Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Απλα θεωρώ αδιανόητο να έχει γίνει No 1 στην Ελλάδα η Samsung...

Δυστυχως με τα οικονομικα του ο Ελληνας εχει γενικοτερο προβλημα και μαλλον προτιμαει λυσεις οι οποιες θα του προσφερουν την καλυτερη σχεση αποδοση προς τιμη!:fahne90:

Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Λες νάναι έτσι; Εγώ φοβάμαι πως δεν έχοθμε Ευρωπαϊκή Συνείδηση ...
Τουλάχιστον από όσα διαβάζω εδώ, δεν είδα πουθενά αυτό το προβληματισμό.

Απάντηση: Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Λες νάναι έτσι; Εγώ φοβάμαι πως δεν έχοθμε Ευρωπαϊκή Συνείδηση ...
Τουλάχιστον από όσα διαβάζω εδώ, δεν είδα πουθενά αυτό το προβληματισμό.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου... :grinning-smiley-043
Συνεχεια προσπαθουμε να βρουμε καλα μοντελα σε καλες κ προσιτες τιμες. Τωρα εαν αυτα τα μοντελα προερχονται απο την Samsung, Sony, Sharp,...αυτο δεν παιζει και τοσο μεγαλη σημασια, οσο το γεγονος οτι οι τιμες εχουν πεσει αρκετα και μπορει πια ο καθενας να μπει στο χωρο της υψηλης ευκρινειας, αγοραζοντας πολυ καλες τηλεορασεις, διχως να χρειαζεται να δωσει μια "περιουσια" που ζηταει η Philips για τα "δυνατα" της μοντελα.
-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Συγνώμη αλλά τα περί Ευρωπαϊκής συνείδησης μου είναι λίγο ακαταλαβίστικα.

Είχα Philips CRT και έχω Philips LCD γιατί πίστευα πως ήταν οι καλύτερες επιλογές που μπορούσα να κάνω με βάση τα χρήματα που ήθελα να ξοδέψω. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο επέλεξα Γιαπωνέζικο αμάξι (το οποίο συμπτωματικά συναρμολογείται στην Ολλανδία, ενώ η Philips LCD μου στο Βέλγιο).

Το γεγονός πως η Philips είναι Ευρωπαϊκή εταιρία της δίνει κάποια πλεονεκτήματα κυρίως όσον αφορά τα αισθητικά κριτήρια του Ευρωπαϊκού αγοραστικού κοινού, αλλά και την τεχνογνωσία για αποκωδικοποίηση σήματος PAL. Μια χαρά εκμεταλλεύεται τα παραπάνω και δεν νομίζω πως χρειάζεται και την συμπόνοια μας.

P.S: H Samsung είναι νούμερο 1 παγκοσμίως οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι περίεργο να είναι Νο1 και στην Ελλάδα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

It`s Official Πανο μου,3499 σε επιλεγμενα καταστηματα.Νομιζω οτι στην Αττικη ειναι Δεκα ,το ενα το ξερω:grinning-smiley-043

Παντα στην υπηρεσια των συμφορουμιτων εισαι παικτη μου!!! :grinning-smiley-043

-bye-

Stavro, για δώσε διεύθυνση για το μαγαζί σε παρακαλώ. :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Συγνώμη αλλά τα περί Ευρωπαϊκής συνείδησης μου είναι λίγο ακαταλαβίστικα.

Είχα Philips CRT και έχω Philips LCD γιατί πίστευα πως ήταν οι καλύτερες επιλογές που μπορούσα να κάνω με βάση τα χρήματα που ήθελα να ξοδέψω. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο επέλεξα Γιαπωνέζικο αμάξι (το οποίο συμπτωματικά συναρμολογείται στην Ολλανδία, ενώ η Philips LCD μου στο Βέλγιο).

Το γεγονός πως η Philips είναι Ευρωπαϊκή εταιρία της δίνει κάποια πλεονεκτήματα κυρίως όσον αφορά τα αισθητικά κριτήρια του Ευρωπαϊκού αγοραστικού κοινού, αλλά και την τεχνογνωσία για αποκωδικοποίηση σήματος PAL. Μια χαρά εκμεταλλεύεται τα παραπάνω και δεν νομίζω πως χρειάζεται και την συμπόνοια μας.

P.S: H Samsung είναι νούμερο 1 παγκοσμίως οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι περίεργο να είναι Νο1 και στην Ελλάδα.
Το περίεργο είναι ότι -παγκοσμίως- δεν παίζει στα δυνατά μοντέλα αλλα στιην Ελλάδα, ΝΑΙ.
Όσο για την Ευρωπαϊκή συνείδηση, είναι ίσως "ψιλά γράμματα".. αλλά το θέμα μας πρέπει να είναικαι το: μπορώ να αγοράζω..και με αυτή τη λογική σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε...

Δεν λέει διεύθυνση όμως. Την ξέρει κανείς?

Τι εννοείς??? Παρουσίαση στο μαγαζί σου? Για δώσε info.

Πάντως και εγώ σκευτόμουνα μια 42PFL9900D, μέχρι που είδα την έλλειψη του 2ου δέκτη. Απαράδεκτο...

Λοιπον να ξεκινησω απο τη θυρα ethernet.
Προσωπικα με εχει βολεψει πολυ. Δηλαδη συνδεεις me ethernet το router σου με την τηλεοραση (ειναι λιγο δυσκολο μεχρι να δουλεψει) ενω στον υπολογιστη σου τρεχει το philips multimedia manager. Η τηλεοραση κανει streaming βλεπει και αναπαραγει οτι εχεις στον υπολογιστη σου με δικο της player απο αρχεια εικονας, ηχου (mp3) divx kai xvideo μεχρι και αρχεια vob που εχουν ριπαριστει στο δισκο (ενω κατι τετοιο δεν ειναι στις προδιαγραφες της). Θα μου πεις τωρα που βοηθαει αυτο? Αν εχεις την τηλεοραση συνδεδεμενη με ηχοσυστημα μπορεις να εχεις πρακτικα ενα jukebox με απειρες ωρες multimedia. Το πιο πρακτικο ομως για μενα ειναι οτι δεν ειμαι πια αναγκασμενος να καιω τα divx μου σε δισκακια και να τα μεταφερω στο player που εχω συνδεδεμενο με την tv αφου αυτο γινεται πια μεσω streaming. Μια λεπτομερεια ειναι οτι η ολη διαδικασια γινεται και ασυρματα χρησιμοποιωντας το ασυρματο router toy σπιτιου.

Για το οτι δεν υπαρχει πια pc vga.
Δες τις υποστηριζομενες πια αναλυσεις με pc. φτανουν μεχρι 1080ρ. Μην ξεχνας επίσης οτι οι νεες τηλεορασεις εχουν πλεον 3 HDMI version 1.3. Απευθυνεται λοιπον μαλλον στις νεες καρτεσ υπολογογιστων οι οποιες εχουν και εξοδους HDMI και που μαλλον γινονται πια το προτυπο.

Εμενα αλλο με ενοχλει. Η ελειψη 2 tuner. Αυτο δεν καταπινεται ευκολα για μια τηλεοραση αυτης της κλασης. Κακη κινηση κατα την γνωμη μου!
Κατα τα αλλα ειναι μια καταπληκτικη τηλεοραση την οποια θα χτυπησω ανεπιφυλακτα!
Νικος

Να υποθεσω οτι αν εχεις ρουτερ με HDMI εξοδο να μπορεις κ παλι να κανεις ολα αυτα που προανεφερες, η πρεπει να τα υποστηριζει κ η καρτα του υπολιγιστη?

Να υποθεσω οτι αν εχεις ρουτερ με HDMI εξοδο να μπορεις κ παλι να κανεις ολα αυτα που προανεφερες, η πρεπει να τα υποστηριζει κ η καρτα του υπολιγιστη?

Τα router εχουν μονο ethernet θυρες ενω τα nodem-routers και ethernet και usb. Μην μπερδευεσαι. Ξεχνα το HDMI. Αυτο αφορα μονο τη συνδεση της τηλεορασης με υπολογιστη. Για να εκμεταλευτεις την υποδοχη ethernet της τηλεορασης το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα καλωδιο ethernet που να συνδεει ειτε απευθειας την ethernet του υπολογιστη με την τηλεοραση η εμεσα το router - modem με την τηλεοραση αν ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενοσ με router modem. Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι το ειδος του καλωδιου αναλογα με την περιπτωση. Αν και εξωτερικα ειναι το ιδιο εσωτερικα η συνδεμολογια διαφερει. ΔΕν θυμαμαι πιο χρησιμοποιειται στις παραπανω περιπτωσεις αλλα να θυμασαι οτι υπαρχουν τα σταυρωτα ethernet και τα ισια. Πιο χρειαζεσαι εξαρταται απο το ειδος της συνδεσης που θελεις να κανεις. ΙΠεριγραφεται με σαφηνεια στο extra βιβλιαρακι της Philips που συνοδευει την τηλεοραση και λεγεται connected planet.
-bye-
Nick

Απλα θεωρώ αδιανόητο να έχει γίνει No 1 στην Ελλάδα η Samsung...

Γιατι? Τεχνολογικα ειναι πολυ μπροστα απο την Philips παντως: Στις καινοτομιες περιλαμβανονται τα wide color gamut backlight , 100 Ηz , LED backlight , LED backlight με local dimming και τωρα τα νεα πανελ 10 bit.

Aς μην ξεχναμε επισης οτι εκτος απο τις κορυφαιες Philips 9XXX τα μικροτερα μοντελα ειναι πολυ μετρια (εως και χαλια) ενω η Samsung προσφερει αξιοπρεπη αποδωση και στα φθηνα μοντελα.