philips 7603

Φιλε υπεριων, γνωριζω για το φαινομενο που αναφερεις αλλα εγω προσανατολιζομαι για την αγορα της 32αρας η οποια εχει αναλυση μονο 1366χ768 οποτε φανταζομαι οτι δε θα υπαρχει προβλημα μετατρεποντας το σημα απο 1080p σε 1080i και τουμπαλιν. Σωστα ή κανω λαθος?

Το προβλημα ειναι κατα ποσο ενοχλητικο ειναι το input lag. Εγω πχ που δεν ειμαι πορωμενος gamer αλλα περισσοτερο casual, θα ενοχληθω?

Aν ειναι η 32αρα τοτε δεν σε απασχολει καθολου το συγκεκριμενο προβλημα.

Παντως απο οτι διαβασα στα ξενα φορουμ το lag δεν ειναι και τοσο σοβαρο με κονσολες αλλα χειροτερευει με PC.-bye-

Τα ιδια φορα διαβαζουμε φιλε μου. Το κακο ειναι οτι τη θελω και για game απο pc και ενω αρχικα ειχα αποφασισει να παρω την v4500, μετα βλεποντας το τρισδιαστατο της εικονας της 9603 (το οποιο υποτιθεται οτι εχει και η 7603) αλλα και το ντιζαιν της 7603 αλλαξα γνωμη. Τωρα ομως ειμαι και παλι σε διλημμα....

Ποιο "τρισδιαστατο της εικονας"?-bye-

Παντως στην 9703 (την 9603 δεν την εχω δει) δεν ειδα κανενα τετοιο πραγμα.

Δεν ξερω απο τι πηγη επαιρνε η 9703 αλλα η 9603 απο upscaled dvd ειχε διαφορα με τις αλλες τηλεορασεις διπλα της. Και το λεω, χωρις να ειμαι προκατειλημμενος υπερ καμιας μαρκας.

Mαλλον εννοεις την αυξηση της αντιλαμβανομενης οξυτητας που επιτυγχανουν οι Philips μεσω επεμβασης στο color decoding. Συγκεκριμενα μεσω εισαγωγης μπλε.

Εντυπωσιαζει καποιους (ειδικα στα καταστηματα) αλλα επισης κανει τα χρωματα να μοιαζουν λιγο "ξεβαμενα".

Προσωπικα προτιμω τα φυσικα χρωματα αλλα στα δικα σου ματια μπορει να φαινονται καλυτερα αυτα της 9603.-bye-

ΥΓ. Μπορεις να διαβασεις για το Input lag και εδω...

http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-37PFL9632D/Calibration/

Οι 7603/7403 εχουν παρομοια συστημα εικονας με την 9632.