Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Υπάρχει κάποιο λινκ για επόμενα μοντέλα; Θα έχει συνολο 7 hdmi ή 4? (με μπέρδεψε το ακόμα...) Περίπτωση για διπλό δέκτη;

Με συγχωρειτε παιδια εννοουσα 4 HDMI 1.3 -
Οχι δεν θα βρειτε πουθενα πληροφοριες για τα νεα μοντελα. Μου βγηκε ο πατος να βρω τις πληροφοριες που σας λεω τωρα. Στην Ελλαδα αναμενονται τελη Ιουνιου αρχες Ιουλιου. Για διπλο δεκτη δεν ξερω και χαζομαρα μου που δεν ρωτησα αν και στην 9831 που εχω τωρα σπανιοτατα εκανα χρηση.
Σιγουρα παντως στα νεα χαρακτηριστικα των 47 και 52 aurea προστιθενται
1. 4 HDMI 1.3
2. Θυρα ethernet
3. multi card reader
4. To νεο HD Natural Motion
-bye-
Nikos

Με συγχωρειτε παιδια εννοουσα 4 HDMI 1.3 -
Οχι δεν θα βρειτε πουθενα πληροφοριες για τα νεα μοντελα. Μου βγηκε ο πατος να βρω τις πληροφοριες που σας λεω τωρα. Στην Ελλαδα αναμενονται τελη Ιουνιου αρχες Ιουλιου. Για διπλο δεκτη δεν ξερω και χαζομαρα μου που δεν ρωτησα αν και στην 9831 που εχω τωρα σπανιοτατα εκανα χρηση.
Σιγουρα παντως στα νεα χαρακτηριστικα των 47 και 52 aurea προστιθενται
1. 4 HDMI 1.3
2. Θυρα ethernet
3. multi card reader
4. To νεο HD Natural Motion
-bye-
Nikos
Φίλε Νίκο..επειδή εγώ την είδα την επόμενη....στη Γερμανία...στην έκθεση... διαφέρει απο την 9900 στο design. Ολη η πρόσοψη είναι από κρύσταλλο(είναι γεγονός ότι το πλαστικό την "μειώνει"). Την έδειχναν στους dealers στο εσωτερικό του περιπτέρου της IFA. Έσκιζε..αλλά δεν έπαιζε. Δικαιολογήθηκαν ότι την προηγούμενη μέρα-μόλις- χάλασε. Υποψιαστήκαμε όμως, όλοι, ότι απλά δεν ήταν τελειοποιημένη, (αντανακλασεις λόγω του υλικού κλπ) Στις 42'', πάλι. Απλά...ΕΣΚΙΖΕ!!

Απορία. Τί μπορεί κανείς να συνδέσει σε 4 hdmi!;

Για παράδειγμα:
1. ps3 ή XBox
2. dvd/r
3. blue ray, που δεν έχει καμία έννοια αν έχεις ήδη ps3
αργότερα πετάμε τα 2 τελευταία και έχουμε blue ray/r με high definition digital tuner που η τηλεόραση προς το παρόν δεν έχει και γλυτώνουμε και το εξωτερικό HD tuner

Ωραία, τί αλλο;

Ο ενισχυτής για on screen menu δεν θέλει hdmi, εκτός αν χρησιμοποιεί κανείς τα pass through hdmi ή το upscaling του ενισχυτή. Πάντως, αν συνυπολογίσω και τα 3 hdmi inputs του ενισχυτή δηλαδή (βγάλτε το 1 που πιάνει στην philips), πάω στα 5 hdmi και μάλλον θα ψάχνω την πηγή....

Π.

K η Θυρα ethernet τι ρολο παιζει? τι δυνατοτητα σου δινει?

Δεν εχεις αδικο μαλλον george, απο τα πολλα που μαθαινει κανεις εδω μεσα αρχιζει να ''κρασαρει'' ο σκληρος του!
Τhanx για την υπενθημιση!:SFGSFGSF:

Να υποθέσω πως το HTPC είναι το home theatre pc;
Ακόμα, η ethernet στην 9732 δεν υπάρχει και νομίζω και στην 9900. Τα πιο μεγάλα μοντέλα είναι σίγουρο πως την έχουν;

Π.

Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Μηπως ξερετε πως μπορω να δω ποσες ωρες εχει παιξει;

Λογικα φιλε Blakis73 μεσα απο το service menu της τηλεορασης. Για το πως θα μπεις:

- Hit 062596+osd (osd is often on "i+" button) to enter service menu.

It is valid for all Philips TVs and all Philips Tuner boxes for Plasma TVs
-bye-

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

Κανενα προβλημα φιλε μου. Απλα προσεχε μην πειραξεις τιποτα εκει μεσα, γιατι μετα θα την τρεχεις στα SERVICE την τηλεοραση.

ΥΓ.: Εαν στο avatar σου το σκυλακι ειναι δικο σου, οταν γεννησει (εαν ειναι θυληκο) ειδοποιησε με -bye-

hello pedes.taso me lene.
exo agorasei philips 9732 37'' kai thelo na rotiso ean gnorizei kaneis sigoura , pernontas kai radioenisxiti px denon 2308 pou exei dinatotita anavathmisis tou simatos sta 1080p an tha exo simantiki veltiosi sto nova i sta apla dvd.i tileorasi mou kanei apo moni tis anavathmisi se 1080p se ola ta simata pou dexete i telika me ton parapano enisxiti tha exo kaliteri eikona?!?thnx bb

Τασο, καλως ηρθες :ernaehrung004:
Στο πλειστο των περιπτωσεων κανενας ενισχυτης δεν μπορει να κανει καλυτερο upscale το σημα, οπως μπορει μια τηλεοραση και κυριως η 9732, που φημιζεται για τον πολυ καλο scaler της. Επομενως δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα τετοιο. ΑΠλα θα δινεις ηχο στον ενισχυτη σου και την εικονα απευθειας στην τηλεοραση σου.

Καλώς ήρθες και από εμένα.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Πάνο. Το μόνο που θα σου έλεγα είναι να τσεκάρεις αν ο ενισχυτής σου έχει δυνατότητα lip sync/delay γιατί καμιά φορά ο μπορεί να μην συμπίπτει απόλυτα ο ήχος με την εικόνα (μην φανταστείς καμία τρομερή διαφορά - μιλάως για λεπτομέριες)

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια.Ευγενικοτατοι :) .Και συγνωμη για τα greeklish :)

Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή (κάτω από 3990)…ας πούμε 3600..με 24-30 άτοκες δόσεις με κάρτα
Δεν ξερώ αν επιτρέπεται να ποστάρετε για λογούς διαφημίσεις… αν όχι περιμένω pm

Ευχαριστω!!