Philips Cineos 42PFL7403D

To cpu και ram usage πόσο είναι??? Δοκίμασε και άλλο πρόγραμμα αν μπορείς για να δεις αν έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Και με αλλο προγραμα το ιδιο εκτος αν ειναι 720p η 1080i εκει ειναι μπαμ στα 1080p το κανει.cpu usage 15% εχω Q6700 τετραπυρηνο ram 52% free. οι ιδιες ταινιες με ιδια καρτα σε φιλο που εχει μια sumsung 40 αρα lcd οταν εχει κλειστο το 100hz δειχνει οπως η 7403 με καθηστερησεις οταν ομως ενεργοποιησει το 100Hz τοτε παιζει τελεια ομαλα σαν φιλμ! Μαλλον μονο στα καναλια ειναι το 100Hz γιατι εκει αν το ανοιξω φαινεται αμεσως η αλλαγη στο HDMI ομως τι ανοικτο τι κλειστο η ιδια εικονα. Μονο αυτο με ενοχλει ολα τα αλλα ειναι τελεια φυσικοτατα χρωματα γεματα contrast τελειο...

Αφού με 1080p έχεις cpu usage μόνο 15%, είναι μάλλον πρόβλημα της LCD. Στα mkv 1080p σου κάνει τα ίδια ή όχι???

Καλά η Philips γιατί δεν έχει 100Hz μέσω HDMI???

Ναι, αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, γιατί να σου κάνει πρόβλημα στα 1080p ενώ στα άλλα όχι (με την ίδια ταινία υποθέτω και με τις ίδιες ρυθμίσεις στο PC)??? Αν έφταιγαν τα 50Hz, λογικά θα έπρεπε να στο κάνει σε όλες τις αναλύσεις. Αλλά πάλι υπάρχει και η περίπτωση του φίλου σου. Περίεργο. Δεν ξέρω τι να πω. Έχεις δυνατότητα να το παίξεις με blu ray player μπας και δούμε αν φταίει το PC ή η LCD???

Last edited:
Δεν ξερω τι φταιει πρεπει να κανω δοκιμες πολλες. Μηπως φταιει οτι εχω
καλωδιο hdmi 10μ και χανει? μπορει και να μην φταιει η tv αλλα το pc.
και δεν εχω επιτραπεζιο bluray να δοκιμασω με το απλο dvd παιζει τελεια αλλα με συνδεση χρωμοδιαφορων. εν αναμονη των δοκιμων και ενος καλου FORMAT!!!:ernaehrung004:

Αν εχεις 10 μετρα καλωδιο HDMI τοτε πρεπει να ειναι επωνυμο (και αρα ακριβο) για να κανει μεταγωγη σε τοσο μεγαλη αποσταση...

τελικα το βρηκα ουτε το καλωδιο φταιει ουτε το pc ουτε η tv
εστειλα 1920χ1080 στα 24hz και αμεσως η τελεια ομαλη εικονα σαν φιλμ
το monitor του υπολογιστη εκλεισε εγραψε no support αλλα επιτελους βλεπω τελεια! οποτε ειναι ενταξει η 7403 απλως θελει το καταλληλο σημα
στη σωστη συχνοτητα.

Παιδιά μπορεί κάποιος να γράψει τα settings που χρησιμοποιεί στην 7403D και ποιό firmware θεωρείται καλύτερο;