Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Καλημέρα σε όλους!!!!

θα συμφωνήσω με τον ilise......

εγώ στο σαλόνι μου έχω το μπαουλάκι την 32άρα 9618 και όταν θέλω να δω ταινία σβήνω τα φώτα και βάζω πίσω από την τηλεόραση ένα φωτιστικό δαπέδου να φωτίζει ελάχιστα...
φτιάχνω δηλαδή το δικό μου ambilight...ε...η θέαση είναι καταπληκτική και πάρα πολλή ξεκούραστη!!!!

Γειά σου Νασο.
Σχεδόν όλοι οι κάτοχοι Philips συμφωνούμε σε αυτό που έγραψες ότι κάνει την θέαση πιο ξεκούραστη.
Η ένσταση μου αφορά το γεγονός ότι η Philips προσπαθεί να μας πείσει πως η ύπαρξη του είναι αναγκαία για θέαση υψηλής ποιότητας.

Πάντως, αν αφήσουμε το ambilight στην άκρη, περιμένω από τις νέες 9xxx να είναι οι κορυφαίες LCD. Η 9731 ήταν (κατά την γνώμη μου) η πρώτη LCD με panel 1080 γραμμών (κι ας μην δέχεται 1080p) που είχε πάρα πολύ καλή απόδοση με SD υλικό και περιμένω τις νέες να είναι πολύ καλύτερες. Με HD υλικό όλα τα 1080ρια panel ζωγραφίζουν πλέον και δεν περιμένω κάτι λιγότερο από τις Philips.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Φαντάσου την 37PF9731 με τιμή γύρω στα 1700-1800 σήμερα αντί για 2300. Θα είχανε ξεπουλήσει -bye-

σωστα,αν και εγω θα την προτιμουσα περι 1500 , ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλωστε αλλα λογω κοστους(2700 ) δεν καναμε παρεα.

σωστα,αν και εγω θα την προτιμουσα περι 1500 , ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλωστε αλλα λογω κοστους(2700 ) δεν καναμε παρεα.

Παιδια μακαρι να ηταν ετσι αλλα ολες οι high end philips κρατανε τα λεφτα τους. Σημερα ακομα η 42PF9830 στο ελληνικο δικτυακο μαγαζι www.technixx.gr εχει 3120 evra. :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Παιδια μακαρι να ηταν ετσι αλλα ολες οι high end philips κρατανε τα λεφτα τους. Σημερα ακομα η 42PF9830 στο ελληνικο δικτυακο μαγαζι www.technixx.gr εχει 3120 evra. :grandpa:

Η 32PF9830 ήταν η πρώτη μου επιλογή πριν 2 χρόνια αλλά τελικά κατέληξα στην 32PF9966 αφού δεν πίστευα πως άξιζε τα παραπάνω χρήματα για πιο εξελιγμένο ambilight. Την ίδια επεξεργασία εικόνας έχουν αν δεν κάνω λάθος.

Η τιμή του technixx είναι κλοπή για κάτι τόσο ξεπερασμένο πλέον. Ειδικά αν μπορείς να αγοράσεις την 42PF9831 από Γερμανία στα 2100 όπως σκεφτόταν να κάνει μέλος του forum.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilig

Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Καλυτερα να μην ειχαν ambilight (που τωρα εχει μετονομαστει σε Aurea) και να ηταν η τιμη πιο χαμηλη , η τουλαχιστον να κυκλοφορουσε η ιδια τηλεοραση σε δυο διαφορετικες εκδοσεις.

Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

γεια σας!!!!!!!!!!:ernaehrung004:

Ξερετε ποτε περιπου θα κυκλοφορησει αυτη η απιστευτη TV???

Απάντηση: Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

γεια σας!!!!!!!!!!:ernaehrung004:

Ξερετε ποτε περιπου θα κυκλοφορησει αυτη η απιστευτη TV???

Γεια χαρά, θα παρουσιαστεί τέλος του μήνα στην IFA αλλά από όσο ξέρω δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά (σε καμία χώρα). Εγώ για το τέλος του χρόνου την κόβω πάντως για Ελλάδα. Θα ταιριάζει και με το πνεύμα των Χριστουγέννων -bye-

P.S Τώρα είδα πως ήταν το πρώτο σου μήνυμα οπότε καλωσόρισες στο forum

Last edited:

Γειά σας...παρουσιάστηκε σήμερα. Ειχα την ευκαιρία να την δώ σε μια παρουσίαση για αυτούς που θα την τοποθετήσουν στα μαγαζιά τους,τέλος Σεπτέμβρη.. Είναι το κάτι άλλο. Το σκεπτικό της Philips ήταν να μείνει μυστικό ως την έκθεση του Βερολίνου..για αυτό το λόγο δεν πήγε στα EISA.... Αντ'αυτής πήγε και βραβεύτηκε η 47PFL9732 (ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά.. λιγότερο Ambilight).
H τιμή θα ξεκινήσει λίγο κάτω απο τις 4000Ε.. και ΤΕΛΟΣ... υπάρχουν στη σειρα "9" (9732..9532..9632..) με τα ίδια τεχνικά, σε διάφορα μεγέθη, με λιγότερο ή καθόλου Ambilight και χαμηλότερη τιμή.
Η AUREA...(αύρα).. είναι ακριβώς αυτό: παιχνίδι με το ΦΩΣ... και η PHILIPS πάντα το "ψάχνει"..και το προχωράει.

Πραγματικα φαινεται καταπληκτικη τηλεοραση. Για την τιμη της τωρα...τι τα συζηταμε? Αφου την ξερουμε την πολιτικη της Philips δυστυχως....

philips_aurea_ambilight_sur.jpg

Το θέμα είναι άλλο....

απο εικόνα τι παίζει?

γιατί καλά τα ambilight και όλα αυτά τα λαμπάκια,

σε σχέση όμως με άλλες κορυφαίες τηλεοράσεις τι πουλιά πιάνει?

Με λίγα λόγια,

έχει δει κανείς και τις τελευταίες Pioneer όπως επίσης και την Phillips Aurea για να μας πει διαφορές?

Ήρθε ο καιρός για αγορές λέμεεεεεεεεε............

Δημητρη, θελουμε δεν θελουμε να το παραδεχτουμε (λογω τιμων της Philips) τα ακριβα της μοντελα εχουν την καλυτερη εικονα απο καθε LCD κι ας βγει καποιος να με διαψευσει! Απλα ειναι αυτες οι τιμες...Οταν για να παρεις μια 42αρα Philips μπορεις με τα ιδια λεφτα να αγορασεις μια αλλη πολυ καλη τηλεοραση (βλεπε Sony, Samsung, Sharp,...) με τα μισα λεφτα, τοτε λογικο δεν ειναι και ο περισσοτερος κοσμος να κινειται προς τις δευτερες??? Απλα οπως ανεφερε και ο Νασος σε προηγουμενο post, και η Pioneer στις plasma ακολουθει τις δικες της τιμες, αλλα τουλαχιστον τις εχει σαφως μειωσει σε σχεση με λιγους μηνες πριν.

Για παρτε τωρα ολοι μια μικρη γευση της τιμης της στην Ευρωπη... :FSGSFGS4:

Το σημαντικό στισ τελευταίες PHILIPS...9731-9831...έως τώρα είναι το clearLCD...(http://www.lighting.philips.com/gl_en/news/content_homepage/PS4-13PhilipsclearLCD_5.pdf )
Τα αποτελέσματα που πέτυχε.(μεσα σε όλα και τα 3ms) έσπρωξαν τον ανταγωνισμό (Κορέα -Ιαπωνία) στα 100Hz ..και στα πειράματα με LED backlight..
Όμως η Ευρώπη απάντησε με clearLCD/100Hz-PerfectPixelEngine.
Το SpectrumAmbilight είναι απλά το κερασάκι.

παρα πολυ καλη και ντιζαινατη τιμη.

-bye--bye- ... και με αυτή την τιμή θα πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να... διστάζει... η 9732 έρχεται με μικρή διαφορά τιμής...