει καπου μοντελο) , γραφει οτι η επιλογη αυτη υπαρχει .

4:3, Αυτόματο φορμά, Επέκταση ταινίας σε 14:9, Επέκταση ταινίας σε 16:9, Ζουμ υποτίτλων, Super Zoom, Ευρεία οθόνη

Αυτα αναφερει το site

Επειδή η αλήθεια είναι ότι πάτησα "αποδοχή" χωρίς να διαβάσω τους όρους χρήσης του φόρουμ, δεν πρόσεξα ότι επιτρέπεται μόνο ξύλινη γλώσσα. Ας είναι..

Φίλτατε cowlman, λοιπόν, ας μου συγχωρέσεις την ανωριμότητα της εκφρασης, απλά έχω γίνει μέλος στο φόρουμ αυτό εδώ και περίπου 10 μέρες, και έχω δεί τόσες πολλές φορές το ίδιο ποστ σου, σε τόσα διαφορετικά sections που είναι να απορεί κανείς με την επιμονή σου. Αν ακόμα έχεις επιφυλάξεις περίμενε μέχρι το τέλος του μήνα, και θα σε ενημερώσω και εγώ για την ανάλυση του desktop μέσω DVI -> HDMI και απευθέιας HDMI.:five:

Φίλτατε smoothbore, αρχικά σου πάει πολύ το Blue rayban:ears:. Κατα δεύτερον, πέρα απο τα χαζά που λέγαμε χτες, όπως σου είπα, είναι ή με δόσεις, ή καθόλου. Όταν πέρνεις το μήνα τα μισά χρήματα από όσα κάνει η τηλεόραση, πως είναι δυνατόν να μην βάλεις δόσεις? Όσοι δεν γεννήθηκαν πλούσιοι δηλαδή, να μην πάρουν ποτέ LCD? :rofl: Είπα και χτες πάντως, πως είμαι γενικά αντίθετος με τη λογική όλα με δόσεις, αλλά σε μεγάλα ποσά είναι πλεόν μονόδρομος.

Στο θέμα μας τώρα.. Δεν θα ήταν παράλογο να κυκλοφορεί καινούργια τηλεόραση και να μην μπορείς να δεις ταινίες από υπολογιστή σε HD? Δεν λέω ότι είναι αδύνατο, αλλά παράλογο σίγουρα. Δεν είναι και sony για να μας βάλει "sony και καλά" να αγοράσουμε BR DVD :Banane0:

Για τα λεφτά της σίγουρα είναι μια τίμια λύση, και σαφώς είναι και θέμα επιλογής, αλλά και από κοντά που είδα την 37'' και από reviews με ικανοποίησε η εικόνα της. Επίσης αν θυμάμαι καλά έχει και "χωρις κλιμακωση", χωρίς να είμαι σίγουρος (έπαιξα λίγο στο media markt με το menu;) )

Επειδή με έβαλες σε σκέψεις, βρήκα αυτο: "it has an 'unscaled' option which will display pixel by pixel a 1920x1080 input" :D

Παιδια εχει επιλογη -χωρις κλιμακωση-
Αλλα και στο manual που εχω στα χερια μου γραφει :

Υποστηριζομενες αναλυσεις οθονης

Φορμα υπολογιστη
...............
...............
...............
...............
1920x1080i 60Hz
1920x1080p 60Hz

Αυτα που γραφει το pdf αρχειο για τα χαρακτηριστικα της 7603 δεν ειναι σωστα, το τσεκαρισα.
Και σιγουρα ισχυει και αυτο που λει ο dazed
-Δεν θα ήταν παράλογο να κυκλοφορεί καινούργια τηλεόραση και να μην μπορείς να δεις ταινίες από υπολογιστή σε HD?-

Παιδια εχει επιλογη -χωρις κλιμακωση-
Αλλα και στο manual που εχω στα χερια μου γραφει :

Υποστηριζομενες αναλυσεις οθονης

Φορμα υπολογιστη
...............
...............
...............
...............
1920x1080i 60Hz
1920x1080p 60Hz

Αυτα που γραφει το pdf αρχειο για τα χαρακτηριστικα της 7603 δεν ειναι σωστα, το τσεκαρισα.
Και σιγουρα ισχυει και αυτο που λει ο dazed
-Δεν θα ήταν παράλογο να κυκλοφορεί καινούργια τηλεόραση και να μην μπορείς να δεις ταινίες από υπολογιστή σε HD?-

?????????To ambilight αξιζει στις ταινιες??????????? Αυτο και το design ειναι τα μονα + που εχει σε σχεση με αλλες TV γιατι απο ποιοτητα δεν ξερω αλλα απο οτι διαβαζω μπορεις να βρεις και καλυτερες. Για πες μας εντυπωσεις γενικες????
Στο unscaled την εχεις με το PC ???

Βασικα εγω ηθελα 42 ιντσες οπωσδηποτε και lcd.
Δεν εχω κανενα κολλημα με μαρκες.
Τωρα την συγκεκριμενη την διαλεξα γιατι τα εχει ολα (+ambilight) και εχει ιδια τιμη ισως και χαμηλοτερη απο αλλες μαρκες + το δωρο dvd recorder , οποτε βρηκα την αγορα της ακρως συμφερουσα.
Το ambilight νομιζω ειναι κατι πολυ ομορφο αλλα οχι εαν ειναι να το πληρωσεις παραπανω.Στο σκοταδι σε ταινια ειναι φανταστικο.
Οπως λες και το design ειναι πολυ καλο αλλα και σε εικονα δυσκολα καποιος μεσος θεατης θα καταλαβει διαφορα απο καποια αλλη στην ιδια κατηγορια.
Ενας κολλητος μου παντως που εχει την κορυφαια KDL-52X3500 της sony μου ειπε οτι παιζει παρα πολυ καλα και δεν καταλαβαινε την ελειψη 100Hz που ειναι και το μονο που δεν εχει.
Αυτα!!!
Ναι την εχω στο -χωρις κλιμακωση-

Επανέρχομαι και εγώ μετά από λίγο καιρό για να επιβεβαιώσω πως σε σύνδεση με pc παίζει καταπληκτικα σε 1080p.

Επίσης το ambilight είναι το κάτι άλλο :worshippy:

Μια ερωτηση προς αυτους που την εχουν ηδη αγορασει.

Σε παιχνιδια ειτε απο pc ειτε απο κονσολα, παρατηρησατε καθολου Input lag? Ρωταω γιατι στα ξενα φορουμ το αναφερουν αρκετα αλλα λενε οτι εξαρταται και απο το ματι του καθενος.

Επειδη η τιβι θα χρησιμοποιηθει αρκετα για gaming ειναι αρκετα σημαντικο για μενα να μην ειναι ενοχλητικο το Input lag.

Καλησπέρα και από εμένα ρε παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια 42αρα και έχουν στραβωθεί τα μάτια μου να τελικά πια είναι πιο καλή η 42PFL7403d ή 42PFL7603D υπόψη παιδιά αυτό το αμπιλαιτ αν είναι μόνο για τις λάμπες πίσω από το πάνελ δεν τρελαίνομαι κιόλας.
Συνηχείστε έτσι βοηθάτε πολύ κόσμο-bye-