Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: Απάντηση: Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Παιδιά,από χρόνους φόρτωσης/ανάγνωσης,πώς τα πάει?

Είναι πχ πιό γρήγορο απ το PS3,το ίδιο ή αργότερο ?

Ευχαριστώ..

Δημητρη καλημερα
Δεν ξερω ποσο γρηγορα φορτωνει το PS3, άρα δεν μπορώ να σου πω συγκρίσεις.
Oσον αφορά το BDP9600 τωρα:
Tα CDs διαβαζονται αμεσα, 2-3 sec
Τα DVD τα διαβαζει επίσης αμεσα, 3-5 sec θα ελεγα.
Στα BluRay τα πραγματα ποικιλλουν, τα περισσότερα τα διαβαζει σε χρονους 10-15 δευτερολέπτων και καποια λιγο πιο αργά (οχι πανω απο 20 παντως). Εκει που γινεται της τρελλης ειναι στο BD του Avatar SE. Eχω δει χρόνους πανω απο 1 λεπτό (!!!!!) σε σημειο να με πειραζουν οι φίλοι ("τωρα βρηκε να χαλάσει ?" και τετοια). Δεν ξερω γιατι, πρεπει να οφείλεται στη δομή του συγκεκριμενου δίσκου γιατι ειδικα σ' αυτόν αργεί πάντα.

Φίλε Μάνο καλημέρα

Επειδή μου αρεσει και μενα αυτη ακριβώς η διαδικασία, δλδ να βλέπω μονο ασυμπίεστες ματροσκες ριπαρισμενες απο μενα κατ' ευθειαν απο το δισκάκι, δοκίμασα αυτα που προτεινεις απο τις πρωτες μερες κιόλας. Λοιπον, το BDP9600 τις παιζει ανετα και με τη μία και με αψογη εικονα.

Τα προβλήματα αρχίζουν οταν στις ματροσκες που παιζεις προσπαθεις να δεις Ελληνικους υπότιτλους. Εκει έχουμε δύο θέματα (ετσι οπως τα ρωτας)

1. Η διαδικασία που περιγραφει το HiTech (τευχος 8 του 2010) ειναι ΠΟΛΥΥΥ κουραστική και χρονοβόρα. Τη δοκιμασα, δουλεψε, αλλα μου εσπασε τα νευρα. Την εγκατελειψα λοιπον δια παντος και κατεληξα στη λύση που προτεινουν όλοι, δλδ το κατεβασμα του srt αρχειου υποτιτλων απο το Δίκτυο.
Οποιαδηποτε ταινια βγει σε BluRay, λιγες μερες μετα βρισκεις το αρχειο srt των Ελληνικων υποτιτλων στο Δικτυο. Ειναι απλουστατο, δουλευει παντα, αρκει να βρεις το σωστο αρχειο (κυκλοφορουν διαφορα για τον καθε τιτλο που δεν ταιριαζουν, αλλα απο την περιγραφη τους βρισκεις ευκολα το σωστό)

2. Το μεγαλυτερο προβλημα ομως ειναι οτι το srt αρχειο Eλληνικών υπότιτλων (που εφτιαξες ή κατεβασες) ΔΕΝ παιζει παντα (ή μαλλον παιζει μονο σπάνια) απο το player. Εδω εχουν γραφει πολλά στο thread αυτό (πχ δες εδώ) και έχουν προταθει και λύσεις. Η λύση του φίλου Γιώργου gk8aq παντως δουλευει μια χαρά (ακολουθησε τα links στην παραπομπη μου)

Ελπιζω να βοηθησα καπως
Νικος

Φίλε Νίκο,

Σε ευχαριστώ θερμότατα για τις πολυτιμότατες συμβουλές σου!Να με συγχωρείς που δεν επικοινώνησα νωρίτερα,αλλά μου έτυχαν διάφορα!

Επί του θέματος τώρα:Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρέθηκε κι άλλο άτομο που είχε τη δική μου περιέργεια να δοκιμάσει εντελώς ασυμπίεστες ματρόσκες καθώς και εξαγωγή υποτίτλων κατευθείαν από το Blu-ray με τη διαδικασία που προτείνει το Hitech.Πολύ σημαντικό το γεγονός που αναφέρεις πως το δοκίμασες και δουλεύει αν και είναι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ διαδικασία όπως ανέφερες!Ο λόγος που σκεφτόμουν την εν λόγω διαδικασία είναι επειδή φαντάζομαι πως αν κανείς εξάγει τους υπότιτλους κατευθείαν από το αντίστοιχο Blu-ray δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά το συγχρονισμό τους με την ταινία.

Τώρα όσον αφορά τη διαδικασία με το πρόγραμμα που με παρέπεμψες,δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει και πως θα το κάνω...Αν δε σε βάζω σε κόπο να αναφέρεις δυο λογάκια παραπάνω θα με βοηθούσες!!

Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω μιας και έχω ακούσει για τον πολύ καλό ήχο που βγάζει το εν λόγω player λόγω των πολύ ποιοτικών DAC που αναφέρουν ότι έχει.
Αν έχεις μια ασυμπίεστη ματρόσκα όπως αναφέραμε παραπάνω η οποία προφανώς θα έχει και HD ήχο (DTS HD Master Audio ή DTS HD High Resolution Audio ή Dolby True HD ή Dolby Digital plus κλπ.) μπορείς κανονικά από τη ματρόσκα να ακούσεις HD Audio ακριβώς όπως ακούς και από το Blu-ray??

Επίσης να σε ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο ακόμα: Επειδή είμαι αρχάριος σχετικά και σκέφτομαι να στήσω ένα home cinema με δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray 3D,αξίζει η λύση χώρια Blu-ray player,χώρια ενισχυτής HDMI 1.4,χώρια ηχεία??Νομίζω ότι πρέπει να βγαίνει αρκετά ψηλά έτσι και υπόψην να σημειώσω πως το home cinema με ενδιαφέρει αποκλειστικά για ταινίες (όχι για μουσική ή οτιδήποτε άλλο) Ζητάω δηλαδή να μπορώ να ακούω HD ήχο από ταινίες και θα ήθελα να μπορώ να έχω ακόμα και 7.1 για τα (λίγα έστω) Blu-ray που έχουν 7.1

Σκέφτόμουν τη λύση του ολοκληρωμένου home cinema Samsung HTC-6930 ,το οποίο είναι 7.1 και με δυνατότητα ανπαραγωγής Blu-ray 3D,αλλά λόγω των πολύ καλών χαρακτηριστικών του BDP9600 το έχω ποθήσει μπορώ να πω...

Μήπως έχεις κάποια ιδέα όσον αφορά το σύνολο του home cinema??Θα μπορούσες να μου αναφέρεις σχετικά με το δικό σου setup και τη γνώμη σου??

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων φίλε Νίκο,και συγνώμη για τον κόπο αλλά ψάχνω να δω αν θα πρέπει να πάρω το εν λόγω player αναφορικά με το συνολικό setup του 3D home cinema!

Μάνος.

Μανο γειά

Ο λόγος που σκεφτόμουν την εν λόγω διαδικασία είναι επειδή φαντάζομαι πως αν κανείς εξάγει τους υπότιτλους κατευθείαν από το αντίστοιχο Blu-ray δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά το συγχρονισμό τους με την ταινία.

Μα και το αρχειο srt που θα κατεβασεις ειναι απόλυτα συγχρονισμένο "απο τη μανα του" με την ταινία, εφ' όσον ειναι το σωστό. Οπότε αυτο δεν ειναι λόγος.

Τώρα όσον αφορά τη διαδικασία με το πρόγραμμα που με παρέπεμψες,δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει και πως θα το κάνω...Αν δε σε βάζω σε κόπο να αναφέρεις δυο λογάκια παραπάνω θα με βοηθούσες!!

Δυστυχώς δεν μπορω να σου πω κατι απο μακριά. Εγώ εκανα ακριβως οτι λέει το post Πρέπει να κατεβασεις το προγραμμα και να το παλεψεις μόνος σου, ειναι πιο ευκολο απο οτι νομιζεις.

Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω μιας και έχω ακούσει για τον πολύ καλό ήχο που βγάζει το εν λόγω player λόγω των πολύ ποιοτικών DAC που αναφέρουν ότι έχει.
Αν έχεις μια ασυμπίεστη ματρόσκα όπως αναφέραμε παραπάνω η οποία προφανώς θα έχει και HD ήχο (DTS HD Master Audio ή DTS HD High Resolution Audio ή Dolby True HD ή Dolby Digital plus κλπ.) μπορείς κανονικά από τη ματρόσκα να ακούσεις HD Audio ακριβώς όπως ακούς και από το Blu-ray??

Aν απο την ασυμπίεστη ματροσκα παρεις τον HD ηχο (που θα ειναι και αυτός ασυμπίεστος φυσικά) και μεσω HDMI τα στείλεις στον ενισχυτή θα ακουσεις HD Audio ακριβώς όπως ακούς και από το Blu-ray. Ακριβώς !
Βέβαια σ' αυτην την περιπτωση παρακαμπτεις τους ψηφιοαναλογικους μετατροπεις του player γιατι ολη η ηχητική πληροφορία φευγει ψηφιακά απο την HDMI εξοδο. Προσωπικά χρησιμοποιώ τους ψηφιοαναλογικους μετατροπεις του player για να ακουω μουσικά CD (δλδ το player αναλαμβανει αυτο [αντι ο ενισχυτής] να μετατρεψει το ψηφιακο σημα των CDs σε αναλογικό και να το στείλει ως αναλογικο στον ενισχυτή μεσω ξεχωριστής RCA καλωδιωσης), όπου η ποιότητα ειναι φοβερή.
Γίνεται βεβαια να μετατρεψεις τον ψηφιακό ηχο των BD σε αναλογικό με το player και να στειλεις την εικονα μεσω HDMI στην τηλεοραση αλλά ειναι πιο δύσκολο και νομιζω οτι για κινηματογραφικό ηχο δεν ενδεικνυται.

Επίσης να σε ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο ακόμα: Επειδή είμαι αρχάριος σχετικά και σκέφτομαι να στήσω ένα home cinema με δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray 3D,αξίζει η λύση χώρια Blu-ray player,χώρια ενισχυτής HDMI 1.4,χώρια ηχεία??Νομίζω ότι πρέπει να βγαίνει αρκετά ψηλά έτσι και υπόψην να σημειώσω πως το home cinema με ενδιαφέρει αποκλειστικά για ταινίες (όχι για μουσική ή οτιδήποτε άλλο) Ζητάω δηλαδή να μπορώ να ακούω HD ήχο από ταινίες και θα ήθελα να μπορώ να έχω ακόμα και 7.1 για τα (λίγα έστω) Blu-ray που έχουν 7.1

Σκέφτόμουν τη λύση του ολοκληρωμένου home cinema Samsung HTC-6930 ,το οποίο είναι 7.1 και με δυνατότητα ανπαραγωγής Blu-ray 3D,αλλά λόγω των πολύ καλών χαρακτηριστικών του BDP9600 το έχω ποθήσει μπορώ να πω...

Μήπως έχεις κάποια ιδέα όσον αφορά το σύνολο του home cinema??Θα μπορούσες να μου αναφέρεις σχετικά με το δικό σου setup και τη γνώμη σου??

Εδω μου βαζεις ΠΟΛΛΑ να απαντησω και φοβαμαι οτι δεν γίνεται. Δες το προσωπικο μηνυμα που σου εστειλα

Φιλικά
Νικος

Παιδιά μια ερώτηση προς τους κατόχους έχει λειτουργία να μεγαλώνει την εικόνα απο τις ενοχλητικές μαύρες γραμμές που κόβουν την εικόνα ?

Παιδιά μια ερώτηση προς τους κατόχους έχει λειτουργία να μεγαλώνει την εικόνα απο τις ενοχλητικές μαύρες γραμμές που κόβουν την εικόνα ?

Γίνεται να δώσεις 'ξερά' το σήμα εικόνας. Αυτό γίνεται βέβαια με τα περισσότερα μηχανήματα που έχω δει από τότε που βγήκαν τα 1α DVD!!!
Πολύ απλά βάζεις στα options 16:9 τηλεόραση και έτσι μπορείς να δεις σε 4:3 TV full οθόνη. Βέβαια έχε υπόχη σου ότι η εικόνα θα είναι παραμορφωμένη! Επίσης γίνεται και το ανάποδο! Καλύτερα θα ήταν να πάρεις μια μέγαλη καλή τηλεόραση 16:9 ή αν αντέχει η τσέπη και για 21:9 της Philips παρά να βλέπεις παραμορφωμένη εικόνα. (αν έχεις τηλεόραση 4:3) -bye-

Σημερα αγορασα το bdp9600,αλλα μου παρουσιαζεται το εξης προβλημα,δεν μπορω να κανω με τιποτα μεταθεση υποτιτλων παρ ολου που οριζω αυτοματ μεταθεση υποτιτλων απο το bly ray kai 21/9 απο την tv.Θελω να επισημανω εδω οτι δεν ειχα κανενα προβλημα με προηγουμενο bdp9500 με την 56pfl 9954 που εχω ilise μπορεις να μου πεις πως μεταθετησ τους υποτιτλους με τη προηγουμενη cinema?h καποιοσ αλλος

Σημερα αγορασα το bdp9600,αλλα μου παρουσιαζεται το εξης προβλημα,δεν μπορω να κανω με τιποτα μεταθεση υποτιτλων παρ ολου που οριζω αυτοματ μεταθεση υποτιτλων απο το bly ray kai 21/9 απο την tv.Θελω να επισημανω εδω οτι δεν ειχα κανενα προβλημα με προηγουμενο bdp9500 με την 56pfl 9954 που εχω ilise μπορεις να μου πεις πως μεταθετησ τους υποτιτλους με τη προηγουμενη cinema?h καποιοσ αλλος

Kαλημερα
Την μεταθεση υποτιτιλων ΔΕΝ την κανουμε αυτόματα αλλα χειρoκινητα (τουλαχιστον εγω ετσι το εκανα και δουλευει).
Συγκεκριμενα, όταν αρχισει η ταινία πατάς το κουμπί "Επιλογές" (βλ κοκκινο βελος στην επισυναπτομενη εικόνα), και απο το μενου που βγαινει πατας την 3η επιλογη (subtitle shift) και κατοπιν απο το (λευκο) πλαισιο που σου βγαζει σε προτρεπει να πατησεις τα πληκτρα up ή down (βλ κιτρινα βελη στην επισυναπτομενη εικόνα) και αφου φερεις τους υποτιτλους εκει που θελεις πατας ΟΚ.
Το καλο ειναι οτι αυτη τη θεση την κρατα και την "θυμαται" το player και για τις επομενες ταινιες σου. Υπ' οψιν βεβαια οτι αυτο ισχυει μονο για BD δισκάκια και οχι για ματροσκες.
Ελπιζω να βοηθησα
Νικος

Attachments

• BDP9600_6.jpg
    BDP9600_6.jpg
    116.6 KB · Views: 43
Eυχαριστω nick,παντως το 9600 ειναι πολυ καλο,τα εκανα αντιπαραβολη με το bx580 που επησης εχω της lg,ειναι καλυτερο σε εικονα,αλλα επισης σε ηχο.το αγορασα κυριος γι αυτη την λειτουργεια της μεταθεσης υποτιτλων που μονο η philips εχει για την 21/9 τηλεοραση που εχω.

να σου κάνω μια ερώτηση βλέπεις αισθητή διαφορά μεταξύ του LG 580 σε 2D και 3D ?σε DVD έχεις δοκιμέσει διαφορές ?και μια τελευταία ερώτηση σε αναπαραγωγή blu-ray κάνει ζοομ στην εικόνα ? για να μεγαλώσει ή εικόνα και να γεμίσει της μαύρες γραμμές .

Λογισμικό και οδηγοί

Αναβάθμιση υλικολογισμικού - Λογισμικό

Τελευταία έκδοση: V1.56, 2011-04-11

Software History
The latest software improves the below:
NOTE: Each release contains all solutions identified in the earlier version.
System Software Version: 1.56
 Fixes the following issues:
o Volume setting for multi-channel analog audio output does not work (via Setup > Speaker Setup menu).
o Audio distortion issue found on the certain audio CD’s when played back with Neo6 mode.
o Not able to format 8GB SD cards for the Video-on-Demand feature.
o Stuttering video on certain AVCHD discs.
o Playback of Avatar 3D in 2D mode.
System Software Version: 1.53
 Catch-up TV (via NetTV feature) is enabled for Netherlands.
 Resolves an issue of video stuttering during disc playback while connected to a wireless network.
 Improves the playability of Avatar Extended Collector’s Edition discs.
 Minor corrections in Suomi menu language text.
 Resolves an issue where a hang-up is encountered sometimes after restoring to factory default settings.
System Software Version: 1.52
 Resolves the issue of an incorrect SW version displayed when upgrading to v1.49.
 Aligns the VOD Registration process with DivX® requirements.
 Resolves certain playback issues with MKV files having profile High 4.1.
 Resolves an issue whereby a blue screen appears when accessing via Disc/Popup button for certain PAL DVD discs.
System Software Version: 1.48
 Resolves the following issues in the Video Store feature:
o Video Future Playback.
o Error in Total Time calculation of the rented video file.

Πολυ απογοητευτικο το update, παλι δεν λύθηκε το προβλημα με τους εξωτερικούς Ελληνικους υπότιτλους (οποιασδηποτε μορφής) σε mkv υλικο. Κριμα, γιατι σαν media player το μηχανημα ειναι φοβερό

Αξίζει το qdeo τελικά τόσο πολύ;
Έχω τηλεόραση plasma, 42", samsung αλλά παίρνει μόνο 1080i
Σε blu ray που ήδη έχει την τέλεια εικόνα θα κάνει το qdeo διαφορά ή είναι λίγο πεταμένα λεφτά σε σχέση με ένα φθηνότερο philips?

Αναβάθμιση υλικολογισμικού - Λογισμικό

System Software Version: 1.60

Fixes the issues found on the following Blu-ray discs:
o HBO True Blood Season 3, unintended graphics in the Bonus feature menu Trueblood lines.
o Sherlock Holmes, intermittent narration in Live screening feature.
o Jumanji, unable to select subtitles from the Subtitle list.
- Add VideoCiety online video store service in NetTV
- Add on-screen keyboard in NetTV for easier and better navigation.
- Add Tuneln FM in NetTV.

Δεν το έχω τεστάρει ακόμα για mkv με subs (μη ενσωματωμένους)

Απο ουσία μηδέν, διορθώσεις σε συγκεκριμενες ταινιες και στο NetTv.
Ελληνικους υπότιτλους (srt, UTF8 coded) σε mkv αρχεια εξακολουθει να ΜΗΝ διαβαζει. Τα mkv αρχεια τα παιζει ομως καταπληκτικά.
Κρίμα...
Ευτυχώς έχει (οπως πάντα) και εξαιρετικη αποδοση στα BluRay και DVD.

Μετα το 9500 που αγορασα περσι, και αφου εμεινα απολυτα ευχαριστημενος, απεκτησα χθες το 9600.
Η αγορα εγινε απο την εταιρια Electroline καθοτι ο ιδιοκτητης κ.Κατσουδας μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης μετα την εξυπηρετηση που ετυχα με το προβληματικο 9500 οπου μου αντικατεστησε το προβληματικο με καινουργιο.

Πρωτες εντυπωσεις απο το 9600.
Γρηγοροτερο φορτωμα απο το 9500.
Βελτιωμενη κινηση.
Τεραστια βελτιωση στον ηχο ακομα και σαν cd player με ενα ελαφρυ εφε κινηματογραφικου τυπου.
Oi ματροσκες μου ειναι χωρις υποτιτλους, συνεπως δεν αντιμετωπισα το προβλημα που περιγραφεται απο αλλους χρηστες, και η εικονα ειναι καταπληκτικη.

Περισοτερα στην συνεχεια αφου δεν εχω προλαβει να παιξω μαζι του.

Πρόσφατα έγινα και εγώ ευτυχής μην πω ενθουσιασμένος κάτοχος αυτής της συσκευής. Εδώ και καιρό έψαχνα ένα cd player για να αντικαταστήσω ένα sacd της sony που είχε κλείσει πάνω από 10 χρόνια .
Εχώ μια μεγάλη συλλογή από cd και από ψηφιακό υλικό αλλά και καθημερινά ακούω ραδιόφωνο μέσω internet και ήθελα μια συσκευή που ιδίως στον τομέα του ήχου να αποδίδει σωστά.
Μια και λεφτά πολλά δεν υπήρχαν για ξόδεμα και μετά από τις πολύ καλές κριτικές που διάβασα στο internet για την συσκευή προχώρησα στην αγορά της.
Τον player το έχω συνδέση αναλογικά με ένα rotel ενισχυτή με προενισχυτή και τελικό και δύο ηχεία keff.
Μιλάμε έχω κατενθουσιαστεί από την ήχο και δεν περίμενα μια συσκευή της κατηγορίας της να αποδίδει τόσο πολύ καλά. Στην κυριολεξία έχω ξανακαλύψει τα μουσικά cd μου και κάθομαι και τα ξανακούω ένα ένα!!
Μια άλλη μεγάλη έκπληξη ήταν όταν έπαιξα και ψηφιακά αρχεία μέσω του nas server και εκεί έπαθα πλάκα με την φοβερή ποιότητα ήχου. Ακόμα και το ραδιόφωνο μέσω internet το αποδίδει απίστευτα καλά.
Εχώ και ένα dac της cambridge audio αλλά στην περίπτωση των cd μουσικά αποδίδετε καλύτερα από τον player παρά να περάσεις τον ήχο στο dac. Στα ψηφιακά περνάω τον ηχο μέσω του dac αν και η διαφορά στην ποιότητα του ήχου είναι πολύ μικρή. Απλά το dac τους δίνει λίγο παραπάνω σώμα.
Αν και για ταινίες δεν με ενδίφερε τόσο λόγο ότι έχω ένα media player έπαιξα και .avi και .mkv και εκεί έμεινα φοβερά ικανοποιημένος και από την εικόνα αλλά και από την απίστευτη λεπτομέρεια στον ήχο και μιλάω πάντα για αναλογικές εξόδους.
Τα μόνα αρνητικά είναι αυτό το παράξενο πρόβλημα με τους υπότιτλους που θα το χαρακήριζα παιδικό και παράξενο που δεν το διορθώνουν. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει .flac αρχεία και αυτό παράξενο που δεν έχουν προσθέσει αυτή την δυνατότητα μετά από τόσα firmware.
Πολύ καλή συσκευή και νομίζω έκανα μια χαρά αγορά :)

.... απεκτησα χθες το 9600.
.....
Τεραστια βελτιωση στον ηχο ακομα και σαν cd player με ενα ελαφρυ εφε κινηματογραφικου τυπου.

Πρόσφατα έγινα και εγώ ευτυχής μην πω ενθουσιασμένος κάτοχος αυτής της συσκευής. ...
....ήθελα μια συσκευή που ιδίως στον τομέα του ήχου να αποδίδει σωστά.
....
Τον player το έχω συνδέση αναλογικά με ένα rotel ενισχυτή με προενισχυτή και τελικό και δύο ηχεία keff.
Μιλάμε έχω κατενθουσιαστεί από την ήχο και δεν περίμενα μια συσκευή της κατηγορίας της να αποδίδει τόσο πολύ καλά. Στην κυριολεξία έχω ξανακαλύψει τα μουσικά cd μου και κάθομαι και τα ξανακούω ένα ένα!!
......
Τα μόνα αρνητικά είναι αυτό το παράξενο πρόβλημα με τους υπότιτλους που θα το χαρακήριζα παιδικό και παράξενο που δεν το διορθώνουν. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει .flac αρχεία και αυτό παράξενο που δεν έχουν προσθέσει αυτή την δυνατότητα μετά από τόσα firmware.
Πολύ καλή συσκευή και νομίζω έκανα μια χαρά αγορά :)

Kαλως ηλθατε και οι δυο στην "ομαδα" μας.
Το player ειναι φοβερο σε εικόνα σε DVD, BD και mkv υλικό. Αυτο που θελω να τονισω, συμφωνώντας και με τους 2 σας, ειναι ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ηχος που βγαζει το μηχανακι αυτό.
Προσωπικά το εχω συνδεσει κι εγώ οπως ο φιλος chek2fire, δλδ απο την αναλογικη εξοδο του, εκμεταλλευόμενος ετσι την τρομερη δουλεια που κανουν οι ψηφιοαναλογικοι μετατροπεις του BDP-9600. Ολα τα μουσικά CDs τα ακουω με αυτον τον τροπο και η αποδοση ειναι εξαιρετική, και μάλιστα συγκριτικά καλυτερη (εστω και οριακα) απο το αποτέλεσμα που δινει η εξοδος του ηχου απο την HDMI εξοδο του. Φιλοι μου, λατρεις του ηχου, που το ακουσαν μειναν εκπληκτοι απο την ηχητικη του απόδοση (το συνδυαζω με ενισχυτή Denon AVR-3311 και ηχεια Μartin Logan motion 12)
Oσο για τους Ελληνικους υποτιτλους τι να πω, εχω στειλει mail και στα κεντρικα της Philips στην Ολλανδία και απο την απαντηση τους καταλαβα οτι το ζητημα δεν θα λυθεί. Σας παραθετω αυτουσια την απαντηση τους

"Dear Mr XXXXXX,
We confirm to have received your e-mail about your Philips Regarding the subtitles on the BDP9600, you have said that latin subtitles are shown perfect. Probably, the Greek symbols are not supported. I cannot guarantee that this will be solved in future firmware upgrades. As for the subtitle shifitng, this is not supported for divx or .mkv files.
Kind regards,
Medhane Mengistu
Philips Nederland
"

Για το θέμα των ελληνικών υποτίτλων στο Philips 3200 αναγνωρίζονται και σε avi και σε mkv αρχεία επιλέγοντας όταν παίζει η ταινία το πλήκτρο extra option και μετά subtitle language και Character Set Greek.