Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Σημερα ειδα στη Ροδο την AUREA στο καταστημα της ELECTRONET.Ελπιζω να μου εδειξαν λαθος TV γιατι αυτο που ειδα ηταν απογοητευτικο.Δεν μιλαω για ποιοτητα εικονας γιατι αυτο που ειδα ηταν το video παρουσιασης απο USB STICK σε default ρυθμισεις.Μιλαω για την εμφανιση.42" με τεραααααστιο φτηνο πολυ φτηνο διπλο πλαστικο περιβλημα.Αμεσως μετα την οθονη ενα μικρο μαυρο πλαστικο κοματι και μετα το τεραστιο θολο ασπρο φτηνο πλαστικο καλυμα για το μπροστινο AMPILIGHT!!!!!!!Σε δωματιο με φως και την TV σβηστη σε κανει να νομιζεις οτι προκειται για απομιμηση πολυ φτηνη απομιμηση.Ισως με τα φωτα σβηστα και το AMPILIGHT αναμενο να δινει ρεστα αλλα αυτο για μενα δεν αλλαζει τιποτα.Ξερω οτι σημασια εχει η εικονα αλλα οταν καποιος δινει 3500ευρω (τοσο μου ειπαν οτι κανει) και το design τουλαχιστον για μενα εχει τη σημασια του.Νομιζω οτι η PHILIPS εχασε το δασος κοιταζοντας το δεντρο με το AMPILIGHT.Το χειροτερο ομως ηταν οτι βρισκοταν διπλα διπλα με την 42PFL9732D η οποια αναμεσα στις δυο ηταν στα ματια μου το HI END κοματι και η τιμη της 2200ευρω!!!!!!!!!!!Αν καποιος αλλος την εχει δει ας μας πει εντυπωσεις μηπως κανω τοσο λαθος!(μακαρι γιατι την ειχα υποψηφια).

Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Μου κίνησες την περιέργεια. Θα πεταχτώ να ρίξω μια ματιά αύριο.

Αν είναι όπως λες δεν απευθύνονται σε κανέναν. Υποτίθεται πως είναι το HiEnd κομμάτι, αν είναι να μοιάζει φτηνή απομίμηση θα μείνει στα ράφια με τέτοια τιμή.

Επίσης αναμένω με αγωνία το σχόλιο του smoothbore για το παρακάτω :

Ισως με τα φωτα σβηστα και το AMPILIGHT αναμενο να δινει ρεστα αλλα αυτο για μενα δεν αλλαζει τιποτα.

:D

Last edited:
Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Μου κίνησες την περιέργεια. Θα πεταχτώ να ρίξω μια ματιά αύριο.

Αν είναι όπως λες δεν απευθύνονται σε κανέναν. Υποτίθεται πως είναι το HiEnd κομμάτι, αν είναι να μοιάζει φτηνή απομίμηση θα μείνει στα ράφια με τέτοια τιμή.

Η αληθεια ειναι οτι ο φιλος μας εχει δικιο. Το spectra που περιβάλλει την οθονη ειναι μοιαζει να ειναι οντως σαν πλαστικο. Αλλα δεν ειναι ετσι επειδη ειναι κακη η σχεδιαση (συμφωνω απολυτα οτι η 9732 ειναι πιο ομορφη σχεδιαστικα) αλλα γιατι το spectra ambilight πρεπει να ειναι σχετικα διαφανες για να φαινονται τα leds. Μην ξεχνατε οτι εκει μεσα φιλοξενειται η δευτερη σειρα led που φωτιζει το προσθιο μερος της οθονης ( η δευτερη σειρα led φωτιζει την οθονη στο πισω μερος της)
Η τιμη εδω Θεσσαλονικη ειναι τιμη καταλογου (και Πανευρωπαικη 3999) Ευχομαι να πεσει μεχρι τα Χριστουγεννα ενω αναμενεται και το δευτερο κυμα aurea στις 47 και 52''
Νικος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Η αληθεια ειναι οτι ο φιλος μας εχει δικιο. Το spectra που περιβάλλει την οθονη ειναι μοιαζει να ειναι οντως σαν πλαστικο. Αλλα δεν ειναι ετσι επειδη ειναι κακη η σχεδιαση (συμφωνω απολυτα οτι η 9732 ειναι πιο ομορφη σχεδιαστικα) αλλα γιατι το spectra ambilight πρεπει να ειναι σχετικα διαφανες για να φαινονται τα leds. Μην ξεχνατε οτι εκει μεσα φιλοξενειται η δευτερη σειρα led που φωτιζει το προσθιο μερος της οθονης ( η δευτερη σειρα led φωτιζει την οθονη στο πισω μερος της)
Η τιμη εδω Θεσσαλονικη ειναι τιμη καταλογου (και Πανευρωπαικη 3999) Ευχομαι να πεσει μεχρι τα Χριστουγεννα ενω αναμενεται και το δευτερο κυμα aurea στις 47 και 52''
Νικος

Νίκο αν συμφωνείς και εσύ μάλλον δεν χρειάζεται να πάω να την δω. Καταλαβαίνω τους λόγους ύπαρξης του πλαστικού ή ότι άλλο υλικό είναι.
Το θέμα είναι τι θα αποφασίζει όποιος βλέπει δίπλα-δίπλα 9900 και 9732. Υπάρχουν πολλοί που θα δώσουν 1300 (30%) παραπάνω για κάτι που δεν έχει καλύτερη εικόνα και δείχνει φθηνότερο ποιοτικά ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Νίκο αν συμφωνείς και εσύ μάλλον δεν χρειάζεται να πάω να την δω. Καταλαβαίνω τους λόγους ύπαρξης του πλαστικού ή ότι άλλο υλικό είναι.
Το θέμα είναι τι θα αποφασίζει όποιος βλέπει δίπλα-δίπλα 9900 και 9732. Υπάρχουν πολλοί που θα δώσουν 1300 (30%) παραπάνω για κάτι που δεν έχει καλύτερη εικόνα και δείχνει φθηνότερο ποιοτικά ?

Στα σημεια κερδιζει η 9732. χωρια που εχει και card reader.
Εψαξα λιγο στα χαρακτηριστικα τους και δεν βρισκω καμμια διαφορα περα απο το amblilight spectra .
Ο μονος λογος που θα διαλεγε καποιος την 9900 σε σχεση με την 9732 ειναι το ambilight spectra. Η Philips φαινεται να στηριζεται πολυ σ αυτο. Κατα την ταπεινη μου γνωμη υπερτιμημενο. Και οι 2 σε HD αλλα και σε SD εχουν καταπληκτικη αποδοση. Η καινοτομια στο spectra ειναι οτι το ambilight εκμεταλευεται ολη την χρωματικη παλετα της τηλεορασης και με εκπληκτικη ακριβεια αφου τωρα η καθε πλευρα δεν φωτιζεται χρωματικα με το μεσο ορο της χρωματικης πληροφοριας της πλευρας αλλα με τα ιδια χρωματα που πλησιαζουν την πλευρα. Αυτο σημαινει τερατα επεξεργαστες τους οποιους φυσικα πληρωνουμε και με το παραπανω βεβαιως βεβαιως.
Παντως η εμπειρια τηλεθεασης με την 9900 ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. Φυσικα για τους φιλους του ambilight. Οι υπολοιποι εχουν μια πολυ μεγαλη γκαμα τηλεορασεων να διαλεξουν!:singer:

Last edited:

Αν καποιος αλλος την εχει δει ας μας πει εντυπωσεις μηπως κανω τοσο λαθος!(μακαρι γιατι την ειχα υποψηφια).
Δεν κάνεις τόσο λάθος...αλλά ότι υπερβάλεις λίγο Ναι.
Το υλικό είναι αυτό που πρέπει να είναι για τη δουλειά που πρέπει να κάνει.
Με αυτό σα δεδομένο... το φινίρισμά του συγκεκριμένου υλικού είναι εξαιρετικό. (Είναι το ίδιο υλικό που χρόνια τώρα βλέπαμε στις CRT)
Κλειστή είναι γεγονός ότι χάνει, ειδικά σε χώρο καταστήματος και ανάμεσα σε τόσα μαύρα. Με αναγωγή σε χώρο σπιτιού -απαραίτητα, νέας αισθητικής σε χρωματισμούς, υλικά, στήσιμο - η εντύπωση θάναι άλλη. Γιαυτό υπάρχει και επιλογή lounge (φωτισμός που "κινείται" όταν είναι κλειστή). Πάντως το σκεπτικό της PHILIPS δεν ήταν μια άλλη συσκευή συγκρίσιμη με τις 9632/9732 αφού πρόκειται για την ίδια συσκευή. Είναι -απλά- μια άλλης αισθητικής πρόταση για ένα χώρο "αλλοιώτικο".. Η εταιρία εξάλου έχει ιστορία στον τομέα φωτισμού με πολλές νέες προτάσεις για τον "προσωπικό χώρο" μας και πολύ σωστά σκέφτηκε να συγκλίνει τομείς και τεχνολογίες.

Ναι όντως στα Μedia διπλά απο την 9900 είχε την 47αρα. Μπροστά της η 9900 ήταν σαν φτωχός συγγενής γιατι αυτο το πλαστικό την κάνει να δείχνει φτήνη.

Απάντηση: Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Με αναγωγή σε χώρο σπιτιού -απαραίτητα, νέας αισθητικής σε χρωματισμούς, υλικά, στήσιμο - η εντύπωση θάναι άλλη. Γιαυτό υπάρχει και επιλογή lounge (φωτισμός που "κινείται" όταν είναι κλειστή). Πάντως το σκεπτικό της PHILIPS δεν ήταν μια άλλη συσκευή συγκρίσιμη με τις 9632/9732 αφού πρόκειται για την ίδια συσκευή. Είναι -απλά- μια άλλης αισθητικής πρόταση για ένα χώρο "αλλοιώτικο"..

Βλέπω να πουλάει μόνο σε cafe και clubs, για σπίτια δεν ξέρω ...

Νομίζω πως όποιος αναλογίζεται να πάρει την 9900, επειδή τελικά όλα μεταφράζονται σε ευρωπούλια (που αν τα μεταφράσετε και σε δραχμάς μάλλον θα :frusty:) πρέπει να ζυγίσει:

1. 9900 42" με περίεργο λουκ και ambilight πιο κολητά στην εικόνα ή
2. 9732 47" στα ίδια λεφτά με πιο συμβατικό ambilight αλλά περισσότερη εικόνα
3. 9732 42" με λιγότερα λεφτά

Τελικά είναι ζήτημα απόστασης θέασης. Και επιδή γενικά, οι περισσότεροι στο σαλόνι θα την έχουμε, είναι και θέμα πως δείχνει η 9900 ΣΒΗΣΤΗ!! Αν είναι σαν παραφουσκωμένο κεσεδάκι γιαουρτιού τις στιγμές που δεν πλημμυρίζει χρώμα, αυτό δεν είναι πολύ καλό....

Π.

Πάντως... αυτό το ambilight... με τα τριπλά LEDάκια, ένα κόκκινο , ένα πράσσινο, ένα μπλέ (RGB)...σε ζεύγη/μπρος πίσω... κάτι μου λέει.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ AUREA ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΟΡΥΒΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛ.ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ,DVD,HDMI 1080P ME UP- CONVERSION EXEI ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ AMBILIGHT ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ PHILIPS 9900D/10 & 9732D/10
ΔΥΝ.ΑΝΤΙΘΕΣΗ = OFF
ΑΝΤΙΘΕΣΗ = 75-78
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ = 45
ΧΡΩΜΑ = 50
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ = ΘΕΡΜΟ
ΒΕΛΤ.ΧΡΩΜΑΤΟΣ = OFF
PERFECT PIXEL HD = ON
DIG NATURAL MOTION =ON ΜΕΓΙΣΤΟ
CLEAR LCD 100HZ =ON
ACTIVE CONTROL = ON
ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΡΥΒΟΥ =ΜΕΤΡΙΟ
Α ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΙΝΑΙ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ AUREA ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΟΡΥΒΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛ.ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ,DVD,HDMI 1080P ME UP- CONVERSION EXEI ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ AMBILIGHT ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.
ΔΥΝ.ΑΝΤΙΘΕΣΗ = OFF
ΑΝΤΙΘΕΣΗ = 75-78
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ = 45
ΧΡΩΜΑ = 50
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ = ΘΕΡΜΟ
ΒΕΛΤ.ΧΡΩΜΑΤΟΣ = OFF
PERFECT PIXEL HD = ON
CLEAR LCD 100HZ =ON
ACTIVE CONTROL = ON
ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΡΥΒΟΥ =ΜΕΤΡΙΟ

ΟΚ τώρα μας έφτιαξες. Κάνε μας και λίγο λιώμα με καμιά φωτό

Καλορίζικη. Καλές τηλεθεάσεις. :popcorn:

Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι οι εξής:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15037

Τη δυναμική αντίθεση την έχω στο Min. Επειδή η Τηλεόραση δεν έχει πολύ βαθιά μαύρα, βοηθάει να τονίσει κάποιες λεπτομέρειες. Νομίζω πως αξίζει.

Το θόρυβο, τον έχω στο min. γιατί όσο το αυξάνεις, η εικόνα γίνεται πιο "πλαστική", χάνει κάπως λεπτομέρεια (και ευτυχώς και λίγα παράσιτα).

Το digital natural motion, δεν είμαι ούτε βέβαιος που το ρύθμισα, ούτε τί ακριβώς κάνει. Μήπως είδες κάποια διαφορά;

Αυτό που είναι βασικό, είναι το light sensor. Αν το έχεις στο on, αλλάζει το κοντράστ και άλλες ίσως παραμέτρους (καθώς και το backlight, Που ελπίζουμε σε ένα upgrade να δοθεί και manual ρύθμιση). Βέβαια, αν έχεις πολύ φως στο σπίτι και κάποια στιγμή δεις τη ρύθμιση του κοντράστ ανεβασμένη στο 85, το light sensor + active control το έκαναν.

Όσο για τη βελτίωση χρώματος, δεν θα πω οτι είδα και καμία μεγάλη διαφορά....

Ρημάδι manual που απαξιεί να μας εξηγήσει τα βασικά!

Πως βλέπεις τις 42" στα 3μ.;

Π.

Last edited:

n050.gif
Αχχχ θα χασουμε τα αυγα και τα καλαθια με εσας .
Λοιπον διαβαστε λιγο το παρακατω επικοληθεν για να καταλαβετε .

Καμπάνια 50 εκατομμυρίων ευρώ

Η καμπάνια «Seduction by Light», για την οποία η Philips επένδυσε περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, αντικατοπτρίζει δυναμικά την εκπληκτική εμπειρία της Aurea, συνεργαζόμενη με εκείνους τους λίγους δημιουργούς που πειθάρχησαν το φως στον κόσμο του κινηματογράφου και της μόδας.

Ο φωτογράφος Vincent Peters, ο Alber Elbaz του οίκου Lanvin και ο σχεδιαστής κοσμημάτων Lorenz Baumer συνεργάστηκαν με το γνωστό σκηνοθέτη Wong Kar Wai για να δημιουργήσουν μία καμπάνια που χρησιμοποιεί , σαν έμπνευση, το θέμα της σαγήνης του φωτός.

Η νέα τηλεόραση Αurea Ambilight Αctive Frame της Philips θα βρίσκεται στην αγορά στις 28 Σεπτεμβρίου και η τιμή της θα είναι 3.999 ευρώ.

Τουτεστιν σας βαλαμε ρε κολωπαιδα τεχνολογια ,ηχο , φως και χολυγουντ συγκεντρωμενο σε 42 ιντσες και μιλατε για φτηνα πλαστικα ?
Εχουμε πληρωσει τοσα ξεκωλα σε παρουσιασεις να τη βρειτε εσεις τα λιγουρια και θα μας κανετε και κριτικη απο πανω?
Θα κλεινετε το φως το βραδυ και θα νομιζετε οτι ειστε σε disco και μιλατε?
Δινουμε ζωη στα ντουβαρια σας και βαζουμε το χαιεντ σοφιστικεισον ντεκορ στο κωλοσπιτο σας, που ειναι γεματο μαιμουδιες και μαλακιες απο το ΙΚΕΑ και μιλατε? Εεε?
χελοοοου ειναι κανεις εδω η πεσαμε σε ακατοικητο ?

Αγαπη μου, αυτο το γυρω γυρω σαν πλαστικο δε μοιαζει ?
- Θα με τρελανεις ρε γυναικα ? πλαστικο σε 4000 τηλεοραση ? κανενα ανθρακονημα θα ειναι ...αφου μιλαμε για την F1 των τηλεορασεων.
Ναι βρε αγαπη μου αλλα η αλλη διπλα που κανει και φθηνοτερα και ειναι και μεγαλυτερη μοιαζει καπως ποιοοο ,πως να το πω -παυση -
-Ακου να σου πω μπορει να ξερεις την βεφα αλεξιαδου και τη χρυσα παραδειση αλλα ως εκει .
Οταν μαθεις τι σημαινει Vincent Peters,Lorenz Baumer και Alber Elbaz ( τον αλλον δεν τον λεμε μη νομισει οτι ειναι κινεζικια ) τοτε να μας μιλησεις και να εκφερεις αποψη και κριτικη.
Οταν θα τη δεις το βραδυ να παιζει θα καταλαβεις τι εννοω , ενταξει ?

ΥΣ
Δεν ξερω αν η Aurea το βραδυ ειναι ολα τα λεφτα και δινει και ρεστα απο 4000χιλιαρο με το αμπλαιτ η κανει την μαρια να φαινετε ποιο ασχημη π.χ.
Ξερω το αλλο με τη μερα και της νυχτας τα καμωματα και θα το προτιμουσα δατ γουεη , ολ δε γουεη .

Last edited:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
ΔΥΝ.ΑΝΤΙΘΕΣΗ = OFF
ΑΝΤΙΘΕΣΗ = 75-78
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ = 45
ΧΡΩΜΑ = 50
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ = ΘΕΡΜΟ
ΒΕΛΤ.ΧΡΩΜΑΤΟΣ = OFF
PERFECT PIXEL HD = ON
CLEAR LCD 100HZ =ON
ACTIVE CONTROL = ON
ΦΙΛΤΡΑ ΘΟΡΥΒΟΥ =ΜΕΤΡΙΟ

Καλορίζικη φίλε και καλώς ήρθες ...

Δώσε φωτό στο Λαό ....

Χαθηκε ο κοσμος αν τα 50 μυρια γινονταν 49,5 ?
Μισο μυριο ποσα καραβια παλμοτροφοδοτικα κανει ? :flipout:
Καλοριζικες στους νυν τους πρωην και τους επομενους .

DIGITAL.NATURAL MOTION =Πρόκειται για μια από τις πρώτες τεχνολογίες frame interpolation, δημιουργίας δηλαδή πλαισίων εικόνας που δεν υπάρχουν στο αρχικό υλικό με στόχο την ομαλοποίηση της κίνησης του βίντεο.
Light sensor ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΙΛΟΡΥΘΜΙΣΑ.ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ.
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ DVD UP-CONVERSION ΤΩΝ 150-200Ε ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ- ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ.ΑΠΟ ΔΟΡΥΦ.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΗ,ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΝΟΜΙΖΩ,ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΑ ΕΧΟΥΝ,ΣΤΗ ΝΕΤ ΜΟΝΟ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ CRT ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ.ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ LCD ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ,ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ:firstprize:

Δεν ξέρω το πόσο αυπίστευτη αλλά η τιμή είναι μόνο απογοητευτική πλήρως.4000 για 42" μόνο?Είμαστε σοβαροί?Μπορεί να ναι τοπ τοπ αλλά δεν αξίζει για 4000Ε.Με αυτά τα λεφτά παίρνω Sony 46X3500,PS3 Home cinema,dvd recorder HXD1070

Δεν ξέρω το πόσο αυπίστευτη αλλά η τιμή είναι μόνο απογοητευτική πλήρως.4000 για 42" μόνο?Είμαστε σοβαροί?Μπορεί να ναι τοπ τοπ αλλά δεν αξίζει για 4000Ε.Με αυτά τα λεφτά παίρνω Sony 46X3500,PS3 Home cinema,dvd recorder HXD1070

ΟΚ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΒΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΝΟΝΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ 50+ ΙΝΤΣΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ 40Χ3500 ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ AUREA,AN ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ Η 47PFL9732D EINAI MIA AΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ LCD STHN HIGH END ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Σωστά (επίσης παιρνω Pioneer Kuro + Pioneer LX60D recorder) -bye--bye-
Και δεν νομίζω οτι η Philips έχει καλύτερη εικόνα

Πολλά λεφτά ρε παιδια για ένα (έστω και εντυπωσιακο) εφέ...

Εκεί στην Philips οι πιλότοι πρέπει να ετοιμάζονται για πορεία καθόδου και προσγείωση γιατί εαν συνεχίσουν έτσι θα μείνουν από καύσιμα οπότε μετά εχει αναγκαστική προσγείωση (με συνέπειες)