Οπως ειχα αναφερει ποιο πανω, οτι σε λιγες μερες θα το ειχα,σημερα με ειδοποιησανε,να παω να το παραλαβω οπως και εκανα.
Λιγα λογια απο μια πρωτη αποψη,ντιζαιν φανταστικο(υποκειμενικη αποψη μπορει να διαφερει κατ αλλους),στιβαρη κατασκευη (δειχνει ακριβο).
Εικονα (καλυτερη δεν εχω δει μεχρι στιγμης απο αλλα μηχανηματα) τελεια,ηχος τελειος,upscaling σε απλο DVD,καταπληκτικο.
Συνδεθηκε κατευθειαν στο δικτιο,κατεβασε την τελευταια αναβαθμιση σε 10 λεπτα,και τωρα το καλυτερο (για μενα παντα),ξεκλειδωθηκε και παιζει και dvd region 1 (που εγω εχω αρκετα απο Αμερικη).
Λενε οτι ξεκλειδωθηκε και το blu-ray αλλα δεν εχω καποιο περιοχης αμερικης για να το δοκιμασω,καποια στιγμη θα γινει και αυτο.
Μα καλα θα μου πειτε,δε βρηκες μεχρι στιγμης κατι που δεν σου αρεσει;
Λοιπον αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι κανει καποιο θορυβο το drive του οταν παιζει αλλα και (λιγοτερο) οταν ειναι σε stop mode.
Αρκετο θα ελεγα,που προς στιγμην νομιζα οτι εχει προβλημα.
Φανταστειτε οτι σε αποσταση 3 μετρων με ενοχλουσε αρκετα (ενα τζιζ συνεχομενο).
Εκεινη την στιγμη πριν το βγαλω και το επιστρεψω πισω (γιατι νομιζα οτι κατι εχει),μου ηρθε μια ιδεα,να αλλαξω απο πισω την πολικοτητα του ρευματος,και τοτε πραγματι ο θορυβος υποχωρησε σε ποσοστο 80%,πραγμα που με εκανε να το κρατησω.
Ακουγεται μεν,αλλα ελαχιστα πλεον και μονο οταν εχω χαμηλωσει τελειως τον ηχο στον ενισχυτη.
Αυτα τα ολιγα μεχρι στιγμης,και οσον αφορα σε οσους απο εσας,το εχετε παρει,αναφερετε αν θελετε το δικο σας πως ειναι στο το θεμα αυτο του θορυβου,και αν κανετε αυτο που εκανα εγω, αν βελτιωνονται τα πραγματα οπως στο δικο μου.
Τελευταιο αφησα το ξεκλειδωμα οπως το εκανα εγω για οσους ενδιαφερονται οποτε εχουμε.
1) χωρις δισκο μεσα
2)παταμε το κουμπι HOME (Το σπιτακι) στο remote control
3)παταμε τα νουμερα με την ακολουθη σειρα 1389310
και αυτο ειναι,(υπ οψιν,δεν δειχνει στην οθονη τιποτα οτι πχ ξεκλειδωθηκε,αλλα εχει γινει κανονικα το ξεκλειδωμα.
Αυτα και περιμενω να ακουσω,για το θεμα με τον θορυβο.