Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Ναι θα ειναι ακριβη και την κοβω να ξεκινα απο 5000 για αρχη.
Μην ξεχνατε ομως οτι ειναι πανοπλη αναμεσα στα νεα καλουδια τα 1080p τα 100ΗΖ το νεο Digital Natural Motion HD και ο νεος επεξεργαστης εικονας pixel engine plus HD. Μαλλον θα τριβουμε τα ματια μας παλι.
Ατιμη κοινωνια παλι σε σκεψεις μπαινω:slapface:
Νικος

Εγώ θα μπω σε σκέψεις αν παρουσιάσει κάποιο μοντέλο στην μισή τιμή από αυτό, το οποίο να έχει τα ίδια τεχνολογικά καλούδια που ανέφερες αλλά με πιο παλιά έκδοση ambilight. :chinscratch:

Κάτι που το θεωρώ πολύ πιθανό.

με τοσο "φως" δεν ξερω και ποσο ξεκουραστη θα ειναι.

διοτι αλλο να την δεις για κανενα τεταρτο στο μαγαζι και αλλο 5-6 ωρες στο σπιτι.

ιδωμεν!!

Στον τοιχο παντος δινει ρεστα το εργαλειο .
Καλει τον πελατη απο μονη της λεμε.
Καλο θα ηταν να βαλει κανενα τυπο να ξυριζετε στα Demo ετσι ωστε περαν του skin tone , να σε προειδεαζει για την τιμη που θα ακουσεις στο ταμειο.
Τωρα αν ολα αυτα τα φωτορυθμικα και το ηχοσυστημα σαρανταποδαρουσα εξακολουθουν να δουλευουν απροβληματιστα μετα απο κανα 2-3 χρονια .......ο χρονος θα δειξη.

Τωρα αν ολα αυτα τα φωτορυθμικα και το ηχοσυστημα σαρανταποδαρουσα εξακολουθουν να δουλευουν απροβληματιστα μετα απο κανα 2-3 χρονια .......ο χρονος θα δειξη.

Αυτο ειναι ενα μεγαλο ερωτημα. Εδω οι κανονικες LCD/πλασμα και βγαζουν βλαβες , δεν θα βγαλει αυτη με τα χιλιαδες λαμπακια , εξτρα ηχεια κτλ?

Εγω παντως ειχα παρει μια λαμπα Philips φθοριου για το σπιτι και ελεγε πανω "8 years lamp life". Το αποτελεσμα? Μετα απο 2 μηνες καηκε...:flipout:

173936305-M.jpg

173936440-M.jpg

173936579-M.jpg
173936735-M.jpg

173936898-M.jpg
173936917-M.jpg

Εντυπωσιακές πραγματικά οι κυρίες... εεε οι τηλεοράσεις ήθελα να πώ. :flipout:

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:
http://seductionbylight.smugmug.com/

στις 5 και 6 ,γιατι ειναι οι καρεκλες αδειες? μπερδευτηκαν και πηραν τις κυριες και αφησαν τις tv. :flipout:

Last edited:

Με την τιμή που αναμένεται και τα όσα διατίθεμαι να δώσω, η μόνη παροιμία που μου περνάει από το μυαλό είναι :

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού ... " :rolleyes:

Hταν παντα τοσο εντονο το ampilight κ στις σειρες 9831 9731 η επιδη πλεον ειναι τεχνολογιας led ειναι ποιο εντονο το φαινομενο?

Με την τιμή που αναμένεται και τα όσα διατίθεμαι να δώσω, η μόνη παροιμία που μου περνάει από το μυαλό είναι :

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού ... " :rolleyes:

Αν στην τιμη μεσα διαλεγεις και την αναλογη κυρια ......εγω ειμαι μεσα .
Τωρα κατα τα αλλα ..... εγω εχω δικια μου παροιμοια : οσο υπαρχουν ανθρωποι με λεφτα ....... παντα θα υπαρχει καποιος να τους τα παιρνει.
Και το συγκεκριμενο κομματι προφανως θα γινει must στα βορεια και τα νοτια προαστια .
Αλλοι κοιτανε τζιπ με καμμια 30.000 ευρω και αλλοι ....... παιρνουν καγιεν που καιει ενα ενοικιο για να παει και να ρθει Αθηνα -θεσσαλονικη ....η ακομα χειροτερα BMW X5 και το εχουν καθε 3 και λιγο στο συνεργειο .

Hταν παντα τοσο εντονο το ampilight κ στις σειρες 9831 9731 η επιδη πλεον ειναι τεχνολογιας led ειναι ποιο εντονο το φαινομενο?

Το συγκεκριμένο ambilight δεν υπάρχει σε άλλη Philips. Όσον αφορά την ένταση είναι ρυθμίσιμη ενώ απενεργοποιείται κιόλας.

smoothbore: Σκεφτόμουν μία για το μπάνιο μου. Απέναντι απο το jacuzzi και πάνω από το σετάκι της χρωματοθεραπείας -bye-

Το Ambilight σε ολες τις εκδοσεις του ειναι ρυθμισιμο με πολλες παραμετρους αλλα και απενεργοπειειται εντελως αν το θελήσουμε.
Το αλλο σκελος ειναι το οτι στην 9900 το ambilight δουλευει και με leds (ολο το εμπρος frame) και με κλασσικες λάμπες πισω απο την τηλεοραση. Αυτος ειναι ο λογος του εντονου φωτος και μην ξεχνατε οτι ηταν σε τοιχο ο οποιος εκμεταλευεται τα μεγιστα απο την ανακλαση του φβτός απο τις πισω λάμπες. Η ενατση θα μετριαζεται με τις ιδιες ρυθμισεις κατα πολυ οταν η τηλεοραση τοποθετηθει σε τραπεζακι.
Οσο για το ακριβό της τηλεορασης. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε τηλεοραση και αυτοκινητο. Με την ιδια λογικη αλλοι στην Αμερική εχουν το προσωπικο τους αεροπλάνο και γκαραζ για να το παρκάρουν. Μη συγκρίνουμε ανομοια πραγματα.
Και σαφως μην υποτιματε την τεχνογνωσια πισω απο την κορυφαια εικονα των high end μοντελων της εταιριας.
Η εικόνα της δεν παιζεται οσο κι αν μερικοι πασχίζουν να την βγαλουν σκάρτη η συγκρίσιμη με αλλα μοντέλα. Το Digital Natural Motion εγραψε ιστορια και αν δειτε κινηση σε ενα high end μοντελο philips απλα θα δειτε την εικονα σε ολες μα ολες τις υπολοιπες απλως να σερνεται και το ματι δεν ξεγελιεται ακομα και στις νεες τηλεορασεις με 100HZ.
Τωρα η δεν το βλέπουν μερικοί η κανουν πως δεν το βλέπουν. Σε καθε περιπτωση ομως δεν συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια. Πολυ δε περισσοτερο οταν ο παγκος της λαικης εχει ολων των ειδων τα φρουτα και σε ολες τις τιμες.
Και κατι αλλο. Δεν νομιζω μονο τα Βορεια προαστια να τρωνε ακριβα φρουτα. Καμμια φορα και τα νοτιοτερα προαστια αποκτουν αυτην την κακη συνηθεια οταν μαλιστα μερικοι απο τους κατοικους ειναι και γευσιγνωστες.:grandpa:

Οσο τεχνολογια και κορυφαια εικονα να εχει (που δεν αμφιβαλω) τιμολογιακα ειναι εκτος ελληνικης πραγματικοτητας ειτε μας αρεσει ειτε οχι . Αν μοιρασουμε τα 5000 που θεωρητικα καλεισε να δωσεις , αγοραζεις προβολεα του θανατου , μια Lcd 40ra για την κυρα και τα παιδια ( για τις τατιανες και τον μπομπ το σφουγγαρακη) και με τα ρεστα παιρνεις και home theater .
Ειναι ενα ειδος Φετιχ που αλλοι το εχουν και το πληρωνουν και αλλοι οχι ...απλα πραγματα .

Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Καλά δεν είναι ανάγκη να ανοίξουμε και ταξικό αγώνα σε av forum -bye-

Εγώ στην δικιά μου Philips το ambilight το έχω μόνιμα στην πιο light ρύθμιση. Όταν το δωμάτιο είναι φωτεινό δεν με επηρεάζει καθόλου στην θέαση, όταν το δωμάτιο είναι σκοτεινό η θέαση ομολογώ πως γίνεται πιο ξεκούραστη. Παρόλα αυτά η ύπαρξη του δεν είναι στοιχείο που θα με επηρέαζε σε μελλοντικη αγορά.

Συμφωνώ ότι πίσω από τα συγκεκριμένα τεχνολογικά καλούδια και χαρακτηριστικά κρύβεται πάρα πολύ έρευνα και τεχνογνωσία. Συμφωνώ επίσης πως τα συγκεκριμένα panel έχουν άριστη επεξεργασία εικόνας και κίνησης.

Διαφωνώ κάθετα όμως με την πολιτική της εταιρίας να ενσωματώνει την τεχνολογία του ambilight σε όλες τις αξιόλογες υλοποιήσεις της. Και χωρίς ambilight η 9900 θα ήταν το ίδιο εξαιρετική τηλεόραση, γιατί σίγουρα θα είναι εξαιρετική. Όπως είπα και σε προηγούμενο post ας βγάλει μια τηλεόραση με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά χωρις ambilight και σίγουρα θα είναι μέσα στις επιλογές μου για μελλοντική αγορά. Μέχρι να το κάνει όμως, δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω 1500-2000 καπέλο για λαμπιόνια.
Το μοναστήρι να ναι καλά και από επιλογές έχουμε μπόλικες. Το πολύ πολύ να ξεπέσω στην ταπεινή KURO :grinning-smiley-043

Φιλικά.

Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι ειναι το τοσο τρομερο με αυτο ambilight δεν το καταλαβα. Δηλαδη τοσα χρονια που βλεπαμε τις τανιουλες μας στο cinema τις βλεπαμε με ambilight ή μηπως ξαφνικα τωρα εγινε απαραίτητο. Δηλαδη για να να κατσω να δω μια ταινια χρειαζομαι και τα φωτα απο την discoteque να παιζουνε για να γουσταρω? Η μηπως αυτο το πραμα τωρα θεωρειται ξεκουραστη προβολη. Mηπως για να δω μια ταινια θα πρεπει να βλεπω και εξω απο την εικονα για να βλεπω και το ambilight. Δηλαδη έλεος:slapface:

Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι ειναι το τοσο τρομερο με αυτο ambilight δεν το καταλαβα. Δηλαδη τοσα χρονια που βλεπαμε τις τανιουλες μας στο cinema τις βλεπαμε με ambilight ή μηπως ξαφνικα τωρα εγινε απαραίτητο. Δηλαδη για να να κατσω να δω μια ταινια χρειαζομαι και τα φωτα απο την discoteque να παιζουνε για να γουσταρω? Η μηπως αυτο το πραμα τωρα θεωρειται ξεκουραστη προβολη. Mηπως για να δω μια ταινια θα πρεπει να βλεπω και εξω απο την εικονα για να βλεπω και το ambilight. Δηλαδη έλεος:slapface:

Το ιδιο πιστευα και γω σαν και σενα. Ελεγα σιγα μην προσεχω το φως και οχι την ταινια. Σε πληροφορω οτι τωρα μου ειναι αδυνατο να δω οτιδηποτε χωρις το ambilight. Δεν ειναι το οτι προσεχεις τα φωτα και οχι την ταινια. Ειναι ολα μαζι δεν ειναι ανεξαρτητα. Ειναι σαν να βλεπεις ενα ζωγραφικο πινακα με ωραιο φωτισμο. Και παλι τα φωτα δεν ειναι στατικα. Εναλλασονται σε κορεσμο ενταση και χρωματα αναλογα με το περιεχομενο της ταινιας. Ειδικα σε documentaries ειναι το κατι αλλο.
Δες και μετα βγαλε την ετυμηγορια σου.
Για να μη μιλισουμε για το ιατρικο του θεματος το οτι δηλαδη η ταυτοχρονη προβολη φωτος δεν κουραζει το ματι και τα σχετικα. Μιλαω μονο απο θεμα αισθητικης.
Γιατι τωρα παλια δεν βλεπαμε τηλεοραση με φως συνεπως γιατι να βλεπουμε και τωρα να σου θυμισω οτι απο πολυ παλια ακομα εβαζαν ενα φωτακι πισω απο την τηλεοραση για να μην κουραζεται το ματι οταν ειναι προσαρμοσμενο στην τηλεοραση σε ενα σκοτεινο δωματιο,
Αυτο πηρε η philips και απλα το εξελιξε .
Oσο αφορα το θεμα του cinema δεν μπορουμε να κανουμε συγκρισεις με την τηλεοραση διοτι λογω της πολυ μεγαλυτερης εικονας του και συνεπως του φωτος στο χωρο δεν κουραζει το ιδιο το ματι οσο μια εστω 42αρα τηλεοραση σε ενα σκοτεινο δωματιο. Χωρις να αναφερω οτι τηλεοραση μπορουμε να βλεπουμε ωρες ενω cinema για κανενα 2ωρο αντε τριωρο το πολύ.-bye-

Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Καλημέρα σε όλους!!!!

θα συμφωνήσω με τον ilise......

εγώ στο σαλόνι μου έχω το μπαουλάκι την 32άρα 9618 και όταν θέλω να δω ταινία σβήνω τα φώτα και βάζω πίσω από την τηλεόραση ένα φωτιστικό δαπέδου να φωτίζει ελάχιστα...
φτιάχνω δηλαδή το δικό μου ambilight...ε...η θέαση είναι καταπληκτική και πάρα πολλή ξεκούραστη!!!!

Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Καλημέρα σε όλους!!!!

θα συμφωνήσω με τον ilise......

εγώ στο σαλόνι μου έχω το μπαουλάκι την 32άρα 9618 και όταν θέλω να δω ταινία σβήνω τα φώτα και βάζω πίσω από την τηλεόραση ένα φωτιστικό δαπέδου να φωτίζει ελάχιστα...
φτιάχνω δηλαδή το δικό μου ambilight...ε...η θέαση είναι καταπληκτική και πάρα πολλή ξεκούραστη!!!!

ακριβως,υπαρχουν και λυσεις που δεν λεγονται.......philips.

και το θεμα ειναι ποσο χρεωνει αυτο το μαραφετι η philips.

Last edited: