Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Δεκτή η άποψη σου για τις επιδόσεις, αλλά λίγο δύσκολο να στηριχτεί.
Φιλε Γιώργο.. να υποθέσω ότι τα EISA Awards δεν σου λένε τίποτα... Οκ δεκτό και αυτό.

Φιλε Γιώργο.. να υποθέσω ότι τα EISA Awards δεν σου λένε τίποτα... Οκ δεκτό και αυτό.

Σωστά υποθέτεις.

Bραβεία που προσπαθούν να κρατήσουν τους πάντες ευχαριστημένους δίνοντας σε όλους από μία πρωτιά δεν μου λένε κάτι.

Σωστά υποθέτεις.

Bραβεία που προσπαθούν να κρατήσουν τους πάντες ευχαριστημένους δίνοντας σε όλους από μία πρωτιά δεν μου λένε κάτι.

+1 και μαλιστα οταν πολλες φορες παιζει σημαντικο ρολο η τιμη σε καποια απο αυτα.

onefourtwo δεν κατηγορησαμε το εργαλειο σου ουτε οτι το προηγμενο "φωτορυθμικο" γιατι αυτο ειναι σε τελικη αναλυση ειτε το θες ειτε οχι , απλα παιζει με εικονα .

Ουτε "δεσαμε" την αγορα της ντε και καλα με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος .

Τωρα αν καποτε γινει must σε τιποτα ακριβα κομωτηρια και στον κοσμο της μοδας τοτε το ξαναβλεπουμε ......το ταργκετ γκρουπ που απευθηνετε.

Ενταξει ειναι αλλη εμπειρια θεασης που αλλος πληρωνει αλλος οχι .
Εμενα προσωπικα δεν με ελκυει και ουτε ποτε ακομα κι αν ειχα ,δεν θα εδινα τοσα λεφτα για ενα προιον που σε 3 χρονια θα εχει απαξιωθει απο το χρονο και την τεχνολογια σε ολους τους τομεις.

+1 και μαλιστα οταν πολλες φορες παιζει σημαντικο ρολο η τιμη σε καποια απο αυτα.

onefourtwo δεν κατηγορησαμε το εργαλειο σου ουτε οτι το προηγμενο "φωτορυθμικο" γιατι αυτο ειναι σε τελικη αναλυση ειτε το θες ειτε οχι , απλα παιζει με εικονα .

Ουτε "δεσαμε" την αγορα της ντε και καλα με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος .

Τωρα αν καποτε γινει must σε τιποτα ακριβα κομωτηρια και στον κοσμο της μοδας τοτε το ξαναβλεπουμε ......το ταργκετ γκρουπ που απευθηνετε.

Ενταξει ειναι αλλη εμπειρια θεασης που αλλος πληρωνει αλλος οχι .
Εμενα προσωπικα δεν με ελκυει και ουτε ποτε ακομα κι αν ειχα ,δεν θα εδινα τοσα λεφτα για ενα προιον που σε 3 χρονια θα εχει απαξιωθει απο το χρονο και την τεχνολογια σε ολους τους τομεις.
Φίλε...συνεχίζεις μια χαρά.. είσαι σε πολύ καλό δρόμο.... μόνο που δεν θα συνεχίσω μια συνομιλία σε αυτό το ύφος.

Σωστά υποθέτεις.

Έχεις δίκιο, και μερικές φορές "κατασκευάζουν" μια κατηγορία για να ικανοποιήσουν κάποιον. 'Ομως να είσαι βέβαιος ότι τα συμφέροντα είναι πολύ μεγάλα και από τις 2 μεριές για να μένουν βραβεύσεις ανεξελεγκτες.
Και τελικά οι "χαριστικές" βγάζουν μάτι. Εξάλλου δεν είναι παρά ένας "μπούσουλας"....αλλά´δεν σταματά να είναι κάτι.

Σωστά υποθέτεις.

Περιοδικά που δεν ανήκουν στην ομάδα των περιοδικών που βραβεύει, που συστηματικά "αδιαφορούν" για αυτές και τις απαξιώνουν και που -για λόγους κυκλοφορίας- επιδιώκουν να μπούν στην ομάδα αυτή... δεν μπορούν -στις κριτικές τους- να αποκλείνουν και πολύ. Συνήθως τα ίδια προϊόντα ξεχωρίζουν

Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Δεν μπορει κανενας πιστευω να αμφισβητησει οτι η Philips βγαζει κορυφαιες τηλεορασεις, κυριως στις καλες σειρες της. Ιδιως η κινηση της εικονας που εχει ειναι απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη, που εχει LCD τηλεοραση. Και δεν μιλαμε για reviews αλλα για θεασεις με τα ιδια μας τα ματια.
Στο τομεα που υστερει με ορισμενα πολυ καλα ανταγωνιστικα μοντελα ειναι στο ΜΑΥΡΟ. Εκει πιστευω οτι η Philips θα μπορουσε να κανει καλυτερη δουλεια. Ισως και να την εχει στα σκαρια σε κανενα απο τα μοντελα που θα δουμε στο κοντινο μελλον, αλλα προς το παρον δεν μπορει να πει κανενας οτι εχει το καλυτερο μαυρο.
Οσο για το ambilight που γινεται τοσο ντορος, φαινεται να ειναι μια διαφορετικη προταση για θεαση τηλεορασης και αυτοι που το βλεπουν φαινεται να τους αρεσει και να το συνηθιζουν. Επομενως δεν μπορει να πει κανεις εαν ειναι σωστο η λαθος.
Για τα βραβεια EISA, να μην τα ξαναλεμε...παιζονται πολλα εκατομμυρια απο πισω, οποτε...no comment για ολες τις τηλεορασεις.
-bye-

Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Δεν μπορει κανενας πιστευω να αμφισβητησει οτι η Philips βγαζει κορυφαιες τηλεορασεις, κυριως στις καλες σειρες της. Ιδιως η κινηση της εικονας που εχει ειναι απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη, που εχει LCD τηλεοραση. Και δεν μιλαμε για reviews αλλα για θεασεις με τα ιδια μας τα ματια.
Στο τομεα που υστερει με ορισμενα πολυ καλα ανταγωνιστικα μοντελα ειναι στο ΜΑΥΡΟ. Εκει πιστευω οτι η Philips θα μπορουσε να κανει καλυτερη δουλεια. Ισως και να την εχει στα σκαρια σε κανενα απο τα μοντελα που θα δουμε στο κοντινο μελλον, αλλα προς το παρον δεν μπορει να πει κανενας οτι εχει το καλυτερο μαυρο.
Οσο για το ambilight που γινεται τοσο ντορος, φαινεται να ειναι μια διαφορετικη προταση για θεαση τηλεορασης και αυτοι που το βλεπουν φαινεται να τους αρεσει και να το συνηθιζουν. Επομενως δεν μπορει να πει κανεις εαν ειναι σωστο η λαθος.
Για τα βραβεια EISA, να μην τα ξαναλεμε...παιζονται πολλα εκατομμυρια απο πισω, οποτε...no comment για ολες τις τηλεορασεις.
-bye-
Μα αυτά δεν είναι και τα βασικά μειονεκτήματα των LCD;
Τεμπέλικα pixels και προβληματικό μαύρο; Και η κίνηση δεν είναι το πρώτο μείον στη θέαση κινηματογραφικής ταινίας; Δεν πιάνω το θέμα ms, γιατί θ'αρχίσουμε πάλι τις διαφωνίες με το "τρόπο μέτρησης".
ΟΜΩς είναι γεγονός! Στη κίνηση η PHILIPS´είναι έεετη μπροστά.
Στο μαύρο κάνει πολλές προσπάθειες.. ΟΠΩΣ και οι άλλοι.. στο θέμα backlight.. Γιατί εκεί είναι η λύση.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ..Είμαστε ακόμα στην αρχή "για μαύρο-μαύρο".

Re: Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

42pfl9900d/10 AUREA ΚΟΡΥΦΗ.Η εικονα της σε Η.D. ΥΛΙΚΟ δεν υπαρχει σε καμια αλλη lcd οσο και να ψαξετε,ενταξει ειπαμε ειναι ακριβη,μπορει σε μερικους να μην αρεσει το αμπι αλλα πρεπει να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.Βαλτε διπλα της οποια αλλη τηλεοραση θελετε και καντε συγκριση.την μεγιστη αποδοση με αυτη την τηλεοραση και γενικα σε HD FULL
OΘΟΝΕΣ την εχουμε μονο απο καθαρο ψηφιακο σημα χωρις καμια μετατροπη και παρεμβαση απο την πηγη του γιατι ειναι γνωστο οτι με το ΗDMI 1.3 η τηλεορασεις κλειδωνουν λογω της προστασιας του σηματος και τα καλουδια που εχουν στην ουσια δεν λειτουργουν.ΑΥΤΟ γινεται και για να περιοριστουν τα DVD με μετατροπεα του σηματος,ετσι αφηνουν ολη την δουλεια να την κανει η πηγη και αυτο το σημα βλεπουμε εμεις στην οθονη μας.ΑΝ εκαναν ολη την δουλεια αυτες και δουλευαν ολα τα φιλτρα και τα κολπα που εχουν τοτε δεν θα ειχε νοημα να αγορασουμε H.D.πηγες.Ετσι μονο οταν τους δινουμε καθαρο ψηφιακο H.D σημα εχουμε την τελικη αποδοση τους που στην AUREA που εχω ειναι φανταστικη και με το αμπι ανοιχτο ειναι μια αλλη εμπειρια θεασης.Επειδη ειναι ακριβη και δεν την βρισκουμε σε ολα τα καταστηματα δεν θα λεμε οτι δεν κανει φραγκο και ειναι μονο φωτακια και τετοια πραγματα,η εικονα της ειναι η καλυτερη,οσο για τα τεστ στα περιοδικα ειναι για να τα διαβαζουμε και να παιρνουμε γνωμες δεν ειναι παντα οπως τα λενε γιατι υπαρχουν και η εταιρειες απο πισω τους,τελικος κριτης ειμαστε εμεις και τα ματια μας και σε αυτα πρεπει να βασιζομαστε.Τα εγραψα ολα σε απλα ελληνικα και πιστευω να καταλαβατε,μερικες φορες ισχυει και το οτι πληρωνεις παιρνεις πως να το κανουμε,ΑΥΤΑ για την ωρα.

Το πλέον εκνευριστικό σχετικά με το ambilight, είναι πως με τα ρημάδια format 1:2,35 και 1:2,40 που δεν πιάνουν το σύνολο της οθόνης. Οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω, δεν αφήνουν το ambilight να κάνει σωστά αυτό που πρέπει να κάνει. :furious3:

Στη δική μου 42pfl9732, το επάνω μένει γενικά σε ένα αχνό λευκό και τα πλευρικά παίρνουν χρώμα πια μόνο όταν το χρώμα είναι έντονο από την πλευρά της στενής ζώνης που παίζει η ταινία.

Ρημάδια widescreen, ας τα έχουν κατ' επιλογήν για όσους έχουν προτζέκτορες! Τόσα χρόνια το 4:3 δεν μας πείραζε, τώρα θα μας χάλαγε το 16:9!

Π.

Το πλέον εκνευριστικό σχετικά με το ambilight, είναι πως με τα ρημάδια format 1:2,35 και 1:2,40 που δεν πιάνουν το σύνολο της οθόνης. Οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω, δεν αφήνουν το ambilight να κάνει σωστά αυτό που πρέπει να κάνει. :furious3:

Στη δική μου 42pfl9732, το επάνω μένει γενικά σε ένα αχνό λευκό και τα πλευρικά παίρνουν χρώμα πια μόνο όταν το χρώμα είναι έντονο από την πλευρά της στενής ζώνης που παίζει η ταινία.

Ρημάδια widescreen, ας τα έχουν κατ' επιλογήν για όσους έχουν προτζέκτορες! Τόσα χρόνια το 4:3 δεν μας πείραζε, τώρα θα μας χάλαγε το 16:9!

Π.

Οποιο και να ειναι το format εικονας αν απο τα settings βαλεις οθονη στο αυτοματο και οχι 16:9 η εικονα θα πιασει ολη την οθονη και δεν θα εχεις προβλημα με το ambilight. Αυτο ειναι απο τα πιο θετικα χαρακτηριστικα της philips που διατηρει σε ολες τις τηλεορασεις της γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη δεν υπαρχει πιο εκνευριστικο πραγμα απο το να χανεις επιφανεια οθονης απο τα format 1:2,35 και 1:2,40 η οποια μαλιστα ειναι και υπολογισιμη ακομα και σε μια 42αρα τηλεοραση.:drummer:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ PHILIPS PFL9900D..ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ PF9731D 6 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ PFL9900D H THN PIONEER 508XD ΣΕ 3500 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΕΣΩ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑ!!ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 3500 ΔΙΑ 1.41 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 2500 ΠΕΡΙΠΟΥ!!!ΠΟΙΑ ΑΠ ΤΙΣ 2 ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΣΕ 47 Η PFL9900? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ PIONNER? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟ 3000 ΜΕΧΡΙ 3000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ 9731?

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΕΡΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ C ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ PHILIPS PFL9900D..ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ PF9731D 6 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ PFL9900D H THN PIONEER 508XD ΣΕ 3500 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΕΣΩ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑ!!ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 3500 ΔΙΑ 1.41 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 2500 ΠΕΡΙΠΟΥ!!!ΠΟΙΑ ΑΠ ΤΙΣ 2 ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΣΕ 47 Η PFL9900? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ PIONNER? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟ 3000 ΜΕΧΡΙ 3000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ 9731?

508xd ,508xd ,508xd ,508xd ,508xd ,508xd ,508xd ,.............και τελος 508xd .

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ LIVE ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η 508 ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΒΓΕΙ Η 9900 ΣΕ 47?

Περιοδικά που δεν ανήκουν στην ομάδα των περιοδικών που βραβεύει, που συστηματικά "αδιαφορούν" για αυτές και τις απαξιώνουν και που -για λόγους κυκλοφορίας- επιδιώκουν να μπούν στην ομάδα αυτή... δεν μπορούν -στις κριτικές τους- να αποκλείνουν και πολύ. Συνήθως τα ίδια προϊόντα ξεχωρίζουν

Δεν διαφωνώ πως υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα πίσω από τις βραβεύσεις και τις κριτικές. Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να φιλτράρουμε αυτά που διαβάζουμε αλλά και να επιβεβαιώνουμε όσα περισσότερα μπορούμε με τα μάτια μας.

Μακάρι να μπορούσαμε να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε ένα απευθείας συγκριτικό των X3500-9732-F86. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο ο καθένας θα υποστηρίζει πως την έχει μεγαλύτερη, καλύτερη, πιο μαύρη, πιο αναλυτική κλπ κλπ.

Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμα. Δεν υποστήριξα σε κανένα post πως η 9732/9900 είναι για πέταμα. Είπα απλά πως δεν έχει ξεφύγει από τον ανταγωνισμό και πάνω-κάτω προσφέρει ότι και οι υπόλοιποι αν εξαιρέσεις το ambilight. Προσωπικά πιστεύω πως στα υπέρ της 9732 είναι η ποιότητα κατασκευής, το design και το ambilight, αλλά χάνει σε αρκετούς τομείς που αφορούν την εικόνα και κυρίως στην αντίθεση.

Οποιο και να ειναι το format εικονας αν απο τα settings βαλεις οθονη στο αυτοματο και οχι 16:9 η εικονα θα πιασει ολη την οθονη και δεν θα εχεις προβλημα με το ambilight. Αυτο ειναι απο τα πιο θετικα χαρακτηριστικα της philips που διατηρει σε ολες τις τηλεορασεις της γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη δεν υπαρχει πιο εκνευριστικο πραγμα απο το να χανεις επιφανεια οθονης απο τα format 1:2,35 και 1:2,40 η οποια μαλιστα ειναι και υπολογισιμη ακομα και σε μια 42αρα τηλεοραση.:drummer:

Όχι δεν το κάνει. Με κανένα τρόπο. Η 9732, όταν βρεί εκπομπή σήματος wide (όπως το dvd, όταν βγάζει 1:2,35 ή το blue ray σε 1:2,40) είτε σε αυτόματο ή σε unscaled 1080p θα δείξει wide. Στα άλλα format παραμορφώνει κάθετα την εικόνα ή την κροπάρει παρα πολύ δεξιά και αριστερά (π.χ. 14:9).

Π.