Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Φαινεται οτι η philips ακουσε τα παραπονα και καταλαβε οτι δεν ειναι η καλυτερη λυση για να κρατησει τις τιμες της να μην συμπεριλαμβανει στα καινουργια κορυφαια μοντελα της καλουδια που ειχαμε συνηθισει σε παλαιοτερα επισης κορυφαια μοντελα της.
Και επειδη πλησιαζει η νεα φουρνια (για παρουσιαση σε εκθεσεις - παντα ο Φεβρουαριος εχει την τιμητικη του) να μερικα απο τα καλουδια που οι νεες aurea θα διαθετουν
1. Frame χωρις μαυρο διαψωριστικο αναμεσα στο amblilight και στην οθονη.
2. 3 η 4 HDMI 1.3
3. Επιστροφη της θυρας ethernet για streaming
4. Eπιστροφη του διπλου tuner
5. Επιστροφη του multi card reader και του δευτερου usb
6. Ακουγεται νεου τυπου ambilight τυπου καθρεφτη (μη με ρωτατε δεν ξερω ακομα)
7. Διαστασεις μεχρι και 52´´
8. Πιθανη εισοδος του led backlight. ( Οτι θα παρουσιαστει ειναι σιγουρο αλλα δεν ξερω ακομα αν θα συμπεριλαμβανεται και στις aurea)
Μολις μαθω περισσοτερα θα επανελθω. ΟΙ αναποφασιστοι ισως θελετε να περιμενετε λιγο ακομα οι βιαστικοι ορματε στην τωρινη aurea η οποια ειναι απιθανη τηλεοραση αν και υστερει λιγακι στο μαυρο σε σχεση με την αδελφη της 9732.
Νικος
Αυτό βασικά με έκαιγε. Θα με ενδιέφερε η εξάλειψη του μαύρου frame, και εννοείται νέο αμφιλάιτ. Τα καλούδια όπως ethernet και καμιά vga σε δεύτερη μοίρα.
(Με hdmi και αναπτοράκι σε dvi-vga το ίδιο δεν είναι?)
Άξίζει να περιμένω για το φρειμ και νέο λάιτ?
Νίκο, αναφέρεις για μέχρι 52'', να υποθέσω ότι θα υπάρξει και νέα στις 42''.
Λινκς καλοδεχούμενα. Θενκ γιου!
Αγαπητε μου φιλε εγω θα ελεγα να περιμενεις λιγακι και πιστευω να αποζημιωθεις. Ναι τα μοντελα θα αλλαξουν ολα. Φυσικα προστιθενται οι 47 και 52´
Λεγεται οτι το ambilight θα ειναι εξωπραγματικο τυπου καθρεφτη χωρισ μαυρο πλαισιο φυσικα full surround. Η νεα 42αρα δεν θα εχει το μαυρο πλαισιο και παρα πολυ πιθανο αν οχι βεβαιο οτι θα ειναι led backlight. Για μενα το ethernet για streaming ειναι πολυ βασικο οπως και η ποιοτητα στον ηχο και ναι τα θελω πισω.
Φυσικα και γινεται δουλεια με hdmi και αναπτοράκι σε dvi-vga δεν υπαρχει προβλημα εκει.
Εγω θελω να βελτιωθει ακομα περισσοτερο το μαυρο αν και το βλεπω να εχει λυθει αν τελικα ενσωματωθει το νεο led backlight.
Ενα ακομη καλουδι ειναι το νεο digital natural motion HD
Απο τωρα μου τρεχουνε τα σαλια.....
Θα μαθω κι αλλα και θα επανελθω παλι...
Νικος
Ευχαριστώ για τη συμβουλή my friend,
απόρω που τα βρίσκεις όλα αυτά για τις επερχόμενες.
Υποθέτω είναι καλά κρυμμένα γιατι η 9900 πουλάει ακόμα...
μετράω τις ώρες μέχρι κάτι νεώτερο :>
Παρακαλω δεν κανει τιποτα!
Και θα πουλαει γιατι ειναι απιθανη τηλεοραση. Απλα δεν πουλαει τοσο οσο θα ηθελαν στην philips αλλα αυτο δεν ειναι επειδη υπολειπεται σε κατι του ανταγωνισμου αλλα γιατι η τιμη της ειναι τσιμπημενη.
Παρακαλω δεν κανει τιποτα!
Και θα πουλαει γιατι ειναι απιθανη τηλεοραση. Απλα δεν πουλαει τοσο οσο θα ηθελαν στην philips αλλα αυτο δεν ειναι επειδη υπολειπεται σε κατι του ανταγωνισμου αλλα γιατι η τιμη της ειναι τσιμπημενη.
Η πηγη μου ειναι μεσα στη philips hellas στο τμημα marketing της Αθηνας ξερω ακομα και τα νουμερα στα μοντελα που θα κυκλοφορησουν αλλα μου απαγορεψαν να τα ανακοινωσω δημοσια. Ωστοσο αυτο λιγο μας νοιαζει αυτο που εχει σημασια ειναι να ξερουμε περιπου τα νεα χαρακτηριστικα ωστε να κανονιζουμε την πορεια μας και να βαζουμε χρηματα στον κουμπαρα μας για ευνοητους λογους!:worshippy:
Μια φώτο από Lost....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.