Welcome to Philips Chat, you're chatting with Agent. How may I help you?
Agent: Καλησπερα σας
Visitor: Kαλησπερα, μπορειτε να ανοιξετε τον παρακατω συνδεσμο;
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...=BDP7500S2/12&dct=FAQ&refnr=0070396&faqview=1
Agent: σε τι μπορω να σας εξυπηρετησω;
Agent: δωστε μου ενα λεπτο να το ελεγξω
Visitor: θελω να μου πειτε το σημειο που αναφερει:: Ensure that you have selected the correct character set.
* Press OPTIONS / SETUP.
* Select Preferences , then select [ DivX Subtitle ] in the menu.
Visitor: Σε ποιο ακριβως υπο-μενου αναφερεται γιατι δεν το εχω εντοπισε
Agent: μαλιστα, εχετε δικιο, δεν υπαρχει αυτο το υπομενου για το συγκεκριμενο μοντελο και ειναι λαθεμενη η συγκεκριμενη απαντηση στα FAQ
Agent: θα θελαμε να σας ζητησουμε συγνωμη για αυτο
Agent: ωστοσο το συγκεκριμενο μοντελο δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους επι της οθονης
Visitor: ναι αυτο ειναι το θεμα μου
Agent: οπως αναγραφεται και στο φυλλαδιο
Agent: στο φυλλαδιο που μπορειτε να βρειτε και εδω
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...&ctn=BDP7500S2/12&list=aa12_list_partial.html αναφερονται οι γλωσσες που υποστηριζονται επι της οθονης
Visitor: στο φυλλαδιο αναγραφει "onscreen languages", οχι ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
Visitor: επισης στο φυλλαδιο αναγραφει και κατι ακομα: Οτι το User Manual ειναι διαθεσιμο και στα ελληνικα... για εξηγηστε μου λοιπον πώς γινεται το manual που συνοδευε το δικο μου 7500 να ΜΗΝ ειναι στα ελληνικα;
Agent: αναφερεται στην ιδια λειτουργια, στη λειτουργια εμφανισης γραμματοσειρας απο ξεχωριστο αρχειο, διοτι οι υποτιτλοι απο εμπορικους δισκους εμφανιζονται και στα Ελληνικα
Visitor: που ειναι το δυσκολο στο να υποστηριξει την γραμματοσειρα απο ξεχωριστο αρχειο?
Agent: η συσκευη σας δεν εχει αυτο το χαρακτηριστικο
Visitor: και δεν μιλω για το οτι δειχνει ελληνικα απο εμπορικο δισκο.... αλλα για το γεγονος οτι δειχνει ελληνικα τα οποια προερχονται απο εξωτερικο .srt υποτιτλο ο οποιος εχει ενσωματωθει στο container αλλου αρχειου (πχ .mkv)!
Visitor: και φυσικα δεν εννοω "hardcoded" (τυπωμενους) υποτιτλους πανω στο αρχειο βιντεο... αλλα ουσιαστικα ξεχωριστο αρχειο "μεσα" στο αρχειο (με δυνατοτητα πχ επιλογης μεταξυ πολλων γλωσσων εφοσον περιεχονται τα καταλληλα αρχεια)
Agent: σας επαναλαμβανω οι προδιαγραφες τις συσκευης περιλαμβανουν συγκεκριμενες γλωσσες επι τις οθονης
Visitor: δεν μπορει να εχει την δυνατοτητα να προβαλει αυτα τα αρχεια, και οχι τα εξωτερικα .srt, τεχνικα ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα!
Agent: δε μπορει να προβαλει ελληνικους υποτιτλους απο ξεχωριστο αρχειο, οπως αναφερεται και στο φυλλαδιο της συσκευης
Visitor: υποδειξτε μου το ακριβες σημειο του φυλλαδιου που λεει περι μη υποστηριξης ελληνικων Υποτιτλων
Agent: μαλιστα, τριτη σελιδα του φυλλαδιου, παραγραφος convenience: On-Screen Display languages: English, German, French, Dutch, Italian, Portuguese, Spanish, Danish, Finnish, Polish, Swedish, Norwegian, Turkish, Czech, Russian
Visitor: Φυλλαδιο στα ελληνικα υπαρχει;
Agent: σας επαναλαμβανω αυτο αναφερεται σε αυτο που εσεις λετε ελληνικοι υποτιτλοι
Agent: βεβαιως θα το βρειτε στην Ελληνικη ιστοσελιδα μας
Visitor: επαναλαμβανω κι εγω την αλλη ερωτηση μου τοτε: λιγο παρακατω λεει: User Manual: English, French, German, Dutch, Italian, Spanish, Portuguese, Danish/Norwegian, Swedish, Finnish, Polish, Turkish, Greek, Russian
Visitor: Γιατι δεν εχω ελληνικο manual εγω;
Agent: εαν δεν εχετε και το επιθυμειτε μπορουμε να σας το αποστειλουμε ταχυδρομικα στη διευθυνση σας
Visitor: λοιπον, ελληνικο φυλλαδιο, ιδιο σημειο: Γλώσσες προβολής επί της οθόνης:
Visitor: Αρα ουτε εδω χρησιμοποιειται ο ορος "Υποτιτλοι"
Agent: ακριβως, διοτι δεν προκειται για υποτιτλους, οπως σας επανελαβα υποτιτλοι ειναι και οι υποτιτλοι απο τους εμπορικους δισκους
Agent: τα αρχεια που κατεβαζουμε απο το ιντερνετ δε θεωρουνται υποτιτλοι
Visitor: συμπληρωματικη ερωτηση: Το προϊον αυτο....
http://download.p4c.philips.com/files/b/bdp8000_12/bdp8000_12_pss_eng.pdf γιατι δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα;;; Απο οτι βλεπω ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ εκει που το 7500 ΔΕΝ υποστηριζει!!!
Agent: ειναι ξεχωριστα αρχεια κειμενου που αναγνωριζονται ως αρχεια κειμου
Agent: συγνωμη, αρχεια κειμενου
Visitor: μα και μεσα στο mkv παλι "ξεχωριστα αρχεια κειμενου" ειναι... και ομως αναγνωριζονται χωρις προβλημα!
Agent: οταν ειναι ενσωματωμενα αναγνωριζονται ως αρχεια βιντεο
Visitor: και ομως δεν ειναι αρχεια βιντεο!
Visitor: ειναι ξεχωριστα αρχεια
Visitor: τελος παντων, για να καταλαβω κατι, εσεις σαν Philips Hellas ΔΕΝ εισαγεται το μοντελο bdp8000 που υποστηριζει κανονικα τα παντα στα ελληνικα... και αντι αυτου εισαγετε το 7500 που ΔΕΝ τα υποστηριζει;
Visitor: Με ποιο σκεπτικο αυτη η πρακτικη παρακαλω;
Agent: μαλιστα, θα καταγραφει το παραπονο σας
Agent: μπορω να σας εξυπηρετησω σε κατι αλλο σχετικα με τη συσκευη σας;
Visitor: Απο καταγραφες καλα παμε, το θεμα ειναι να εχουμε την αυτονοητη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!
Visitor: Γεια σας.