Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Re: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

smoothbore να μαντεψω ποιος θα ειναι ο επομενος διαχειριστης στην κατηγορια μετα τον Πανο?:flipout:

Εισαι καλα ?
Για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να μου κανουν ..........λοβοτομη:flipout::flipout:

PAIDIA PRIN LIGES WRES TH PARELAVA APO NET ELECTRIC
DOKIMH ME BLUE RAY KATHOS PREPEI SE LIGO NA TH KORNIZARW
ENTYPWSEIS....................ARISTES XSEPERASE KATA POLI TA DIKAMOY STANDARD. POIO ANALYTIKA SE LIGES MERES.
OSO AFORA TA PORTATIF POY EXEI.................
H GYNAIKAMOY TRELATHIKE ME TH ATMOSFAIRA STO SALONI POY DHMIOYRGH H AUREA KLEISTH. KAI EGW ME TH TAINIA XATHIKA FOBERH EMPIREIA

Συγνώμη,που την έχει το Net Electric και πόσο αν επιτρέπεται;

TH ΒΡΗΚΑ 3.399 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΖΑΡI CASH ME TH ΠΑΡΑΛΑΒΗ 3.000
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΔΑΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΩ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ

Καλημέρα παίδες! Λοιπόν,μέσα στο Φεβρουάριο θα πάω να αγοράσω τιβι.
Έχω κάποιες τελευταίες απορίες που ζητάν απαντήσεις.Βρίσκομαι ανάμεσα σε
Aurea και 47PFL9732D, με απόσταση θέασης 2,5 με 3 μέτρα.Σκοπεύω να ξαναπάω να τις δω από κοντά σε ένα μεγάλο κατάστημα.Ποια να πάρω;;;;;

Aurea
Είναι πολύ ωραία (active frame-ambilight spectra)
Είναι πολύ ακριβή (μίνιμουμ 500 ευρώ από την άλλη)
Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης μόνο του μπροστινού ambilight;
Οι 42 ίντσες πιστεύω ότι είναι από τα πιο "άβολα" μεγέθη για να Ελληνικά
τηλεοπτικά δεδομένα,για την ώρα τουλάχιστον.

47PFL9732D
Είναι πιο μεγάλη και πιο φτηνή.
Απ' ότι έχω διαβάσει αν δεν κάνω λάθος είναι ελαφρώς καλύτερη από την
Aurea; (panel και τα σχετικά) Ή μήπως όχι;

Και οι δύο είναι φανταστικές κατά την ταπεινή μου γνώμη.Οι φίλοι που έχουν σπίτι τους την Aurea δεν μας έχουν δώσει καμιά photo.Την 47αρα την έχουμε δει,αν και όχι στην καλύτερη δυνατή τοποθέτηση πιστεύω.
Η τιβι θα παίζει νόβα,ps3-blueray και φυσικά dvd.

Όσον αφορά τα λεφτά,για την Aurea θα δώσω από 3500 ως μίνιμουμ 3000.
Για την 47αρα από 3000 ως 2500.Τα λέω καλά;

Πιστεύω ότι δεν έχω κάτι άλλο να ρωτήσω.Δώστε μου τα φώτα σας (το Ambilight σας,χε-χε-χε), give me knowledge!!

Α ναι, μόλις ξαναμπήκα στο website της Aurea να δω πάλι το demo.
Τι παίζει με ένα μαύρο πλαίσιο που υπάρχει μεταξύ της εικόνας και του frame;

Α ναι, μόλις ξαναμπήκα στο website της Aurea να δω πάλι το demo.
Τι παίζει με ένα μαύρο πλαίσιο που υπάρχει μεταξύ της εικόνας και του frame;

Θεωρητικα η aurea και η 9732 φορανε το ιδιο panel συμφωνα με την philips. Ωστοσο φαινεται οτι η 9732 αποδιδει καλυτερα τοσο στο μαυρο οσο και συνολικα στην εικονα πραγμα πολυ μα παρα πολυ παραξενο αφου εχουν ακριβως τα ιδια ηλεκτρονικα καλουδια.
Οσο για το μαυρο frame γυρω απο την εικονα ειναι απλα ενα μικρο παλισιο που χωριζει το active frame απο το display. Συμφωνα με την philips τα επομενα μοντελα aurea δεν θα εχουν αυτο το μαυρο πλαισιο ενω οχι δεν ειναι δυνατον να απενεργοποιησεις το εμπρος απο το πισω ambilight της aurea. To ambilight ρυθμιζεται μονο on off, ενταση φωτεινοτητας - χρωματος και δυναμικης καταστασης.
Νικος

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Υπάρχει κάποιο link για τις νέες
(και μεγαλύτερες;) Aurea;

Φίλε Emer77, μεταξύ των δύο εγώ επέλεξα την 9732 γιατί θεώρησα πολλά τα επιπλέον χρήματα για το ambilight surround

Αυτό για το οποίο όμως θέλω να σε προειδοποιήσω λόγω ιδίας πείρας είναι ότι για την απόστασή σου προτείνω την 42αρα και όχι την 47αρα. Βλέπω ακριβώς στην ίδια απόσταση (2,5μ - 3μ) και δεν σου κρύβω ότι ενώ σε hd υλικό ή σε καλής ποιότητας Dvd η τηλεόραση πετάει, στις υπόλοιπες περιπτώσεις βλαστημάω γιατί τρώω στη μ..πα το κάκιστο σήμα της ΝΟΒΑ ή των dvd από video club που έχουν χιλιοπαιχτεί (και η άθλια εικόνα τους φαίνεται!!). Η απόσταση αυτή για 42 ίντσες είναι μάλλον οριακή, ενώ, όπως έχω ξαναγράψει, φίλος που πήρε την 37αρα και βλέπει από 3,5 μέτρα έχει εικόνα αριστούργημα στην οποία (σε τηλεοπτικό σήμα) το pixel plus κάνει τρομερή δουλεία.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Υπάρχει κάποιο link για τις νέες
(και μεγαλύτερες;) Aurea;

Οχι ακομα αλλα μεσα στο Φεβρουαριο σιγουρα θα εχουμε νεα ακριβως οπως περισι τον αντιστοιχο καιρο.
Νικος

Aurea

Καλημέρα σε όλους!

Εδώ και πολύ καιρό έχω "κολλήσει" με την Aurea. Αν και μου είναι αδιάφορο τα παλιά Ambilight,Ambi.surround, η aurea πιστεύω ότι φτιάχτηκε για μένα.
(Λατρεύω τα κάδρα και τα λαμπατέρ).
Παρ'όλαυτα έχω κάποιους ενδοιασμούς-απορίες και θέλω help...

1.
Μέχρι πρότεινος θεωρούσα την καλύτερη επιλογή την
Samsung LE40F86B LCD TV 40'' FullHD http://http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1013335

H Aurea (πάντα στις 42''), σαν πάνελ είναι χειρότερη ή εξίσου καλή? Από τα νούμερα των δύο μόνο το contrast διαφέρει...

2. Η Aurea είναι αν δεν κάνω λάθος ένα μοντέλο το 42PFL9900D . Κάποιες φορές εμφανίζεται κ ένα "/10" στο τέλος. Τι σημαίνει?

3. Πού μπορεί κανείς να τη δει από κοντά? Σε αθήνα κάτι έχω ακούσει... θα προτιμούσα Θεσσ... Μπορώ να ρωτήσω βέβαια και τη Phillips..

4. Από πού συμφέρει? Αυτά που έχω βρει είναι τα :
http://shopping.pathfinder.gr/?q=aurea&cat=0
http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=238&itmid=13545

Ειδικά στο πρώτο λινκ μου φαίνονται ύποπτες οι μεγάλες διαφορές τιμής. Κάποιο μέλος αν θυμάμαι καλά την είχε παζαρέψει 3000 από Net-Electric.

5ο-και-τελευταίο. Σε άλλο thread αναφέρθηκε κάτι για εξελίξεις τον Φεβρουάριο από τη Phillips-aurea...δλδ?

Ό,τι πληροφορίες ευπρόσδεκτες! Thx!

Last edited:
Re: Aurea

νομιζω οτι το επομενο μοντελο που θα ερθει τον Σεπτεμβριο δεν εχει τα πλαστικα γυρω γυρω και θα δειχνει πιο ομορφο
σε καποια συνεντευξη το διαβασα

Απάντηση: Philips 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Το θέμα μεταφέρθηκε στο αντίστοιχο θέμα που έχει ανοιχτεί εδώ και καιρό για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Φίλε Smert μπορείς να διαβάσεις το θέμα από την αρχή του και ότι θέλεις, εδώ είμαστε πάλι :a0210:-bye-

thank you panos, είχα πέσει πάνω στο thread, μου φάνηκε τεράστιο κ είπα να βάλω τις απορίες μου χώρια αλλά anyway.

Από ότι καταλαβαίνω απτα τελευταία posts η "νέα" είναι η 7000 δηλαδή καμία σχέση με την Aurea. Δηλαδή δεν έχουν σχέδια για νέο λαμπατερ....
Είναι ακριβό πορτατιφ... μην το πάρω και βγει σε 5 μήνες πιο funky..

Για άλλους είναι πορτατίφ αλλά για άλλους είναι κάτι σαν "εθισμός" σε μια πιο ξεκούραστη θέαση με το ambilight. Οι γνώμες διαφέρουν και φυσικά όλες είναι δεκτές. -bye-

Re: Απάντηση: Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

Για άλλους είναι πορτατίφ αλλά για άλλους είναι κάτι σαν "εθισμός" σε μια πιο ξεκούραστη θέαση με το ambilight. Οι γνώμες διαφέρουν και φυσικά όλες είναι δεκτές. -bye-

το έλεγα χαριτολογώντας, το λατρεύω το συγκεκριμένο προτατιφ.
Επειδή διάβασα ΟΛΟ το thread πριν λίγο ( 0_0 )
μου έχουν μείνει μερικές ακόμα απορίες...

Αν θα υπάρξει νέα Aurea στις 42'' (μαζί ας πούμε με τις μεγαλύτερες >47 που αναφέρονται)
Αν ναι τι νέο θα έχει ? ethernet, 4hdmi, κάτι στο frame?
Αν υπάρχει κ κάνα link.

Και τέλος αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που την έχει στημένη.

Πάντως απ'ότι κατάλαβα οι περισσότεροι προτίμησαν net-electric..

Re: Απάντηση: Philips Aurea 42PFL9900D (1080p , 100Hz , Ambilight).

το έλεγα χαριτολογώντας, το λατρεύω το συγκεκριμένο προτατιφ.
Επειδή διάβασα ΟΛΟ το thread πριν λίγο ( 0_0 )
μου έχουν μείνει μερικές ακόμα απορίες...

Αν θα υπάρξει νέα Aurea στις 42'' (μαζί ας πούμε με τις μεγαλύτερες >47 που αναφέρονται)
Αν ναι τι νέο θα έχει ? ethernet, 4hdmi, κάτι στο frame?
Αν υπάρχει κ κάνα link.

Και τέλος αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που την έχει στημένη.

Πάντως απ'ότι κατάλαβα οι περισσότεροι προτίμησαν net-electric..

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Φαινεται οτι η philips ακουσε τα παραπονα και καταλαβε οτι δεν ειναι η καλυτερη λυση για να κρατησει τις τιμες της να μην συμπεριλαμβανει στα καινουργια κορυφαια μοντελα της καλουδια που ειχαμε συνηθισει σε παλαιοτερα επισης κορυφαια μοντελα της.
Και επειδη πλησιαζει η νεα φουρνια (για παρουσιαση σε εκθεσεις - παντα ο Φεβρουαριος εχει την τιμητικη του) να μερικα απο τα καλουδια που οι νεες aurea θα διαθετουν
1. Frame χωρις μαυρο διαψωριστικο αναμεσα στο amblilight και στην οθονη.
2. 3 η 4 HDMI 1.3
3. Επιστροφη της θυρας ethernet για streaming
4. Eπιστροφη του διπλου tuner
5. Επιστροφη του multi card reader και του δευτερου usb
6. Ακουγεται νεου τυπου ambilight τυπου καθρεφτη (μη με ρωτατε δεν ξερω ακομα)
7. Διαστασεις μεχρι και 52´´
8. Πιθανη εισοδος του led backlight. ( Οτι θα παρουσιαστει ειναι σιγουρο αλλα δεν ξερω ακομα αν θα συμπεριλαμβανεται και στις aurea)

Μολις μαθω περισσοτερα θα επανελθω. ΟΙ αναποφασιστοι ισως θελετε να περιμενετε λιγο ακομα οι βιαστικοι ορματε στην τωρινη aurea η οποια ειναι απιθανη τηλεοραση αν και υστερει λιγακι στο μαυρο σε σχεση με την αδελφη της 9732.
Νικος