Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Με βοήθησε το ότι δεν είχες αντίστοιχο πρόβλημα.
Τελικά το εμπόδιο ήταν το Nero7 και ο τρόπος που έγραφε τα UDF. Το αντικατέστησα και εγώ με το Nero10 και όλα είναι μια χαρά. To BDP-7500 από το drive του player, παίζει τώρα to mkv, -που έγραψα σε 8.5G DVD δίσκο-. Οπότε με τα mkv είμαι εντάξει και από αναπαραγωγή και από υπότιτλους.

Ένα ακόμη πρόβλημα που εντόπισα είναι το εξής:
Σε σύνδεση DLNA όταν θέλω να παίξει avi αρχεία που υπάρχουν στο PC και στον ίδιο φάκελο υπάρχουν και οι υπότιτλοι (.srt με το ίδιο όνομα αρχείου), το βίντεο παίζει αλλά δεν διαβάζει υπότιτλους εξωτερικούς.

Έχετε βρει κάποια αντιμετώπιση γι αυτό ώστε να παίζουν οι εξωτερικοί υπότιτλοι στα avi αρχεία;

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να υποστηρίζει πλήρως (και με μενού) iso αρχεία από το usb; (Μην καθόμαστε μνα γράφουμε τα iso σε δίσκους).

Re: Απάντηση: Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να υποστηρίζει πλήρως (και με μενού) iso αρχεία από το usb; (Μην καθόμαστε μνα γράφουμε τα iso σε δίσκους).

OXI, δεν γινεται, iso αρχεία δεν διαβαζει απο USB συνδεση (σκληρό ή stick), το εχω δοκιμασει.
Ειπαμε ρε παιδιά, παιζει πολλά αλλα όχι όλα, υπάρχουν και τα media players για πιο "βρώμικες" δουλειές. Μηχάνημα επίσημης εταιρείας να διαβαζει iso απο USB συνδεση δεν νομιζω να υπάρχει (εννοώ DVD ή BD player, οχι media player). Aν κανω λαθος, ευχαρίστως να μαθω το αντιθετο.
Kαι μη μου πειτε για τα Dune ή τα Popcorn, γιατι αυτα θεωρουνται media player εφοδιασμένα με BD drive.

Αγαπητοί, να υποθέσω ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια αντιμετώπιση, ώστε να παίζουν οι εξωτερικοί υπότιτλοι στα avi αρχεία;
Ίσως με αναβάθμιση firmware αργότερα;

Re: Απάντηση: Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Έχεις δίκιο αλλά πόσα media players έχουν τσιπάκια ισάξια του qdeo?

Για μένα ΚΑΝΕΝΑ!!! Άσε που απο ήχο είναι μάπα!!!

AVIAddXSubs το γνωρίζετε...βασικα με αυτο ειδα επιτελους ελληνικά....αν και θα ηθελα να μην κανω ολο αυτο για να παιζει δυστυχώς πρέπει:violent-smiley-030:

9600 Καλό αλλά......!!:grinning-smiley-043

Last edited by a moderator:
Λοιπον επειδη ακολουθησα εδω το λινκ που παρεθεσε ο gk8aq στο τελος της περασμενης σελιδας, σας παραθετω την προ ολιγου συνομιλια (chat) με το ελληνικο τμημα για το θεμα των υποτιτλων (με αλλαγμενο το ονομα του Agent σε "Agent"):

Welcome to Philips Chat, you're chatting with Agent. How may I help you?
Agent: Καλησπερα σας
Visitor: Kαλησπερα, μπορειτε να ανοιξετε τον παρακατω συνδεσμο; http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...=BDP7500S2/12&dct=FAQ&refnr=0070396&faqview=1
Agent: σε τι μπορω να σας εξυπηρετησω;
Agent: δωστε μου ενα λεπτο να το ελεγξω
Visitor: θελω να μου πειτε το σημειο που αναφερει:: Ensure that you have selected the correct character set.

* Press OPTIONS / SETUP.
* Select Preferences , then select [ DivX Subtitle ] in the menu.
Visitor: Σε ποιο ακριβως υπο-μενου αναφερεται γιατι δεν το εχω εντοπισε
Agent: μαλιστα, εχετε δικιο, δεν υπαρχει αυτο το υπομενου για το συγκεκριμενο μοντελο και ειναι λαθεμενη η συγκεκριμενη απαντηση στα FAQ
Agent: θα θελαμε να σας ζητησουμε συγνωμη για αυτο
Agent: ωστοσο το συγκεκριμενο μοντελο δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους επι της οθονης
Visitor: ναι αυτο ειναι το θεμα μου
Agent: οπως αναγραφεται και στο φυλλαδιο
Agent: στο φυλλαδιο που μπορειτε να βρειτε και εδω http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...&ctn=BDP7500S2/12&list=aa12_list_partial.html αναφερονται οι γλωσσες που υποστηριζονται επι της οθονης
Visitor: στο φυλλαδιο αναγραφει "onscreen languages", οχι ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
Visitor: επισης στο φυλλαδιο αναγραφει και κατι ακομα: Οτι το User Manual ειναι διαθεσιμο και στα ελληνικα... για εξηγηστε μου λοιπον πώς γινεται το manual που συνοδευε το δικο μου 7500 να ΜΗΝ ειναι στα ελληνικα;
Agent: αναφερεται στην ιδια λειτουργια, στη λειτουργια εμφανισης γραμματοσειρας απο ξεχωριστο αρχειο, διοτι οι υποτιτλοι απο εμπορικους δισκους εμφανιζονται και στα Ελληνικα
Visitor: που ειναι το δυσκολο στο να υποστηριξει την γραμματοσειρα απο ξεχωριστο αρχειο?
Agent: η συσκευη σας δεν εχει αυτο το χαρακτηριστικο
Visitor: και δεν μιλω για το οτι δειχνει ελληνικα απο εμπορικο δισκο.... αλλα για το γεγονος οτι δειχνει ελληνικα τα οποια προερχονται απο εξωτερικο .srt υποτιτλο ο οποιος εχει ενσωματωθει στο container αλλου αρχειου (πχ .mkv)!
Visitor: και φυσικα δεν εννοω "hardcoded" (τυπωμενους) υποτιτλους πανω στο αρχειο βιντεο... αλλα ουσιαστικα ξεχωριστο αρχειο "μεσα" στο αρχειο (με δυνατοτητα πχ επιλογης μεταξυ πολλων γλωσσων εφοσον περιεχονται τα καταλληλα αρχεια)
Agent: σας επαναλαμβανω οι προδιαγραφες τις συσκευης περιλαμβανουν συγκεκριμενες γλωσσες επι τις οθονης
Visitor: δεν μπορει να εχει την δυνατοτητα να προβαλει αυτα τα αρχεια, και οχι τα εξωτερικα .srt, τεχνικα ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα!
Agent: δε μπορει να προβαλει ελληνικους υποτιτλους απο ξεχωριστο αρχειο, οπως αναφερεται και στο φυλλαδιο της συσκευης
Visitor: υποδειξτε μου το ακριβες σημειο του φυλλαδιου που λεει περι μη υποστηριξης ελληνικων Υποτιτλων
Agent: μαλιστα, τριτη σελιδα του φυλλαδιου, παραγραφος convenience: On-Screen Display languages: English, German, French, Dutch, Italian, Portuguese, Spanish, Danish, Finnish, Polish, Swedish, Norwegian, Turkish, Czech, Russian
Visitor: Φυλλαδιο στα ελληνικα υπαρχει;
Agent: σας επαναλαμβανω αυτο αναφερεται σε αυτο που εσεις λετε ελληνικοι υποτιτλοι
Agent: βεβαιως θα το βρειτε στην Ελληνικη ιστοσελιδα μας
Visitor: επαναλαμβανω κι εγω την αλλη ερωτηση μου τοτε: λιγο παρακατω λεει: User Manual: English, French, German, Dutch, Italian, Spanish, Portuguese, Danish/Norwegian, Swedish, Finnish, Polish, Turkish, Greek, Russian
Visitor: Γιατι δεν εχω ελληνικο manual εγω;
Agent: εαν δεν εχετε και το επιθυμειτε μπορουμε να σας το αποστειλουμε ταχυδρομικα στη διευθυνση σας
Visitor: λοιπον, ελληνικο φυλλαδιο, ιδιο σημειο: Γλώσσες προβολής επί της οθόνης:
Visitor: Αρα ουτε εδω χρησιμοποιειται ο ορος "Υποτιτλοι"
Agent: ακριβως, διοτι δεν προκειται για υποτιτλους, οπως σας επανελαβα υποτιτλοι ειναι και οι υποτιτλοι απο τους εμπορικους δισκους
Agent: τα αρχεια που κατεβαζουμε απο το ιντερνετ δε θεωρουνται υποτιτλοι
Visitor: συμπληρωματικη ερωτηση: Το προϊον αυτο.... http://download.p4c.philips.com/files/b/bdp8000_12/bdp8000_12_pss_eng.pdf γιατι δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα;;; Απο οτι βλεπω ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ εκει που το 7500 ΔΕΝ υποστηριζει!!!
Agent: ειναι ξεχωριστα αρχεια κειμενου που αναγνωριζονται ως αρχεια κειμου
Agent: συγνωμη, αρχεια κειμενου
Visitor: μα και μεσα στο mkv παλι "ξεχωριστα αρχεια κειμενου" ειναι... και ομως αναγνωριζονται χωρις προβλημα!
Agent: οταν ειναι ενσωματωμενα αναγνωριζονται ως αρχεια βιντεο
Visitor: και ομως δεν ειναι αρχεια βιντεο!
Visitor: ειναι ξεχωριστα αρχεια
Visitor: τελος παντων, για να καταλαβω κατι, εσεις σαν Philips Hellas ΔΕΝ εισαγεται το μοντελο bdp8000 που υποστηριζει κανονικα τα παντα στα ελληνικα... και αντι αυτου εισαγετε το 7500 που ΔΕΝ τα υποστηριζει;
Visitor: Με ποιο σκεπτικο αυτη η πρακτικη παρακαλω;
Agent: μαλιστα, θα καταγραφει το παραπονο σας
Agent: μπορω να σας εξυπηρετησω σε κατι αλλο σχετικα με τη συσκευη σας;
Visitor: Απο καταγραφες καλα παμε, το θεμα ειναι να εχουμε την αυτονοητη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!
Visitor: Γεια σας.
Λοιπον, εγω την ενσωματωση με το mkvMergeGUI την κανω αφηνοντας την γλωσσα (επειδη το ξεχασα) σε und (Undefined) και ομως και παλι μια χαρα παιζουν και στο 7500 που "δεν υποστηριζει ελληνικα επι της οθονης"!
Απο εκει και περα, εγω βλεπω να αναφερετε προβληματα με το 9600 που υποτιθεται συμφωνα με το φυλλαδιο (και σε συνδιασμο παντα με τη δικη τους ερμηνεια του φυλλαδιου-κωδικα-ελληνικης-νομοθεσιας-απο-θεμα-ερμηνευσης/ευκρινειας) οτι υποστηριζει κανονικα τα ελληνικα...! Αρα υποθετω και το 8000 θα εχει τα ιδια προβληματα.

Οσο για το θεμα αναβαθμισης fw με υποστηριξη .srt ελληνικων? Στο τηλεφωνο μου ειχαν πει οτι εχουν ηδη αναφερει στη "μαμα" το ζητημα και περιμενουν ενημερωση (απο τον... Σεπτεμβρη???) για να επιλυθει ομως γραπτα στο email μου (την επομενη μερα) απαντησαν (quote):
Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες που διαθέτουμε απο την PHILIPS το συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και δεν προβλέπεται κάποια αλλαγή στο άμεσω μέλλον ( π.χ. αναβάθμιση λογισμικού ) .
Αυτα για να ξερετε τι (δεν) μας περιμενει.
Μου κανει πολυ εντυπωση παντως... εδω ειχαν λαθος καταχωρηση στα FAQ, μα τοση ασχετοσυνη πια?
Απο μενα παντως θα εχουν αντιμετωπιση αναλογη της δικιας τους: Οχι, δεν θα τους καταγγειλω, οπως την LG, αλλα θα το χρησιμοποιησω για λιγο καιρο περιμενοντας να ερθουν οι εξελιξεις (=νεα, ανωτερα μοντελα) και θα το γυρισω πισω παιρνοντας πισω τα χρηματα μου, χωρις μα και μου.

ΥΓ. :SFGSFGSF::violent-smiley-030:"Αμεσω μελλον"? :BDBDG54::a0210::2thumb22sup::firstprize:

Απο μενα παντως θα εχουν αντιμετωπιση αναλογη της δικιας τους: Οχι, δεν θα τους καταγγειλω, οπως την LG, αλλα θα το χρησιμοποιησω για λιγο καιρο περιμενοντας να ερθουν οι εξελιξεις (=νεα, ανωτερα μοντελα) και θα το γυρισω πισω παιρνοντας πισω τα χρηματα μου, χωρις μα και μου.

ΥΓ. :SFGSFGSF::violent-smiley-030:"Αμεσω μελλον"? :BDBDG54::a0210::2thumb22sup::firstprize:

+1 :a0210:
Πιστεύω ότι αυτή είναι η σωστότερη αντιμετώπιση. Αν γινόταν από αρκετούς ίσως το πρόβλημα θα λυνόταν.

Δεν έχω πολύ καιρό που ασχολούμαι με mkv.

Μία ερώτηση: Το BDP7500 παίζει όσα mkv 1080p του έχω δώσει μέχρι τώρα. Κάποια σε 720p τα παίζει και κάποια άλλα όχι. Μήπως γνωρίζετε γιατί αυτή η επιλεκτικότητα; Διορθώνεται με κάποιο τρόπο;

Δεν έχω πολύ καιρό που ασχολούμαι με mkv.

Μία ερώτηση: Το BDP7500 παίζει όσα mkv 1080p του έχω δώσει μέχρι τώρα. Κάποια σε 720p τα παίζει και κάποια άλλα όχι. Μήπως γνωρίζετε γιατί αυτή η επιλεκτικότητα; Διορθώνεται με κάποιο τρόπο;

Nομιζω οτι αυτο εξαρταται απο τον τροπο (προγραμμα) που δημιουργηθηκαν τα mkv. Προσωπικά, φτιαχνω τα mkv ριπαροντας BD του εμπορίου σε full αναλυση (1080p) με το DVDFab ripper ή (σπανιοτερα) με το Makemkv. Οι ματροσκες και απο τα δυο αυτα προγραμματα διαβαζονται ανετα απο το BDP 9600, για το 7500 δεν γνωριζω.

Κοίταξε και τα χαρακτηριστικά των αρχείων που δίνεις για αναπαραγωγή. Αν αναφέρονται ως Profile [email protected] είναι εκτός προδιαγραφών και δεν αναπαράγονται σχεδόν από κανένα palyer (εκτός ίσως Popcorn Hour C-200 και Dune).

Last edited:
Βρήκα εύκολη σχετικά λύση για αλλαγή του profile :a0210: και την δημοσίευσα εδώ

Είχα και εγώ ένα αρχείο με Profile [email protected] και το άλλαξα σε Profile [email protected] και παίζει μια χαρά. Χρησιμοποίησα το MKVExtractGUI2 για να κάνω extract και tsmuxer για demux. Όλα cool. :guitarist:

Καλησπέρα και από μένα.

Σαν κάτοχος Philips 58PFL9955H/12 & BDP9600, θα ήθελα να δηλώσω και εγώ την απόλυτη ικανοποίησή μου στα όσα σήμερα μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σε ήχο & εικόνα (2D&3D). θεωρώ τον ευατό μου από τους τυχερούς που μπορούν να έχουν αυτόν τον συνδιασμό. Σε όσους θελήσουν να αγοράσουν το BDP9600, δεν θα το μετανιώσουν. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε στον ανταγωνισμό είτε για audio είτε για video....Τουλάχιστον για τώρα είναι το καλύτερο.

Σχετικά με το MKV support, όπως έχουν προαναφέρει και οι προηγούμενοι υπάρχουν κάποια εκ γεννετής προβλήματα που δύσκολα (λόγο Ελλάδας) θα καλύψει η Philips μέσω firmware update.

Εάν σαν περισσεύουν 200 , πάρτε το media player (Dvico TVix Slim 1) που κάνει και παίζει τα πάντα Δείτε εδώ. Πραγματικά ότι καλύτερο σε compatibility υπάρχει σήμερα στους media player. Νομίζω ότι θα μας καλύψει άνετα την επόμενη πενταετία.....

Προς τον φίλο knick,victory70gr και προς τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν το BDP-9600 έχω να προτείνω το ακόλουθο πολύ σημαντικό test για το εν λόγω μηχάνημα.Σκοπός του test είναι να δοκιμαστεί η δυνατότητα του εν λόγω player να αναπαράγει ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ματσόσκες με ελληνικούς υπότιτλους, οι οποίες έχουν προέλθει από το αντίστοιχο Blu ray δισκάκι με τη βοήθεια του προγράμματος makemkv.Επίσης και οι ελληνικοί υπότιτλοι να έχουν εξαχθεί από το αντίστοιχο Blu-ray δισκάκι.
Τα βήματα του test είναι:

1.Έχεις το Blu-ray δισκάκι.Με τη βοήθεια του προγράμματος makemkv μετατρέπεις το Blu-ray σε εντελώς ασυμπίεστη ματρόσκα.

2**.Στη συνέχεια με μια διαδικασία η οποία περιγράφεται αναλυτικά σε κάποιο τεύχος του Hitech εξάγουμε τους υπότιτλους από το Blu-ray (Ως γνωστόν το mkv file που παράγει το πρόγραμμα makemkv δεν έχει περασμένους τους υπότιτλους του Blu-ray,τουλάχιστον προς το παρόν...)

3.Τέλος παίζεις με το Philips BDP9600 το ασυμπίεστο mkv μαζί με το αρχείο των υποτίτλων srt που έχεις εξάγει.

**Επειδή δεν το έχω τώρα μπροστά μου θα ψάξω τη συλλογή μου και θα βρω ποιο τεύχος του Hitech είναι και θα μπορούσα και να σκανάρω τις αντίστοιχες σελίδες του περιοδικού και να τις στείλω σε κάποιο φίλο που έχει το εν λόγω Blu ray player και έχει την καλή διάθεση να κάνει το test που προτείνω!

Θα με βοηθούσε απίστευτα όποιος έμπαινε στον κόπο να κάνει το εν λόγω test καθώς η αναπαραγωγή εντελώς ασυμπίεστων mkv τα οποία έχουν προέλθει από τα αντίστοιχα Blu ray δισκάκια με το πρόγραμμα makemkv και με τους αντίστοιχους ελληνικούς υπότιτλους (οι οποίοι υπότιτλοι έχουν ΚΑΙ αυτοί εξαχθεί από το Blu ray δισκάκι) είναι κάτι με με ενδιαφέρει υπερβολικά!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλα τα παιδιά!θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες.

Φιλικά,
Μάνος.

Last edited:
Προς τον φίλο knick,victory70gr και προς τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν το BDP-9600 έχω να προτείνω το ακόλουθο πολύ σημαντικό test για το εν λόγω μηχάνημα.Σκοπός του test είναι να δοκιμαστεί η δυνατότητα του εν λόγω player να αναπαράγει ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ματσόσκες με ελληνικούς υπότιτλους, οι οποίες έχουν προέλθει από το αντίστοιχο Blu ray δισκάκι με τη βοήθεια του προγράμματος makemkv.Επίσης και οι ελληνικοί υπότιτλοι να έχουν εξαχθεί από το αντίστοιχο Blu-ray δισκάκι.
Τα βήματα του test είναι:

1.Έχεις το Blu-ray δισκάκι.Με τη βοήθεια του προγράμματος makemkv μετατρέπεις το Blu-ray σε εντελώς ασυμπίεστη ματρόσκα.

2**.Στη συνέχεια με μια διαδικασία η οποία περιγράφεται αναλυτικά σε κάποιο τεύχος του Hitech εξάγουμε τους υπότιτλους από το Blu-ray (Ως γνωστόν το mkv file που παράγει το πρόγραμμα makemkv δεν έχει περασμένους τους υπότιτλους του Blu-ray,τουλάχιστον προς το παρόν...)

3.Τέλος παίζεις με το Philips BDP9600 το ασυμπίεστο mkv μαζί με το αρχείο των υποτίτλων srt που έχεις εξάγει.

**Επειδή δεν το έχω τώρα μπροστά μου θα ψάξω τη συλλογή μου και θα βρω ποιο τεύχος του Hitech είναι και θα μπορούσα και να σκανάρω τις αντίστοιχες σελίδες του περιοδικού και να τις στείλω σε κάποιο φίλο που έχει το εν λόγω Blu ray player και έχει την καλή διάθεση να κάνει το test που προτείνω!

Θα με βοηθούσε απίστευτα όποιος έμπαινε στον κόπο να κάνει το εν λόγω test καθώς η αναπαραγωγή εντελώς ασυμπίεστων mkv τα οποία έχουν προέλθει από τα αντίστοιχα Blu ray δισκάκια με το πρόγραμμα makemkv και με τους αντίστοιχους ελληνικούς υπότιτλους (οι οποίοι υπότιτλοι έχουν ΚΑΙ αυτοί εξαχθεί από το Blu ray δισκάκι) είναι κάτι με με ενδιαφέρει υπερβολικά!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλα τα παιδιά!θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες.

Φιλικά,
Μάνος.

Φίλε Μάνο καλημέρα

Επειδή μου αρεσει και μενα αυτη ακριβώς η διαδικασία, δλδ να βλέπω μονο ασυμπίεστες ματροσκες ριπαρισμενες απο μενα κατ' ευθειαν απο το δισκάκι, δοκίμασα αυτα που προτεινεις απο τις πρωτες μερες κιόλας. Λοιπον, το BDP9600 τις παιζει ανετα και με τη μία και με αψογη εικονα.

Τα προβλήματα αρχίζουν οταν στις ματροσκες που παιζεις προσπαθεις να δεις Ελληνικους υπότιτλους. Εκει έχουμε δύο θέματα (ετσι οπως τα ρωτας)

1. Η διαδικασία που περιγραφει το HiTech (τευχος 8 του 2010) ειναι ΠΟΛΥΥΥ κουραστική και χρονοβόρα. Τη δοκιμασα, δουλεψε, αλλα μου εσπασε τα νευρα. Την εγκατελειψα λοιπον δια παντος και κατεληξα στη λύση που προτεινουν όλοι, δλδ το κατεβασμα του srt αρχειου υποτιτλων απο το Δίκτυο.
Οποιαδηποτε ταινια βγει σε BluRay, λιγες μερες μετα βρισκεις το αρχειο srt των Ελληνικων υποτιτλων στο Δικτυο. Ειναι απλουστατο, δουλευει παντα, αρκει να βρεις το σωστο αρχειο (κυκλοφορουν διαφορα για τον καθε τιτλο που δεν ταιριαζουν, αλλα απο την περιγραφη τους βρισκεις ευκολα το σωστό)

2. Το μεγαλυτερο προβλημα ομως ειναι οτι το srt αρχειο Eλληνικών υπότιτλων (που εφτιαξες ή κατεβασες) ΔΕΝ παιζει παντα (ή μαλλον παιζει μονο σπάνια) απο το player. Εδω εχουν γραφει πολλά στο thread αυτό (πχ δες εδώ) και έχουν προταθει και λύσεις. Η λύση του φίλου Γιώργου gk8aq παντως δουλευει μια χαρά (ακολουθησε τα links στην παραπομπη μου)

Ελπιζω να βοηθησα καπως
Νικος