Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Για ποιο λογο να παρει καποιος μια 9632 με εξτρα λαμπακια στην διπλασια τιμη δεν το εχω καταλαβει ακομα.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια.

Ντου γιου νοου ...........καψουρης , φλεβοτομες κ.λ.π..
Αυτο φτανει και περισευει , τη να πεις στον αλλον οταν εχει δαγκωσει τη λαμαρινα ?
Οτι η σκαρλετ γιοχανσον ειναι ενα κατασκευασμα του χολυγουντ και δεν λεει και πολλα ?:smileJap:

Απάντηση: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

ρε παιδια ο φιλος θελεις αυτην...μπααααααα σε καλο μας.

Re: Απάντηση: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

ρε παιδια ο φιλος θελεις αυτην...μπααααααα σε καλο μας.

Γιατι ρε θηριο που διαφωνησαμε ?
Αφου το ειπα και ποιο πανω , δεν υπαρχει ισχυροτερο κινητρο απο το να παρεις κατι επειδη απλα το γουσταρεις με τρελα και κορδελα και εμανουελα .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Γιατι ρε θηριο που διαφωνησαμε ?
.

τωρα που DSLAMιστηκες πουθενα.:fahne90:

-bye-

υ.γεγω συμφωνω με το τροπο σκεψης του Γιαννη αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

τωρα που DSLAMιστηκες πουθενα.:fahne90:

-bye-

υ.γεγω συμφωνω με το τροπο σκεψης του Γιαννη αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο

Και γω συμφωνω ...............αλλα ειμαι και παντρεμενος:flipout::flipout:

Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Δεν εχω ορεξη για μουρμουρα .......... υπνο σε αντισκηνο ......... παντοφλα ......να μαγειρευω μονος μου .........και αλλες αναπαραγωγικες διαδικασιες :flipout::flipout:
Αλλωστε ειπαμε ακομη και οι καλυτερες γκομενες καποτε γερνανε και μαλιστα μερικες πολυ ασχημα .
Π.χ . η δικια μου η 29ρα 100ΗΖ crt αναπαυετε σε ενα χωριο 25 κατοικων 2 χρονια τωρα .

Θα σου απαντήσω δημοκρατικά ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!! ασε που εισαι και:offtopic:
Φιλικά πάντα!!

Εγώ απλά προσπαθώ να θέσω κάποια θεματάκια, τα οποία νομίζω ότι πρέπει να σκεφτεί κάποιος πριν αγοράσει τόσο ακριβή τηλεόραση, γιατί έχω την 9731, την οποία πείρα μετά που την είδα δίπλα σε μια 9732, και η 9900 είναι μια 9732 με διαφορετικό ambilight. Αν την έχεις δει και σου αρέσει, καλορίζικη.
Απλά, η δική μου εντύπωση είναι ότι πρόκειται για "μεταβατικά" μοντέλα (9732, 9900) λόγω των χαρακτηριστικών που λείπουν σε σχέση με το προηγούμενο 9731 (2πλος δέκτης, εθερνετ/DLNA), και περιμένω τα νεότερα που θα τα έχουν.
Για να ξαναγίνω ontopic, η τιμή του net electric είναι πολύ καλή, και αρκετά συχνά είναι οι χαμηλότερες που δίνει το skroutz. Όταν έψαχνα να αγοράσω την 9732, το net electric είχε και πάλι την χαμηλότερη τιμή. Αλλά βρήκα ακόμα καλύτερη τιμή σε κατάστημα της Ελευσίνας, όπου μου κάναν τιμή περίπου 80 ευρώ καλύτερη και με 6 δόσεις! Μετά από μια μικρή κουβέντα, είδα ότι ο τύπος απλά μπήκε στο skroutz, είδε την χαμηλότερη τιμή εκεί, και μου έκοψε ακόμα λίγο + δόσεις για να την πάρω από αυτόν.
Καθόλου άσχημα, και ήμουν στο τσακ να την πάρω, μέχρι που την είδα να παίζει δίπλα στην 9731 :bang:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Για ποιο λογο να παρει καποιος μια 9632 με εξτρα λαμπακια στην διπλασια τιμη δεν το εχω καταλαβει ακομα.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια.
Ε όχι και 9632 με έξτρα λαμπάκια! 9732 με έξτρα λαμπάκια...
(Πλάκα κάνω... Σαν ιδέα το ambilight μπροστά δεν είναι άσχημη ιδέα, ιδιαίτερα αν δεν μπορείς να την βάλεις σε τοίχο... αλλά λίγο ακριβή ιδέα είναι η αλήθεια...)

Ντου γιου νοου ...........καψουρης , φλεβοτομες κ.λ.π..
Αυτο φτανει και περισευει , τη να πεις στον αλλον οταν εχει δαγκωσει τη λαμαρινα ?
Οτι η σκαρλετ γιοχανσον ειναι ενα κατασκευασμα του χολυγουντ και δεν λεει και πολλα ?:smileJap:

ΛΙΓΑ τα λογια σου. Ε!!:furious3:

Re: Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Αντί να βάλουν 100 HDMI, δεν βάζουν μερικούς δέκτες παραπάνω και αναπαραγωγή HD υλικού από streaming; :p
Και φυσικά μαύρο της προκοπής (που έχουν μείνει σto 300:1 contrast ration);
Από που τα έμαθες αν επιτρέπεται; Νομίζω ότι με την σειρά 9732 έχει απογοητεύσει αρκετά αυτούς που την εμπιστεύονταν στις τηλεοράσεις (όπως εμένα...)

Συμφωνω απολυτα φιλε μου,
Φαινεται ακουσαν τις φωνες διαμαρτυριας των καταναλωτων philips.
Λοιπον εχουμε και λεμε,
1. Προσθηκη 3ου HDMI
2. Επαναφορα της ethernet (streaming video)
3. Προσθηκη card reader
4. Προσθηκη 2ου tuner
5. Οπισθιος φωτισμος LED
6. Νεο ambilight mirror -reflex
7. Κυκλοφορια 47 kai 52´´ της aurea

Πηγη --- Philips Hellas , - Υπευθυνος marketing - για 9900 + 9732

Νικος :SFGSFGSF:

Λοιπόν είμαι και εγώ παντρεμένος και η γυναικά μου θέλει την 42PFL9900D εγώ ήθελα να πάρω την 47PFL9732 αλλά το design βλέπεις…τώρα να περιμένω να βγει η 47’’ aurea και να την πληρώσω 5000 + αστο δεν θα παρω!

Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Λοιπόν είμαι και εγώ παντρεμένος και η γυναικά μου

οι απαντρευτοι πανε σε προβολια για τους γνωστους λογους

αυτος ο εγγαμος βιος θα καταστρεψει τους ανδρες:flipout:

Λοιπόν είμαι και εγώ παντρεμένος και η γυναικά μου θέλει την 42PFL9900D εγώ ήθελα να πάρω την 47PFL9732 αλλά το design βλέπεις…

Οι γυναικες δεν ξερουν τιποτα απο τηλεορασεις οποτε παρε την 47PFP9732 και πες της οτι ειναι η 9900. Aν επιμενει ριξτα στο καταστημα οτι εκαναν λαθος.

Απάντηση: Re: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

Οι γυναικες δεν ξερουν τιποτα απο τηλεορασεις

μπορει να ειναι και ετσι αλλα απο μουμουρμα ξερουν και αντε να τα βγαλεις περα:2thumb22sup:

Νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Η 9632 έχει διαφορές στην εικόνα από την 9732, τουλάχιστον στην χρωματική παλέτα...

Με η χωρις λαμπακια παντος , εχουμε την χαμηλωτερη τιμη στην ευρωπη :fahne90:
Τωρα οσον αφορα τες γυναικες ειναι γνωστο οτι μπορει μα μυριζουν την DKNY μαιμουδοτσαντα απο χιλιομετρα ..................... αλλα αν τους βαλεις μια Funai στις 37 με αυτοκολητα KURO θα το πιουνε μεχρι πατουρας το παραμυθι .
Την Aurea την ξερουν απο τα κωλοπεριοδικα που ξεφυλιζουν μιας και οπως ειπαμε οταν πρωτοπαρουσιασθηκε ειχε και σαν ταργκετ γκρουπ τις γυναικες με φραγκα .

Απάντηση: Μπορώ να βρω την Philips 42PFL9900D σε καλύτερη τιμή?

κακα τα λαμπακια της Aurea αλλα προτιμω να αναβουν τα δικα της λαμπακια παρα τα δικα μου!!;)

τεσπα